counter
Архів Повернутись назад 03 Березня 2024
3 Березня
Гороскоп Гороскоп на 3 березня 2024 року: що обіцяють астрологи ♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) День буде насичений подіями, які вимагають вашого ентузіазму та енергії. Постарайтеся бути організованими та готовими до несподіванок. В особистих стосунках намагайтеся бути уважними та висловіть свої почуття. ♉️ Телець (20 квітня - 20 травня) Зосередьтеся на фінансових питаннях і плануйте свої витрати. У роботі виявіть терпіння та наполегливість. У любовних відносинах виграєте, виявивши теплоту та турботу. ♊️ Близнюки (21 травня - 20 червня) День буде насичений спілкуванням та новими ідеями. Будьте гнучкими та відкритими до різноманітних точок зору. У спілкуванні з оточуючими виявляйте легкість та почуття гумору. ♋️ Рак (21 червня - 22 липня) Зосередьтеся на сімейних та домашніх питаннях. Будьте уважні до потреб близьких. У ділових питаннях день підходить для планування та зміцнення стабільності. ♌️ Лев (23 липня - 22 серпня) Ваша енергія та впевненість допоможуть вам справлятися з професійними завданнями. Будьте готові взяти на себе лідерську роль. В особистому житті намагайтеся виявляти терпіння та слухати партнера. ♍️ Діва (23 серпня - 22 вересня) Фокусуйтеся на своєму фізичному та емоційному благополуччі. Приділіть увагу турботі про себе та своє здоров'я. У ділових питаннях намагайтеся бути організованими та ретельними. ♎️ Терези (23 вересня - 22 жовтня) Сьогоднішній день підходить для зміцнення соціальних зв'язків. Будьте товариськими та доброзичливими. Важливі рішення у сфері особистих відносин можуть бути відкладені на пізніший період. ♏️ Скорпіон (23 жовтня - 21 листопада) Зосередьтеся на досягненні своїх цілей та втіленні планів у життя. Сьогоднішній день сприятливий для концентрації та рішучих дій. У відносинах намагайтеся бути відкритими та щирими. ♐️ Стрілець (22 листопада - 21 грудня) Проявіть свою творчу енергію в роботі та спілкуванні з оточуючими. Діліться своїми ідеями та надихайте інших. В особистих відносинах цінуєте свободу та незалежність партнера. ♑️ Козеріг (22 грудня - 19 січня) Сьогодні акцентуйте увагу на сімейних стосунках та домашніх питаннях. Можливі зміни в домашній обстановці, будьте готові до адаптації. Будьте терплячими у спілкуванні з близькими. ♒️ Водолій (20 січня - 18 лютого) Ваша соціальна активність сьогодні може принести нові можливості та знайомства. Будьте відкриті до співпраці та обміну ідеями. В особистих відносинах звертайте увагу на деталі. ♓️ Риби (19 лютого - 20 березня) День підходить для роздумів та внутрішнього зростання. Постарайтеся зрозуміти свої почуття та цілі. Можливі нові ідеї та проекти, пов'язані з особистим розвитком. З любов'ю будьте відкритими та чуйними.
