counter
Архів Повернутись назад 04 Червня 2017
4 Червня
Політика Депутат ВР назвав три ймовірні напрямки атаки російської армії на Україну Україна має всі підстави побоюватися відкритої військової агресії з боку Росії, а ділянку поблизу державного кордону в районі проведення антитерористичної операції на Донбасі - не найбільш небезпечною. Про це розповів координатор групи «Інформаційне опір», народний депутат України Дмитро Тимчук. «Російська армія може атакувати Україну з Криму, через Донбас і з півночі в напрямку Харкова та Києва. Однак у Генштабі ті розумні офіцери і генерали, з ким я спілкувався, вважають, що зона АТО - це наш найменший головний біль щодо перспектив розвитку російської військової агресії. Велика проблема - це те, що відбувається на півночі Донбасу, на україно-російському держкордоні, але північніше. У цих районах з російської сторони йде зосередження військ, формуються нові дивізії», - сказав депутат. Разом з тим, Дмитро Тимчук вважає, що російській армії буде дуже складно наступати на Україну з Криму через вузький перешийок. «Провести повномасштабну десантну операцію росіяни можуть спробувати, однак справа в тому, що таких серйозних наступальних операцій Росія не проводила з часів Другої світової війни», - зазначив нардеп.
Суспільство Тіло Любомира Гузара привезли до Києва для прощання і похорону Кортеж з тілом верховного архієпископа Української греко-католицької церкви Любомира Гузара прибув зі Львова до Патріаршого собору Воскресіння Христового в Києві, де можна буде попрощатися з покійним, повідомляє прес-служба УГКЦ. «Світлої пам'яті Блаженнішого Любомира в супроводі глави Української греко-католицької церкви Блаженнішого Святослава привезли зі Львова до Патріаршого собору Воскресіння Христового в Києві, де всі люди доброї волі зможуть віддати останню шану покійному. Двері Патріаршого собору Воскресіння Христового будуть відкриті цілодобово», - сказано в повідомленні. Вранці в неділю в соборі пройдуть три літургії - о 07:30, 09:00 і 11:00. Протягом літургій підхід до гробу буде обмежено. Закінчиться прощання 5 червня Архиєрейською літургією та чином поховання. У молитві братиме участь 600 священнослужителів з різних єпархій України і з-за кордону, а також посланник Папи Франциска Архієпископ Кирил Василь. Поховають Блаженнішого Любомира в крипті Патріаршого собору.
Події Адама Осмаєва і його дружину Аміну взяли під цілодобову держохорону Після замаху в Києві 1 червня на добровольців АТО Адама Осмаєва і його дружину Аміну Окуєву їх узяли під цілодобову охорону. Про це Аміна Окуєва написала на своїй сторінці у Facebook. «Зараз ми перебуваємо під цілодобовою посиленою держохороною. Такий мега-провал операції російських спецслужб їм життєво необхідно намагатися закрити усіма силами. Але не думаю, що найближчим часом їм вдасться повторити спробу нашого фізичного усунення. У них у штаті камікадзе не водяться, оскільки на самопожертву здатні лише ті, хто бореться заради ідеї. А такі, як горе-кілер, що взявся кричати: «Здаюсь! Більше не стріляйте!»- слабші за нас, як би добре вони не були підготовлені. У них немає ідеї і немає сили духу», - написала Аміна Окуєва. Нагадаємо, кілер зустрівся з подружжям під виглядом французького журналіста. Під час зустрічі він дістав з коробки пістолет «Глок» та вистрілив кілька разів у Осмаєва. У відповідь Окуєва зробила кілька пострілів у кілера зі свого нагородного пістолета «Макарова».
