counter
Архів Повернутись назад 05 Червня 2017
5 Червня
Суспільство Міжнародні дослідники анонсували 2 нові доповіді щодо катастрофи Boeing на Донбасі Група міжнародних експертів-розслідувачів Bellingcat підготувала 2 нові доповіді про збитий на Донбасі Boeing рейсу МН17, передає ТСН. У першій доповіді дослідники пообіцяли опублікувати фото російського «Бука», який сфотографували до трагедії літака. Фотографію поширив механік з РФ, який був у Курську, ймовірно, навесні 2013 року. На думку співробітників Bellingcat, фото є «відсутньою ланкою» у визначенні місця розташування і видимих ​​деталей «Бука». У другій доповіді «MH17 - водії конвою російського «Бука» у червні та липні 2014 року» буде названо солдата-водія, який допомагав транспортувати «Бук» до російсько-українського кордону, після чого його перемістили на Донбас, де був збитий літак рейсу MH17 . Також деталізовані автомобілі, що брали участь у транспортуванні «Бука», з'ясовані подробиці діяльності російського 2-го автомобільного батальйону 69-ї Окремої бригади матеріально-технічного забезпечення (військова частина 11385) і 147-го автомобільного батальйону матеріально-технічного забезпечення (військова частина 83466).
Суспільство Саратовских лікарів зобов'язали повідомляти в поліцію про позбавлених невинності школярок У Саратовській області Росії лікарів зобов'язали повідомляти правоохоронцям про неповнолітніх пацієнток, які біли позбавлені невинності або отримали захворювання, що передаються статевим шляхом. Про це повідомило місцеве видання FN-Volga. Журналісти опублікували наказ регіонального МОЗ. Документ підписав міністр охорони здоров'я Саратовської області Володимир Шульдяков. Передбачається, що таким чином буде забезпечено реагування на факти злочинів проти статевої свободи та статевої недоторканості неповнолітніх. Головлікарів лікарень зобов'язали повідомляти в поліцію і управління з охорони материнства і дитинства МОЗ дані «про встановлені випадках вагітності неповнолітніх дівчаток, що виникла до досягнення ними 16-річного віку, і її переривання». Також медики повинні повідомляти про неповнолітніх породіль, факти порушень цілісності дівочої пліви у дівчаток і захворювання, що передаються статевим шляхом.
Політика оформление ленты  Путін запевняє, що не знайомий зі скандальним соратником Трампа Президент Росії Володимир Путін заявив, що не був знайомий з екс-радником президента США з національної безпеки Майклом Флінном. Про це лідер Кремля заявив в інтерв'ю NBC News. Коментуючи фотографію, на якій Путін і Флінн разом сидять за столом на заході у Москві в 2015 році, лідер РФ заявив, що це була звичайна вечеря на честь російської телекомпанії Russia Today. «Коли я приїхав на захід нашої компанії Russia Today і сів за стіл, поруч зі мною був джентльмен. Я виголосив промову, потім ми поговорили про різні речі, я встав і пішов», - зазначив президент РФ. Він запевнив журналістку, що не розмовляв із Флінном і тільки пізніше дізнався, що поруч сидів американець. Нагадаємо, Флінн подав у відставку з поста радника Трампа 13 лютого через скандал про контакти з Росією. Тепер екс-радник може надати комітету Сенату з розвідки документи для допомоги в розслідуванні втручання Росії в американські вибори в 2016 році.
Події оформление ленты  Підліток у Києві розбився після падіння з Пішохідного моста У Києві 16-річний підліток розбився на смерть після падіння з опори Пішохідного моста. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила група «Київ оперативний». За словами очевидців, хлопець гуляв із друзями і вирішив залізти на опору моста. Він перебував у стані алкогольного сп'яніння, в результаті зірвався з висоти і полетів вниз, кілька разів ударившись об залізні конструкції. Медики «швидкої допомоги» вже нічим допомогти не могли, вони лише констатували смерть підлітка. Водночас 3 червня патрульним поліцейським вдалося зупинити 18-річну дівчину, яка мала намір стрибнути з моста метро. У поліцію про запланований суїцид повідомив стурбований перехожий, передає прес-служба поліції Києва. «Психологічний стан громадянки був вкрай важким. Після майже годинної розмови ми не були впевнені, що рецидиву не буде», - розповіли патрульні. Дівчині викликали бригаду медиків, тепер вона перебуває під наглядом лікарів.
