counter
Архів Повернутись назад 04 Червня 2016
4 Червня
Події Бойовики майже 50 разів обстріляли українських військових Вночі бойовики 49 разів обстріляли позиції українських військових. Про це повідомляє прес-центр штабу антитерористичної операції. Так, на Донецькому напрямі ворог 15 разів обстрілював позиції сил АТО. Під вогнем мінометів калібру 82 мм і 120 мм опинилися позиції біля Опитного, Пісків, Невельського, Авдіївки, Новоселівки-2. Близько 23:00 в районі Пісків по українських військових випустили 20 артилерійських снарядів калібру 122 мм. Крім того, укріплення біля Зайцевого і Луганського ворог обстріляв зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів і гранатометів. На Маріупольському напрямі було зафіксовано 31 обстріл. Протягом доби біля Павлополя і Гранітного бойовики двічі застосовували міномети калібру 82 мм і 120 мм. Позиції поруч із Березовим, Талаківкоюі, Красногорівкою, Мар'їнкою, Тарамчуком і Широкиним бойовики обстрілювали з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів. Позиції біля Новогригорівки ворог обстріляв із озброєння БМП. У Луганській області біля Станиці Луганської бойовики били з автоматичних гранатометів, а біля Новоолександрівки з великокаліберних кулеметів.
Суспільство оформление ленты  У будинку першого заступника Миколаївської ОДА знайшли валізу з грошима і фашистські хрести З огляду на суперечливі повідомлення окремих ЗМІ головний військовий прокурор Анатолій Матіос роз'яснив ситуацію з першим заступником Миколаївської ОДА. За словами Матіоса, перший заступник голови Миколаївської ОДА офіційно затриманий слідчим військової прокуратури згідно зі ст. 208 КПК України і зараз етапований в ізолятор тимчасово утримання міста Одеси. «Підставою для його затримання стали наявні та отримані законним шляхом докази, які оцінив і визначив слідчий військової прокуратури Південного регіону. «Публікую окремі фото з обшуку домоволодіння, де тільки що виявлено валізу, в якій містяться готівкові кошти на суму в кілька сотень тисяч доларів США, золоті прикраси та ...фашистські хрести», - написав Матіос.
Політика Україна створить арбітраж через анексію Криму Україна найближчим часом сформує спор і створить арбітраж для захисту своїх прав, гарантованих Конвенцією ООН з морського права в зв'язку з російською анексією Криму. Як пише РБК-Україна, це буде можливим завдяки підписаному 3 червня указу Президента Петра Порошенка про розширення мандата делегації України для участі в переговорах з Російською Федерацією про порушення Росією своїх зобов'язань за міжнародними договорами. «Це рішення спрямоване на забезпечення порушених Російською Федерацією прав та інтересів України, гарантованих Конвенцією ООН з морського права 1982 року, в прилеглих до Криму територіальному морі, акваторіях Чорного та Азовського морів і Керченської протоки, включно з правом на природні ресурси континентального шельфу», - йдеться в повідомленні.
Події У Харкові через пожежу з гуртожитку довелося евакуювати 83 особи Учора в Харкові в гуртожитку Національного технічного університету сільського господарства ім. П. Василенка сталася пожежа. Про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій. За інформацією рятувальників, на п'ятому поверсі в кімнаті горіли домашні речі та меблі. На момент прибуття рятувальних підрозділів загальна площа пожежі склала близько 20 квадратних метрів. «Дим розповсюдився на верхні поверхи будівлі. Через сильне задимлення мешканці верхніх поверхів не могли самостійно покинути житло. При проведенні розвідки з верхніх поверхів пожежниками, за допомогою повітряних масок і вологих серветок, через задимлені зони було виведено 21 особу та евакуйовано 63 мешканці будинку, які сходами самостійно вийшли на свіже повітря», - йдеться в повідомленні. О 22:20 пожежу було ліквідовано. За попередніми даними, причиною пожежі стало коротке замикання електропроводки.
