counter
Архів Повернутись назад 05 Лютого 2022
5 Лютого
Гороскоп Сьогодні зірки схиляють познайомитись. Любовний гороскоп на 5 лютого Сьогоднішнє знайомство може започаткувати довгі романтичні відносини – зірки схиляють до того, що всі справи, розпочаті сьогодні, отримують своє продовження. Тим не менш, це стосується сварки і образи, так що намагайтеся сьогодні не давати до них приводу. ОВНИ Цього дня ви можете розповісти про другу половинку абсолютно все, кажуть зірки. Велика ймовірність того, що 5 лютого вона дасть вам слушну пораду. Так що не шкодуйте інформації – ділитеся операцією. ТЕЛЬЦІ 5 лютого партнер може завантажити вас своїми завданнями, кажуть зірки. І радить: не відмовляйтесь до нього. Незабаром вам знадобиться допомога. БЛИЗНЮКИ Цього дня вам необхідно все робити разом із обранцем, кажуть зірки. Навіть лінуватися теж краще вдвох. 5 лютого може вас зблизити як ніколи. РАКИ Пора вибрати: кохана людина чи обґрунтування. Зірки попереджають: цієї суботи ви можете поставити не на те. Пам'ятайте про це, заводячи з ним серйозну розмову. ЛЬВИ Зірки пророкують вам кризовий день. Щоправда, таким він буде лише у світлий час. Постарайтеся до заходу сонця щільно не спілкуватися з другою половинкою, інакше можна зірватися на неї. ДІВИ Якщо друга половинка буде від вас від справи в суботу, не лайте її. Найкраще залучіть до виконання своїх завдань. Ваша допомога вам явно не завадить, напевно, зірки. ТЕРЕЗИ Щоб переконати в чомусь партнера, вам потрібна максимальна чутливість у цьому. Зірки рекомендують: спочатку виберіть, дуже вже піднімайте цікаву для вас тему. СКОРПІОНИ Якщо предмет ваших почуттів не відповідає вам взаємністю, 5 лютого можна розпочати нову "атаку", кажуть зірки. І запевняють: цієї суботи вона може бути цілком успішною. СТРІЛЬЦІ Наші пращури помітили, якщо в цей день погода буде непохитною. Так ви продемонструєте свою зрілість та мудрість. КОЗЕРІГИ Якщо ви давно хотіли про щось поговорити з коханою людиною, саме час розпочати розмову, кажуть зірки. 5 лютого ви можете зрозуміти іншого друга краще, ніж будь-якого іншого дня. ВОДОЛІЙ Якщо партнер давно просить вас про щось, то 5 лютого буде місцем для того, щоби зібрати з ним усі деталі. Можливо, ідея його відпаде сама собою, кажуть зірки. РИБИ Якщо у цей день представники протилежної статі будуть представляти вам щось привабливе, що породжує, перш ніж відповідати. Зірки кажуть, швидкість 5 лютого може зіграти з вами злий жарт.
Сонник Сон у ніч з 4 на 5 лютого: тлумачення за місячним календарем Сни, що приснилися в ніч із 4 на 5 лютого, можуть прорости, розвиваєтесь або стоїте на місці. Навіть якщо вам здається, що у вашому житті відбувається багато різних подій, зверніть увагу на 5-місячну добу. Так, якщо в ніч з 4 на 5 лютого ви бачите себе в темному лісі або в замкнутому просторі (словом, там, звідки вихід потрібно ще шукати), значить, ви рухаєтеся не в тому пристосованому або прикладеному надто багато видно на щось другорядне . Настав час переглянути свої пріоритети. Якщо в ніч з п'ятниці на суботу вам присниться дорога, море чи небо – ви йдете у вірному напрямку, проте ваша мета розмита – дуже скоро ви можете звернути з правильним шляхом. Визначтеся з кінцевою точкою. Якщо цієї ночі вам здасться хтось із рідних, особливо давно померлих, необхідно буде розглянути, які найкращі риси ви могли б успадкувати від них. Саме ці якості заважають вам і не дають зробити вирішального ривка у своєму народженні. Якщо в ніч з 4 на 5 лютого ви побачите, що плачуть, це буде хороша ознака себе: підсвідомість очищається перед якимись проявами звершень.
