counter
Архів Повернутись назад 03 Листопада 2018
3 Листопада
Здоров`я Гвінет Пелтроу без сорому зізналася, що у неї почався клімакс Зірка Голлівуду Гвінет Пелтроу заявила, що вступає в менопаузу. Зараз їй всього 46 років. Вона зізналася, що вже відзначає в своєму організмі ознаки ранньої стадії клімаксу, причому у неї фіксуються такі перепади настрою, що Гвінет впадає в лють без всяких причин. Нагадаємо, Гвінет Пелтроу є власником лайфстайл-компанії Goop, яка серед іншого торгує цілим рядом харчових добавок, які допомагають жінкам долати менопаузу. Так що цілком можливо, що таким визнанням мати твоїх дітей ще і забезпечує чергову рекламу своєї продукції. Нагадаємо, зовсім недавно відсвяткувала весілля з телевізійним продюсером Бредом Фальчук. До слова, лікарі постійно критикують Гвінет Пелтроу за псевдонаукові поради, яка вона дає зі сторінок свого сайту. Зокрема, Гвінет активно пропагує безглютенової дієту, хоча науково доведено, що якщо у людини немає целіакії, то відмовлятися від глютену не має ніякого сенсу. Актриса часто пропагує різні методи омолодження і лікування, які не мають ні найменшого наукового підтвердження, та ще й можуть завдвавати шкоду для здоров'я.
Політика Twitter видалив 10 тисяч акаунтів за заклики не голосувати на виборах в США Компанія Twitter видалила близько 10 тисяч акаунтів, користувачі яких поширювали заклики американців не брати участь в голосуванні на виборах в Конгрес США. Про це повідомляє агентство Reuters. Ці заклики в соціальній мережі нібито були опубліковані від імені представників Демократичної партії, але представники цієї партії спростували свою причетність до провокаційних публікацій та повідомили про це керівництво Twitter. Також повідомляється, що з кінця вересня до початку листопада в Twitter було видалено близько 10 тисяч облікових записів. Така кількість віддалених акаунтів є невеликим, якщо враховувати те, що раніше в Twitter було видалено мільйони облікових записів, користувачі яких були відповідальні за поширення різної дезінформації на виборах президента США в 2016 році.
Політика Порошенко прибув з дводенним візитом до Туреччини Президент України Петро Порошенко розпочав свій дводенний офіційний візит до Туреччини 3 листопада з відкриття в Стамбулі меморіальної дошки на будівлі колишньої дипломатичної місії УНР в 1919-1922 роках і візиту в Стамбульський університет, де йому було присвоєно звання почесного доктора політичних наук. Глава Української держави подякував владі Туреччини за підтримку незалежності та територіальної цілісності України, а також за тверду позицію щодо невизнання анексії Росією Криму. Нагадаємо, Петро Порошенко буде перебувати з візитом в Туреччині 3 і 4 листопада. У Туреччині президент України проведе переговори з турецьким лідером Реджепом Тайіпом Ердоганом і візьме участь в засіданні Стратегічної ради високого рівня. Також представник президента в ВР Ірина Луценко повідомила про плани Петра Порошенка зустрітися в Стамбулі зі Вселенським патріархом Варфоломієм.
Дозвілля оформление ленты  Майже облисів: постарілого Ігоря Корнелюка не впізнають шанувальники Ті, кому пощастило застати епоху застою, прекрасно пам'ятають хіти Ігоря Корнелюка. Років десять про музиканта практично нічого не чути. Ігор Корнелюк майже не з'являється на телебаченні, його не видно на світських раутах, шанувальники співака не чують його нових хітів. Постарілого Ігоря Корнелюка ледве впізнали його шанувальники. Колишній учасник «Дому-2» Степан Меньщиков зараз відпочиває в Туреччині. Шоумен вчора розмістив у себе на сторінці в Instagram фото з людиною, ім'я якого запропонував вгадати фоловерів. Підписники зірки телебудівництва не відразу дізналися в чоловікові з фото Ігоря Корнелюка. Співак помітно постарів і розгубив свою шикарну знамениту шевелюру, незважаючи на те, що йому зараз лише 55 років. Нагадаємо, за часів СРСР Корнелюк став популярний завдяки його пісням "Квиток на балет", "Дощі". Але хітом, про який пам'ятають і зараз залишається пісня до фільму "Бандитський Петербург" - Город, которого нет. Источник.
Суспільство У Росії перевізники просять суд заборонити сервіс BlaBlaCar У Росії можуть заборонити сервіс з пошуку автомобільних попутників BlaBlaCar. На цьому наполягають російські перевізники. Як повідомляють російські ЗМІ, в Таганський суд Москви був поданий колективний позов, в якому позивачі пишуть, що перевозять пасажирів водії в сервісі BlaBlaCar не мають ліцензій на перевезення людей. Крім того, сервіс BlaBlaCar дозволяє переміщати по території Росії різний кримінальний контингент і заборонені предмети. А також, що діяльність сервісу BlaBlaCar завдає великих збитків учасникам легального ринку Росії. Крім того, позивачі заявляють, що в результаті роботи сервісу BlaBlaCar відтік пасажирів з автовокзалів склав близько 20%, через що багато автотранспортні підприємства знаходяться на межі банкрутства. Заявники вимагають визнати інформацію на сайті та в мобільному додатку сервісу BlaBlaCar забороненої на російській території і внести цей сервіс в реєстр заборонених в Росії ресурсів.
