counter
Архів Повернутись назад 03 Січня 2016
3 Січня
Суспільство У зоні АТО сапери знешкодили російську касетну протитанкову міну Сапери ЗСУ знешкодили заборонену російську касетну протитанкову міну біля Світлодарська у зоні АТО. Про це повідомили в прес-центрі АТО у Facebook. «Ми знайшли російську касетну протитанкову міну ПТМ-3, яка працює дистанційно. Вона могла спрацювати в момент, коли поблизу проїжджала б машина або військова бронетехніка. Тому ми працювали швидко і ефективно», - розповів керівник саперного підрозділу із позивним Самаран. Як повідомляють у прес-штабі АТО, в лютий мороз на засніженому полі поблизу Світлодарська сапери перемістили об'єкт на іншу ділянку за допомогою заряду малої потужності. «Далі роботизована система MOD-2 випробувала вибухонебезпечний предмет у кількох проекціях. Це дало можливість підійти до об'єкту і зняти маркування російської протитанкової міни. Ця дистанційна вибухівка вкотре підтверджує присутність російського озброєння на території України. За домовленостями, досягнутими в Мінську, українські ЗСУ не використовують такі касетні протитанкові міни», - сказано в повідомленні. Як зазначається, українські сапери продовжують звільняти мирні території Донбасу від вибухонебезпечних предметів. Крім того, вони організують допуск місцевим енергетикам до небезпечних ділянок.
Події У Луганській області загинув військовий через поранення на кордоні з Росією На Луганщині через вогнепальне поранення загинув військовий ЗСУ. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила глава прес-служби ГУ МВС України в Луганській області Тетяна Погукай. Поранення солдат дістав 1 січня. «2 січня до Станично-Луганського відділу міліції надійшло повідомлення медиків про те, що 1 січня до приймального відділення Станично-Луганської ЦРЛ було госпіталізовано військовослужбовця ЗСУ 1975 р. н. (діагноз - «Вогнепальне поранення черевної порожнини»), який помер у лікарні від одержаного поранення. Перевіркою встановлено, що поранення військовослужбовець отримав неподалік від с. Герасимівка Станично-Луганського району, біля кордону з РФ», - сказано у повідомленні. Поранення військовий дістав під час патрулювання прикордонної ділянки.
Суспільство Полторак: ЗСУ реформують за 3-5 років Міноборони реформують протягом трьох років, а ЗСУ - п'яти. Про це в інтерв'ю «Українським новинам» повідомив міністр оборони України Степан Полторак. «Скільки потрібно часу для того, щоб ми прийшли до стандартів та принципів побудови армії, яка могла б претендувати на вступ до НАТО? За строками, я вважаю, що нам цілком під силу реформувати систему Міністерства оборони протягом трьох років. Ми зможемо це зробити при необхідному фінансуванні. Для реформування Збройних сил загалом необхідно більше часу, десь до 5 років, тому що потрібно змінювати практично все. Ця реформа займе від 3 до 5 років», - розповів Полторак. Він зазначив, що процес реформування було складно починати через бойові дії. Можливість планувати цю роботу з'явилася під час тимчасового відносного затишшя.
оформление ленты  Блог: 
Політика Юрій Левченко Зняття санкцій з президента-утікача Віктора Януковича буде великою репутаційною втратою для України Зняття санкцій з президента-утікача Віктора Януковича буде великою репутаційною втратою для України. Таку думку «Аналітичній службі новин» (АСН) висловив народний депутат Юрій Левченко. Він зазначив, що гіпотетична можливість зняття санкцій з Януковича з'явилася не випадково. «Наша так звана правоохоронна система не робить жодних кроків з розслідування та притягнення до відповідальності, хоча б заочно, Януковича. Європа і США це все бачать. Вони знають, що Янукович - бандит, диктатор. Але ЄС і США - це правові держави. Тому вони не можуть його довго тримати без законних підстав у санкційних списках. А щоб були законні підстави, для цього українська влада має робити певні кроки і доводити його винність», - сказав Левченко. За його словами, якщо з Януковича все-таки буде знято санкції, то це негативно позначиться на іміджі України як держави й буде ще одним ударом по репутації влади і довірі людей до неї.

Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Польові трави мають унікальні цілющі та магічні властивості Як правило, трави сьогодні часто використовують із....
Найкращі мантри для релаксації
Найкращі мантри для релаксації
Робота і справи займають багато часу і забирають масу сил і енергії Спеціальні мантри для релаксації допоможут....
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Кожна людина може проявляти хитрість час від часу Іноді без цього не домогтися успіху в справах або на роботі
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Існують певні ознаки, якими можна визначити, бреше людина чи говорить правду Жести, міміка, тон голосу та інші....
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Будинок — наша фортеця, адже саме у стінах рідного житла ми почуваємось у повній безпеці Якщо правильно заряди....
більше матеріалів




/-0,65524387359619-/ /-pc-/
Top