Гороскоп Любовний гороскоп на 3 березня 2024 року: що обіцяють астрологи ♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша енергія буде блискучою, привертаючи увагу партнера. Не соромтеся висловлювати свої почуття та ділитися своїми ідеями. Романтичне побачення чи несподіваний жест кохання зроблять цей день особливо незабутнім. ♉️ Телець (20 квітня - 20 травня) Кохання буде квітучим сьогодні, особливо якщо ви приділите увагу деталям. Подаруйте своєму партнеру увагу та турботу, створюючи затишну обстановку. Розділіть секрети та мрії, щоб зміцнити зв'язок. ♊️ Близнюки (21 травня - 20 червня) Сьогодні ваша спонтанність та дотепність підкреслять вашу привабливість. Нові ідеї та захоплюючі розмови з партнером посилить близькість між вами. Плани на майбутнє можуть стати темою серйозного обговорення. ♋️ Рак (21 червня - 22 липня) Ваша інтуїція сьогодні буде чудова у відносинах. Ви легко зрозумієте почуття свого партнера та зможете запропонувати підтримку. Затишний вечір удома чи романтична прогулянка зміцнять ваші емоційні зв'язки. ♌️ Лев (23 липня - 22 серпня) Сьогоднішній день сприятливий для прояву уваги до деталей у стосунках. Покажіть свою любов та турботу, приділяйте увагу деталям. Креативні ідеї в галузі розваг можуть зробити вечір незабутнім. ♍️ Діва (23 серпня - 22 вересня) Ваша практичність і турбота принесуть гармонію у стосунки. Знайдіть способи підтримувати та надихати один одного. Сьогодні підходить для обговорення планів на майбутнє та створення спільних цілей. ♎️ Терези (23 вересня - 22 жовтня) Ваша чуттєвість і прагнення до гармонії створять атмосферу романтики. Підтримуйте баланс у стосунках, виявляйте увагу та слухайте свого партнера. Вечір проведіть у колі гарних речей та приємних спогадів. ♏️ Скорпіон (23 жовтня - 21 листопада) Сьогоднішній день підходить для пристрасних та глибоких розмов. Будьте відкритими у висловленні своїх почуттів та бажань. Інтимність та щирість сьогодні зміцнять ваш зв'язок. ♐️ Стрілець (22 листопада - 21 грудня) Планети вас підтримують у створенні позитивної атмосфери. Сьогодні відпустіть турботи та насолоджуйтесь часом удвох. Розважайтеся разом, розділяйте сміх і творіть спогади. ♑️ Козеріг (22 грудня - 19 січня) Ваша відповідальність і відданість надають стабільності відносинам. Сьогодні підкресліть свою готовність підтримувати та піклуватися про партнера. Романтична вечеря або спокійний вечір створять приємну обстановку. ♒️ Водолій (20 січня - 18 лютого) Енергія новаторства сьогодні підштовхне вас до нестандартних ідей у стосунках. Поділіться своїми мріями та запросіть партнера приєднатися до ваших планів. Прагнення нових вражень зміцнить ваш союз. ♓️ Риби (19 лютого - 20 березня) Сьогодні ви будете наповнені романтикою та уявою. Дозвольте своїм почуттям вільно висловлюватись. Вечір удвох, наповнений музикою та мистецтвом, подарує вам обом незабутні моменти.
Сонник До чого сняться родичі Те, до чого сняться родичі, різні сонники тлумачать по-своєму. Загалом зустріч або розмова з близькими уві сні віщує отримання звісток. Родичі сняться і до того, що на сновидця чекає якась каверза від товаришів по службі. Такий сон може обіцяти сімейні чвари. Бачити уві сні хворого родича – до зайвих витрат. Сонники розповідають про те, до чого сняться родичі, що померли. Так, зустріч із покійним родичем уві сні здатна пролити світло на якийсь нереалізований аспект у вашому житті. Після такого сну рекомендовано чітко визначити свої плани на майбутнє. Сонник Міллера Сонник тлумачить, до чого сняться живі родичі. За Міллером, це сновидіння означає, що ви будете надмірно турбуватися через важкі спогади. Переживання підуть, коли ви зможете відпустити думки про минуле. Сонник Ванги До чого сняться живі родичі, говорить і цей сонник. Цей сон обіцяє сум за дорогими та близькими людьми. Родич за твердженням Ванги завжди символізує приємну тугу за сімейним вогнищем. спілкуватися з ними уві сні – виконати задумане, досягти цілей. Сонник Фрейда Психоаналітик пояснює, до чого сняться родичі, що померли. Бачити їх уві сні може уособлювати те, що ваша сексуальна активність пішла на спад, але вас це мало турбує. Наяву ви вирішили приділяти більше духовному розвитку. Фрейд не виключав, що це пов'язано зі страхом смерті. Сонник Лоффа На думку Лоффа, родичі уві сні означають тривогу за них наяву. Наприклад, ви боїтеся, що помре той, хто часто хворіє, або той, хто робить занадто багато необачних вчинків.