Події Під час фіналу Ліги Чемпіонів постраждало 1000 осіб У тисняві під час перегляду фіналу Ліги чемпіонів між іспанським «Реалом» та італійським «Ювентусом» на площі Сан-Карло в Турині травми отримали більше тисячі фанатів італійського клубу, повідомляє 4 червня агентство ANSA. Інцидент стався у фан-зоні для уболівальників через потужну петарду, яку підірвав підліток з криками про бомбу. Серед постраждалих є чотирирічна дитина, яка отримала важкі травми грудної клітини та голови. Всього у фан-зоні за ходом фіналу Ліги чемпіонів спостерігало близько 20 тисяч осіб. Нагадаємо, 3 червня «Ювентус» на стадіоні «Міленіум» у Кардіффі у фіналі Ліги чемпіонів з рахунком 1: 4 програв «Реалу». У складі переможців двічі забив Кріштіану Роналду, по одному голу на рахунку Карлоса Касеміро і Марко Асенсіо. У складі «Ювентуса» відзначився Маріо Манджукич, який зрівняв рахунок у першому таймі.
Наука і технології Space X успішно запустила на МКС вантажний корабель Dragon Компанія SpaceX 3 червня з мису Канаверал у Флориді запустила на Міжнародну космічну станцію (МКС) свій перший вантажний корабель повторного використання Dragon, що стало ще однією віхою в прагненні знизити вартість космічних запусків, повідомляє ABC. «Після дводенної затримки, викликаної несприятливими погодними умовами, безпілотна ракета Falcon вирушила до МКС, несучи капсулу Dragon з 2,7 тоннами різних вантажів. Ця капсула вже використовувалася для доставки вантажу на МКС у 2014 році. Коли Dragon досягне МКС 5 червня, він стане першим, що повертаються на Землю, кораблем з часів шатлів NASA, від використання яких раніше відмовилися», - сказано в повідомленні. Нижня частина ракети-носія Falcon вже успішно приземлилася на платформу, розташовану недалеко від місця старту.
Економіка МВФ і Світовий банк підтримали проект пенсійної реформи в Україні Міжнародний валютний фонд (МВФ) і Світовий банк висловили підтримку законопроекту уряду України про реформування пенсійної системи. Про це повідомляє сайт Кабінету міністрів України. «Крапку в переговорному процесі поставив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, який безпосередньо брав участь у переговорах з главою місії МВФ Роном Ван Роденом. Результатом цих переговорів стало затвердження збалансованого документа, який базується на кращому світовому досвіді і дає відповіді на виклики і проблеми, які гостро стоять наразі перед Україною», - сказано в повідомленні. Нагадаємо, пенсійна реформа, розроблена Кабінетом міністрів України, передбачає поетапне збільшення трудового стажу для виходу на пенсію з 25 до 35 років. У рамках пенсійної реформи уряд планує з 1 жовтня 2017 року провести підвищення пенсій, яке торкнеться 5,6 мільйона громадян України, також буде скасовано оподаткування пенсій працюючих пенсіонерів.
Політика Теракт у Лондоні поставив під загрозу парламентські вибори Консервативна партія Великобританії, яку очолює чинний прем'єр-міністр країни Тереза ​​Мей, призупиняє передвиборчу парламентську кампанію через нічні теракти в Лондоні. Парламентські вибори у Великобританії повинні відбутися 8 червня. Про це 4 червня повідомляє агентство Reuters. «Консервативна партія Великобританії сьогодні не проводитиме кампанію на національному рівні. Це рішення буде переглянуте після отримання більш докладної інформації щодо нічних атак», - повідомив представник партії. Лейбористи, головні опоненти консерваторів, поки не давали коментарів з приводу призупинення своєї кампанії. Нагадаємо, в ніч на 4 червня в центрі Лондона було вбито шестеро людей, ще близько 50 осіб отримали поранення. Терористи на фургоні врізалися в пішоходів на Лондонському мосту, а потім напали на людей з ножами на ринку Боро. Всіх трьох терористів застрелили співробітники поліції.