Суспільство оформление ленты  Дослідники Bellingcat довели причетність російських військових до катастрофи Boeing на Донбасі Міжнародна група журналістів-розслідувачів Bellingcat з'ясувала, що в липні 2014 року Boeing-777 рейсу MH17 на Донбасі збили ракетою установки «Бук 332», який належить 53-й зенітно-ракетній бригаді Росії (військова частина 32406) в селищі Маршала Жукова під Курськом. Про це йдеться в останній доповіді дослідників. «Ця установка «Бук» була ідентифікована як «Бук 332» 53-ї зенітно-ракетної бригади (військова частина 32406)», - повідомили в Bellingcat. Розслідувачі знайшли фотографію, на якій видно маркування негабаритного вантажу на «Бук 332», знятого до його транспортування в колоні в червні 2014 року, передає «Громадське ТБ». Журналісти припускають, що фото зробили навесні 2013 року. Фотографію зробив механік, на знімку він стояв у парку техніки бригади на тлі «Бука». Пізніше чоловік розповів, що «точно був» у Курську в 2013 році і «можливо» був у 2014 році. Прізвище механіка не розголошується. «Це фото і наш аналіз його служить «відсутньою ланкою» у визначенні місця розташування і видимих ​​деталей «Бука» у проміжку між зимою 2012/13 і літом 2014-го», - йдеться в повідомленні дослідників. Нагадаємо, 17 липня катастрофа Boeing-777 рейсу MH17 забрала життя 283 пасажирів і 15 членів екіпажу, зокрема 80 дітей. Міжнародні експерти заявили, що лайнер збили ракетою, випущеною з ЗРК «Бук», доставленого з Росії на територію контрольованого терористами Донбасу. Офіційно підозрюваних поки немає. У Росії у відповідь на опубліковану доповідь заявили, що в ній не було жодних доказів.
Суспільство Грози в Україні не зменшили надзвичайний рівень пожежної небезпеки У понеділок, 5 червня, в Україні очікується теплий день, проте на більшій частині території країни можливі дощі та грози. Температура становитиме від +21 до +29, повідомили в Гідрометцентрі. Так, на заході України температура вдень від +21 до +28. У більшості областей очікуються дощі з грозами. У північних областях повітря прогріється від 25 до +28. Також можливі грози. На сході - від +23 до +26. Тут переважно сухо, мінлива хмарність. На півдні України температура повітря вдень прогріється від +22 до +29. Опадів також не очікується. У центрі України - від +27 до +29 градусів тепла. У Києві від +26 до +28, можливий дощ. Разом з тим у прес-службі ДСНС повідомили, що з 4 по 6 червня в дев'яти областях України зберігається надзвичайний рівень пожежної небезпеки. «4-6 червня в Харківській, Луганській, Донецькій, Дніпропетровській, Полтавській, Кіровоградській, Черкаській та в більшості районів Одеської і Миколаївської областей надзвичайний рівень пожежної небезпеки», - відзначили в ДСНС. Українців закликали дотримуватися правил пожежної безпеки під час перебування в лісах, парках і на відкритих територіях.
Події Вибух у житловому будинку у Вишгороді відбувся через «пустощі з гранатою» - поліція В одній з квартир міста Вишгорода вибухнула граната РГД. Про це повідомили в прес-службі поліції Київської області. Правоохоронці заявили, що в результаті вибуху 40-річний місцевий житель від отриманих травм загинув на місці. Жінка віком близько 40 років у важкому стані доставлена ​​в реанімацію. За словами спікера Нацполіції в Київській області Миколи Жуковича, в квартирі стався нещасний випадок, передає телеканал «112 Україна». «На кухні чоловік, напевно, бавився з гранатою, в результаті чого вона вибухнула і чоловік загинув», - сказав Жукович. За фактом вибуху відкрито кримінальне провадження за ст. 115 (нещасний випадок). Жукович додав, що загиблий чоловік ніде не працював й орендував квартиру. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в п'ятиповерховому будинку у Вишгороді прогримів вибух, в квартирах повилітали шибки. Рятувальники терміново виводили людей на вулицю.
