counter
Архів Повернутись назад 04 Серпня 2016
4 Серпня
Політика ГПУ відправила повістку екс-прем'єру Азарову Генпрокуратура відправила колишньому прем'єр-міністру України Миколі Азарову повістку. Відповідний документ опублікований на сайті ГПУ. Азаров має з'явитися в ГПУ 9 серпня для участі в проведенні процесуальних дій у кримінальному провадженні за фактом заволодіння злочинною організацією під керівництвом екс-президента Віктора Януковича майном, що належить ВАТ «Укрнафта» і ПАТ «Укргазвидобування». У повістці повідомляється, що Азаров викликається для участі в проведенні процесуальних дій у кримінальному провадженні за фактом заволодіння злочинною організацією під керівництвом екс-президента Віктора Януковича протягом 2010-2014 років майном, що належить ВАТ «Укрнафта» і ПАТ «Укргазвидобування», на загальну суму більше 2 мільярдів грн, за ознаками злочинів, передбачених ч.1 ст.255 (створення злочинної організації з метою вчинення тяжкого чи особливо тяжкого злочину, а також керівництво такою організацією або участь у ній, або участь у злочинах, вчинюваних такою організацією), ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата або заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем) та іншими статтями КК України.
Економіка Порошенко запропонував малайзійському бізнесу інвестувати в Україну Президент Петро Порошенко закликав малайзійський бізнес інвестувати в Україну. Про це він заявив під час офіційного візиту до Малайзії, повідомляє прес-служба глави держави. За словами Порошенка, бізнес-форуми дають можливість краще ознайомитися з перспективами і можливостями для співпраці. Президент сподівається на оновлення двостороннього економічного співробітництва. «Сьогодні вдалий час для малайзійських інвесторів прийти в Україну, де існують значні можливості в різних секторах економіки... Перспективними є сільське господарство, інформаційні технології, космос та авіація, оборонно-промисловий комплекс, високотехнологічне виробництво. Плануємо масштабну приватизацію державних підприємств на прозорій і конкурентній основі і реформу корпоративного управління», - сказав Порошенко. Крім того, глава держави ознайомив представників малайзійського бізнесу зі стратегією реформування України. «Угода між Україною та ЄС про зону вільної торгівлі відкриває величезні можливості для інвесторів, і ми хотіли б запросити вас скористатися ними. Україна могла б стати воротами для малайзійського бізнесу на ринок ЄС. Малайзія, в свою чергу, може стати воротами для українського бізнесу в регіоні», - зазначив Президент
Події У Лондоні чоловік напав на перехожих з ножем, є загиблі Одна людина загинула і не менше п'яти отримали поранення в результаті нападу людини з ножем в центральній частині Лондона. Про це повідомила лондонська поліція, пише ТАСС. Інцидент стався в середу на площі Рассел-сквер після 22:30 за місцевим часом (0:30 за київським). Правоохоронці були викликані на місце події після повідомлень про те, що озброєний холодною зброєю чоловік атакує людей. Поліція заарештувала 19-річного чоловіка, який, за попередніми даними, психічно нездоровий. «Попередні фактори вказують на те, що психічне здоров'я нападника може бути причиною того, що сталося. Це основна версія слідства. Зрозуміло, на цій стадії потрібно розглядати всі версії, і тероризм залишається однією з них», - сказав представник столичної поліції Марк Раулі. За його словами, розслідуванням займається відділ з розкриття вбивст, підтримку йому надають працівники контртерористичного підрозділу. На площі було також виявлено шістьох поранених, один з яких пізніше помер від отриманих поранень. Інформація про стан п'ятьох постраждалих не наводиться. Як повідомив телеканал Sky News, в зону, прилеглу до Британського музею в лондонському районі Блумсбері, стягнуто додаткові сили поліції. Ці заходи покликані насамперед заспокоїти тих, хто проживає або перебуває зараз у цьому районі.