Політика Американці вийшли на марші проти Трампа У понад ста містах США від Нью-Йорка до Сан-Дієго 3 червня відбулися численні акції під назвою «Марш за правду» з вимогою незалежного розслідування зв'язків президента Дональда Трампа з РФ і розслідування інформації про можливе втручання Росії в президентські вибори в 2016 році . Про це пише AFP. Організатори акції заявили, що їх метою є донести до обраних лідерів усвідомлення того, що американці хочуть отримати відповіді. Серед вимог людей - створення незалежної комісії з розслідування зв'язків Дональда Трампа з Росією. Також учасники мітингу вимагають, щоб Дональд Трамп опублікував свої податкові декларації. Акції протесту проходять за кілька днів до виступу перед комітетом Сенату США екс-директора ФБР Джеймса Комі, який вів розслідування справи про зв'язок Трампа з Росією, поки президент США не звільнив його.
Спорт Світоліна вийшла до 1/8 фіналу «Ролан Гаррос» На Відкритому чемпіонаті Франції в Парижі 4 червня перша ракетка України Еліна Світоліна здобула чергову перемогу. У двох сетах українка обіграла тенісистку з Польщі Магду Лінетт (6: 4, 7: 5) і вийшла до 1/8 фіналу «Ролан Гаррос». Матч тривав одну годину 28 хвилин. Наступною суперницею Еліни Світоліної в понеділок, 5 червня, стане хорватка Петра Матріч, яка виграла в Парижі вже сім матчів і в першому колі обіграла іншу представницю України Катерину Бондаренко. Еліна Світоліна прокоментувала свою непросту перемогу. «Матч видався дуже важким, я перебувала в декількох очках від третього сету, але сконцентрувалася і закінчила поєдинок у двох сетах. Тепер я зможу насолодитися ще одним матчем на турнірі, Ролан Гаррос завжди був для мене особливим. Сподіваюся, що продовжу йти далі», - заявила українська тенісистка.
Політика Мей: парламентські вибори відбудуться 8 червня, незважаючи на теракт Незважаючи на терористичні акти в Лондоні, в результаті яких увечері 3 червня загинуло семеро людей, позачергові вибори до парламенту Великобританії не будуть перенесені і відбудуться в четвер, 8 червня. Про це сьогодні заявила прем'єр-міністр Великобританії Тереза ​​Мей, повідомляє агентство Reuters. «Сьогодні, на знак поваги, дві політичні партії Великобританії призупинили свої передвиборчі кампанії. Але насильству не можна дозволяти порушувати демократичний процес, тому кампанії вже завтра буде повністю відновлено, а позачергові парламентські вибори відбудуться, як і було заплановано, 8 червня», - заявила Тереза ​​Мей. Нагадаємо, в ніч на 4 червня терористи на фургоні на Лондонському мосту врізалися в пішоходів, після чого напали на перехожих з ножами на ринку Боро. В результаті дій терористів загинуло семеро людей, ще 48 осіб було госпіталізовано. Усіх трьох злочинців застрелили поліцейські.
Суспільство У РФ погрожують знести елітне містечко українських олігархів на плато Ай-Петрі На плато Ай-Петрі в анексованому Росією Криму, крім майданчиків, де відбувається демонтаж торгових кіосків, розташовано елітні особняки українських олігархів. Окупаційна «влада» заявляє про намір знести і їх. Про це заявив депутат російської Держдуми Руслан Бальбек, передає РІА Новини. «Українські олігархи за всяку ціну намагаються зберегти свою нерухомість у заповіднику на плато Ай-Петрі. Власники палаців вдалися до брудних прийомів інформаційної війни, зараз з їх боку спостерігається небувала активність у медіапросторі Криму. Але після того, як буде демонтовано торгові майданчики, настане черга й елітного містечка, в якому понад 90 маєтків», - заявив Руслан Бальбек. За даними кримських ЗМІ, знесення на плато Ай-Петрі готелів, кафе і торгових точок почалося 22 травня. Замість них нібито планується створити природну територію.