Зведення з фронту від Генштабу ЗСУ на ранок 739-го дня війни 2 березня 2024 року Оперативна інформація станом на 06.00 03 березня 2024 року щодо російського вторгнення Слава Україні! Розпочалася сімсот тридцять дев’ята доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Протягом минулої доби відбулося 71 бойове зіткнення. Загалом ворог завдав 1 ракетного та 50 авіаційних ударів, здійснив 112 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Протягом минулої доби авіаційних ударів зазнали населені пункти Свеса Сумської області; Берестове Харківської області; Північне, Терни, Нью-Йорк, Георгіївка, Водяне, Урожайне, Богоявленка та Старомайорське Донецької області; Вербове, Мала Токмачка та Роботине Запорізької області. Під артилерійським вогнем були понад 120 населених пунктів Чернігівської, Сумської, Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької, Дніпропетровської, Херсонської та Миколаївської областей. В зоні відповідальності ОСУВ “Північ” Волинський та Поліський напрямок оперативна обстановка залишається без суттєвих змін. Сіверський та Слобожанський напрямки противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить диверсійну діяльність з метою недопущення перекидання наших військ на загрозливі напрямки, нарощує щільність мінно-вибухових загороджень вздовж державного кордону в бєлгородській області. В зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” Куп’янський напрямок ворог здійснив 4 безуспішні атаки в районі населеного пункту Табаївка Харківської області. Лиманський напрямок нашими воїнами відбито 8 атак противника в районах населених пунктів Терни та Ямполівка Донецької області. Бахмутський напрямок силами оборони відбито 15 атак противника в районах населених пунктів Богданівка, Іванівське, Кліщіївка та Андріївка. В зоні відповідальності ОСУВ “Таврія” Авдіївський напрямок нашими захисниками відбито 14 атак ворога в районах населених пунктів Бердичі, Орлівка, Тоненьке та Невельське Донецької області. Новопавлівський напрямок сили оборони продовжують стримувати ворога в районах Красногорівки, Георгіївки, Побєди та Новомихайлівки, де ворог, 25 разів намагався прорвати оборону наших військ. Оріхівський напрямок ворог провів 4 безуспішних атаки в районі населеного пункту Роботине та західніше Новопрокопівки Запорізької області. В зоні відповідальності ОСУВ “Одеса” Херсонський напрямок Сили оборони надалі продовжують утримання позицій. Противник здійснив безуспішну спробу штурму в районі населеного пункту Кринки Херсонської області. Водночас, наші воїни продовжують активними діями завдавати окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії фронту. Протягом доби авіація сил оборони завдала ударів по 8 районах зосередження особового складу противника. Повітряні Сили ЗС України збили російський винищувач-бомбардувальник Су-34. Підрозділами ракетних військ завдано ураження по 1 артилерійському засобу противника. Підтримуйте Збройні Сили! Переможемо разом! Слава Україні!
Головне до цієї години. Починається 739-й день війни Внаслідок нальоту російських безпілотників на Одесу в ніч проти суботи було частково зруйновано житловий будинок. При цьому не менше восьми людей, у тому числі жінки та діти, загинули та ще як мінімум дев'ять отримали поранення. Міністерство оборони вбивств росії підтвердило, що над територією Ленінградської області було збито українського безпілотника. Під час цього нальоту було тимчасово припинено роботу аеропорту «Пулково». Крім того, вранці до житлового будинку в Санкт-Петербурзі також, мабуть, потрапив дрон, який завдав незначної шкоди будівлі. Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський повідомив, що на тлі російського наступу під Авдіївкою, що триває, проводить інспекцію на східному фронті, за результатами якої деякі командири втратять посади. "В окремих випадках, коли командир не володіє обстановкою, а дії команди прямо створюють загрозу життю та здоров'ю підлеглих, я змушений приймати кадрові рішення", - пише Сирський. Газета New York Times, яка вивчила супутникові знімки українських позицій у районі Авдіївки, дійшла висновку про слабкість цих укріплень, що дозволило російським військам прорвати оборону та помітно просунутися вперед. Як зазначає газета, таких темпів просування російська армія не мала багато місяців. ВПС України повідомили, що збили винищувач-бомбардувальник Су-34. За даними британської військової розвідки, Росія, ймовірно, призупинила призупинили польоти A-50, відомих як «літаючі радари», після втрати другого такого літака. За оцінкою розвідслужби, польоти не будуть відновлені, допоки російські військові не знайдуть способи боротьби з загрозою з боку українських сил ППО. Німеччина розслідує «дуже серйозний витік» інформації після того, як у російських ЗМІ було опубліковано аудіозапис та текст наради німецького військового керівництва, на якій обговорювалися параметри використання ракет Taurus, у тому числі для ударів Кримським мостом