Політика Трамп закликав весь світ відмовитися від політкоректності після теракту в Лондоні Президент США Дональд Трамп після теракту в Лондоні 3 червня закликав світ відмовитися від політкоректності з метою підвищення рівня безпеки від тероризму. «Ми повинні припинити бути політкоректними, нам час зайнятися зміцненням безпеки наших громадян. Якщо ми не порозумнішаємо, стане тільки гірше», - написав він у своєму мікроблозі Twitter. We must stop being politically correct and get down to the business of security for our people. If we don't get smart it will only get worse — Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 4 июня 2017 г. Крім того, Трамп розкритикував мера Лондона Садіка Хана, який сповідує іслам, за його заклики не відкладати вибори в парламент через теракти. «Принаймні сім загиблих і 48 поранених в теракті, і мер Лондона говорить, що «немає причин для занепокоєння!» - обурився Трамп. Нагадаємо, увечері 3 червня фургон виїхав тротуар на Лондонському мосту і збив пішоходів, після цього відбулися атаки ще в декількох місцях неподалік. В результаті загинули 7 осіб, 48 були поранені, поліція застрелила 3 ​​ймовірних нападників. Пізніше терористи «Ісламської держави» взяли на себе відповідальність за вчинений теракт.
Економіка оформление ленты  «Новий Базар» розорився. Чому загинула хороша бізнес-ідея і до чого тут яйця Майже рік тому весь лівий берег Києва був обвішаний яскравою рекламою, що повідомляла про відкриття ринку нового формату в районі Троєщина. Багатообіцяючий промо про величезний асортимент товару і низькі ціни не могло не підкуповувати й інтригувати. А коли відкрився сам Базар, то для всіх стало величезним подивом перетворення старого недобудованого автосалону Skoda на новий торговий мега-простір. Оформлення ринку саме так, як зробили на «Новому Базарі», - рідкість навіть для столиці. З сучасними торговими рядами, яскравими банерами, безліччю відділів і головне - все надзвичайно акуратно і чисто, всюди охорона, продавці ввічливі, снують прибиральники і менеджери, грає музика. В одному кутку великого приміщення можна попити кави, в іншому - спробувати барбекю, а між ними - величезний вибір їжі: від угорських та італійських солодощів без цукру до копченого м'яса з західної України. І от, не проіснувавши навіть року, гарний бізнес-проект... припинив своє існування. Торгові точки порожні, центральний вхід закритий. Працюють лише аптека, пекарня без відділу продажу та алкогольний відділ. На перший погляд не зрозуміло, що тут могло піти не так і відштовхнути покупців? Насправді ж, небезпечних факторів було кілька від самого початку, жоден із них менеджери або не намагалися, або не змогли вчасно помітити й усунути. Високі ціни Ніхто і ніколи не піде в магазин за покупками, тому що там просто красиво. Люди завжди віддадуть перевагу магазину з прийнятними цінами перед магазином, в якому ціни вищі, будь він навіть оброблений мармуром і золотом. Безперечно, фактор красивого оформлення, чистоти грав свою роль - гарний настрій покупця завжди стимулює його купити більше. Щоправда, це настрій дуже швидко випаровується після того, як покупець, порівнявши чеки з «Нового Базару» і будь-якого іншого магазину, розташованого в околицях, відчував розчарування - на ринку продукти, особливо овочі і фрукти, коштували дорожче. Дай мені те, що я хочу Так що перша ейфорія покупців швидко згасла, число їх значно поменшало. Таку ж величезну роль у провалі ринку зіграла неправильна логістика, коли покупець на ньому не знаходив усе, що йому було потрібно, і змушений був після ринку заїжджати ще і в інший магазин, наприклад, за побутовими товарами та їжею для тварин. Ця причина, спільно з першою, миттєво переважила всі принади нового ринку. Адже єдине, що могло змусити покупця заїхати в два магазини замість одного - наприклад, дуже вигідна ціна на овочі, рибу, м'ясо і фрукти на базарі. А цього тут не спостерігалося від початку. В результаті єдине, чим це місце виявилося хорошим - тут іноді можна було встигнути купити курятину за хорошою ціною. Щоправда, її завозили якимись дрібними партіями, і в підсумку виходило частіше не купити, ніж купити. Також