counter
Архів Повернутись назад 04 Лютого 2017
4 Лютого
Політика Мін'юст США опротестує припинення указу Трампа про міграцію Міністерство юстиції США оскаржить рішення судді штату Вашингтон, який скасував заборону на в'їзд іммігрантів, введений указом Дональда Трампа, повідомляє ВВС. «Мін'юст має намір подати клопотання в зв'язку з цим кричущим рішенням судді, щоб захистити указ президента США Дональда Трампа, який ми вважаємо доцільним і правомірним. Президент має конституційне право захищати американців, - заявив прес-секретар Білого дому Шон Спайсер. Нагадаємо, раніше федеральний суддя в Сіетлі прийняв рішення про часткову заборону виконання указу президента США Дональда Трампа, який припиняє прийом біженців на 120 днів і закриває на 90 днів в'їзд у США для громадян Сирії, Іраку, Лівії, Ірану, Судану, Ємену і Сомалі. Указ про припинення прийому біженців і видачі віз громадянам семи держав було підписано Трампом 28 січня.
Події Штаб АТО: Бойовики 115 разів обстріляли позиції ЗСУ, троє загиблих За минулу добу в зоні АТО зафіксовано 115 обстрілів з боку бойовиків. Троє українських військових загинули, семеро поранені, повідомляє прес-центр штабу АТО. На Донецькому напрямку бойовики вели вогонь по Галицинівці з РСЗВ «Град». З 122-мм і 152-мм артилерії, мінометів двох калібрів обстрілювали Троїцьке, Авдіївку, Луганське та Зайцеве. Піски Кам'янку, Авдіївку і Луганське обстрілювали танки окупантів. На Маріупольському напрямку з «Градів», 122-мм і 152-мм ствольної артилерії бойовики обстріляли Талаківку. З мінометів - Широкине, Водяне, Мар'їнку, Красногорівку, Павлопіль, Новотроїцьке, Чермалик та Лебединське. По Павлополю вів вогонь ворожий снайпер. На Луганському напрямку бойовики обстрілювали Троїцьке, Попасну, Новоолександрівку і Новозванівку з 122-мм і 152-мм артилерії, мінометів двох калібрів. По Троїцькому бойовики били з зенітної установки. З гранатометів стріляли по Катеринівці і Кримському. По Станиці Луганській і Валуйському стріляв снайпер терористів.
Політика Порошенко звільнив чиновника, з яким посварився в Одесі У п'ятницю, 3 лютого, Президент України Петро Порошенко підписав розпорядження про звільнення п'яти голів РДА Одеської області, призначених на свої посади за часів губернаторства Михайла Саакашвілі, в числі яких опинився і голова Ширяївської ОДА Тарас Бойко, з яким у Петра Порошенка відбулася суперечка під час брифінгу в Одесі. Відповідний указ опублікований на сайті Адміністрації Президента України. Нагадаємо, 12 січня Тарас Бойко перебив Петра Порошенка, коли Президент України говорив про вибори в об'єднаних територіальних громадах і про збільшення їхніх бюджетів. Після чого Порошенко вступив з Бойком у словесну суперечку. «Опустіть руку, вам погано? Потім, коли ви будете президентом, я вас запрошу, і ви виступите замість мене», - заявив президент чиновнику.
Події Бойовики випустили по Сартані 40 ракет БМ-21 Град У п'ятницю, 4 лютого, близько 23:00 бойовики із РСЗВ БМ-21 «Град» обстріляли село Сартана. На вулицях села розірвалися близько 40 ракет, пошкоджені будинки, постраждалих немає, повідомив у Facebook очільник поліції Донецької області України В'ячеслав Аброськін. «За результатами роботи слідчо-оперативних груп встановлено, що в зазначений час стався артобстріл села Сартана з РСЗВ БМ-21 «Град», розірвалися близько 40 снарядів. В результаті обстрілу з «Граду» села Сартана на вулиці Пушкіна пошкоджено чотири житлових будинки, на вулиці Північній два будинки, на вулиці Генерала Куркчі два будинки, на вулиці Крайній чотири будинки, в тупику Північному - три будинки і на вулиці Шмідта один будинок. Без електрики залишилася більша частина населеного пункту. На місці працюють підрозділи ДСНС і комунальні служби», - повідомив В'ячеслав Аброськін.
Події Вибух авто в Луганську: у «ЛНР» уточнили число загиблих В окупованому Луганську вибуховий пристрій в авто «начальника народної міліції» терористів «ЛНР» Олега Анащенка вибухнув з боку водія. В автомобілі Анащенко перебував сам. Про це, з посиланням на прес-службу так званої «генпрокуратури ЛНР», повідомляє сепаратистський сайт «Луганський інформаційний центр». Раніше повідомлялося, що разом з Олегом Анащенком загинув ще один чоловік, який перебував із ним в авто в момент вибуху. «4 лютого о 07:58, рухаючись у своєму автомобілі «Тойота» по вулиці Червонопрапорні, в результаті підриву авто загинув перший заступник командира корпусу народної міліції ЛНР полковник Олег Анащенко. Підрив автомобіля був проведений з боку водія. Зараз встановлюється вид та характер застосованого вибухового пристрою. В автомобілі Олег Анащенко перебував сам», - сказано в повідомленні.
Події оформление ленты  Соцмережі обговорюють вбивство ватажка «ЛНР»: дев'ятий пішов Сьогодні користувачі соціальних мереж активно обговорюють знищення в окупованому Луганську так званого «начальника народної міліції ЛНР» Олега Анащенка, чий джип був підірваний рано-вранці в центрі міста. Так волонтер спільноти InformNapalm Роман Бурко в Facebook назвав те, що сталося, «диким полюванням», і зазначив, що російські пропагандисти звинуватили в цьому українську ДРГ.   Відомий журналіст Денис Казанський зазначив, що останнім часом почастішали вбивства ватажків «ЛНР» і нагадав про недавню несподівану смерть у Росії колишнього ватажка «ЛНР» Валерія Болотова.   А радник голови МВС України Зорян Шкіряк назвав вбивство Олега Анащенка продовженням операції «Скажений ліфт». Шкіряк написав, що це вже дев'яте вбивство ватажків терористичних угруповань на сході України, і задався питанням, кого вб'ють наступним.

4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
Прикмети допомагають нам робити наше життя кращим і яскравішим Найважливіше у кожному новому дні — його почато....
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої внутрішні відчуття та інтуїцію Можливо....
Сон у ніч з 25 на 26 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 25 на 26 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
25 квітня о 23:45 розпочнеться 19-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Любовний гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчувати особливе хвилювання та енергію у стосунках Це п....
Попереду діамантова смуга: Тамара Глоба назвала знаки, які збільшать доходи з 26 квітня.
Попереду діамантова смуга: Тамара Глоба назвала знаки, які збільшать доходи з 26 квітня.
Для Стрільців 2024 обіцяє бути періодом значних змін, включаючи можливість досягнення великого успіху та багат....
більше матеріалів




/-0,57134604454041-/ /-pc-/
Top