Суспільство Колишнього депутата міськради Сєверодонецька судитимуть за «референдум» Екс-депутата Сєверодонецької міської ради судитимуть за посягання на територіальну цілісність і недоторканність України в Луганській області. Про це повідомили в прес-службі прокуратури області. «Встановлено, що в травні 2014 р. чоловік займався організацією і проведенням у місті Сєверодонецьку «Референдуму щодо підтримки акту про державну самостійність «ЛНР». Зокрема, разом з іншими збройними особами він змусив чиновників Сєверодонецької міської ради видати урни для голосування, а також відкрито викрав списки виборців, які там зберігалися. У подальшому вказані урни і списки виборців були використані при проведенні «референдуму». Крім того, колишній депутат в період з квітня по червень 2014 року зі зброєю в руках брав активну участь у діяльності незаконного збройного формування», - сказано в повідомленні. До суду було спрямовано обвинувальний висновок щодо колишнього депутата за фактами посягання на територіальну цілісність і недоторканність України, участі в діяльності не передбаченого законом збройного формування, а також викрадення і вимагання офіційних документів. Зараз чиновник переховується від органів досудового розслідування та суду, перебуваючи на тимчасово окупованій території. Судовий розгляд, відповідно до положень ч. 2 ст. 323 КПК України, здійснюватиметься за відсутності обвинуваченого за обов'язкової участі захисника.
Суспільство «Це тимчасові труднощі»: переатестація в поліції не закінчилася у встановлений термін Національній поліції не вдалося закінчити переатестацію в заплановані терміни. Про це повідомив голова поліції Києва Андрій Крищенко в ефірі телеканалу «112 Україна». «Хотілося б почати з плюсів. Триває реформа, яка дає досить істотний результат, як ми почули від громадян, виріс рівень довіри. Мінуси - їх багато, як і в кожній великій справі, що починається. Один із істотних: нам не вдалося в терміни, в які було заплановано, закінчити переатестацію, почати новий набір. Це планувалося в квітні, але затягнулося через об'єктивні причини, це впливає на кадрову політику і комплект особового складу. Але це тимчасові труднощі, які ми подолаємо і підемо далі», - сказав він. Нагадаємо, що сьогодні вперше відзначається День Національної поліції.
Суспільство Бойовики загрожують повномасштабними бойовими діями Представники «ДНР» заявили про початок повномасштабних військових дій на Донбасі в разі, якщо Київ продовжить обстрілювати «територію Донецької та Луганської областей». Про це заявив представник бойовиків «ДНР» Денис Пушилін, передають «Известия». «Якщо українська влада не буде дотримуватися як мінімум перших трьох пунктів Мінських угод, відбудеться відновлення бойових дій. Ситуація загострюється з кожним днем. Жодних зрушень після чергових переговорів щодо політичного врегулювання немає. Обстановка залишається напруженою, в будь-який момент вона може спалахнути і перерости в повноцінні бойові зіткнення. Україна не виконує своїх зобов'язань і у військовій, і в політичній сфері», - сказав Пушилін. Він зазначив, що «в разі повномасштабної агресії з боку України у них вистачить сил на гідну відповідь». Нагадаємо, що міжнародне співтовариство неодноразово повідомляло про те, що РФ не дотримується умов Мінських домовленостей.
Суспільство Порошенко нагородив поліцейських Президент Петро Порошенко нагородив поліцейських за особисту мужність, виявлену при виконанні службового обов'язку, вагомий внесок у боротьбу зі злочинністю та високий професіоналізм. Відповідний указ №326 опубліковано на сайті глави держави. Зокрема, Порошенко нагородив орденом «За мужність» III ступеня: Зотова Олексія Сергійовича - старшого лейтенанта поліції; Ликова Олексія Васильовича (посмертно) - старшого прапорщика міліції; Масюту Юрія Володимировича (посмертно) - майора міліції; Романенка Юрія Васильовича (посмертно) - старшого прапорщика міліції; Тищенка Олександра Миколайовича - майора поліції; Труфкіна Романа Вікторовича (посмертно) - старшого лейтенанта міліції; Христенка Юрія Валерійовича (посмертно) - прапорщика міліції. Крім того, Президент вручив інші нагороди: один поліцейський нагороджений орденом Богдана Хмельницького III ступеня, 2 - орденами Данила Галицького, по 8 - медалями «За бездоганну службу» III ступеня та «Захиснику Вітчизни», 2 - медалями «За врятоване життя».