Суспільство Погода на 5 лютого 2022 року: народні прикмети та прогноз синоптиків Наші пращури помітили, якщо у цей день погода хороша, то й осінь буде такою. Якщо ж пернаті насупилися - чекай ненасних днів. Також пращури помічали: якщо 5 лютого налетіла сильна завірюха, то морози простоять аж до березня. Існувала в народі і така погодна прикмета: якщо шум від дороги погано чути, скоро температура повітря поповзе вгору. 5 лютого майже по всій території України очікуються опади. Проте очікується невелике потепління. Вночі у західних областях очікується сніг та сніг із дощем, а вдень дощ зі снігом. Температура повітря вночі коливатиметься від -3 до 0 градусів, а вдень прогнозується +2+5 градусів. Також очікується вітер, швидкість якого становитиме 5-10 м/с. На півночі вночі прогнозується сніг, проте вдень буде дощ. Температура повітря вночі опуститься до -10 градусів, а вдень 0 -4 градуси. У східних областях без істотних опадів. Температура повітря вночі коливатиметься від -5 до -10, а вдень -2 -5. На півдні країни також без істотних опадів. Температура повітря вночі -7+1, а вдень +2+6. У центральних регіонах уночі очікується сніг, а вдень прогнозується сніг із дощем. Температура повітря становитиме -4 -8 градусів, а вдень 0+3. У суботу у столиці вночі прогнозується сніг, а вдень сніг із дощем. Швидкість вітру становитиме 5-10 м/с. Температура повітря у Києві вночі коливатиметься в межах -6 -8 градусів, а вдень 0+2.
Події В Питере начали массово гибнуть люди проходившие обследования желудка: уже семеро На России в Санкт-Петербурге начали массово гибнуть пациенты, которых объединяло одно - некоторое время назад они проходили обследования желудка в городском диагностическом центре в Петербурге. Следственным комитетом было начато два уголовных дела: по ч. 3 ст. 238 УК (оказание услуг, не отвечающих требованиям безопасности жизни и здоровья потребителей) и по ч. 3 ст. 109 УК (причинение смерти по неосторожности двум лицам). В настоящее время уже известно о семи скончавшихся, сообщило следственное управление региона. «В период с декабря 2021 года по январь 2022 года семь пациентов, проходивших обследование, скончались», — заявили в СК. СК произведены уже первые аресты. Так сначала был арестован главврач диагностического центра Евгений Попов. После него следователи также задержали еще одного сотрудника медучреждения — заведующую отделом лучевой диагностики указанного центра. По версии следователей, Попов одобрил закупку контрафактного препарата «Барий сернокислый 0.10 (H2O) %» для применения при обследованиях органов ЖКТ. Он не входит в госреестр лекарственных средств и не может использоваться в медицинских целях, поскольку представляет опасность для здоровья и жизни человека, уточняли следователи. За две недели, с 10 по 26 января, был нанесен вред здоровью 23 пациентов, сообщал СК. 26 января стало известно о первых двух жертвах.
Суспільство Народні прикмети на 5 лютого 2022 року: що не можна робити на Агафія-Напівлібника Православні віруючі в цей день вшановують пам'ять мученика Агафангела, у народі ж 5 лютого називають Агафієм-Напівхлібником. Цієї пори селян турбувало, скільки снігу на полях - чи вистачить його, щоб напоїти землю. "Сніг глибокий - хліб добрий", - говорили з цього приводу наші пращури. За повір'ями, у цей день потрібно посилено працювати. Той, хто лінуватиметься або марно проводити час, може спричинити лихо. У цьому були певні прапрапрадіди. Під особливу заборону 5 лютого потрапляють танці. У народі взагалі на Агафія не вітали веселощів будь-якого роду і вважали, що не можна навіть танцювати в такт музиці, щоб не розсердити святого. Не слід 5 лютого відмовляти у допомозі нужденним. Цього не рекомендується робити й у інші дні. Однак якщо виявити черствість на Агафія, можна незабаром зіткнутися з нуждою. Особлива порада для вагітних: не стояти на порозі. Прапрапрабабуся попереджали, що в іншому випадку дитина виросте плаксивою і хворобливою. Якщо ж 5 лютого розпочати сварку або навіть просто спробувати розставити всі крапки над "i", ситуація ще більше заплутається. Вийти із неї переможцем нікому не вдасться.
