counter
Архів Повернутись назад 04 Березня 2018
4 Березня
Економіка Виплата підвищених військових пенсій почнеться в березні Пенсійний фонд України планує почати виплату перерахованих пенсій колишнім військовим вже в цьому місяці. Про це в ході звіту правління Пенсійного фонду за 2017 рік заявив глава правління ПФУ Олексій Зарудний, повідомляє «РБК». «У березні Пенсійний фонд планує почати виплату перерахованих пенсій колишнім військовим, згідно з прийнятою 21 лютого постановою уряду. Всі підготовчі процеси щодо перерахунку виплат завершили буквально кілька днів тому. Було підготовлено все необхідне програмне забезпечення, передані силовим структурам списки тих, кому будуть перераховані пенсії», - розповів Олексій Зарудний. За його словами, дохід Пенсійного фонду України в цьому році становить 345,8 мільярдів гривень, загальні доходи, з урахуванням залишку на початок року - 353,6 мільярдів гривень. Залишок в розмірі 7,8 мільярдів гривень буде направлено на підвищення пенсій колишнім військовим.
Політика Антибандерівський закон Польщі. Знайдена перша жертва Аргентинська газета Pagina 12 з Аргентини стала першою жертвою скандального польського закону про Інститут національної пам'яті (так званий «антибандерівський закон»). Про це повідомляє агентство AFP. Польська ліга проти дифамації (RDI), близька до польського консервативному уряду, подала в п'ятницю позов за новим законом проти сайту аргентинської газети Pagina 12, заявивши, що в статті про погром в польському Єдвабні в 1941 року, коли було вбито більше 300 євреїв їх польськими сусідами була використана фотографія антикомуністичних поляків-бійців опору Другої світової війни. RDI звинувачує газету Pagina 12 і її журналіста Федеріко Павловського в діях, спрямованих на заподіяння шкоди польському народу і репутації польських солдатів. У відповідь аргентинська газета випустила другий матеріал, в якому піднята тема ревізіонізму, який зараз став активним в Польщі. Також аргентинське видання звинуватило поляків в активній популяризації цензури критичних думок про себе. Польський закон про Інститут національної пам'яті вступив в силу 1 березня. Закон передбачає покарання за заперечення злочинів українських націоналістів, а також штрафи та ув'язнення за публічні заяви про причетність поляків до Голокосту.
Події оформление ленты  У МВС розповіли, чому ставили на коліна затриманих під Радою Нетривале перебування затриманих під час зачистки вранці 3 березня наметового містечка під Верховною Радою на колінах не є приниженням. Про це у себе в Facebook повідомив речник МВС України Артем Шевченко.«Нетривале перебування затриманих на колінах перед посадкою в транспорт - це не приниження, а загальновживана поліцейськими різних країн тактика забезпечення особистої безпеки, що виключає можливість раптового нападу на співробітника поліції. Саме тому, щоб не тримати затриманих лежачи на снігу обличчям вниз, був обраний такий спосіб контролю», - написав Артем Шевченко. Також спікер МВС зазначив, що ступінь жорсткості дій поліції не була надмірною. З огляду на агресію мітингувальників по відношенню до правоохоронців і інформацію про можливу наявність зброї в наметовому містечку, яка підтвердилася, а також трагічний досвід 31 серпня 2015 року, коли під Радою граната, яка вибухнула, забрала життя чотирьох бійців Нацгвардії.
Спорт оформление ленты  Уайлдер в яскравому бою переміг Ортіса нокаутом, захистивши титул WBC Увечері 3 березня на арені Barclays Center в американському Брукліні відбувся вечір професійного боксу, в рамках якого чемпіон WBC в суперважкій вазі Деонтей Уайлдер (40-0, 39 КО) провів захист свого поясу в бою проти кубинця Луїса Ортіса (28-1, 24 КО). Поєдинок тривав 10 раундів і завершився перемогою технічним нокаутом Уайлдера, який двічі, в п'ятому і десятому раундах, відправляв Ортіса в нокдаун. Деонтей Уайлдер програв перші чотири раунди бою, але в п'ятому раунді зміг відправити свого суперника в нокдаун. А в сьомому раунді вже Ортіс затиснув Уайлдера в кутку рингу і був близький до перемоги, але американець зміг вистояти до кінця раунду. Кульмінація цього захоплюючого бою наступила в десятому раунді. Американець встиг повністю відновитися і відправив кубинця в нокдаун. Ортіс зміг піднятися, але Уайлдер добив його серією ударів. Після другого нокдауну рефері зупинив поєдинок.
Події Наживалися на смертях киян. Затримано групу «чорних юристів» Слідчі ГПУ повідомили про підозру шести особам, які підробляли заповіти, щоб заволодіти нерухомістю третіх осіб. Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України. Як встановили слідчі ГПУ, в злочинній схемі брали участь адвокати, приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу, екс-суддя одного з районних судів столиці, а також чиновник органу місцевого самоврядування Київської області та інші особи, які шляхом підробки документів від імені померлих намагалися заволодіти їхнім майном , в тому числі і квартирами в Києві. За вказаною схемою злочинці намагалися заволодіти квартирами «мертвих душ» та іншим майном на суму понад 5,7 мільйонів гривень. У разі доведення в суді вини затриманих їм загрожує ув'язнення на термін від 5 до 12 років з конфіскацією всього майна.