тут випікався прекрасний, хоча і катастрофічно дорогий хліб ручної роботи - до 50-70 грн за велику буханку. Минуло більше півроку роботи ринку, а на ньому все ще була відсутня лінійка важливих товарів, без яких не обходиться жодна сім'я і яку треба поповнювати практично щодня: побутові товари, товари для тварин, аптека, обмінник. Більше того, почав відбуватися регрес і з уже поданою лінійкою - зменшився рибний відділ, став наполовину менше м'ясний, періодично на величезному ринку не можна було взагалі купити... звичайних яєць. Після обіду можна було й не намагатися купити гарне м'ясо, молочка застоювалася. Чому яйця - це важливо Особисто для мене, хоча сама ідея ринку мені подобалася і я була готова навіть закрити очі на його високі ціни, переломний момент настав, коли кілька разів, за ​​майже годину до закриття ринку в 21:00, я не змогла купити там вже нічого, бо всі торгові точки, крім алкоголю, вже не працювали! Кілька днів поспіль, поцілувавши вітрини з молоком і яйцями, я не повернулася сюди вже більше ніколи, напевно, як і більшість працюючого, а значить - такого, що має гроші, покупця. Торговці просто не бажали стирчати до вечора в очікуванні все більш рідкісних покупців і йшли по домівках вже з 18-Ї години. Але такий номер у Києві - не проходить, місто живе майже цілодобово, його нічні потреби величезні, а покупці з грошима вимогливі і не прощають маркетингових помилок. Я запитала у продавця яєць - чому її не було минулого тижня? Жінка відповіла, що вартість оренди торговельної точки настільки велика, що господар вирішив просто перенести її в інший магазин і що вони працюють тут останній тиждень. При всій повазі - на весь ринок, це одне єдине місце з продажу яєць - основного продукту дієтичного харчування!? Куди дивилися менеджери? Як могли допустити такі діри і прорахунки? Зрештою - знизьте для них оренду або продавайте ці яйця самі, але вони повинні бути! Якщо ви не розумієте таких елементарних речей - займайтеся чимось іншим. Господарі ринку мали гарантувати можливість як мінімум однієї цілодобової продуктової торгової точки з якісним і свіжим товаром. Фатальна помилка. Ще через кілька місяців, очевидно, схаменувшись і допрацювавши бізнес-ідею, менеджери запустили на ринок і господарські товари, і аптеку, і зоовідділ, але було пізно. Обійдіть ці граблі Не дарма говорять: час - гроші. І з «Новим Базаром» слово «час» вживається не в значенні примноження капіталу, а - його втрати. Господарі реагували надто мляво і невміло, ігнорували потреби основної групи покупців, а може, навіть і не знали їх. Спроби врятувати ситуацію - різноманітні вікторини, розіграші, акції, знижки та відкриття відділу дешевих соціальних товарів нічого не дали. Вони розраховані на категорію населення, яка заощаджує, яка: а) не є основним джерелом прибутку, б) через дорогі продукти харчування на ринку його просто не відвідувала. Замкнуте коло. Кількість торгових точок почала зменшуватися з катастрофічною швидкістю. Спочатку зник рибний відділ, потім скоротився до декількох точок м'ясний, закрилася половина овочевого і фруктового відділу, а в тій, що залишилася, вибір був малий, та й усе - на порядок дорожче, ніж в інших магазинах у цьому районі. До того ж господарі, з незрозумілої причини, не врахували наявності оптового ринку овочів і фруктів, розташованого просто за рогом. Жадібність фраєра згубила Як можна було спустити в унітаз такий красивий проект - незрозуміло, тут потрібен особливий дар і, можливо, критична жадібність. Адже покупці, в принципі, були. Через дорогу з Базаром - величезний житловий район, під боком кіностудія Film.ua, податкова, величезний ресторан грузинської кухні, кілька зупинок громадського транспорту, відділення «Нової пошти», загалом людський трафік пристойний. Але бажання блискавично відбити вкладене, заробити, як власника приміщення, так і орендарів, які відкрили в ньому Базар, призвело в підсумку бізнес до краху. Починаючи його, треба було враховувати і кризу в країні, і поведінкові чинники людей. Якщо бізнесмени не хочуть цього робити, то далі паркувального бізнесу не варто й намагатися. Ринок обдурити неможливо - тут господар покупець.
