counter
Архів Повернутись назад 03 Вересня 2017
3 Вересня
Спорт Ярмоленко: Ми реалізували свої моменти Півзахисник збірної України та гравець дортмундської «Боруссії» Андрій Ярмоленко прокоментував результат матчу проти збірної Туреччини, в якому забив два голи. «Сказав хлопцям, що це, напевно, наша найкраща гра у відбірковому циклі Чемпіонату світу-2018. У другому таймі ми вже грали по рахунку, перевага в два голи дозволила нам відійти до своїх воріт і ми провели велику кількість дуже хороших контратак. У цьому важливому матчі ми змогли реалізувати свої моменти і виконали план на гру. А я переживаю хороший момент у своїй кар'єрі», - розповів Андрій Ярмоленко. Нагадаємо, 2 вересня у Харкові збірна України з рахунком 2:0 перемогла збірну Туреччини і з 14 очками очолила свою групу у відборі на Чемпіонат світу-2018, який пройде в Росії. Обидва м'ячі у першому таймі забив Андрій Ярмоленко.
Політика Польський генерал: Путін все більше побоюється армії України Екс-командувач Сухопутних військ Польщі і колишній заступник міністра національної оборони Польщі Вальдемар Скшипчак вважає цілком реальним вторгнення російської армії в Україну з боку Білорусі під час проведення військових навчань «Захід-2017». Про це Вальдемар Скшипчак розповів в інтерв'ю «Укрінформ». «Я вважаю, що Путін все більше побоюється української армії, так як її сила швидко зростає і зараз вона вже здатна під час бойових дій відбити у сепаратистів Донецьк і Луганськ. Однак США та інші країни Заходу поки не дають Україні гарантій безпеки, це може спонукати Путіна запровадити щодо України агресивні дії під час військових навчань «Захід-2017». Перекидання першої танкової армії РФ на навчання в Білорусь є дуже небезпечним для України. Вдаривши з півночі, російська армія може спробувати розколоти Україну, пробивши коридор у невизнане Придністров'я», - розповів Вальдемар Скшипчак.
Спорт Луческу: Показав арбітру, що голи були забиті неправильно Головний тренер збірної Туреччини з футболу Мірча Луческу на післяматчевій прес-конференції поділився враженнями від матчу 7-го туру відбору на Чемпіонат світу-2018 проти збірної України. «Визнаю, що сьогодні збірна України заслужила перемогу. Однак коли Україна забивала перший гол, був офсайд, а коли другий - м'яч вже пішов в аут. Хоча якби не було цих голів, то могли бути інші. Україна заслужила перемогу, і це головний підсумок сьогоднішнього матчу», - сказав Мірча Луческу. Також Мірча Луческу визнав, що після поразки від збірної України турнірне становище турків різко погіршилося і тепер збірній Туреччини треба виграти всі три матчі, що залишилися. Крім того, румунський фахівець розповів, що відразу після гри підійшов до головного арбітра і змусив його переглянути спірні ситуації. «Я повинен був показати арбітру, що голи були забиті неправильно. Саме тому після гри я і показував арбітру моменти на своєму телефоні», - зазначив Луческу.
Спорт оформление ленты  Матч Хорватія - Косово дограють сьогодні о 15:30 Перерваний 2 вересня через сильний дощ матч 7-го туру відбору ЧС-2018 між збірними Хорватії та Косово буде дограний сьогодні, починаючи з 22-ї хвилини. Зустріч відновиться о 15:30 (за Києвом), повідомляє офіційний сайт федерації футболу Хорватії. Нагадаємо, матч між збірними Хорватії та Косова був зупинений на 22-й хвилині за рахунку 0:0 через сильну зливу. Збірні Хорватії і Косова є суперниками збірної України по групі I. Завдяки перемозі України над Туреччиною (2: 0) і через гру, яку не дограли хорвати і косовари, українці з 14 очками вийшли на 1 місце в групі. Свій наступний поєдинок збірна Хорватії зіграє на виїзді проти збірної Туреччини 5 вересня. Цього ж дня збірна України на виїзді протистоятиме збірній Ісландії, яка вчора несподівано програла збірній Фінляндії і опустилася на третє місце.
