counter
Архів Повернутись назад 04 Березня 2017
4 Березня
Політика оформление ленты  Євродепутат: Жінкам повинні платити менше, бо вони слабші і менш розумні Польський євродепутат Януш Корвін-Мікке під час засідання Європарламенту на тему «Гендерної нерівності зарплат» заявив, що жінки «слабкіші, менші і менш розумні», ніж чоловіки, а тому повинні заробляти менше. «Тому що вони слабші, менші, вони менш розумні. Вони повинні менше заробляти і крапка!» - сказав Корвін-Мікке. Його слова викликали обурення присутніх жінок-євродепутатів. У відповідь представниця Іспанії Іраче Гарсіа-Перес заявила, що перебуває в сесійній залі, щоб захищати права європейських жінок від таких, як Корвін-Мікке. Іраче Гарсіа-Перес підкреслила, що за теорією Корвіна-Мікке, у неї не має бути права виступати в Європарламенті. «Я знаю, що вам боляче, боляче і незручно від того, що сьогодні ми, жінки, можемо представляти інтереси громадян на рівних з вами умовах. Я тут для того, щоб захищати європейських жінок від таких чоловіків, як ви!» - заявила вона. Нагадаємо, в Європарламенті 74-річного Корвіна-Мікке знають з расистських заяв, нацистських привітань і візиту до окупованого Росією Криму. Його неодноразово критикували колеги, проти нього розпочато розслідування і загрожують дисциплінарні санкції.
Події У Києві службовці універмагу Дитячий світ привласнили 20 мільйонів гривень Працівників універмагу «Дитячий світ» у Києві викрили в багатомільйонному шахрайстві, повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва. «Встановлено, що в 2016 році співробітники універмагу «Дитячий світ» і працівники КБ «Євробанк», знаючи, що банк буде віднесений до категорії неплатоспроможних, здійснили дострокове розірвання договору депозиту. Потім, з метою отримання компенсації за рахунок обов'язкових виплат від Фонду гарантування вкладів, на підставі фіктивних договорів службовці перерахували 20 мільйонів гривень на підставних фізичних осіб. Під час обшуків в універмазі «Дитячий світ» працівниками прокуратури виявлено 700 тисяч доларів», - сказано в повідомленні. Зараз прокуратурою міста Київ готується клопотання про накладення арешту на вилучені кошти.
Політика Ердоган звинуватив у шпигунстві затриманого в Туреччині німецького журналіста Турецький президент Реджеп Таїп Ердоган назвав затриманого німецького журналіста газети Welt Деніза Юджела агентом Німеччини, а німецьку владу звинуватив у сприянні тероризму в Туреччині, повідомляє DW. «Як представник Робочої партії Курдистану, як німецький агент, ця людина місяць ховалася в консульстві Німеччини», - заявив Ердоган 3 березня під час виступу в Стамбулі. Президент Туреччини заявив, що в той час як у німецьких містах турецьким міністрам забороняють виступати з агітацією на користь чинної турецької влади, представникам заборонених курдських організацій надають майданчики для публічних висловлювань. Кореспондент газети Welt Деніз Юджел був затриманий поліцією Туреччини за підозрою в участі в терористичному угрупованні. Канцлер ФРН Ангела Меркель заявила, що очікує від влади Туреччини якнайшвидшого звільнення німецького журналіста.
Політика Депутати БПП примчали на захист Насірова від НАБУ Депутати Верховної Ради України від фракції «Блок Петра Порошенка» Андрій Антонищак, Гліб Загорій і Валерій Давиденко намагалися перешкодити транспортуванню тимчасово відстороненого від обов'язків голови Державної фіскальної служби України Романа Насірова в Інститут кардіології ім. Стражевского для підтвердження або спростування його діагнозу. Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна». Працівники НАБУ намагаються перевести Романа Насірова з «Феофанії» в іншу лікарню, де йому поставлять об'єктивний діагноз. Також розглядається варіант скайп-конференції в суді для того, щоб у лікарні обрати для Насірова запобіжний захід. Зараз автомобіль швидкої допомоги з Романом Насіровим стоїть у дворі інституту ім. Стражевского. Факти перешкоджання діям працівників НАБУ зафіксовані на відео.