Події оформление ленты  Волонтер: Працівник СБУ під Києвом обстріляв автобус із пасажирами На одеській трасі в районі Глевахи в Київській області чоловік, який представився працівником СБУ, відкрив стрілянину по пасажирах автобуса. Про це на своїй сторінці в Facebook написав волонтер Роман Синіцин. Волонтер закликав всіх свідків події дати свої записи з камер реєстраторів. «Позавчора, в суботу, приблизно о 17:20 Сергій Максимець - волонтер, переселенець з Донецька з друзями їхав додому в Глеваху. На з'їзді з одеської траси їм створив аварійну ситуацію автомобіль Mitsubishi Outlander д.н.з. АА 0303 НР», - написав Синіцин. Він додав, що після словесної перепалки в цьому звичайному дорожньому конфлікті СБУшник на своєму автомобілі почав переслідувати і підрізати волонтерів у мікроавтобусі. Далі працівник СБУ на прізвище Чабан почав стріляти в пасажира Максимця. «Стріляв нібито в голову, той встиг закритися рукою, в результаті гумову кулю діставали з руки. Зі словами «як ви мене за#бали, донецькі», у Сергія номери АН. Відразу після стрілянини Чабан тікає, перед цим Сергій розбиває йому бокове скло пляшкою», - підкреслив Синіцин. Разом з тим далеко виїхати СБУшник не зміг, так як його зупинила поліція. Однак після цього на місце події приїхав начальник Чабана «на чорному лендкрузері і порішав з ментами. Прізвище та номери крузера вони не «змалювали», на жаль». В результаті виявилося, що це волонтер Сергій Максимець напав на працівника СБУ.
Політика П'ята країна розірвала дипломатичні відносини з Катаром Влада Ємену розірвали дипвідносини з Катаром і підтвердила інформацію про виведення Катару з арабської коаліції. Про це повідомив телеканал Al Arabiya. У понеділок, 5 червня, стало відомо, що Об'єднані Арабські Емірати, Бахрейн, Єгипет і Саудівська Аравія оголосили про розрив дипломатичних відносин з Катаром. Всі країни заявили, що закривають свої дипмісії в Катарі, припиняють морське і авіасполучення з цією країною. Так,  Саудівська Аравія, яка очолює арабську коаліцію у боротьбі з єменським повстанцями-хуситами, заявила, що Катар виведуть зі складу цієї коаліції. Було заявлено, що влада Катару підтримує терористів ІДІЛ, «Аль-Каїди» і «Братів мусульман». Разом з тим експерти вважають, що в дійсності причиною послужило те, що під час саміту країн Перської затоки, що відбувся  минулого тижня, катарське новинне агентство розповсюдило промову еміра Катару, який заявив про підтримку нормальних відносин з Іраном, що викликало хвилю критики на саміті.
Кримінал Аміна Окуєва: Кілера готували у ФСБ або ГРУ Росії Напад на чеченських добровольців Адама Осмаєва і Аміну Окуєву здійснив досвідчений кілер, якого готували в ФСБ або ГРУ Росії. Таку думку журналістам висловила Окуєва. «Судячи з того, як він спілкувався, його психологічна підготовка, дуже майстерно симулював європейський акцент, весь час розмовляв з європейським акцентом, - він готувався не в кадировському дворі, його ФСБ готувала або ГРУ, більш серйозні контори», - підкреслила Окуєва, передає ТСН. Вона зазначила, що у них з чоловіком була інформація про те, що їх «замовили». «Саме російські спецслужби теж ці завдання ставлять і планують виконати. ...Але Кадиров ніколи не зробить нічого з власної волі. Ми готувалися до цього морально і фізично, чекали щодня», - заявила Окуєва. За її словами, те, що нападник залишився живий, «важливо не тільки для всієї політики, а й з геополітичної точки зору». «Росія засилає своїх терористів і диверсантів по всьому світу, він (кілер) працював і в Австрії. Він намагався відпрацювати і в Україні», - додала дружина добровольця. Нагадаємо, 1 червня на Подолі в Києві кілер стріляв у чеченського добровольця Адама Осмаєва. Його дружина Аміна Окуєва в свою чергу кілька разів вистрілила у вбивцю. Обидва поранених були доставлені в лікарню. Пізніше з'ясувалося, що нападник перетинав кордон з Росією і Білоруссю за «паспортом громадянина України».
