counter
Архів Повернутись назад 02 Квітня 2016
2 Квітня
Події Бойовики 65 разів обстріляли позиції сил АТО За минулу добу бойовики 65 раз обстріляли позиції сил антитерористичної операції. Як повідомляє прес-центр штабу АТО, по Авдіївці бойовики випустили шість мін, а в райони Невельського і Зайцевого міни прилітали по одному разу. На Донецькому напрямі російські найманці також обстрілювали позиції сил АТО з гранатометів, кулеметів великого калібру, протитанкових ракетних комплексів у Пісках, Луганському, Новгородському, Опитному, шахті Бутівка. На Маріупольському напрямі ворог неодноразово застосовував зброю в бік Новотроїцького та Мар'їнки, а на Луганському - в напрямі Новозванівки, Богуславського, Степового. Щоб утримати натиск ворога, наші бійці змушені були 12 разів відкривати вогонь, але виключно зі стрілецької зброї і гранатометів, що не є порушенням Мінських домовленостей.
Політика Порошенко вимагає вжити заходів, щоб не допустити розміщення ядерної зброї в Криму Україна стурбована можливою передислокацією в окупований Крим елементів російського ядерного потенціалу, оскільки, відповідно до норм міжнародного права, Українська держава несе повну відповідальність за розміщення ядерних елементів на своїй території. Про це в ході прес-конференції заявив Президент Петро Порошенко, повідомляє прес-служба глави держави. «Вимагаємо узгоджених і ефективних кроків світового співтовариства, щоб не допустити кардинального погіршення ситуації з безпекою в Чорноморському регіоні шляхом розміщення в Криму ядерної зброї», - підкреслив Порошенко. Президент висловив упевненість, що консультації з міжнародним співтовариством в цьому питанні повинні привести до неможливості подібних кроків на українській території в Криму.
Суспільство Поклонська каже, що кримських татар ніхто не затримував «Прокурор» Криму Наталія Поклонська спростувала інформацію про масове затримання кримських татар. Про це пише РІА Новини. Раніше повідомлялося про затримання 35 кримських татар минулої ночі. Поклонська підкреслила, що працівники МВС, ФМС і ФСКН дійсно вживали профілактичних заходів у нічних розважальних закладах та клубах. Предмет рейдів - виявлення осіб, які перебувають в стані наркотичного сп'яніння, а також осіб, які перебувають на території Росії в порушення міграційного законодавства. «Всього було перевірено близько 50 осіб різних національностей, зокрема росіяни, українці, кримські татари, чеченці, дагестанці та інші національності. Нікого не затримували, увсіх було перевірено на предмет перебування на оперативно-розшуковому обліку. Всіх було перевірено і відпущено, ніхто нікого не затримував», - підкреслила Поклонська.
Суспільство Встановлено російського офіцера, який супроводжував в РФ «вантаж 200» Розвідка встановила особу чергового російського військового, який бере участь у збройному конфлікті на Донбасі. За інформацією розвідки, в районі АТО на посаді заступника командира по роботі з особовим складом 3-ї окремої мотострілкової бригади (Горлівка) 1-го Армійського корпусу Центру територіальних військ (Новочеркаськ, Росія) Південного військового округу ЗС РФ перебуває майор ЗС РФ Греблев Анатолій Анатолійович (за документами прикриття - Іваненко). «1 квітня Греблев особисто супроводжував черговий «вантаж 200» (6 ліквідованих військовослужбовців 3-ї окремої мотострілкової бригади) через колишній пункт пропуску в н.п. Успенка для передачі трун родичам загиблих і проводив інструктаж щодо недопущення витоку інформації про місце і обставини загибелі», - йдеться в повідомленні.
Події У Чернігівській області під час затримання злочинців було поранено трьох поліцейських У Чернігівській області під час затримання злочинців, підозрюваних у скоєнні вбивства,  трое поліцейських отримали ножові проникаючі поранення. Про це повідомляє прес-служба обласного управління Національної поліції. За інформацією правоохоронців, в ході розслідування жорстокого вбивства, яке сталося тиждень тому в одному з сіл Ніжинського району, оперативники проводили оперативні заходи в одному із сіл Куликівського району. При спробі поліцейських перевірити документи у двох підозрілих громадян, які блукали біля покинутого будинку, на них із ножами накинулися невідомі, вчинивши збройний опір і завдавши тяжких тілесних ушкоджень. «Після нападу зловмисники намагалися втекти з місця події через присадибні ділянки в бік лісу, але поранені оперативники викликали на допомогу колег, які відпрацьовували село з іншого боку», - йдеться в повідомленні. При затриманні зловмисників правоохоронці застосували табельну вогнепальну і травматичну зброю. В результаті обох нападників із вогнепальними пораненнями ніг було затримано. Троє поліцейських, двоє з яких - у важкому стані, зараз перебувають у лікарні, де за їхнє життя борються лікарі. У лікувальному закладі також перебувають і обидва підозрюваних, де проходять необхідний курс лікування. Подія зареєстрована в Єдиному реєстрі досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.