Політика Суд поновив на посаді підозрюваного в корупції суддю Ємельянова Вищий адміністративний суд України від 2 березня задовольнив позов судді Вищого господарського суду Артура Ємельянова, скасувавши рішення Вищої ради юстиції щодо відсторонення судді від виконання обов'язків, повідомляє «Громадське ТБ» з посиланням на джерела в суді. Також Вищий адміністративний суд України постановив стягнути з Вищої ради юстиції на користь судді Артура Ємельянова судовий збір в розмірі 1280 гривень. Нагадаємо, 12 січня цього року Вища рада юстиції України на два місяці відсторонила від роботи суддю Вищого господарського суду Артура Ємельянова, якого підозрюють в корупції та втручанні в роботу суду. 18 жовтня минулого року співробітники ГПУ повідомили про підозру у вчиненні злочинів суддям Вищого господарського суду Артуру Ємельянову і Віктору Татькову, які займали в 2011-2014 році посади голови суду та заступника голови. За даними Генпрокуратури України, ці судді підозрюються в скоєнні злочинів, передбачених статтями КК України (втручання в діяльність судових органів) і (незаконне втручання в роботу автоматизованої системи документообігу суду).
Економіка Французька компанія Air Liquide оголосила про відхід з ринку України Французька компанія Air Liquide 3 березня оголосила про припинення діяльності в Україні свого дочірнього підприємства Air Liquide Yenakievo, яке розташоване на Єнакіївському металургійному заводі. Таке рішення було прийнято після того, як бойовики «ДНР» встановили адміністративний контроль над ЄМЗ, повідомляється на сайті компанії. «У зв'язку з рішенням «ДНР» встановити адмінконтроль над деякими українськими компаніями, включно з Air Liquide Yenakievo, компанія більше не може продовжувати свою діяльність в цьому регіоні. Нашим пріоритетом залишається дотримання українських і міжнародних законів, а також безпека наших співробітників», - сказано в повідомленні. На Єнакіївському металургійному заводі компанія Air Liquide Yenakievo реалізовувала проект будівництва передової повітророзподільчої установки. Проект здійснювався з 2011 року, обсяг інвестицій мав скласти 100 мільйонів євро.
Політика Шкіряк повідомив про плани Кремля дестабілізувати ситуацію в Україні Уже в березні в Україні може відбутися чергова хвиля дестабілізації ситуації, повідомив в ефірі «Еспрессо.TV» радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк. «Влада Росії вже протягом 2,5 років максимально здійснюэ грубі кроки з дестабілізації ситуації в Україні. Інтенсивність цих дій залежить від політичного контенту і періоду, в якому перебуває Україна. За нашими оперативними даними, на нараді, яка пройшла в кінці 2016 року за участі помічника російського президента Суркова і представників спецслужб Росії, визначалися плани подальшої дестабілізації ситуації в Україні в період з кінця лютого до кінця березня 2017 року. Це пов'язано з активізацією політичного сезону, перш за все у Верховній Раді України», - повідомив Зорян Шкіряк.
Події На Херсонщині бізнесмени фінансували ватажків «ДНР» Працівники Служби безпеки України викрили в Херсонській області комерційну структуру, яка займалася виробництвом і реалізацією продовольчих товарів, яка регулярно передавала великі суми грошей ватажкам терористичного угрупування «ДНР», повідомляє прес-служба СБУ. Встановлено, що компанія передавала частину неврахованої виручки в «ДНР». Співробітники СБУ провели 17 обшуків на території Херсонської, Запорізької та Дніпропетровської областей України, в ході яких вилучили три мільйони гривень готівкою і золоті злитки, вартістю понад 3,5 мільйона гривень. Правоохоронці затримали одного з керівників цієї компанії і його посередника. Затриманим повідомлено про підозру за статтею КК України (фінансування тероризму), зараз вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу.

Грошова магія: п'ять способів стати багатшими
Грошова магія: п'ять способів стати багатшими
Існує безліч ритуалів для залучення грошей, які використовувалися ще в давнину Багато людей стверджують, що г....
Як позбавитися проблем і досягти благополуччя за допомогою слів-паролів
Як позбавитися проблем і досягти благополуччя за допомогою слів-паролів
Кожне сказане слово — це прямий сигнал мозку для початку дії Енергетичні прив'язки слів діють на біополі людин....
Як зберегти життєву енергію та сили
Як зберегти життєву енергію та сили
Апатія, депресія та роздратування — все це є першою ознакою витоку життєвої сили Захистити себе від цього, а т....
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
Прикмети допомагають нам робити наше життя кращим і яскравішим Найважливіше у кожному новому дні — його почато....
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої внутрішні відчуття та інтуїцію Можливо....
більше матеріалів




/-0,63762092590332-/ /-pc-/
Top