Суспільство У Маріуполі на хабарі затримали чиновників Інспекції з питань підготовки моряків У Маріуполі Донецької області на хабарі затримали начальника філії Інспекції з питань підготовки моряків. Про це повідомляє заступник міністра інфраструктури Юрій Лавренюк на своїй сторінці в Facebook. «Головним управлінням захисту економіки спільно з УСБУ в Донецькій області в рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 368 КК України, затримано «на гарячому» низку посадових осіб приватних комерційних структур і регіональних філій Інспекції з питань підготовки та дипломування моряків під час отримання ними неправомірної вигоди за формальну підготовку моряків, перевірку якості навчання і видачу відповідних підтверджуючих документів. Встановлено понад 250 осіб, яким за відповідну грошову винагороду виготовляли морські документи або забезпечувалось безперешкодне і формальне складання іспитів в Державній кваліфікаційній комісії Інспекції з питань підготовки та дипломування моряків», - написав він. Лавренюк зазначив, що від майбутніх моряків вимагали від 1500 до 2500 доларів США за сприяння у виготовленні необхідних документів. Проведено обшуки в Маріупольській та Одеській філіях Інспекції.
Економіка Кабмін планує підвищити акциз на алкоголь і сигарети Сьогодні урядовий комітет розглянув проект постанови «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо перегляду ставок деяких податків», який передбачає підвищення акцизу на алкоголь і сигарети. Про це повідомляє РБК-Україна. Зокрема, акцизний податок на солодове пиво пропонується підняти до 2,78 грн за літр (замість нинішніх 2,48); на натуральні вина з додаванням спирту і кріплені - до 8,02 грн за літр (замість 7,16); на вина ігристі - до 11,65 грн за літр (замість 10,40). Також пропонується підвищити податок на слабоалкогольні напої з вмістом етилового спирту від 0,5 до 8,5 відсотка об'ємних одиниць та екстрактивних речовин не більш 14 г на 100 куб.см до 236,98 грн за літр стовідсоткового спирту (замість 211,59), на етиловий спирт при цьому пропонується підвищити акцизний податок до 118,50 грн за літр стовідсоткового спирту (замість 105,80). Згідно з проектом постанови, акцизний податок на сигари пропонується підняти до 447, 82 грн за кілограм (замість 399,84), на сигарети без фільтра та з фільтром - до 356,45 грн за тисячу штук (замість 318,26). Водночас мінімальне акцизне зобов'язання з виплати акцизного податку з тютюнових виробів пропонується встановити на рівні 476, 84 грн за тисячу штук для сигарет з фільтром і без фільтра. Крім того, актом передбачається внести зміни в розділ «Екологічний податок» і таким чином підвищити ставки податку за викиди в атмосферу забруднюючих речовин, ставки податку за викиди таких речовин у водні об'єкти, ставки податку за розміщення окремих видів надзвичайно небезпечних відходів. Також документом пропонується збільшити і рентні ставки за користування надрами, за користування радіочастотним ресурсом, за спецвикористання води, за використання лісових ресурсів тощо.
За кордоном Парламент Італії не підтримав скасування санкцій проти Росії В італійському парламенті провалилася чергова спроба окремих партій прийняти резолюцію про скасування санкцій проти РФ. Про це на своїй сторінці в Facebook написав посол України в Італії Євген Перелигін. За його словами, Палата депутатів Італії прийняла резолюцію із закликом до повного виконання Мінських угод з метою забезпечення стабільності Української держави. «Парламент Італії в своїй резолюції під назвою «Напрями європейської та зовнішньої політики Італії в контексті останніх подій у світі» рекомендує Уряду країни вживати заходів для забезпечення виконання Мінських угод, що має стати головною передумовою для можливого відновлення нормальних економічних відносин між Італією і РФ», - написав Перелигін. Водночас члени Палати депутатів не підтримали проект резолюції опозиційної політичної сили «Рух 5 зірок», в якому міститься заклик до уряду Італії щодо «негайного скасування санкцій проти Росії».