Події У Києві горів ринок У Києві в результаті пожежі на одному з ринків пошкоджено близько 10 торгових павільйонів. Про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій. За інформацією рятувальників, повідомлення про пожежу на ринку на вул. Електротехнічній у Деснянському районі надійшло о 17:40. Працівники ДСНС, які прибули на місце, встановили, що вогнем охоплено територію площею 250 квадратних метри. «Пожежа виникла у двох павільйонах торгового ряду. Через сильні пориви вітру та безпосередню близькість павільйонів один від одного вогонь швидко перекинувся на сусідня ятки. Швидкому поширенню полум'я сприяло і те, що павільйони були обладнані гіпсокартонними перегородками і дерев'яним решетуванням. Гасіння пожежі ускладнювалося великим навантаженням приміщень павільйонів горючими матеріалами, додали в ДСНС», - йдеться в повідомленні. О 18:31 пожежу було локалізовано, а о 18:46 - ліквідовано. В результаті пожежі пошкоджено близько 10 торгових павільйонів. Загиблих і травмованих внаслідок пожежі немає. Причина пожежі та збитки встановлюються.
Суспільство Бізнесмен намагався дати працівнику СБУ $35 тисяч хабара Служба безпеки України спільно з Генеральною прокуратурою затримала в Києві комерсанта, який намагався дати хабар працівникові СБУ за неперешкоджання імпорту товарів, оформлених з порушенням митних правил. Про це повідомляє прес-служба СБУ. За інформацією правоохоронців, підприємець через зв'язки на регіональних митницях організував систематичне ввезення в Україну партій товарів широко вжитку. «Працівник спецслужби задокументував, що вантажі оформлюються з порушенням митних правил для мінімізації обов'язкових платежів до бюджету. Бізнесмен запропонував понад 35 тисяч доларів США за припинення розслідування і збереження незаконного каналу імпорту товарів», - йдеться в повідомленні. Працівники СБ України затримали підприємця в центрі столиці під час спроби передачі всієї суми хабара. Комерсанту повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України.
Події У травні на Донбасі ліквідовано 180 бойовиків У травні в районі проведення антитерористичної операції було ліквідовано 180 бойовиків, 190 отримали поранення. Про це повідомляє прес-служба Головного управління розвідки Міністерства оборони. «Звертаємо увагу, що 80 загиблих і 70 поранених є громадянами Росії, з яких понад 30 загиблих - кадрові російські військовослужбовці, переважно з підрозділів спеціального призначення. Також встановлено, що близько 70 поранених у важкому стані були доставлені в лікувальні установи Ростовської області», - йдеться в повідомленні. За інформацією розвідки, на цьому тлі відбулося посилення адміністративно-поліцейського режиму в містах Донецьк, Ясинувата, Дебальцеве, Докучаєвськ із метою виявлення дезертирів, перш за все російських найманців, які почали масово самовільно залишати місця служби. Крім того, військовою розвідкою встановлено, що в ході штурмових дій підрозділів 1-го армійського корпусу загинув представник Центру територіальних військ Південного ВО.
Суспільство Під будинком заступника голови Миколаївської області знайшли мережу тунелів, де містилися сейфи зі злитками золота Під будинком першого заступника голови Миколаївської обласної державної адміністрації виявлено ​​мережу тунелів, у яких мыстилися сейфи з золотими злитками, старовинними іконами, антикваріатом, столове срібло. Про це повідомляє прес-служба СБУ. За інформацією правоохоронців, у сейфах також зберігалася «чорна бухгалтерія», яка доводить проведення корупційних оборудок. Крім того, затримано двох помічників заступника голови ОДА в центрі Миколаєва після отримання хабара в розмірі вісімдесят тисяч доларів США. Гроші були частиною хабара, яку чиновники вимагали від підприємця за сприяння в оформленні документів на видобуток корисних копалин. При затриманні співробітники СБ України були змушені застосувати зброю. Відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 368 Кримінального кодексу України. Першого заступника і заступника голови однієї з райдержадміністрацій Миколаївської області затримано згідно ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.