Гороскоп Гороскоп на 6 февраля 2022 года. Тельцы, рассмотрите компромисс. Водолеи, ставьте цели конкретней 6 февраля 2022. 6, 7 лунный день. Растущая Луна в знаке Овен ♈. День удачен для торговли, судебных дел, переезда или командировки. Посвятите себя неспешным делам. Очень полезна концентрация на духовных проблемах, неплохо выспаться и отдохнуть. Возможно обострение хронических заболеваний. ♈️ Овен Астропрогноз для Овнів на 6 лютого пише, що в цей день якщо хочете отримати бажане, доведеться проявити хитрість і спритність, пам'ятайте, йдучи напролом, ви тільки будете натрапляти на опір. Шукайте однодумців і близьких за духом людей, вони підтримають вас у всьому. ♉️ Телець Зодіак для Тельців на 6 лютого говорить, що можна зайнятися переоцінкою взаємин з деякими людьми з вашого оточення. Чи вдасться узгодити деякі питання, якщо нарешті підете на компроміс. Не зловживайте кавою. ♊️ Близнюки місяць для Близнюків на 6 лютого нагадує, що сьогодні не соромтеся розподілити всі поточні обов'язки по дому і побуті між усіма домочадцями. Так ви зможете швидко зовсім впоратися і решту дня насолоджуватися відпочинком. Вчіться делегувати. ♋️ Рак місяць для Раків на 6 лютого каже, що сьогодні потрібно більше відпочивати і не вимотувати себе фізичними навантаженнями. Деякі ситуації будуть розвиватися незалежно від вашого бажання і дій. Чудово проведете час на пікніку з близькими. ♌️ Лев Зодіак для Львів на 6 лютого каже, що сьогодні на емоційному рівні вам буде досить складно встановити контакт з оточуючими. Гучні заходи і великі скупчення людей будуть в тягар, а ось відпочинок на природі, особливо поблизу водойми, - навпаки. ♍️ Діва Місяць для Дев на 6 лютого радить відправитися сьогодні за покупками, до речі, особливо вдалими виявляться ті, які допоможуть зробити ваш будинок кілька затишніше. У спілкуванні з оточуючими намагайтеся тримати емоції під контролем, щоб не наговорити зайвого. ♎️ Терези Зодіакальний прогноз для Терезів на 6 лютого вважає, що сьогодні важливо займатися тією діяльністю, яка приносить вам задоволення. Обов'язково намагайтеся більше рухатися. Відмовтеся від рутинних і нудних завдань, їх виконання буде виводити вас зі стану рівноваги. ♏️ Скорпіон Астропрогноз для Скорпіонів на 6 лютого каже, що сьогодні конкурентоспроможність ваших заздрісників сьогодні зросте. Але і ви не будете відставати, - зберете всю внутрішню силу і підете в наступ. Відбирайте найважливіші справи і здійснюйте їх по черзі. ♐️ Стрілець Зодіакальний прогноз для Стрільців на 6 лютого вважає, що сьогодні не можна дозволяти комусь маніпулювати вами. Душевна рівновага і гарний настрій будуть вашими супутниками протягом всього дня. Менше часу проводите біля комп'ютера, краще книжку почитайте або поспілкуйтеся з друзями. ♑️ Козеріг Загальний гороскоп для Козерогів на 6 лютого каже, що сьогодні варто займатися тільки тим, що обіцяє швидкий успіх і прибуток. За складні справи варто братися лише в тому випадку, якщо у вас є надійні помічники. На роботі може статися зміна керівництва, але вам це зіграє на руку. ♒️ Водолій зірки для Водоліїв на 6 лютого радять кажуть, що чіткість і організованість в роботі допоможе досягти бажаного без фінансових втрат. Ставте конкретні цілі, працюйте на результат і не перескакуйте з однієї справи на іншу. Іноді найкраща допомога - нічого не радити, саме так і роблять мудрі друзі. ♓️ Риби Астрологи для Риб на 6 лютого радять як тільки відчуєте, що з будь-якими питаннями впоратися складно, зверніться за допомогою до більш досвідченим колегам. Багато представників знаку затіють ремонт. Залучайте до цієї справи не тільки старших, але і молодших членів сім'ї, такі заняття допоможуть їм вчитися цінувати працю.

Картини з фен-шуй: які з них приваблюють удачу, кохання та гроші
Картини з фен-шуй: які з них приваблюють удачу, кохання та гроші
Не секрет, що всі речі в будинку мають енергетику — негативною чи позитивною Вчення фен-шуй підкаже, які карти....
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Одним із найсильніших талісманів фен-шуй є дзвіночок Цей домашній оберіг не лише привабить успіх у справах, а ....
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли ви відчуєте себе особливо енергійно та активно....
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 квітня о 15:42 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця - зростаюча
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваше почуття авантюризму та прагнення нових вражень можуть призвест....
більше матеріалів




/-0,22441411018372-/ /-pc-/
Top