counter
Архів Повернутись назад 05 Січня 2023
5 Січня
Гороскоп Любовний гороскоп на 5 січня 2023 року: що обіцяють астрологи ОВНЫ В этот день вам нужно слушать партнера. Безоговорочно подчиняться не обязательно, но действовать с оглядкой на него - необходимо. Это будет важно для ваших отношений. ТЕЛЬЦЫЗвезды призывают: не вините в своих ошибках любимого человека. 5 января подобная несправедливость может разрушить ваши отношения. БЛИЗНЕЦЫ В этот четверг вы рискуете поддаться соблазнам. Это сильно подорвёт веру второй половинки в вас. Возвращать все на круги своя будет невероятно сложно. Лучше проявите силу соли. РАКИ Если любимый человек будет готов совершить ошибку, не стойте в стороне. Вы же знаете, как все исправить. У вас всегда наготове план Б и ещё один туз в рукаве. Действуйте! ЛЬВЫ Нет невыполнимых задач - есть плохие исполнители. Помните об этом, если вторая половинка захочет невозможного. Звёзды говорят, 5 января вы сможете ее удивить. ДЕВЫ Избранник должен быть рядом в этот день, говорят звёзды. Если физически это устроить сложно, то будьте на связи 5 января. В этот день важна будет его реакция на ваши действия. ВЕСЫ Звёзды советуют вам не отпускать любимого человека из виду. 5 января вам необходимо будет держать ситуацию под своим негласным контролем. СКОРПИОНЫ Звёзды советуют вам 5 января периодически справляться о том, все ли хорошо у партнера. Только так удастся вовремя предотвратить опасность. СТРЕЛЬЦЫ В этот день вы можете обидеть любимого человека. Ссора же, рождённая 5 января, может стать для ваших отношений последней. Лучше сразу исправить свою оплошность. КОЗЕРОГИ Если вы находитесь в поисках пары, 5 января подарит вам уникальный шанс, говорят звёзды. Осталось только не упустить его. Не сидите дома и не отказывайтесь от общения в этот четверг. ВОДОЛЕИ В этот день вам нужно будет окончательно определиться с приоритетами: что вам важнее - собственные принципы или благостная атмосфера в отношениях. РЫБЫ Любимый человек не должен испытывать дефицита общения с вами, говорят звёзды. 5 января это будет необычайно важно. Помните об этом, когда решите переложить его просьбу на кого-то другого.
Гороскоп Гороскоп на 5 января 2023 года: что обещают астрологи ОВНИ Овнам потрібно буде подолати якусь свою погану якість, кажуть зірки. Якщо вам знадобиться для цього чарівний стусан, не соромтеся попросити про нього. ТЕЛЬЦІ 5 січня Тільцям може чогось не вистачити. Перевіряйте кишені та сумки перед виходом з дому і про всяк випадок запасіться терпінням, радять зірки. БЛИЗНЮКИ 5 січня Близнюкам потрібно уникати "кривих доріг і порожніх морок". Все має бути прозорим і чесним. В іншому випадку можете зіпсувати свою долю. РАКИ 5 січня Ракам належить взяти якусь ситуацію (можливо, чужу) до своїх рук. Часу на роздуми не буде, попереджають зірки. І радять вам налаштуватися на активність із самого ранку. ЛЬВИ 5 січня перед Левами може зрости якесь несподіване завдання. Впоратися з нею допоможе рішучість та жорсткість. Цього дня вам потрібно залишити сумніви у власних силах. І в чужих також. ДІВИ 5 січня Діви зможуть перевершити себе. Єдине, що потрібно подбати, - про глядачів. Прикро буде блищати на самоті. ТЕРЕЗИ 5 січня у Терезів може з'явитися суперник. І досить сильний. Якщо не хочете брати участь у бою, залиштеся вдома цього дня і ні з ким не розмовляйте. СКОРПІОНИ 5 січня Скорпіони мають припинити якісь нападки. Можливо, не на свою адресу, але у бік близьких людей. Не стійте на відстані, радять зірки. СТРІЛЬЦІ 5 січня Стрільці можуть зробити комусь боляче. Головним завданням цього дня вчасно буде усвідомити свою помилку. А ось із цим у вас можуть бути проблеми, попереджають зірки. КОЗЕРІГИ У Козерогів з'явиться якийсь важливий шанс. Щоб виправити щось чи, навпаки, ризикнути – зірки не уточнюють. Але рекомендують вам налаштуватися на лов знаків долі. ВОДОЛІЇ 5 січня Водолії мають послухати когось, взяти на озброєння добру пораду. Зірки попереджають: якщо вирішите полізти у пляшку, назад дороги вже не буде. РИБИ Рибам доведеться виявити свою багатозадачність, кажуть зірки. Виявитись відразу в різних місцях, допомогти кільком людям одночасно, не забувши при цьому про себе - насичений буде день.