оформление ленты  Блог: 
Економіка Олександр Палій У Росії перестали імітувати, що санкції їм не шкодять Росія страждає в економічному плані від введення санкцій, президент РФ проводить одне за іншим засідання, намагаючись знайти шляхи подолання економічних проблем. Через санкції і ціну на нафту в Росії відбулося прогнозоване падіння ВВП. Таку думку «Аналітичній службі новин» (АСН) висловив політолог, експерт з питань євроатлантичної інтеграції Олександр Палій. «Санкції, безумовно, важливі для України. Конфлікт на Донбасі став значно менш інтенсивним. Останнім часом почалася активізація військової ситуації на Сході, але в порівнянні з 2014 роком вона значно менша. Крім того, ми бачимо, що Росія отримала велику кількість економічних проблем, і зараз Путін одне за іншим проводить засідання для боротьби з цими економічними проблемами. У РФ нарешті припинили імітувати, що санкції їм не шкодять. Зараз ми бачимо, що в Росії перша проблема - це те, що не зупинено падіння ВВП. Нещодавно дали прогноз 1,7%. Це означає, що економіка буде стискатися, будуть зменшуватися можливості. І це навіть попри те, що ціни на нафту почали зростати. В Україні прогнозують до 2% зростання економіки, а в Росії - до 2% падіння. Також відчувається проблема з бюджетом. Війна - це завжди великі гроші. У Росії зараз цікава ситуація щодо бюджету: наприклад, вони заробляють два рублі, а витрачають три, умовно кажучи. Витрати перевищують доходи бюджету на 50%», - розповів політолог. На думку Палія, за таких умов і при ймовірній можливості посилення санкцій витрачати великі кошти на війну для Росії не дуже розумно. «Санкції зменшують ресурси і можливості РФ для ведення війни. Для нас це, безумовно, важливо. Поки що санкції не будуть скасовувати. Якщо Росія виконає Мінські домовленості, то, може, і скасують. Але не зараз, адже РФ не виконує їх навіть у мінімальному обсязі», - підсумував експерт.
Події В окупованій Макіївці повалили пам'ятник Леніну У центрі міста Макіївки Донецької області сьогодні невідомі повалили пам'ятник Леніну. Як пише Укрінформ, про це повідомив місцевий житель, який живе неподалік місця події. «Цей пам'ятник Леніну у нас стояв недалеко від будівлі райвиконкому, навпроти шахти ім. Поченкова. Статуя Леніна на повний зріст заввишки близько трьох метрів була встановлена ​​на 2-метровому постаменті. Швидше за все, пам'ятник звалили вночі, він розбився на дрібні шматки, а на п'єдесталі залишилася тільки невелика частина ніг скульптури вождя», - розповів очевидець. За його словами, сьогодні вранці «зруйнований пам'ятник було обнесено стрічкою, а поруч проводили якісь заміри так звані поліцейські «ДНР» з собакою, приїхали у великій кількості на крутих автомобілях». Місцевий житель згадав, що минулої зими цей пам'ятник невідомі вже обливали жовтою і синьою фарбою.
Політика Росія погодилася озброїти спостерігачів ОБСЄ пістолетами Москва готова погодитися на носіння додаткової групою спостерігачів ОБСЄ на Донбасі зброї для самооборони. Про це заявив голова МЗС Росії Сергій Лавров, пише Лента.ру. «Пістолети для самооборони. Ця практика має місце. Можна вважати, що це елемент поліцейських функцій, але перш за все це охорона і моніторинг непорушення лінії відведення та місць складування», - сказав міністр. При цьому, за словами Лаврова, досвід «показує, що дуже часто беззбройні спостерігачі більш захищені, ніж при наявності особистої зброї». Голова МЗС повідомив, що Росія запропонувала також створити окрему групу спостерігачів на період виборів, які разом із народною міліцією Донецька і Луганська перевіряли б забезпечення безпеки. При цьому завжди можна знайти прийнятний національний склад місії спостерігачів, зазначив він.
Суспільство Командирів військової частини, в якій загинув солдат, відсторонено від служби Двох командирів військової частини, в якій загинув солдат, відсторонено від виконання службових обов'язків. Відповідне рішення прийняв начальник Генерального штабу Віктор Муженко, повідомляє прес-служба Міністерства оборони. «Виникли сумніви в об'єктивності розслідування, яке проводилося у військовій частині. Тому було прийнято рішення відсторонити від посади командира частини і командира підрозділу до закінчення слідства», - заявив Муженко. При цьому в прес-службі відзначили, що Муженко буде особисто контролювати, щоб військова служба правопорядку в ЗСУ об'єктивно розслідувала обставини і причини смерті солдата. Нагадаємо, у військовій частині, розташованій в селищі Семиполки Київської області, помер 32-річний солдат Ігор Тимощук.