За кордоном оформление ленты  Українцям не рекомендують відвідувати гірські райони Індії та Непалу У зв'язку з мусонними дощами, які викликали повені і зсуви в гірських районах Індії та Непалу, посольство України в Республіці Індія рекомендує громадянам України утриматися від відвідування гірських районів зазначених країн. Про це повідомляє прес-служба МЗС. «У разі перебування у зазначеній місцевості рекомендуємо не віддалятися від маршруту головних автомобільних трас», - йдеться в повідомленні. Слід пам'ятати, що період мусонів триває щорічно з червня по вересень і під час нього слід уникати подорожей в високогірні райони цих країн. У разі потрапляння в надзвичайну ситуацію, загрози життю і здоров'ю громадянам України рекомендується звертатися до Посольства України в Республіці Індія за телефонами: + 91-11-2614-60-41, + 91-92-0550-71-57 («гаряча лінія» ПУ) або на цілодобову «гарячу лінію» МЗС України: + 38-044-238-16-57.
Економіка Насалик запевняє, що проблем з опалювальним сезоном не буде Проблем з опалювальним сезоном в Україні не буде. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив міністр енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик. «Складено програму щодо запасу вугілля, запасу газу, середніх, довгих і короткострокових ремонтів генеруючих рудників і атомних блоків, можна сказати, що проблем з опалювальним сезоном в Україні не буде», - заявив він. Як пише РБК-Україна, Насалик повідомив, що в рамках підготовки до осінньо-зимового періоду в Україні створено кризовий штаб, де задіяні всі міністерства. Цей кризовий штаб розробив чіткий план переходу на зимовий період. «Що стосується підготовки до осінньо-зимового періоду, яка зараз відбувається, то в Україні створено кризовий штаб, очолюваний прем'єр-міністром, де задіяні всі міністерства, включно з залізницею, міністерством економіки тощо, розроблено чіткий план переходу на зимовий період», - заявив він.
Події оформление ленты  З'явилось відео з салону літака, що невдало сів у Дубаї (відео) У мережі з'явилося аматорське відео одного з пасажирів з борту літака авіакомпанії Emirates, який здійснив невдалу посадку в міжнародному аеропорту Дубая 3 серпня 2017 року. Читайте також: У мережі з'явилося відео вибуху літака, який невдало сів в Дубаї На відео видно, що в момент евакуації в проходах між кріслами утворилася невелика тиснява. Деякі пасажири намагалися взяти свою ручну поклажу. За кадром чути крик жінки: «Стрибайте! Стрибайте! Залиште багаж!». Читайте також: Українців не було на борту літака, що загорівся в аеропорту Дубая  Нагадаємо, що всі 300 пасажирів і членів екіпажу були успішно евакуйовані з борту літака, що горів, проте один вогнеборець загинув під час гасіння пожежі. Влада заявила, що вона веде розслідування аварії. За однією з версій, катастрофа сталася після того, як екіпаж безуспішно намагався перервати посадку.
Суспільство оформление ленты  Прем'єр Малайзії сподівається, що розслідування катастрофи МН17 завершиться до кінця року Президент Петро Порошенко і прем'єр-міністр Малайзії під час переговорів обговорили питання розслідування трагедії літака МН17, який був збитий над окупованою територією Донецької області в липні 2014 року. Про це повідомляє прес-служба глави держави. «Ми підтвердили нашу спільну позицію про необхідність завершити розслідування трагедії літака MH17 і використовувати всі можливі засоби для притягнення винних до відповідальності. Це наш спосіб вшанувати пам'ять безневинних жертв, а також наш обов'язок перед їхніми родинами», - сказав Порошенко. У свою чергу, прем'єр-міністр Малайзії наголосив на необхідності забезпечити справедливий суд і залучення винних за цю трагедію до відповідальності. «Зараз ми розглядаємо звіти щодо кримінального розслідування і сподіваємося, що слідство завершиться до кінця цього року», - зазначив він. Наджиб Тун Разак сказав, що після публікації цього звіту представники країн, які проводять розслідування, зустрінуться і узгодять план дій і порядок щодо забезпечення притягнення до відповідальності винних: «Ми хочемо, щоб ті, хто збили цивільний літак, постали перед судом».