Економіка З порту Одеси йде найбільший в світі контейнерний перевізник Найбільший в світі контейнерний перевізник з Данії Maersk Line прийняв рішення про те, що з 1 квітня його кораблі більше не будуть заходити в морський торговельний порт Одеси. Про це повідомляє «Думская» з посиланням на листи, які приходять до клієнтів від керівництва цієї компанії. «Починаючи з 1 квітня, ми не будемо здійснювати судозаходи в морський торговельний порт «Одеса». Ми просимо вас вирішити, якому альтернативному порту розвантаження ви віддаєте перевагу», - сказано в листі. Компанія Maersk Line пропонує своїм клієнтам доставляти вантажі в порт Чорноморськ або порт Південний (термінал ТІС). Причин припинення співробітництва компанія не повідомила. Нагадаємо, раніше від співпраці з морським торговим портом Одеси відмовилася інша велика компанія - CMA CGM.
Події оформление ленты  З'явилося відео, як Собчак і Горбачова облили водою Опубліковано відео нападу на кандидата в російські президенти Ксенію Собчак в центрі Москви. Відео оприлюднив Telegram-каналу Mash. Як повідомляють російські ЗМІ, напад стався на виході з Петровського під'їзної палацу, де проходило святкове дійство, присвячене дню народження Михайла Горбачова, якому 2 березня виповнилося 87 років. Чоловік зі словами, - «Це вам за Жириновського», хлюпнув водою в журналістку і політика. Нагадаємо, раніше між Собчак і Жириновським під час дебатів стався серйозний конфлікт. Жириновський, у властивій йому хамській манері, втрутився в виступ кандидата в президенти Росії Сергія Бабуріна, Ксенія Собчак закликала його до спокою. У відповідь на це Жириновський обізвав її «дурою» і продовжив всіляко грубіянити. Потім Собчак плеснула в політика водою зі склянки.
Політика Ватажки «ЛДНР» оголосили про готовність до «абсолютного перемир'я» Ватажки бойовиків терористичних угруповань «ЛДНР» видали наказ про суворе дотримання перемир'я на Донбасі з понеділка, 5 березня. Про це повідомляє РІА Новини. «Видано наказ про найжорсткіше дотримання режиму тиші, який вже доведений до всіх командирів і кожного військового. Увечері 4 березня під всі підрозділи «ДНР» на лінії розмежування направлені представники командування для контролю за виконанням цього наказу», - заявив «заступник командувача оперативного командування ДНР» Едуард Басурін. З такою ж заявою сьогодні виступив і представник так званого «міністерства оборони ЛНР» Андрій Марочко. За його словами, наказ про дотримання режиму тиші буде доводитися всьому особовому складу «військових ЛНР» під підпис перед заступанням на бойове чергування.
Події оформление ленты  Терорист розповів про провальну атаку бойовиків під Горлівкою Бойовик терористичного угрупування «ДНР» на прізвисько «Сват» в соцмережі повідомив про серйозну нестачу на передовій робочої техніки, боєприпасів і постачання, а також про відсутність у терористів мотивації. «Мотивація особового складу на передовій зараз знаходиться на дуже низькому рівні. «Ополченці», що воювали на початку війни їдуть додому, а на передовій залишаються так звані «заробітчани», які воюють за гроші. Рівень мотивації у таких людей можете собі уявити який», - написав бойовик. Також «Сват» розповів як недавно бойовики для атаки позицій ЗСУ під Горлівкою намагалися висунутися на передову на декількох інструментах, але через замерзання літньої солярки завести вдалося тільки три знаряддя, а до лінії фронту доїхало лише два. «До позиції доїхало два знаряддя, а стрельнуло тільки одне і один раз. І тільки за допомогою кувалди і викрутки», - розповів терорист.
Політика У Радфеді прокоментували заклик Волкера ліквідувати «ЛДНР» Глава комісії Ради Федерації з інформаційної політики Росії Олексій Пушков заявив, що так звані «ЛДНР» є частиною Мінських домовленостей і не можуть бути ліквідовані. Про це Пушков написав у Twitter, коментуючи заяву спецпредставника США з питань України Курта Волкера про те, що створені і фінансовані Росією «республіки» на Донбасі повинні бути ліквідовані. «Спецпредставник США по зриву мінських домовленостей Курт Волкер вимагає ні багато, ні мало - ліквідувати «ЛДНР». Забув при цьому, що ці «республіки» - частина мінських домовленостей. І без згоди їхніх лідерів ніяких миротворців ООН на Донбасі не буде. При такому підході перспектива місії Курта Волкера наближається до нуля», - написав Олексій Пушков. Нагадаємо, 3 березня Курт Волкер заявив, що псевдореспубліки бойовиків на Донбасі, які були створені і фінансуються Росією, повинні зникнути, так як факт їх існування суперечить Конституції України і домовленостей.

Що таке свідомий сон і як у нього потрапити
Що таке свідомий сон і як у нього потрапити
Свідоме сновидіння — це стан між фазами сну та неспання Вхід у цей стан є ключем до реалізації бажаного та упр....
Найефективніший ранковий ритуал для підвищення настрою та працездатності
Найефективніший ранковий ритуал для підвищення настрою та працездатності
Ранок — найважливіший час дня, адже день найчастіше минає так, як ми його починаємо Саме тому намагайтеся щодн....
Як отримати відповідь на запитання уві сні з підсвідомості
Як отримати відповідь на запитання уві сні з підсвідомості
Сни — це відображення реальності і відмінний спосіб отримання відповідей на питання, що цікавлять і хвилюють З....
Гороскоп від Павла Глоби на 6 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 6 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Астролог Павло Глоба розкрив гороскоп на 6 травня 2024 року, застерігаючи від непідконтрольного перебігу подій....
Гороскоп на 6 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 6 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
6 травня 2024 року, згідно з астрологічними прогнозами Тамари Глоби, для багатьох знаків зодіаку обіцяє бути д....
більше матеріалів




/-0,62248206138611-/ /-pc-/
Top