Гороскоп Гороскоп на 5 січня 2023 року для всіх знаків Зодіаку від Павла Глоби 5 січня 2023 року - це 13 місячна доба. У цей час не варто розпочинати нових справ. Займіться актуальними проблемами. Розбиратися з різними завданнями слід у колективі. Вдало складається будь-яке спілкування. Можна вести переговори з начальством. Однак міняти роботу поки не варто. День є вдалим для фінансових операцій. Не рекомендується займатися домашніми клопотами і вирушати в подорожі. емоцій. Місяць знаходиться в знаку Скорпіон, а це ще раз підтверджує, що нові починання закінчаться провалом. Але поточні проблеми будуть легко вирішуватися. Не варто знайомитися з новими людьми і вирушати на романтичне побачення. Знаки вогню Овен Ви повинні витратити чимало часу, щоб досягти успіху. Будьте дуже уважними до деталей. Не допускайте помилок. Лев Не беріться за важливі справи. Можете займатися творчістю. Ви відчуєте себе у своїй тарілці, якщо дотримуватиметеся балансу між працею та відпочинком. Стрілець Ви зможете ухвалити правильні рішення на роботі. Це принесе вам гарний прибуток. У складних ситуаціях слід спокійно розібратися. Знаки Землі Телець Цей день обіцяє бути вдалим. Будьте відповідальними. Ваші старання відзначить керівництво. Можливі нові знайомства. Діва Не варто виявляти ініціативи у всіх питаннях. Ви можете втратити довіру людей. Ви можете отримати несподівані та приємні подарунки. Козеріг Ви зможете поспілкуватися з цікавими людьми, які допоможуть вам піднятися соціальними сходами. Якщо ви самотні, ви зможете зустріти своє кохання. Знаки Повітря Близнюки Вам буде складно контролювати емоції. Постарайтеся досягти компромісу в спірних ситуаціях. Будьте терплячими та доброзичливими. Терези Ви будете в чудовому настрої. Вам будуть відкриті нові унікальні перспективи. Настрій буде чудовим. Водолій Ви опинитеся в центрі уваги. Не упускайте шансу поспілкуватися з цікавими людьми. Знаки Води Рак Ситуації цього дня можуть вивести вас із себе. Спробуйте з'ясувати причини проблем. Будьте уважними до рідних та близьких. Скорпіон Ви будете активними та ініціативними. Ви можете зробити багато справ. Фінансові проблеми почнуть вирішуватись. Риби Успіх на вашій стороні. Не лінуйтеся. Робіть те, що планували. Спілкуйтеся з приємними людьми.
Сонник Сон у ніч з 4 на 5 січня 2023 року: тлумачення за місячним календарем 13-та місячна доба. Почнуться вони 4 січня о 13:37, а завершаться 5 січня о 14:10. Сни, побачені в ніч 13-х місячних діб, показують, рухаємося ми по спіралі або наступаємо на ті самі граблі. Тому важливо звернути увагу на ті сновидіння, сюжет яких здасться вам знайомим. При цьому трактувати подібні сни буде досить просто: якщо ситуація в них закінчилася приблизно так само, як у житті, ви все робите правильно, життєві уроки засвоєні і можна рухатися далі. Якщо ж у ніч з 4 на 5 січня вам насниться звична картина з незвичним результатом - чекайте на повторення цього сюжету в житті. Можливо, вам потрібно буде діяти по-новому. Жінка в ніч з середи на четвер може бачити клопіт, можливо, порожні (тобто всі її рухи тіла не будуть приносити жодного результату або виявляться марними). Такі сновидіння скажуть про те, що насправді жінка докладає зусиль не в тому напрямку. Швидше за все, їй потрібно переглянути пріоритети. Чоловікові цієї ночі може приснитися мета, до якої він йтиме дуже безуспішно. Такий сон скаже, що представник сильної половини людства викладається не до кінця. Щоб досягти бажаного, йому потрібно напружити всі свої ресурси.