Суспільство Екс-директора української бібліотеки у Москві визнали винною в екстремізмі Міщанський суд Москви визнав винною в екстремізмі і розтраті державних коштів РФ екс-директора Бібліотеки української літератури Наталію Шаріну. Її засудили до чотирьох років умовно, повідомляє телеканал «Дождь». «Шаріна вчинила дії, спрямовані на розпалювання національної ненависті і ворожнечі, а також приниження людської гідності. Шаріна вчинила розтрату грошових коштів у корисливих цілях», - заявила суддя Олена Гудовшнікова. За версією слідства, Шаріна розклала на полицях бібліотеки кілька заборонених книжок, таких, як книга українця Дмитра Корчинського «Війна у натовпі». Також у бібліотеці знайшли брошури УНА-УНСО. В результаті лінгвістичної експертизи, суд з'ясував, що ці книги «формують негативне ставлення до росіян». Нагадаємо, Шаріну затримали в жовтні 2015 році після обшуків у Бібліотеці української літератури у Москві. Вона перебувала під домашнім арештом, постійно з'являлася в суд. Пізніше Шаріну звинуватили в розтраті грошей, призначених для виплати юристам бібліотеки.
Суспільство У колишньому маєтку Януковича пройде фестиваль для журналістів-розслідувачів У колишньому маєтку екс-президента Віктора Януковича в Межигір'ї під Києвом 10-11 червня відбудеться четвертий фестиваль для журналістів-розслідувачів MezhyhiryaFest. Про це повідомили організатори заходу. На фестивалі будуть обговорювати виклики для журналістів, пов'язані з тиском влади, взаємодія з інформаційним суспільством і світом «постправди». Для відвідувачів організують майстер-класи з цифрової безпеки, щодо роботи з соцмережами і новими форматами подачі інформації. Під час фестивалю оголосять переможця Національного конкурсу журналістських розслідувань, який у 2014 заснував проект YanukovychLeaks. Участь у фестивалі безкоштовна. Кількість учасників фестивалю обмежена: 200 учасників - перший день, 100 учасників - другий день. Відбір учасників пройде на конкурсній основі.
Політика Влада Катару назвала «необґрунтованими» дії шести арабських країн Міністерство закордонних справ Катару шкодує про вжиті сусідніми арабськими країнами заходи, пов'язані з розривом дипломатичних відносин. В країні вважають ці дії «необґрунтованими», передає Al Jаzeera. «Ці заходи є необґрунтованими і засновані на претензії і заявах, які не мають насправді жодних підстав», - заявили в МЗС Катару. Крім того, влада підкреслила, що ці рішення «не вплинуть на звичайне життя громадян». «Мета відома і полягає вона в тому, щоб взяти країну під опіку. Це само собою є порушенням його (Катару) суверенітету як держави», - відзначили в МЗС. Нагадаємо, Саудівська Аравія, Єгипет, Об'єднані Арабські Емірати і Бахрейн, а слідом за ними Ємен і Лівія заявили вранці у понеділок про розрив дипломатичних відносин з сусіднім Катаром. Країну звинуватили в підтримці терористів і екстремістів. Після розриву відносин дипломатичні місії цих держав у Катарі будуть закриті, також припиняється морське і повітряне сполучення з еміратом.
Події П'яна жінка-снайпер терористів «ДНР» влаштувала ДТП на Донбасі Жінка-снайпер терористів на Донбасі влаштувала дорожньо-транспортна пригода. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міноборони України, опублікованому в Facebook. У розвідці повідомили, що 3 червня була зафіксована аварія за участю військовослужбовця 2 АК Є.Загуляєвої. «Під час встановлення обставин ДТП встановлено, що Є.Загуляєва і двоє військовослужбовців, перебували в стані сильного алкогольного сп'яніння», - йдеться в повідомленні. Також повідомляється, що військовослужбовці 1 і 2 АК з числа місцевого населення висловлюють невдоволення діями командирів (начальників), які є кадровими офіцерами ЗС РФ, а саме приховування ними випадків отримання поранень та загибелі особового складу. Зокрема, щоб уникнути виплат грошових компенсацій за поранення здійснюється підміна діагнозу. Нагадаємо, в квітні ватажкові так званої «ЛНР» Ігорю Плотницькому доповіли, що в боях проти ЗСУ загинула 15-річна снайперша.