Політика оформление ленты  Москва наполягає на кандидатурі Бабича на посаду посла Росії в Україні Москва виступає за те, щоб у Києві працював російський посол і продовжує висувати на цю посаду Михайла Бабича. Про це заявив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, коментуючи інформацію про відмову України видати агреман на призначення Бабича, пише ТАСС. «Російська сторона і пропонувала, і як і раніше пропонує відомий варіант», - сказав Пєсков. Президент РФ Володимир Путін 28 липня підписав указ, відповідно до якого Михайло Зурабов був звільнений від обов'язків посла Росії в Україні. У п'ятницю, 29 липня, прес-секретар глави російської держави Дмитро Пєсков повідомив журналістам, що Москва запросила у Києва попередню згоду (агреман) на призначення Михайла Бабича новим послом РФ в Україні. Однак напередодні заступник голови МЗС України з питань європейської інтеграції Олена Зеркаль заявила, що цей «питання знято з порядку денного».
За кордоном оформление ленты  Україна і Малайзія скоординували позиції в рамках Ради безпеки ООН Президент Петро Порошенко і прем'єр-міністр Наджиб Тун Разак обговорили питання подальшого поглиблення співпраці в рамках міжнародних організацій. Про це повідомляє прес-служба глави держави. «Радий зазначити, що українська позиція з ключових питань глобального порядку денного збігається з нашими малайзійськими партнерами. І ми демонструємо ефективну кооперацію в рамках міжнародних організацій», - зазначив Порошенко. Він також привітав Малайзію, яка перебрала на себе головування в Раді Безпеки ООН. «Ми обговорили шляхи узгодження позицій наших країн як непостійних членів Ради Безпеки», - зазначив Президент. У свою чергу, Наджиб Тун Разак зазначив, що Україна і Малайзія тісно співпрацюють в рамках Ради безпеки ООН. «Ми маємо спільну позицію з багатьох питань, і ця співпраця продовжуватиметься в майбутньому», - зазначив він.
оформление ленты  Блог: 
Суспільство Петро Олещук У сфері охорони правопорядку прогресу не спостерігається В Україні останнім часом спостерігається погіршення криміногенної ситуації, але пов'язувати це тільки з проблемами з реформуванням поліції не варто. За цей рік робота нової поліції не принесла істотних змін. Хоча варто зауважити, що зазвичай ефект від реформ проявляється не так швидко. Таку думку «Аналітичній службі новин» (АСН) висловив політичний експерт Петро Олещук. «Думаю, після першого року достатніх обнадійливих, істотних і визначальних результатів ми не бачимо. Тому, можливо, цей рік нічого особливо й не приніс. Хоча це і не дуже великий проміжок часу. Думаю, що результатів, яких усі очікували, але не побачив ще ніхто, доведеться чекати. Але, власне кажучи, реформа - це тривалий процес, і вона розрахована на роки. У сфері охорони правопорядку прогресу немає - це очевидно. Ми бачимо погіршення криміногенної ситуації. Але ми, очевидно, не можемо це списувати тільки на правоохоронні органи, слід враховувати, що у нас до того ж іде війна», - розповів політолог.
Суспільство оформление ленты  У Києві ювелірний магазин пограбували з сокирою і палицею У Києві троє чоловіків пограбували ювелірний магазин. Про це повідомляє прес-служба столичної Нацполіції. Чоловіки були озброєні палицею, сокирою і предметом, схожим на пістолет. Вони увірвалися в ювелірний салон на вулиці Сормовській. Зловмисники викрали золоті прикраси і зникли. «Для затримання злочинців залучили наряди патрульної поліції Дарницького та Дніпровського районів. Були перекриті вулиці району і Дарницький вокзал. Вже за 20 хвилин правоохоронці затримали одного з нападників з викраденими ювелірними прикрасами. Також недалеко від магазину працівники поліції знайшли знаряддя зловмисників», - сказано в повідомленні. За цим  фактом слідчим відділом Дарницького управління поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 КК України (розбій).