Суспільство 5 січня 2023. Коротко новини до цієї години Київ визнаний найкращим містом світу у 2023 році серед сотні інших претендентів. Рейтинг склало агентство Resonance – його автори називають нашу столицю маяком мужності та стійкості перед щоденною трагедією під час війни. Представник Єлисейського палацу заявив, що Франція готова передати Україні бронетранспортери AMX-10RC, які класифікуються як легкі танки. Західні партнери вперше говорять про надання ЗСУ подібної техніки. Ані кількість, ані термін передачі представник адміністрації Еммануеля Макрона не уточнив. Президент США Джо Байден припустив, що Штати можуть передати Україні бронетранспортери "Бредлі". Прес-служба Православної церкви України (ПЦУ) повідомила, що її предстоятель митрополит Єпіфаній проведе різдвяну службу в Успенському соборі Києво-Печерської лаври. Раніше у цьому соборі служили лише священики Української православної церкви, раніше відомої як УПЦ (Московський патріархат). У ЗСУ заявили, що з вересня, коли фашистська росія розпочала атаки за допомогою іранських дронів-камікадзе, протиповітряні сили України збили вже понад 540 таких безпілотників, а також близько 500 крилатих ракет. Німеччина вивчає питання передачі Україні заморожених активів Росії російські пропагандисти повідомляють про знищення українськими військовими комендатури окупантів у Василівці Запорізької області, розташованої у місцевому готелі. Попередньо там кілька десятків знищених окупантів — блокбастер "Макіївка" триває! Буданов заявив в інтерв'ю ABC News, що навесні Україна планує наступ, і бойові дії в березні будуть "найспекотнішими". За словами голови ГУР МО, це відбуватиметься від Криму до Донбасу, щоб досягти головної мети - повернення до кордонів 1991 року.
Суспільство Погода на 5 січня 2023 року: народні прикмети та прогноз синоптиків Наші пращури говорили: якими є Федул (5 січня), такі і проводи осені (1 листопада). Якщо у цей день помітили, якщо у цей день погода буде, то зима буде холодною. Існувала в народі і така прикмета: якщо навколо місяця з'явилося туманне кільце - насувається хуртовина, якщо кілька кілець - мороз. Четвер стане в Україні днем зміни спокійної, переважно сухої та теплої повітряної маси холоднішої та мокрішої. Циклон на ім'я Axel із північного заходу, з районів Скандинавії, прийде вже сьогодні в Україну разом із атмосферними фронтами та призведе до суттєвих змін у погоді. У більшості наших областей пройдуть поки що дощі, проте через поступове зниження температури повітря вже і з мокрим снігом. Опади можуть бути помірними, у південній частині переважно невеликі. У східних областях дощ і мокрий сніг найімовірніше завтра в другій половині дня та ввечері. При переміщенні атмосферних фронтів 5 січня західний та південно-західний вітер посилюватиметься до сильного, подекуди до 15-20 метрів за секунду. А при посиленні вітру температура повітря здається нижчою, ніж насправді. Температура повітря, за прогнозом, очікується найближчої ночі в Україні від 4 тепла до 3 морозу, у четвер вдень ще буде досить тепла погода, +3+8 градусів, на півдні та заході місцями до +7+11 градусів. Найхолодніше буде на північному сході України, 0+4 градуси. У Києві 5 січня очікується волога, з опадів, вітряна погода. Пориви західного, південно-західного вітру досягатимуть 15-18 метрів за секунду. Найближчої ночі передбачається +1+3 градуси, а вдень стовпчики термометрів коливатимуться в межах +5, +6 градусів. Надалі, після проходження атмосферних фронтів, на їхньому тилу, з півночі, почне затікати до нас уже справжнє зимове повітря. Очікується похолодання до морозів! Найхолоднішими у найближчій Різдвяній перспективі будуть Сумщина, Харківська, Чернігівська, Київська, Черкаська, Полтавська, Луганщина, частина Дніпропетровщини та Запоріжжя. Вночі 7-9 січня тут температура повітря може опускатися до -10-16 градусів. Похолодання загалом торкнеться всієї України. Південна частина і західні області меншою мірою відчують це значне зниження температури повітря.
Політика оформление ленты  Нова допомога Україні від союзників У середу офіційні представники союзників України у її боротьбі з російсько-фашистською окупацією озвучили кілька позицій, які допоможуть нашій країні у протистоянні. Франція передасть Україні колісні танки AMX-10RC і броньовані машини “Bastion”. Таку обіцянку дав Макрон у розмові з Зеленським. Про це повідомляє агентство Reuters. Буданов повідомив, що найближчим часом Україна очікує на постачання американських БМП Bradley. «Ми їх чекаємо, ми їх дуже чекаємо. Це значно підвищить боєздатність наших підрозділів.", сказав глава української розвідки. Також протягом учорашнього дня президент США Байден позитивно відповів на запитання, чи розглядається передача бойових машин Bradley Україні За повідомленнями із соціальних мереж, у Румунії було помічено ешелон, що складається з 42-х бронемашин BMC Kirpi турецького виробництва, призначених для ЗСУ. Представник Білого дому Джон Кірбі заявив, що США планують надати Україні новий пакет військової допомоги найближчими днями та тижнями. Він зазначив, що нова допомога може включати додаткові установки реактивних систем залпового вогню HIMARS Так само вчора повідомили, що розпочалася підготовка до передачі ЗРК «Patriot», яку планують завершити в стислі терміни.  