Політика Суд зобов'язав ГПУ розібратися з фінзвітом «Батьківщини» Печерський суд Києва зобов'язав Генеральну прокуратуру України порушити кримінальну справу проти ВО «Батьківщина» за недостовірні дані в фінансовому звіті. Махінації виявили журналісти програми «Наші гроші», повідомляє bihus.info. Відзначається, що суд виніс рішення 2 червня. Юристи bihus.info подали скаргу на бездіяльність ГПУ. Справу порушено проти посадових осіб «Батьківщини», які потрапляють під ст. 366 КК (Внесення посадовцем до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей, інше підроблення документів, а також складання і видача завідомо неправдивих документів). Журналісти виявили суттєві невідповідності між звітом і реальними внесками, які здійснювали донори політсили. Згідно зі звітом, партія нібито отримувала по кілька тисяч гривень від пенсіонерів, які розповідали, що насправді перераховували по 2, 4 або 10 гривень. Крім того, деякі донори взагалі спростовували співпрацю з «Батьківщиною». 19 квітня юристи bihus.info повідомили в ГПУ про ознаки кримінального злочину, виявлення в ході розслідування. При відсутності реакції з боку прокуратури 25 квітня юристи звернулися до суду.
Здоров`я Вчені створили фарбу для татуювань, що міняє колір від рівня глюкози і pH в організмі Дослідники Массачусетського технологічного інституту розробили фарбу для татуювань, яка змінює колір залежно від рівня глюкози і pH в організмі. У створенні фарби брали участь студенти цього інституту, а також студенти Гарвардської медичної школи. Цей проект назвали DermalAbyss, передає «Громадське ТБ» з посиланням на De zeen. Фарба змінює свій колір у відповідь на зміни в кровотоці людини. На думку дослідників, це допоможе «перетворити тіло на інтерактивний дисплей». «Ми створили 4 біосенсори, які реагують на три частини біохімічного складу крові: датчик pH змінює фіолетовий колір на рожевий, датчик глюкози варіюється між синім і коричневим, а датчик натрію і ще один pH-датчик піддаються флуоресценції», - розповіли дослідники. Поки фарба проходить тестування на свинях. На думку розробників, фарба допоможе хворим з діабетом, яким більше не треба буде використовувати глюкометр.
Події Під час теракту в Лондоні британець не кинув найважливіше - своє пиво Під час суботнього теракту в Лондоні (Велика Британія) чоловік не кинув пластиковий стаканчик з пивом, тікаючи з місця події. Ця фотографія в Twitter стала хітом, знімок вже набрав більше 36 тис. ртвітів і більше 110 тис. лайків. People fleeing #LondonBridge but the bloke on the right isn't spilling a drop. God Bless the Brits! pic.twitter.com/ceeaH0XxeX — Howard Mannella (@hmannella) 3 червня 2017 р. У коментарях користувачі відзначають, що британці не втрачають почуття гумору навіть у найважчі моменти. Нагадаємо, увечері 3 червня фургон виїхав тротуар на Лондонському мосту і збив пішоходів, після цього відбулися атаки ще в декількох місцях неподалік. В результаті загинули 7 осіб, 48 були поранені, поліція застрелила 3 ​​імовірних нападників. Пізніше терористи "Ісламської держави" взяли на себе відповідальність за вчинений теракт.
Події У США сталася стрілянина з численними жертвами У місті Орландо (штат Флорида, США) відбулася стрілянина, повідомляється про "численні жертви". Про це інформує офіс поліції міста Орландо. "Співробітники офісу шерифа працюють на місці події, ситуацію взято під контроль. Є численні жертви ("Multiple fatalities"). Шериф повідомить додаткову інформацію за першої нагоди", - йдеться в повідомленні COMING UP: Authorities set to give presser on Orlando shooting Monday morning; the situation has been contained https://t.co/B7NKuUMEnd pic.twitter.com/xuto8fFDZh — CBS News (@CBSNews) 5 червня 2017 р. #BREAKING Florida shooting: 'Multiple fatalities' at workplace in Orlando pic.twitter.com/n6xTSw8nVt — . (@earthh_universe) 5 червня 2017 р. Як повідомляють ЗМІ, інцидент стався в одній з промислових зон у передмісті. Нагадаємо, рік тому в Орландо сталася стрілянина в гей-клубі "Пульс", в результаті загинули 50 осіб.   899/5000 V gorode Orlando (shtat Florida, SSHA) proizoshla strel'ba, soobshchayetsya o "mnogochislennykh zhertvakh". Ob etom soobshchayet ofis politsii goroda Orlando."Sotrudniki ofisa sherifa rabotayut na meste proisshestviya, situatsiya vzyata pod kontrol'. Yest' mnogochislennyye zhertvy ("Multiple fatalities"). Sherif soobshchit dopolnitel'nuyu informatsiyu pri pervoy vozmozhnosti", — govoritsya v soobshchenii.COMING UP: Authorities set to give presser on Orlando shooting Monday morning; the situation has been contained https://t.co/B7NKuUMEnd pic.twitter.com/xuto8fFDZh— CBS News (@CBSNews) 5 chervnya 2017 r.#BREAKING Florida shooting: 'Multiple fatalities' at workplace in Orlando pic.twitter.com/n6xTSw8nVt— . (@earthh_universe) 5 chervnya 2017 r.Kak soobshchayut SMI, intsident proizoshel v odnoy iz promyshlennykh zon v prigorode.Napomnim, god nazad v Orlando proizoshla strel'ba v gey-klube "Pul's", v rezul'tate pogibli 50 chelovek. У місті Орландо (штат Флорида, США) відбулася стрілянина, повідомляється про "численні жертви". Про це повідомляє офіс поліції міста Орландо."Співробітники офісу шерифа працюють на місці події, ситуація взята під контроль. Є численні жертви (" Multiple fatalities "). Шериф повідомить додаткову інформацію при першій нагоді", - йдеться в повідомленні.