оформление ленты  Блог: 
Політика Ярослав Макітра Трамп може виявитися більш проукраїнським, ніж Клінтон Вибори в США значною мірою вплинуть не тільки на Україну, а й на геополітичну ситуацію в усьому світі. Поки рано прогнозувати, чим обернуться американські вибори для нашої країни, оскільки і республіканці, і демократи мають свої переваги і недоліки для української сторони. Таку думку «Аналітичній службі новин» (АСН) висловив політичний експерт Інституту соціальних технологій «Соціополіс» Ярослав Макітра. «Звичайно, вибори в США вплинуть не тільки на ситуацію в Україні, а взагалі на всю світову політику і геополітичні процеси. Як це обернеться для України - тут ситуація неоднозначна, оскільки за своїми підходами до зовнішньої політики Республіканська партія для України вважалася б кращою, бо вони завжди більше звертають уваги на міжнародні процеси на відміну від Демократичної партії. Вона більшою мірою зосереджувалася на внутрішніх процесах. Але сьогодні ми спостерігаємо серйозну кризу в Республіканській партії. За дуже багато років їхнього кандидата не можна назвати фактично єдиним кандидатом від партії. Формально він висунутий від Республіканської партії, але у Трампа дуже серйозна внутрішня опозиція. І буквально з невеликою перевагою він зумів перемогти у внутрішньопартійній боротьбі», - розповів політолог. Макітра зазначає, що якщо уважно почитати всі заяви Трампа, то можна знайти оцінки щодо України, але вони не такі важливі, як це подається у нас. «І взагалі, сказати, що всі ці заяви будуть виконані, було б великим перебільшенням. Це робиться більше для привернення уваги. Але в разі перемоги Трампа не тільки він керуватиме США, а вся його команда. Наскільки це буде негативно для України, зараз складно прогнозувати. Але Клінтон була б зручнішою, вона демократ, і колишній президент був демократ і багато уваги приділяв українському питанню. Навіть було серйозне лобі в його оточенні. Зараз важко дати однозначний прогноз. Все залежатиме від команди і може змінитися дуже блискавично. Той же Трамп може виявитися більш проукраїнським, ніж навіть Клінтон», - підсумував експерт.
оформление ленты  Блог: 
Політика Петро Олещук Президент США буде вирішувати більшою мірою внутрішні проблеми Після виборів Сполучені Штати Америки і новий президент будуть сфокусовані на вирішенні внутрішніх проблем. Таку думку «Аналітичній службі новин» (АСН) висловив політичний експерт Петро Олещук. «Трамп досить непередбачуваний політик, тому ніхто не зможе сказати, і навіть він сам, яку конкретно лінію поведінки він обере. Думаю, що там буде багато неоднозначних заяв, зустрічей. Можливо, Трамп спробує знайти якийсь компроміс із Росією. Але питання ціни буде досить серйозним. Крім того, сам характер внутрішньоамериканських проблем також дуже впливатиме на ситуацію. У будь-якому випадку президент США буде вирішувати більшою мірою внутрішні проблеми. А це, безперечно, відволікатиме увагу від зовнішньої політики», - розповів політолог. За словами Олещука, важливо, хто саме прийде на пост президента. Оскільки саме зовнішня політика є прерогативою президента. Наприклад, Обамі вдалося вплинути на неї дуже істотно в ситуації з Кубою. «Неодноразово конгрес приймав рішення про збройну допомогу Україні, але президент Обама їх ветував, бо вважав, що більш корисною буде інша лінія поведінки. Я думаю, що вплив президента в зовнішній політиці буде досить помітним, хоча він, безумовно, не буде відходити від якоїсь генеральної лінії, яка була заснована в американській зовнішній політиці. Але приклад того ж  Обами показує, що президент може мати дуже великий вплив. Хто міг повірити в можливості врегулювання відносин із Кубою? Блокада відносин із Кубою була політикою США протягом багатьох десятиліть, але Обама істотно змінив її», - підсумував експерт.

Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Польові трави мають унікальні цілющі та магічні властивості Як правило, трави сьогодні часто використовують із....
Найкращі мантри для релаксації
Найкращі мантри для релаксації
Робота і справи займають багато часу і забирають масу сил і енергії Спеціальні мантри для релаксації допоможут....
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Кожна людина може проявляти хитрість час від часу Іноді без цього не домогтися успіху в справах або на роботі
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Існують певні ознаки, якими можна визначити, бреше людина чи говорить правду Жести, міміка, тон голосу та інші....
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Будинок — наша фортеця, адже саме у стінах рідного житла ми почуваємось у повній безпеці Якщо правильно заряди....
більше матеріалів




/-1,0677161216736-/ /-pc-/
Top