Події Сьогодні бойовики 22 рази обстріляли позиції сил АТО Протягом ночі і дня бойовики 22 рази відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України. Про це повідомляє прес-центр штабу антитерористичної операції. Так, обстрілявши вночі з мінометів укріплення ЗСУ в районі Березового, противник продовжив вдаватися до збройних провокацій на Маріупольському напрямі. Позиції неподалік Павлополя і Широкиного вдень чотири рази потрапляли під мінометний вогонь калібру 82 мм. «Зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів і гранатометів різних систем бойовики кілька разів обстрілювали українських воїнів біля Водяного. Поруч із Широкиним, Гнутовим і Мар'їнкою вівся вогонь зі стрілецької зброї, а в районі Красногорівки діяв снайпер», - йдеться в повідомленні. Крім того, з околиць Донецька бойовики обстрілювали опорні пункти сил АТО в районі Авдіївки і Пісків з великокаліберних кулеметів і гранатометів, а біля Опитного по позиціях бійців ЗСУ російські найманці вели вогонь з озброєння БМП-2, зенітних установок ЗУ-23-2 та гранатометів.
Суспільство В Україні затримано француза з вибухівкою Українська держприкордонслужба підтвердила повідомлення про затримання громадянина Франції, у якого, за даними ЗМІ, під час спроби виїхати до Польщі було виявлено зброю і вибухівку. «Можу сказати, що так, таке було, але все належить до компетенції Служби безпеки України», - повідомили в суботу РИА Новости в прес-службі прикордонної служби. За словами представника прес-служби, затримання, як і пишуть ЗМІ, було в кінці травня. Раніше французькі ЗМІ повідомили, що громадянин Франції, який міг планувати теракти напередодні Євро-2016, був затриманий на українсько-польському кордоні зі значним арсеналом зброї. За інформацією телеканалу M6, при огляді автомобіля 25-річного підозрюваного прикордонники виявили зброю і вибухівку, в тому числі три гранатомети, понад 100 кілограмів вибухівки, детонатори, кілька автоматів Калашникова. Як стверджують джерела, затриманий, ім'я якого спецслужбам раніше не було відомо, планував переправити зброю до Франції нібито з метою здійснення терактів.
Суспільство Росіяни хотіли знищити українське стратегічне підприємство Працівники Служби безпеки України попередили спробу менеджменту російської промислової групи знищити виробничий комплекс ВАТ «Харківський тракторний завод». Про це повідомляє прес-служба СБУ. За інформацією правоохоронців, призначений у березні 2016 року новий генеральний директор підприємства, за вказівкою російських власників, провів підготовку до демонтажу для подальшого вивезення до Росії обладнання ливарних цехів. До переправлення за кордон була підготовлена ​​і технічна та конструкторська документація на продукцію заводу. «Директор готувався також звільнити майже третину всіх працівників. Відсоток фахівців, задіяних у реальному виробництві, становив майже 50%. Менеджментом було видано відповідний наказ та затверджено новий штатний розклад», - йдеться в повідомленні. Після втручання СБ України було накладено арешт на майно та рахунки заводу, завдяки чому вдалося запобігти втраті виробничого обладнання та унікальної конструкторської документації і попередити звільнення майже тисячі кваліфікованих працівників підприємства. Генеральному директору підприємства повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 14 і ст. 113 Кримінального кодексу України, і оголошено його в розшук. Суд дав дозвіл на затримання підозрюваного і доставку його до суду для обрання запобіжного заходу - утримання під вартою.

Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Польові трави мають унікальні цілющі та магічні властивості Як правило, трави сьогодні часто використовують із....
Найкращі мантри для релаксації
Найкращі мантри для релаксації
Робота і справи займають багато часу і забирають масу сил і енергії Спеціальні мантри для релаксації допоможут....
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Кожна людина може проявляти хитрість час від часу Іноді без цього не домогтися успіху в справах або на роботі
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Існують певні ознаки, якими можна визначити, бреше людина чи говорить правду Жести, міміка, тон голосу та інші....
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Будинок — наша фортеця, адже саме у стінах рідного житла ми почуваємось у повній безпеці Якщо правильно заряди....
більше матеріалів




/-0,95754313468933-/ /-pc-/
Top