counter
Архів Повернутись назад 05 Квітня 2022
5 Квітня
Ззведення Генштабу ЗСУ на ранок 41-го дня війни Зведення Генштабу ЗСУ з російського вторгнення Ворог зосереджує зусилля на підготовці наступальної операції на сході України. Мета – встановлення контролю за територією Донецької та Луганської областей. Відзначається рух військової техніки територією Білорусі. Окупанти продовжують блокувати Харків. У напрямку на Барвінкове ворог просунувся на 7 км, узяв під контроль населений пункт Бражківка. На Донецькому та Луганському напрямках окупанти хочуть взяти під контроль населені пункти Попасна, Рубіжне та Маріуполь. Поблизу населених пунктів Новотошківське, Нижнє, Попасне, Калинове, Степове, Рубіжне, Троїцьке, Новобахмутівка супротивник проводив штурмові дії, успіху не мав. Російські війська здійснили обстріл Миколаєва забороненими Женевською конвенцією касетними боєприпасами. Окупаційні війська продовжують зазнавати втрат. Є великі проблеми з комплектуванням бойових підрозділів та підрозділів забезпечення. Особовий склад противника деморалізовано   З сьогоднішнього дня оперативна інформація про російське вторгнення Генеральним штабом Збройних Сил України оприлюднюватиметься двічі на добу – станом на 6.00 та 18.00.
Політика оформление ленты  Рада безпеки ООН проводить засідання щодо злочинів окупантів у Бучі (онлайн-трансляція) Великобританія, яка головує у Раді Безпеки ООН, скликала на вівторок, 5 квітня, засідання Ради безпеки для обговорення масових убивств у Бучі Київської області. Всі ці звірства вчинили військові РФ. На засіданні Ради безпеки ООН обговорять збільшення кількості доказів військових злочинів, зокрема з Бучі. У Британії обіцяють використати головування країни у Раді безпеки, щоб забезпечити прозорість, підзвітність та справедливість. "Всі партнери України будуть докладно поінформовані про те, що відбувалося на тимчасово окупованій території нашої держави. Військові злочини у Бучі та інших містах під час російської окупації будуть предметом розгляду та у Раді безпеки ООН у вівторок", - заявляв президент України Володимир Зеленський. Також анонсований виступ Зеленського під час засідання Ради безпеки ООН 5 квітня за звірствами російських окупантів у Бучі.    
Політика Головна із заяв Зеленського в Раді безпеки ООН "У Бучі немає жодного злочину, які б вони не скоїли. Вони вбивали цілі сім'ї – дорослих та дітей, намагалися спалити людей. Декого застрелили на вулицях, деяких убивали в будинках, на них наїжджали танки, поки вони були в авто, жінок ґвалтували та вбивали на очах дітей. Агресор спровокував продовольчу кризу, яка може призвести до голоду в Африці та Азії та політичний хаос, у країнах, які стикаються з тим, що зникає їхня система безпеки Світ бачив, що відбувалося в Бучі, світ побачить, що вони зробили в інших містах і регіонах країни. Ви знаєте, що скаже РФ такі дії. Після того, як вони збили Боїнг над Донбасом, що вони говорили в Сирії - вони посилаються на різні версії, навіть заявляють, що це все постановочні кадри. Мета ООН – підтримання миру, щоб не допускати порушення. Але порушено вже першу статтю статуту. Якщо порушено першу статтю, у чому сенс інших статей? Зараз результат дій РФ - найжахливіші злочини всіх часів. Російське керівництво веде себе як колонізатор у давнину - вони мають намір перетворити українців на мовчазних рабів, грабують села, крадуть продовольство, виривають золоті сережки з вух, користуються вето в Радбезі. Ми не повинні дозволити, щоб це залишилося безкарним. Усі хто дає злочинні накази постануть перед трибуналом, мабуть, таким самим як Нюрнберзький. Наразі головне перетворити систему ООН. Я пропоную провести конференцію у Києві та обговорити, як реформувати систему безпеки у світі, як підкріпити міжнародне право. На конференції ми поговоримо як гарантувати межі та недоторканність держав, як підкріпити міжнародне право. Якщо крім розмов ви ні на що не здатні, іншого варіанту не залишається. Україні потрібний світ, Європі потрібний світ, всьому світу потрібний світ.
Політика Це все, що потрібно знати про виступ росії на Раді безпеки ООН «Ми [росія] прийшли до вас не для того, щоби завоювати землі. Ми прийшли, щоб забезпечити довгоочікуваний світ просоченою кров'ю землі Донбасу Не дайте Заходу досягти його мети, Володимире Олександровичу [Зеленський]. Прийміть правильне рішення, яке потрібне вашій країні, бо Захід готовий воювати до останнього українця. Потім може бути надто пізно», — сказав на засіданні Радбезу Організації Об'єднаних Націй постійний представник російської федерації василій небензя. Українських слухачів частково рятувало те, що пряма трансляція спічу цього недополітика велася у синхронному перекладі і вони не чули всієї цинічності в інтонації представника вбивць, терористів, ґвалтівників та мародерів. Залишається сподіватися, що світ не схожий на тих, кого є небензя і хто представлений вище. Вся його мова розрахована на внутрішній ринок російських іванів. Це не провал дипломатії, це її повна відсутність. PS * - правильно читати "Мародерської Федерації" ** - правильно читати "свинособака василій небензя"

Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Одним із найсильніших талісманів фен-шуй є дзвіночок Цей домашній оберіг не лише привабить успіх у справах, а ....
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли ви відчуєте себе особливо енергійно та активно....
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 квітня о 15:42 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця - зростаюча
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваше почуття авантюризму та прагнення нових вражень можуть призвест....
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року передбачає можливість вирішити безліч проблем і упорядкувати с....
більше матеріалів




/-0,24260902404785-/ /-pc-/
Top