Суспільство Легкие танки от Франции продолжают свою историческую миссию Військові експерти у соцмережах відреагували на новини про те, що Франція обіцяла поставити Україні колісні танки AMX-10RC. Це перше в історії постачання західного танка Україні. "[Ці машини] - трохи дивна річ, - пише професор Центру військових досліджень у Данії Олів'є Шмідт. - Їх створили для розвідки та вогневої підтримки у 1980-і роки, вони були найважчою з машин, приписаних до "сил швидкого реагування" ( аеромобільному угрупованню з п'яти дивізій, яке мало швидко пройти через Німеччину і розпочати бій із першим радянським ешелоном (у разі нападу СРСР). Таким чином, машини, як і французькі бронетранспортери "Бастіон", у 2022 році виконують своє початкове призначення по "боротьбі з росіянами", додав він. Редактор британського журналу Economist із питань оборони Шашанк Джоші називає рішення Парижа вдалим. "Ця легка колісна бронемашина дуже мобільна. Вона обладнана потужною гарматою і здатна давати вогневу підтримку та діяти швидко", - пише він. Джоші вважає, що разом із передбачуваними поставками Україні американських бронетранспортерів "Бредлі" це змінює тактику західних союзників Києва, які раніше побоювалися надавати ЗСУ наступальну бронетехніку, зокрема танки. На його думку, крок Франції "каже про те, що "червоні лінії" знову зрушуються: тепер Україна потенційно може отримати значну кількість західної бронетехніки". Як вважає експерт, "це суттєво збільшить здатність України проводити великомасштабні наступи".
Суспільство ISW: на росії змінюють формат оперативних зведень, щоб відвернути увагу від військових невдач Російське міністерство оборони знову змінило риторику та формат своїх щоденних зведень про ситуацію на фронті, ймовірно, щоб наповнити інформаційний простір повідомленнями про незначні успіхи та відвернути увагу від значних військових невдач, пишуть експерти американського Інституту вивчення війни (ISW). Військове відомство запровадило зміни 3 січня, збільшивши вдвічі обсяг своїх попередніх звітів та зосередившись на заявлених ударах по українських військових об'єктах, які часто не мають оперативного значення, а не на своїх переважно невдалих наземних атаках. Зведення зосереджено на невеликих населених пунктах, а інформація про завдані удари в них згрупована за типом цілей, а не за місцем розташування, що ускладнює географічну орієнтацію та верифікацію даних. Російське міноборони також присвятило кілька постів у своєму телеграм-каналі розповіді про нового ракетоносця "Адмірал Горшков", який навряд чи проводитиме операції з підтримки російських операцій в Україні. Відомство раніше намагалося наслідувати зведення українського Генштабу у відповідь на критику з приводу відсутності прозорості в офіційному висвітленні війни після військових невдач росії минулої осені, зазначає ISW.
Бахмут зруйновано більш ніж на 60% Понад 60% Бахмута зруйновано під час боїв та російського наступу на місто, яке триває вже півроку, повідомив голова Донецької обласної адміністрації Павло Кириленко. Він також сказав, що в середу в результаті обстрілів міста загинули двоє мирних жителів. "Які б спроби увійти до міста не робив противник, йому не вдається просунутися. Які б успіхи вони не мали, вони були відкинуті на колишні позиції за межі міста, - сказав Кириленко в ефірі українського телемарафону. - Фактично, зараз вони перебувають на спустошеній рівнинній". території, що також сприяє величезним втратам серед особового складу". Український президент Володимир Зеленський у вечірньому зверненні в середу подякував військовим, які завдають ворогові численних втрат і вибивають російські війська з позицій на околицях Бахмута. "Окупанти вже півроку переносять дату, коли чекають на захоплення всього Донбасу. Ось чекали до Нового року - а наші захисники знову демонструють успіхи. Окупанти постійно збільшують свої сили на Донеччині - вони роблять це і зараз. І кожен такий день наших успіхів - це нове доказ божевілля самої ідеї нападати на Україну", - сказав Зеленський.

Східний гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Східний гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Завдяки рекомендаціям Східних експертів та експертів у галузі фен-шуй ви зможете ефективно скласти плани на на....
Як позбутися лінощів і апатії: підвищуємо свою енергетику
Як позбутися лінощів і апатії: підвищуємо свою енергетику
Найстрашніший ворог гарного настрою — це ліньки Коли не хочеться нічого робити, то до нашого життя приходить а....
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний календар допоможе вам дізнатися, яким сьогодні буде настрій Місяця та як боротися з основними проблем....
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Аура людини — це ледь відчутне середовище, яке розташоване навколо тіла на відстані витягнутої руки Характерно....
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер — Найбільша планета Сонячної системи Його вплив на наше життя дуже великий
більше матеріалів




/-0,2920880317688-/ /-pc-/
Top