Економіка В Україні подорожчають сигарети, названі ціни Найближчим часом на українців чекає чергова хвиля подорожчання на тютюнові вироби. Це може статися після ухвалення нового проекту закону Міністерства фінансів України, який передбачає підвищення ставки акцизу на тютюнові вироби до мінімального європейського рівня, повідомляє UBR. Ставку акцизного збору на сигарети хочуть підвищувати поступово. Так, у 2018 році ставку хочуть збільшити на прогнозований показник індексу споживчих цін (8,1%) і додатково ще на 20%. Тому цього року пачка сигарет подорожчає приблизно на 7 гривень. Потім щорічно акциз на сигарети будуть підвищувати на 20%. І до 2025 року табачники замість нинішніх 21 євро за 1000 штук сигарет, повинні будуть сплатити до бюджету 90 євро. Навіть якщо законопроект Мінфіну не приймуть, уряд все одно хоче збільшувати розмір акцизу на сигарети на розмір інфляції, що призведе до зростання цін на гривню-дві за пачку.
Суспільство Голу Femen, затриману на матчі Україна - Туреччина, відпустили У Харкові 2 вересня активістка Femen Анджеліна Діаш вибігла на футбольне поле перед початком матчу між збірними України та Туреччини. На оголених грудях дівчини красувався напис англійською мовою, - «Ердоган - вбивця». Після цього активістку відразу ж затримали правоохоронці. Як повідомив у Facebook адвокат дівчини Ярослав Яценко, Анджеліну Діаш вже відпустили з поліції, склавши на неї адміністративний протокол про дрібне хуліганство. «Анжеліну Діаш і її подругу відпустили з поліції. Звинувачення в дрібному хуліганстві Анджеліна не визнає. Після підняття інформаційної хвилі і дзвінка в поліцію та інші гарячі лінії правоохоронці Харкова, які не звикли до Femen, відпустили моїх клієнток. Подругу Анджеліни взагалі затримали незаконно, вона прийшла у поліцію запитати, що з Анджеліною. Про злочини співробітників правоохоронних органів будуть подані відповідні заяви», - заявив Яценко.
Суспільство Кабмін жорстко відреагував на знищення графіті часів Майдану За знищення патріотичного графіті із зображенням знаменитих класиків літератури України, які були створені під час Революції гідності в центрі Києва і були експонатами Музею Майдану, передбачена кримінальна відповідальність. Про це в Twitter заявив віце-прем'єр-міністр України В'ячеслав Кириленко. «Знищені патріотичні графіті, створені під час Революції гідності, були частиною експозиції Музею Майдану, а за знищення експонатів Музейного Фонду передбачено кримінальну відповідальність. Акт вандалізму повинні розслідувати МВС і Генпрокуратура України», - написав В'ячеслав Кириленко. Нагадаємо, про знищення патріотичних графіті на фасаді магазину на Грушевського в центрі Києва повідомила журналістка Тетяна Висоцька. Власник магазину в соцмережах відреагував на обурення громадськості, назвавши патріотичні графіті «звичайним стріт-артом».
Політика Захід-2017: Україна посилила контроль на всіх ділянках держкордону Україна на всіх напрямках посилила контроль на держкордоні в зв'язку з російсько-білоруськими військовими навчаннями «Захід-2017». Про це розповів помічник голови Державної прикордонної служби України Олег Слободян, повідомляє «112 Україна». «Ці заходи проводять з початку вересня. У нас почалися командно-штабні навчання, в рамках яких були посилені ділянки державного кордону на всіх напрямках, починаючи від зони АТО, північній, західній, південній, на всіх ділянках ми посилюємо заходи, принаймні на період до закінчення в Білорусі військових навчань Захід-2017. У Білорусію ще задовго до початку самих навчань почали прибувати російські війська, тому обстановку потрібно уважно контролювати», - повідомив Слободян. Нагадаємо, Росія і Білорусь з 14 і по 20 вересня проведуть спільні стратегічні навчання «Захід-2017». У навчаннях буде задіяно 10200 військових 7200 від ЗС Білорусі та близько 3000 від ЗС РФ.