Події На трасі Київ - Одеса сталася перестрілка, є постраждалі На трасі Київ - Одеса біля міста Васильків стався конфлікт зі стріляниною. Про це повідомляє прес-служба поліції області. "Дорожній конфлікт стався поблизу м. Васильків за участю двох автомобілів, коли водій одного з них не надав перевагу в русі водію іншого автомобіля", - йдеться в повідомленні. Як повідомила прес-служба, один водій застосував травматичну зброю і поранив у руку пасажира іншого авто.  "Пораненому чоловікові дано направлення на проведення судово-медичної експертизи для встановлення ступеня тяжкості отриманих тілесних ушкоджень", - розповіли в поліції. За фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що біля Одеського оперного театру в сквері "Пале-рояль" близько 7-ї ранку в понеділок, 5 червня, сталася стрілянина.
Події Кількість жертв стрілянини в Орландо збільшилась до шести осіб Кількість загиблих у результаті стрілянини в районі Орландо (штат Флорида, США) збільшилася до 6 осіб. Ще один потерпілий помер у лікарні. Про це повідомила поліція міста на прес-брифінгу, передає Cbs12.com. Orlando Police: 45-year-old disgruntled ex-employee was armed with handgun and a knife and eventually killed himself. pic.twitter.com/8FDYFhexFb — Fox News (@FoxNews) 5 червня 2017 р.   "Під час стрілянини в районі Орландо три чоловіки і одна жінка померли на місці. Ще одна жертва померла в лікарні. 45-річний нападник був озброєний пістолетом і ножем. Після стрілянини він наклав на себе руки", - йдеться в повідомленні.   Як повідомляє, нападника звільнили з компанії, в якій він влаштував перестрілку, у квітні 2017 року.   Однак сім осіб залишилися в живих після інциденту в Орландо. Зараз немає інформації про те, що чоловік перебував у терористичній організації.   Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Орландо сталася стрілянина, і поліція говорила про численні жертви.

7 причин запалювати в будинку свічки щодня
7 причин запалювати в будинку свічки щодня
Свічки створюють енергетику гармонії та затишку, і їх правильне використання здатне змінити життя на краще Фах....
Як за допомогою перестановки меблів покращити взаємини у сім'ї
Як за допомогою перестановки меблів покращити взаємини у сім'ї
Правильна енергетична обстановка в будинку понад усе Якщо ви відчуваєте, що у вас починалися якісь проблеми з ....
Створювальне мислення: як притягувати бажане силою думки
Створювальне мислення: як притягувати бажане силою думки
Наші думки та психологічні настанови впливають на події, які відбуваються в нашому житті Викорінити негатив і ....
Як залучити гроші: три ефективні способи
Як залучити гроші: три ефективні способи
Якщо ви хочете вирішити всі свої фінансові труднощі та залучити гроші в будинок, то рекомендуємо вам три надій....
Робоче місце з фен-шуй: створюємо свій успіх
Робоче місце з фен-шуй: створюємо свій успіх
На роботі людина проводить майже 30 відсотків усього життя Щоб забезпечити себе удачею, необхідно правильно на....
більше матеріалів




/-0,70743203163147-/ /-pc-/
Top