Політика Угода між Україною і Вселенським патріархатом деталізує надання Томосу Підписана в Стамбулі 3 листопада президент України Петром Порошенко угоду про співпрацю та взаємодію між Україною і Вселенським патріархатом у створенні в Україні православної церкви деталізує процес надання Томосу. «Вселенський патріарх надасть Томос, визнавши незалежність Української церкви. Українські єпископи повинні на Соборі обрати Предстоятеля, якого буде вручено Томос. Українська держава відповідно до Конституції та законів країни буде надавати цим процесам повне сприяння », - сказано в угоді. Раніше ми повідомляли, що сьогодні в Стамбулі глава Української держави Петро Порошенко, який перебуває в Туреччині з офіційним дводенним візитом, і Вселенський патріарх Варфоломій підписали угоду про співпрацю та взаємодію.
Події оформление ленты  В тилу ОС знайдений величезний арсенал зі зброєю і боєприпасами У населеному пункті Щедріщево Луганській області поліцейські, що входять до складу Об'єднаних сил, знайшли в приміщенні колишнього кінотеатру величезний арсенал різної зброї і боєприпасів. Про це повідомили в штабі ООС. Під час огляду схованки правоохоронці виявили та вилучили чотири гранатомета РПГ-22, 130 пострілів ПГ-7 і 140 набоїв до них, 80 пострілів ВОГ і 290 пострілів ВОГ-17, шість гранат РГД-5, 84 гранати Ф-1, 83 гранати РГН , 29 гранат РГО, 70 димових гранат РДГ-2Б і п'ять димових хв ДМ-11. А також 129 детонаторів УДО і 194 детонатора УЗРГ-2. Крім того, в тайнику було 80 патронів 14,5-мм калібру з підривниками МДС, близько 28 тисяч 5,45-мм патронів і близько 17 тисяч 7,62-мм патронів. Зараз правоохоронні органи проходять заходи щодо встановлення осіб, які причетні до зазначеного правопорушення.
Економіка Виставлені на продаж заводи Криму виявилися нікому не потрібні Продаж шести держпідприємств окупованого Росією Криму перенесена на наступний рік через відсутність бажаючих купувати ці заводи в 2018 році. Йдеться про «Сімферопольському виноробному заводі», заводі, «Крим-вино», ГУП «Кримгеологія», конструкторсько-технологічному бюро «Судокомпозит», «28 управління начальника робіт» і «Євпаторійському авіаційному ремонтному заводі». Про це повідомив так званий «спікер» «парламенту» Криму Володимир Константинов. «Наші прогнозні цифри приватизації дуже великі. Вони були включені в цей рік, але нічого не вийшло приватизувати. Продаж йде, а бажаючих немає, але вони повинні з'явитися. Ці продаються підприємства дуже складні. Для того, щоб їх розкрутити, необхідно вкласти великі гроші в модернізацію. Ми тепер шукаємо серйозних інвесторів, і переносимо продаж на наступний рік », - сказав Константинов.
Політика оформление ленты  Лебезив перед ватажком «ДНР». Стало відомо про фіаско Бойко на росТВ в розмові з Пушиліним Депутат від Опозиційного блоку Юрій Бойко ганебно взяв участь в пропагандистському ток-шоу на російському телебаченні, під час якого спілкувався з тимчасовим ватажком терористів «ДНР» Денисом Пушиліним і письменником-бойовиком Захаром Прилепіним. Під час розмови екс-регіонал зазнав нищівного фіаско. Про це повідомив український журналіст Денис Казанський. «У ток-шоу брав участь вбивця українців Захар Прилепин, а по скайпу з окупованого Донецька підключився МММщик, тимчасовий ватажок «ДНР» Денис Пушилін, однак Юрія Бойка це не збентежило. Він зі шкіри ліз, намагаючись сподобатися свої співрозмовникам. Бойко запевняв усіх в студії, що готовий вести прямі переговори з «ЛДНР», і ганебно лебезив перед Пушиліним. Однак ватажок терористів «ДНР» заявив, що не буде вести з ним переговори, так як Бойко фактично ніхто. А потім Пушилін в наказовому тоні став давати Бойко завдання, розповідати йому, як треба себе вести, щоб «глава ДНР» в майбутньому "опустився" до переговорів з Україною. Ймовірний кандидат в президенти України публічно звітував дрібному шахраєві, який раніше розводив на гроші пенсіонерів», - написав Казанський.