Події оформление ленты  У Києві розгромили магазин, де стерли графіті Майдану Вдень 3 вересня на вулиці Грушевського у Києві невідомі розгромили вхід у магазин люкс-меблів «Емпоріум», з фасаду якого перед цим були стерті знамениті патріотичні графіті часів Майдану. Фото погрому на своїй сторінці в Twitter опублікував фотограф Владислав Содель. Також на опублікованих фотографіях видно, що біля входу в магазин «Емпоріум» активісти палили шини. Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що з фасаду магазину «Емпоріум» на вулиці Грушевського в центрі Києва були стерті знамениті патріотичні графіті з портретами українських класиків, написані під час Революції гідності. Власник магазину Ігор Доценко назвав ці графіті «типовим стріт-артом». Після цього віце-прем'єр України В'ячеслав Кириленко у Twitter написав, що знищені графіті були частиною експозиції Музею Майдану, а за знищення Музейного фонду передбачена кримінальна відповідальність.
Політика Мати полоненого Агеєва просить допомоги у омбудсмена Росії Мати затриманого в зоні АТО на сході України кадрового російського військовослужбовця Віктора Агеєва Світлана звернулася з проханням про допомогу до уповноваженого з прав людини в РФ Тетяні Москалькової, оскільки її син за два місяці не отримав ніякої адвокатської або консульської підтримки від Росії. Про це повідомляє російська «Новая газета». «За два місяці з моїм сином так і не зустрівся представник російської консульської служби. Я відправила електронного листа в консульську службу РФ в Харкові, оскільки по телефону мене не з'єднали з консулом, проте до цих пір не отримала відповіді», - пише Світлана Агеєва. Також Світлана Агеєва просить російського омбудсмена посприяти в отриманні інформації про сина через українських колег і пропонує відвідати Віктора Агеєва в СІЗО Старобільська в Луганській області України. Нагадаємо, російський єфрейтор Віктор Агєєв потрапив в полон в червні 2017 року Луганській області. Його мама підтвердила, що він є кадровим російським військовослужбовцям, але в Міноборони Росії заперечують, що Віктор Агєєв складається на контрактну службу.
Події Опори просідають: недобудований Керченський міст почав розвалюватися Опори мосту через Керченську протоку, який повинен з'єднати Росію з окупованим Кримським півостровом України, почали сильно просідати. Про це в своєму блозі повідомив Ілля Валієв «Знайомі з окупованого Росією Криму принесли добру звістку: після монтажу залізничної арки керченського мосту одна з опор просіла на метр, а друга опора - на півтора метра. Просадка опор моста досі триває, тому будівельні роботи повністю зупинені. Будівельники сподіваються, що просадка опор зупиниться. Будівельникам наказали мовчати про виниклі проблеми», - про це написав Ілля Валієв. Нагадаємо, протяжність Керченського мосту, якщо він буде побудований, складе 19 кілометрів. Міст будується за рахунок коштів федерального бюджету Росії. Загальна вартість проекту становить 228 мільярдів рублів (близько 4 мільярдів доларів). З початку будівництва ця сума постійно зростає.

Як спілкуватися з негативними людьми, щоб захистити себе від їхнього впливу
Як спілкуватися з негативними людьми, щоб захистити себе від їхнього впливу
Спілкування з негативними людьми спустошує нас, знижує імунітет, викликає тривожність, занепад сил, впливає ви....
Камені-талісмани для жіночого здоров'я
Камені-талісмани для жіночого здоров'я
Ще в давнину люди знали, що каміння має цілющі властивості На жаль, у сучасному світі багато хто скептично ста....
Камені-талісмани для залучення грошей та удачі
Камені-талісмани для залучення грошей та удачі
Поліпшити свій добробут і стати щасливою людиною можна за допомогою каменів-талісманів Давно доведено, що енер....
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
У сучасне століття підвищених енерговитрат відновлювати енергетичний баланс важливо кожній людині Нескладний к....
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні у вас може виникнути почуття втоми чи розчарування через несподіван....
більше матеріалів




/-0,63708996772766-/ /-pc-/
Top