counter
Архів Повернутись назад 05 Січня 2019
5 Січня
Політика Омелян: Припинення залізничного сполучення з Росією неминуче Кількість поїздок громадянами України залізничним транспортом у Росію значно скоротилася. А раніше було ініційовано питання повного припинення залізничного сполучення з РФ. Про це розповів міністр інфраструктури України Володимир Омелян. «Поки питання припинення залізничного сполучення з РФ не фіналізовано на рівні Кабінету міністрів. Однак, завдяки нашим зусиллям, в минулому році ми отримали більший потік пасажирів в західному напрямку, ніж в східному. Ми бачимо по цифрам, що кількість поїздок громадянами України залізничним транспортом в Росію невблаганно скорочується. Тобто це повідомлення у будь-якому випадку буде припинено, або за рішенням уряду, або за фактом», - сказав Володимир Омелян. Раніше Омелян заявив, що не розуміє, як українці можуть їхати працювати в відсталу і феодальну Росію. «Якщо ми говоримо про хороші заробітки, то країни Євросоюзу пропонують набагато кращі заробітні плати й умови праці. У Росії українцям робити нічого, там має бути санітарний кордон», - сказав міністр.
Суспільство оформление ленты  Чи не переїжджайте, жахнетеся! Жителі Криму попередили росіян Жителі окупованого Росією Криму незадоволені прагненням громадян РФ переїхати на півострів. Про це свідчать коментарі на форумі, які опублікував блогер CrimeaUA1 в Twitter. Основна причина такого настрою жителів Криму - це те, що через велику кількість людей збільшиться конкуренція на ринку праці, де і так майже немає роботи. Так, мешканка російського міста Петербург попросила на форумі користувачів дати їй поради з приводу роботи і житла в Криму, тому що вона хоче переїхати на півострів через стан здоров'я. «У Севастополі немає роботи, а житло коштує дорожче, ніж у Москві», «Та скільки ж вас там ще таких сімей? Все, у нас більше квот немає. І взагалі у нас все дуже погано і повітря брудне, нєфіг тут робити», «Не переїжджайте, будете в жаху, гірше не буває», - пишуть кримчани.
Події оформление ленты  Залишила три записки. У Києві дівчина скоїла суїцид У ніч на суботу, 5 січня, в Києві в ЖК «Зарічний» на вулиці Зарічній з 23-го поверху викинулася 28-річна жінка, повідомляє «Інформатор». При огляді тіла загиблої правоохоронці слідів насильницької смерті не знайшли. Також співробітники поліції оглянули квартиру загиблої, двері в яку були відкриті. Як з'ясувалося, дівчину звали Надія. На столі з трьома недопитими келихами знайшли правоохоронці три передсмертні записки, які були адресовані різним людям. Одна із записок була адресована чоловікові на ім'я Олександр. У ній було визнання в любові: «Люблю тебе більше життя! Люблю, незважаючи ні на що. Проте я змогла вирішити нашу проблему». Друга записка була адресована братові, який проживає в Ізраїлі. У ній також було визнання в любові і прохання пробачити: «Я тобі багато чого можу сказати, але просто прости мене». У третій записці були слова подяки всім близьким за підтримку і також прохання про пробачення.
Культура З'явився переклад тексту Томосу про надання автокефалії ПЦУ У мережі опублікований текст Томосу про надання автокефалії Православної церкви України підписаний 5 січня Вселенським Патріархом Варфоломієм. Текс перекладу Томосу оприлюднив у Twitter посол України в Туреччині Андрій Сибіга. «Переклад підписаного Вселенським Патріархом Варфоломієм у присутності президента України Петра Порошенка і його дружини пані Марини і митрополита Київського і всієї України Патріаршого і Синодального Томосу про надання автокефалії Православної церкви України», - зазначив він в супровідному повідомленні. У документі, зокрема, зазначається: «Наша Свята Христова Велика Церква благословляє і проголошує Православну Церкву України Автокефальною. Таке вирішене і помірковане, і в радості сповіщене вам від шановного Центру Православ'я було соборно затверджено, для постійного збереження видається цей Патріарший і Синодальний Томос, написаний і підписаний у Кодексі нашої Великої Константинопольської Церкви Христової, вручений в точній та ідентичній копії Блаженнішому предстоятелю Найсвятішої Церкви України , кир Епіфанію і Його Високоповажності Президенту країни пану Петру Порошенку, для вічного доказу і постійного представлення. Року дві тисячі дев'ятнадцятого, місяця січня, 6 числа, Індиктіон 12».