Події У Лондоні поліція заарештувала 12 осіб у зв'язку з терактом Співробітники правоохоронних органів Лондона після теракту на Лондонському мосту в ніч на 4 червня провели спецоперацію, в ході якої затримали 12 осіб. Операцію було проведено в східній частині Лондона - Баркінгу. За попередніми даними, затримання підозрюваних відбулися в будинку, де проживав один з убитих терористів, передає ВВС. При цьому в правоохоронних органах Лондона поки не називають імен загиблих терористів і затриманих підозрюваних. Але разом з тим повідомляють, що в результаті теракту поранення отримали четверо поліцейських, один з поранених правоохоронців перебуває у важкому стані. Нагадаємо, в ніч на 4 червня в центрі Лондона стався теракт, в результаті якого загинуло семеро людей, ще 48 осіб отримали поранення. Трьох терористів застрелили поліцейські.
Події оформление ленты  На кордоні з Кримом затримано українця зі шпигунським пристроєм 3 червня українські прикордонники Херсонського загону на адміністративному кордоні з тимчасово окупованим Росією Кримом затримали жителя Миколаєва, у якого під час огляду було виявлено шпигунський пристрій, повідомили в прес-службі Державної прикордонної служби України. За даними відомства, в контрольний пункт в'їзду-виїзду (КПВВ) «Каланчак» з території окупованого Криму на автомобілі «ВАЗ» приїхав 27-річний громадянин України, житель Миколаєва. Оглянувши його автомобіль, прикордонники знайшли в дверях транспорту спеціальний технічний засіб у вигляді авторучки для таємного отримання інформації. Про цей факт прикордонники повідомили співробітникам Служби безпеки України, які вилучили шпигунський пристрій. Громадянина України притягнули до адміністративної відповідальності за статтею «Незаконне зберігання спеціальних техзасобів таємного отримання інформації».
Події Москвич, який розстріляв дев'ять чоловік, змусив одну з жертв копати собі могилу Підозрюваний у вбивстві дев'яти чоловік 45-річний житель Москви перед тим, як застрелити одного з чоловіків, змусив його руками копати собі могилу. Про це повідомив офіційний представник МВС Росії в Тверській області Вадим Левшин, передає РІА Новини. «Стало відомо, що одну з жертв підозрюваний у вбивстві дев'яти чоловік змусив копати руками собі могилу. Чоловік почав копати, проте був застрелений злочинцем. Крім того, хочу спростувати інформацію в ЗМІ про те, що підозрюваний працював електриком. Він ніде не працював, а перебивався випадковими заробітками. Жив у Москві, відпочивав у Тверській області. Цей страшний злочин відбувся в ході п'яного побутового конфлікту», - повідомив Вадим Левшин. Нагадаємо, вбивство дев'яти осіб відбулося в ніч на 4 червня в дачному кооперативі в селищі Редкіно Тверської області РФ. Під час вживання алкоголю між людьми стався словесний конфлікт. Нібито ті не повірили москвичеві, що він проходив службу в ПДВ. Тоді чоловік пішов додому і повернувся з рушницею, після чого розстріляв своїх кривдників.

Симоронський обряд: малюнки на руках, що залучають успіх
Симоронський обряд: малюнки на руках, що залучають успіх
Симоронські обряди — це простий і позитивний спосіб залучити до життя позитивні зміни За допомогою невигадливи....
Як здійснити бажання. Пишемо листа до небесної канцелярії
Як здійснити бажання. Пишемо листа до небесної канцелярії
Техніка виконання бажань - це не чаклунство і не магія На жаль, ні в кого з нас немає чарівної палички, ні джи....
Грошові дні: коли фінансовий успіх сам піде до вас в руки
Грошові дні: коли фінансовий успіх сам піде до вас в руки
У кожному місяці є дні, сприятливі для будь-яких фінансових операцій Астрологи називають їх грошовими
7 защитных оберегов, которые доступны каждому
7 защитных оберегов, которые доступны каждому
У повсякденному житті нас часто чатують на клопоти та неприємності Використання оберегів та захисних талісмані....
Знаки Зодіаку: як зняти стрес, заспокоїти нерви та відновити сили
Знаки Зодіаку: як зняти стрес, заспокоїти нерви та відновити сили
Стрес і занепокоєння нині не рідкість Практично щодня ми потрапляємо у стресові ситуації, але, на жаль, не зна....
більше матеріалів




/-0,54461288452148-/ /-pc-/
Top