Суспільство Причини відсутності оборонних укріплень за Авдіївкою У суботу New York Times  на підставі вивчених комерційно доступних знімків Planet Labs, заявила, що вони свідчать про слабкість укріплень на рубежах оборони, на які українська армія відступила від Авдіївки. Розбираючись у цій темі журналісти видання дійшли висновку, що існує безліч можливих причин очевидної відсутності обороноздатності України. За словами американських  військових експертів, українські чиновники, можливо, були надто зосереджені на наступальних операціях минулого року, щоб виділити необхідні ресурси для будівництва численних траншей та танкових пасток, подібних до тих, які російські інженери побудували з кінця 2022 року на півдні країни. «Кого це хвилювало і хто розглядав це як варіант — тому що це дуже дорогий варіант — будівництво оборонних ліній? Ніхто», — сказав Сергій Грабський, полковник української армії у відставці, зазначивши, що на той час Україна мала мало вільних ресурсів. За словами американських чиновників, можливо, тут мав місце і психологічний елемент. що вони навряд чи будуть проводити наступальні операції в тому ж районі в майбутньому. За словами чиновників, вони фактично спишуть цю територію на користь російських військових. У той час як москва розпочала будівництво оборонних ліній на півдні більш ніж за півроку до контрнаступу Києва, Україна, судячи з усього, розпочала планування нових укріплень лише три місяці тому, коли урядові чиновники оголосили про створення робочої групи для координації зусиль цивільних і військових властей. . За словами чиновників, відповідальність за будівництво першої лінії оборони ляже на військові частини, дислоковані в цьому районі, а наступні лінії оборони будуть побудовані цивільною владою за допомогою приватних підрядників. Деніс Шмигаль , прем'єр-міністр України, заявив , що цього року на зміцнення було виділено близько 30 мільярдів українських гривень, близько 800 мільйонів доларів. Районам на сході Донецької області, де знаходиться Авдіївка, "буде приділено максимальну увагу", заявив президент Володимир Зеленський під час візиту поблизу лінії фронту наприкінці листопада, зазначивши "необхідність активізувати та прискорити будівництво споруд". Але Пасі Паройнен, аналітик з Black Bird Group , яка аналізує супутникові знімки та контент соціальних мереж з поля бою, заявив, що «нічого суттєвого не сталося» з моменту візиту Зеленського. За межами Авдіївки, додав пан Паройнен, "готуються нові позиції, але вони поки не є особливо грізною оборонною лінією" і не можна порівняти за масштабами з російськими укріпленнями на півдні. Українська влада заявила, що їм не вистачає людей, здатних вести будівельні роботи. У середині січня місцева влада західної Івано-Франківської області заявили, що шукають 300 робітників, готових допомогти у будівництві укріплень , більш ніж за 500 миль на схід. «У нас не вистачає інженерних підрозділів. І навіть ті підрозділи, які у нас є, не мають обладнання», — сказав пан Грабський. Для порівняння, сказав він і пан Паройнен, Росія мала набагато більше обладнання, матеріалів і досвідченого персоналу, коли будувала свої оборонні лінії. Відсутність сильних оборонних ліній за межами Авдіївки в останні дні засудили кілька українських журналістів , що є рідкісною демонстрацією публічної критики військових. Затримки у будівництві укріплень означають, що українським військам тепер доведеться зміцнювати свої оборонні лінії, перебуваючи під вогнем російської армії, що значно ускладнює завдання. Грабський заявив, що в даний час Росія не дозволяє українським військам зміцнити свою оборону, безперервно бомбардуючи їх, у тому числі потужними плануючими бомбами, що несуть сотні кілограмів вибухівки, які можуть пробити навіть добре підготовлені укріплення. «Якість цих оборонних ліній не може бути достатньо гарною, щоб протистояти масованій бульдозерній тактиці російських військ», — сказав пан Грабський.
