counter
Архів Повернутись назад 05 Березня 2017
5 Березня
Політика Роману Насірову до опівночі можуть висунути нову підозру Адвокати відстороненого від посади голови ДФС Романа Насірова в неділю заявили журналістам, що, можливо, їхньому підзахисному буде висунуто до півночі сьогоднішнього дня нову підозру. Таким чином, навіть якщо суд з обрання запобіжного заходу йому не відбудеться, він вага одно може не вийти на свободу, заявив один з адвокатів Насирова Олександр Лисак сьогодні під будівлею суду. «У разі, якщо сьогодні суд не відбудеться, а в 23.52 закінчиться термін його затримання, ми не виключаємо, що буде нове затримання і підозра», - сказав адвокат. Крім того, він додав, що швидше за все сьогодні суд так і не розгляне клопотання про відвід судді, заявлений з ранку адвокатами Насирова. Нагадаємо, сьогодні 5 березня опівночі закінчується термін в 72 годин затримання, в перебігу якого суд має обрати для Насірова запобіжний захід. Однак система автоматичного розподілу суддів у неділю не працює. Водночас Національне антикорупційне бюро розповсюдило офіційну заяву, в якій зазначається, що Солом'янський районний суд міста Києва відмовляється визначити служителя Феміди, який би розглянув клопотання сторони захисту про відвід судді Олександра Бобровника. «НАБУ закликає служителів Феміди не усуватися від виконання своїх обов'язків і забезпечити розгляд клопотання детективів про обрання запобіжного заходу у визначений законом термін», - йдеться в заяві НАБУ. Нагадаємо, раніше лікарі заявили, що невідкладної допомоги Роман Насіров не потребує.
Політика У МЗС Польщі не підтримали переобрання Туска главою Євроради Уряд Польщі не підтримав переобрання польського екс-прем'єра Дональда Туска на посаду президента Європейської ради і запропонував замість нього заступника голови Європейського парламенту Яцека Саріуша-Вольського, повідомляє «Радіо Свобода». Лідер польської правлячої партії «Право і справедливість» Ярослав Качинський заявив, що Дональд Туск порушує елементарні правила ЄС, і тому партія ні за яких обставин не може підтримати його кандидатуру на пост президента Європейської ради. Також Ярослав Качинський вважає Дональда Туска відповідальним за смерть в квітні 2010 року в авіакатастрофі в Росії свого брата, колишнього президента Польщі Леха Качинського, під час перебування Туска на посаді прем'єр-міністра Польщі. Туск обіймає посаду глави Євроради з 1 грудня 2014 року. Цього року його повноваження закінчуються.
Політика оформление ленты  Автомайдан збирається не дати вивезти Насірова з будівлі суду Автомайдан збирається заблокувати всі виїзди з території Солом'янського районного суду Києва, де затягується справа з обранням запобіжного заходу колишньому голові Державної фінансової служби Роману Насірову. Про це журналістам біля будівлі суду повідомила активістка Катерина Бутко. Вона заявила, що учасники АвтоМайдану збираються сьогодні ввечері близько 19:00 заблокувати своїми машинами виїзди з суду, «щоб не допустити втечі Романа Насірова після того, як закінчиться термін його затримання». Водночас детективи НАБУ і прокурори САП заявили, що залишатимуться разом із затриманим главою ДФС в залі суду, очікуючи продовження засідання або ж завершення терміну тимчасового утримання підозрюваного під вартою. Детективи нагадали, що під час розгляду клопотання про обрання запобіжного заходу суд зобов'язаний забезпечити наявність ще одного судді в разі заявлення клопотання про відвід іншого. Чого судді Солом'янського суду не забезпечили.  

Як режим дня впливає на біополе та настрій людини
Як режим дня впливає на біополе та настрій людини
Часто ранок починається з занепаду сил і дратівливості Це наслідки неправильного режиму дня
Гороскоп на 18 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 18 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша енергія буде на високому рівні, і ви будете готові приймати ви....
Любовний гороскоп на 18 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 18 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та рішучість будуть на піку, що зробить вас неперев....
Гороскоп від Анжели Перл на 18 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 18 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Астролог Анжела Перл прогнозує, що 18 квітня 2024 року може принести цікаву інформацію, важливу для майбутньог....
Гороскоп на 18 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 18 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
У гороскопі на 18 квітня 2024 року Тамара Глоба рекомендує зберігати позитивний настрій та бути готовими до мо....
більше матеріалів




/-0,66446399688721-/ /-pc-/
Top