Дозвілля "Сам - шкарбун, і дружина його - фіфа". Екіпажі літаків розповіли, чому ненавидять Ігоря Ніколаєва Стюардеса розповіла свої враження від польоту з музикантом Ігорем Ніколаєвим і його дружиною Юлією Проскуряковою. З'ясувалося, що сімейна пара - не найкращі і спокійні пасажири. Так, Ігор Ніколаєв запам'ятався екіпажам багатьох рейсів своєю поведінкою. Помітно вона, найчастіше, з самого початку польоту. "Він завжди заходить останнім, після всіх пасажирів. І тим не менше ніби намагається, щоб всі побачили, з ким їм довелося летіти на одному літаку: встає в прохід, потягується", - цитує портал "Рідус" стюардесу, яка кілька разів літала з музикантом. Під час одного з перельотів співак закотив справжній скандал. "Одного разу летіли вранці з Нижнього Новгорода. Рейс дуже короткий, але покладається невеликий сніданок. Коли йому принесли їжу, він обурився:" Що ви мені пропонуєте? Я спеціально не снідав, а тут така маленька порція. Заберіть це!", - згадала стюардеса. Підтримати чоловіка поспішила і летіла з ним Юлія Проскурякова. "Як тільки він став висловлювати претензії, тут же підключилася його дружина і почала будувати з себе фифу. Неприємні люди, поводяться як з рабами", - поділилася своїми враженнями бортпровідниця.
Політика Росія в рік витрачає на підтримку «ЛДНР» 1,3 млрд дол Постпред України при ООН Володимир Єльченко розповів на засіданні Ради безпеки ООН, що влада Росії в рік на підтримку бойовиків «ЛДНР», які окупували частину територій Донецької та Луганської областей України, витрачає 1,3 мільярда доларів. «Люди в адміністративних будівлях в Луганську і Донецьку є маріонетками Кремля. Вони призначаються або усуваються за примхою їх господарів в Москві. Ми багато разів чули російську мантру про те, що український уряд повинен безпосередньо взаємодіяти з «представниками» з Луганська і Донецька. Але неприємна правда для російської сторони полягає в тому факті, що на даний час не існує законних представників Донецька та Луганська. Москва створила і підтримує, витрачаючи величезні кошти, незаконні збройні формування в Донецьку і Луганську. Існування цих угруповань неможливо без прямої фінансової допомоги РФ», - розповів український дипломат.
Дозвілля оформление ленты  Труси - замалі. Волочкова оскандалилася з непристойними фото з лазні Колишню російську приму-балерину Анастасію Волочкову, здається, ніколи не втомить "драконити" її хейтерів. Особливо вона любить це робити у вихідні, коли у громадян вільніші руки, щоб писати їй гнівні коментарі під скандальними фото. Так і сьогодні танцівниця пішла в баню, де, само собою, сфотографувалася гола. А потім зробила ще серію "загадкових" знімків в міні-трусиках і футболці в темному барі. Особливо фоловерів насторожив знімок балерини, що виглядає з-за рогу. "Як здорово, коли не потрібно летіти на курорти, оскільки гео спа курорт просто поруч із будинком. І коли кохана людина може створити такий романтик. У цьому чудовому і улюбленому нашому комплексі є все для сімейного відпочинку. А в цьому віпі є і баня, і хамам, і басейн, камін, джакузі, бочка, піщана печера, грязьова кімната, затишна вітальня і масаж. Прекрасний релакс перед майбутнім туром і душевна обстановка на самоті. Бути коханою - це щастя!" - написала Волочкова. Багато підписників здивувалися - якщо відпочинок влаштував її "коханий", то чому балерина відпрацьовує задоволення рекламою в пості? vikusha_2017 Вдруг откуда не возьмись,появилось в ......ись(простите люди добрые)когда же эта порнуха закончится???? poezdkinamore_1980 Настя,есть у меня подозрение,что нет с вами никакого любимого.Просто вы в баньку забежали попарится на халяву,и три рубля с рекламки зарабртать!!!! 7_berezka_7 Какая же костлявая....ну вообще никак не возбуждает...сочувствую "любимому".. elena695889 Полная антиреклама, те места где "шпагатовна" потерла, точно посещать не стоит, пишут хейтеры раскрепощенной Волочковой. 

Симоронський ритуал на удачу: купаємось у шоколаді
Симоронський ритуал на удачу: купаємось у шоколаді
Є такий вислів — «я в шоколаді» Воно означає те, що людина повністю задоволена своїм життям, вона щаслива в ос....
Алкогольний гороскоп. Як п'яніють Знаки Зодіаку
Алкогольний гороскоп. Як п'яніють Знаки Зодіаку
Алкоголізм - хвороба або звичка? Астрологи впевнені, схильність до надмірного вживання міцних напоїв залежить ....
Народні прикмети на 19 березня 2024 року. Яке церковне свято святкують в Україні
Народні прикмети на 19 березня 2024 року. Яке церковне свято святкують в Україні
19 березня за новим церковним календарем православні віруючі згадують святих мучеників Хрісанфа та Дарію У нар....
Гороскоп на 19 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 19 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні вам належить важливе прийняття рішень Будьте впевнені у своїх діях ....
Любовний гороскоп на 19 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 19 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви відчуватимете особливий зв'язок із вашим партнером Енергія, яка ....
більше матеріалів




/-0,60006880760193-/ /-pc-/
Top