Гороскоп Гороскоп на 4 березня 2024 року від Тамари Глоби Астрологічний прогноз для всіх знаків зодіаку від Тамари Глоби обіцяє 4 березня насичений та динамічний день, що потребує неабияких зусиль для виконання поставлених завдань. Однак, незважаючи на складнощі, він може принести приплив життєвих сил та натхнення. Гороскоп на 4 березня для Овнів, Львів та Стрільців Овна мають насичений і важкий день, де виконання завдань вимагатиме значних зусиль. Незважаючи на втому, успішне завершення справ гарантовано. Важливо уникати конфліктів та скандалів, дотримуючись розважливості. Левам слід активно проявляти ініціативу, щоб досягти поставленої мети. Очікування не принесе позитивних результатів, тож варто взяти ініціативу до своїх рук. День сприятливий для занять хобі та збагачення знань. Для Стрільців рекомендується уникати конфліктів, оскільки ймовірність перемоги невелика. На роботі можливі дивні ситуації, але намагатися зрозуміти їх може бути марно. День сприятливий для шопінгу, але варто помірно витрачатися. Гороскоп на 4 березня для Тельців, Дів та Козерогів Тільці чекає насичений день із почуттям втоми після виконання завдань. Не найкращий момент для початку нових любовних стосунків, але допомога близьких допоможе розгрішити труднощі. День обіцяє благополучний та продуктивний час для Дів. Можна займатися раніше розпочатими справами та планувати нові проекти. Важливо слухати інтуїцію та звертати увагу на підказки Всесвіту. Козерогам не рекомендується займатися шопінгом, а також чекати на перешкоди на шляху успіху. Можливі проблеми, але провести вечір у компанії близьких допоможе у відновленні після важкого дня. Гороскоп на 4 березня для Близнюків, Терезів та Водоліїв Близнюкам варто виявити особливу обережність на дорозі та уникати зайвого споживання алкоголю 4 березня, оскільки необдумані вчинки можуть мати серйозні наслідки. Цього дня не варто переривати свої справи заради допомоги ще комусь. Будьте активними, проявляйте працездатність – це призведе до успішного завершення завдань. Вагам рекомендується уникати конфліктів та суперечок 4 березня, навіть якщо хтось намагається їх втягнути у скандал. Також не варто вирішувати питання, пов'язані з житлом, оскільки день не є сприятливим для подібних справ. Загалом четвер принесе Терезам позитивні тенденції, включаючи можливість цінного придбання. Для Водоліїв цей день може пройти доволі спокійно. Тамара Глоба радить представникам цього знака уникати зайвої марнотратності та стримувати емоції у відносинах з оточуючими. Існує можливість знайомства з цікавою людиною, здатною змінити хід вашого життя. Гороскоп на 4 березня для Раків, Скорпіонів та Риб День обіцяє Ракам високу активність та сприятливе проходження подій. Переговори, співбесіди, підписання контрактів – все попереду. Важливо адекватно реагувати на критику, особливо із боку близьких. Залишайтеся у позитивному настрої та уважно стежте за своїм оточенням. Скорпіонам обіцяє вдалий та продуктивний день. Можна планувати важливі зустрічі та вирішення нагальних питань. День також сприятливий для відпочинку, але не забувайте про раніше поставлені завдання – відволікатися від них не рекомендується. Для Риб день, що настав, буде вдалим для реалізації складних планів. Однак колеги можуть виявити непослідовність, ускладнюючи ваші справи. Прагніть важливих завдань, не втрачайте фокусу через дрібниці, і успішне виконання ваших задумів буде у ваших руках.