Політика Японія заявила про вирішальний момент у переговорах із Росією Японський прем'єр Сіндзо Абе під час своєї першої прес-конференції у 2019 році заявив про намір просунути переговори за мирною угодою з Російською Федерацією з питання Курильських островів. Про це повідомляє агентство Reuters. За словами Сіндзо Абе, в кінці січня він здійснить офіційний візит до Росії з метою обговорення питання про укладення мирного договору з Курильських островів. Прем'єр-міністр Японії підкреслив, що в цьому складному питанні не було ніякого прогресу більше 70 років. Нагадаємо, суперечка між Росією і Японією з приводу Курильських островів триває більше 70 років. Японія, посилаючись на Трактат про торгівлю і кордони 1855 року, претендує на острови Хабомаї, Кунашир і Шикотан. А Росія вважає, що ці острови закріплені за нею за підсумками закінчення Другої світової війни.
Політика ФБР затримало росіянина на острові в Тихому океані: з'явилася реакція РФ У МЗС РФ підтвердили повідомлення в ЗМІ про арешт агентами Федерального бюро розслідувань США на острові Сайпан 72-річного росіянина Дмитра Макаренка. Про це сказано в повідомленні на сайті міністерства закордонних справ Росії. Як повідомляється, громадянин Росії Дмитро Макаренко прибув на острів 29 грудня в компанії своєї дружини, літніх батьків і дітей. Але співробітники ФБР затримали його в аеропорту після посадки літака. У зовнішньополітичному відомстві РФ назвали цей факт порушенням двосторонньої Консульської конвенції. «Таке відбувається вже не в перший раз. У США увійшло в норму зневажливе ставлення до своїх міжнародних зобов'язань. Вимагаємо від Вашингтона роз'яснення причин арешту і повного дотримання прав російського громадянина », - сказано в повідомленні. Затриманого Дмитра Макаренка у Флориді в 2017 році звинуватили в участі в змові з метою незаконної відправки в Російську Федерацію предметів військового призначення.
Суспільство оформление ленты  Як Сергій Притула потролив «президентство» Володимира Зеленського За хвилину до Нового року лідер «95 кварталу» Володимир Зеленський заявив про намір балотуватися в президенти України. Ця новина приголомшила не тільки звичайних людей, а й також політиків і зірок шоу-бізнесу. У соцмережах з'явилися тисячі мемів і фотожаб на цю тему. Не зміг залишитися осторонь від цієї теми і Сергій Притула. Він вирішив пожартувати з колеги і записав смішне відеозвернення «в стилі Зеленського» на своїй сторінці в Facebook. У кадрі ведучий їде на снігоході, а потім дає обіцянку своїм шанувальникам. «Шановні українці! Ось і прийшов Новий 2019, з яким я вас сердечно вітаю. Новий рік ознаменувався тим, що всі балотуються в кандидати в президенти. Тисячі з вас писали мені «Сергій, іди». І сьогодні я хочу пообіцяти вам і відразу виконати те, що обіцяю. Я обіцяю вам - я і моя команда, ми йдемо у відпустку. До зустрічі після Хрещення», - заявив Сергій Притула. Відзначимо, що відеозвернення викликало великий резонанс. Менше ніж за добу його переглянули більше 220 тисяч осіб.

Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
У сучасне століття підвищених енерговитрат відновлювати енергетичний баланс важливо кожній людині Нескладний к....
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні у вас може виникнути почуття втоми чи розчарування через несподіван....
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) На сьогоднішній день ваші пристрасність та романтичні настрої будуть на піку....
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Таролог Анжела Перл підготувала гороскоп на 29 березня 2024 року, закликаючи деяких представників знаків зодіа....
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
29 березня астролог Павло Глоба радить приділити увагу особистим питанням Можливі розчарування та непорозумінн....
більше матеріалів




/-0,42849397659302-/ /-pc-/
Top