Гороскоп Гороскоп на 4 березня 2024 року від Павла Глоби Астролог Павло Глоба прогнозує хвилюючі події для багатьох знаків зодіаку на 4 березня. У цей день особливу увагу потрібно приділити завданням, причому не всі вони будуть легкими.  Що чекає Овнів, Тельців, Близнюків та Раків 4 березня Овен (21 березня — 19 квітня) Рекомендується підготуватися до запитів допомоги. Колеги та близькі можуть звернутися за підтримкою, і Овнам краще бути готовими допомогти. У відносинах радить Глоба не вимагати надто багато від партнера. Телець (20 квітня — 20 травня) Зважаючи на астрологічне передбачення, Тельці зіткнуться з фінансовими викликами. Труднощі на роботі вимагатимуть значних вкладень. Порозуміння в парі буде порушено, і тільки грамотний компроміс допоможе повернути гармонію у відносини. Близнюки (22 травня — 21 червня) Згідно з гороскопом Глоби, Близнюки повинні виявити більше впевненості у висловленні своїх думок. Однак варто пам'ятати про міру і не намагатися контролювати кожен аспект подій. Можливі суперечки з близькими, тому важливо зберігати самовладання. Рак (22 червня — 22 липня) Раки зіткнуться з труднощами на роботі, що супроводжуються занепокоєнням щодо фінансової стабільності. Вирішення проблеми – розумні та зважені рішення. На думку астролога, лише таким чином вони зможуть підвищити свій дохід та зміцнити фінансову базу. Яким буде 4 березня для Львів, Дів, Терезів та Скорпіонів Лев (23 липня — 22 серпня) Для Львова цей день обіцяє багато важливих зустрічей, на яких необхідно бути присутніми. Астрологічний прогноз стверджує, що багато завдань легко і оперативно вирішуватимуться, і немає необхідності турбуватися через дрібниці. Діва (23 серпня — 22 вересня) Дівам належить виявити обережність у різних сферах своєї діяльності. Астрологічна порада полягає в умінні спокійно реагувати на вчинки близьких і не переймати все надто близько до серця. Терези (23 вересня — 22 жовтня) У цей день Терезів очікують приємні зустрічі з друзями та близькими. Зірки прихильні до здійснення планів та завдань. Самотнім представникам знака доля подарує успіх у особистому житті. Скорпіон (23 жовтня — 21 листопада) Скорпіонам надається можливість рухатися вперед кар'єрними сходами. Страхів та перешкод не варто боятися, на думку астролога. Тільки цілеспрямованість та рішучість допоможуть упоратися з усіма труднощами. Як пройде 4 березня для Стрільців, Козерогів, Водоліїв та Риб Стрілець (22 листопада — 21 грудня) Для Стрільців події цього дня розвиватимуться швидко, але поспішати не слід, попереджає астролог. Важливо уникати конфліктів із близькими, щоб не порушити стосунки. Козеріг (22 грудня — 19 січня) Досягнення бажаного результату вимагатиме від Козерогів праці. Астролог рекомендує не дослухатися порад оточуючих, оскільки вони можуть погіршити ситуацію, а не покращити. Водолій (20 січня — 18 лютого) 4 березня буде сприятливим для Водоліїв у плані отримання нових знань та навчання. Представникам цього знака може відкритися вигідна пропозиція щодо роботи, здатна покращити їхнє фінансове становище. Риби (19 лютого — 20 березня) Риби мають боротьбу з емоціями, оскільки можливі провокації з боку оточуючих. На роботі важливо зберігати уважність, щоб уникнути помилок.

Гороскоп від Анжели Перл на 9 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 9 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
У календарі настав четвер, 9 травня 2024 року Унікальний гороскоп на сьогодні обіцяє представникам усіх знаків....
Гороскоп на 9 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 9 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо енергійним та рішучим Можливо, у ва....
Сон у ніч з 8 на 9 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 8 на 9 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
9 травня о 4:29 розпочнеться другий місячний день Фаза Місяця – зростаюча
Любовний гороскоп на 9 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 9 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та енергія можуть бути особливо привабливими для ва....
Гороскоп від Павла Глоби на 9 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 9 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
У календарі настав четвер, 9 травня 2024 року Унікальний гороскоп на сьогодні обіцяє представникам усіх знаків....
більше матеріалів




/-0,18599104881287-/ /-pc-/
Top