Суспільство Суд заарештував підозрюваного у вбивстві військовослужбовця Приходька Шевченківський суд Києва заарештував на два місяці Артура Бірюка, підозрюваного у причетності до вбивства демобілізованого бійця 12-го окремого мотопіхотного батальйону Артема Приходька. Як пише 112, підозрюваного було затримано вчора ввечері в Тернополі. «Шевченківський райсуд обрав для Артура Бірюка двомісячний термін утримання під вартою. Його захист наполягав на цілодобовому домашньому арешті, мотивуючи тим, що він не може чинити тиск на свідків або інших фігурантів справи. Але прокуратура нагадала, що, крім Бірюка, у цій справі проходить ще декілька осіб, одну з них вже затримано, інша досі перебуває в розшуку, тому Бірюк повинен залишатися під вартою», - пише 112. Також повідомляється, що побратими військовослужбовця проводять своє альтернативне розслідування і кажуть, що, за їхньою інформацією, ще один фігурант цієї справи, який розшукується, зараз перебуває на тимчасово непідконтрольній українському уряду території.
оформление ленты  Блог: 
Політика Юрій Дерев'янко Помінявши голову уряду, ми лише змінимо представника однієї фракції на іншого Якщо Володимир Гройсман стане прем'єром, то, по суті, нічого не зміниться. Адже відбудеться лише заміна представника однієї фракції на іншого. Не в останню чергу багато залежить не тільки від нового прем'єра, а й від тієї коаліції, яка стане йому опорою. Таку думку «Аналітичній службі новин» (АСН) висловив народний депутат Юрій Дерев'янко. «Від зміни доданків сума не змінюється. Ця коаліція продемонструвала свою повну неспроможність, і, по суті, збереглося багато корупційних схем. Від того, що ми поміняємо представника однієї фракції на представника іншої, просто поміняємо кілька людей місцями, - нічого не зміниться. Бо новий прем'єр повинен спиратися на коаліцію. На моє глибоке переконання, треба перезавантажити Раду і отримати більшу кількість нормальних людей. Але робити це треба тільки після змін до виборчого законодавства. Якщо ці зміни Рада не підтримає, ми будемо звертатися і вже зараз звертаємося до наших міжнародних партнерів. Ми розуміємо, що під їхнім тиском це може статися. Якщо ми змінимо виборче законодавство, то це буде ще краще - це буде стрибок уперед», - упевнений депутат. Дерев'янко переконаний, що якщо коаліція, яку буде створено, не продемонструє здатність рухатися вперед і домовитися між собою, то треба йти на вибори. «Треба йти на перевибори і давати мандати новим кандидатам. І нехай нові депутати формують нову владу», - резюмував народний обранець.
Суспільство оформление ленты  У Харкові викрито масштабну схему з незаконного будівництва і продажу квартир У Харкові працівники податкової міліції викрили масштабну схему з незаконного будівництва і ухилення від сплати податків при будівництві багатоповерхових будинків і продажу в них квартир. Про це повідомляє прес-служба Державної фіскальної служби. В рамках розслідування кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 212 (ухилення від сплати податків, зборів), було встановлено, що міська рада виділила фізичній особі, яка є студентом і не зареєстрована як суб'єкт підприємницької діяльності, землю під забудову. На цій ділянці почалося будівництво багатоповерхового будинку. Як згодом з'ясувалося, вказаний громадянин є підставною особою. «Зловмисники подали декларацію в Інспекцію державного архітектурно-будівельного контролю про початок будівництва. Згідно з чинним законодавством, в ній має бути вказаний підрядник, у якого є відповідна ліцензія і потужності для будівництва багатоповерхових будинків. Однак у поданій декларації така інформація вказана не була. При цьому для будівництва було найнято 150 осіб без будь-якого оформлення», - йдеться в повідомленні. Бригада будівельників зводила так звані малосімейки, квартири, що мають площу близько 30 квадратних метрів. Згідно з попередньо укладеними з покупцями квартир договорами, їхня вартість становить в середньому 15 тисяч доларів США. Після того, як будівництво закінчувалося, все той же студент через суд вводив його в експлуатацію і переукладав договори з клієнтами на покупку квартир, в яких їхня вартість вказана вже в розмірі 50 тисяч гривень. Під час опитування він заявив, що невідомі йому особи оформили на нього всі документи і з кожного підписаного ним договору про продаж квартири він отримував 500 гривень. В результаті проведених заходів було затримано працівників, задіяних на будівництві. За їхніми словами, вони отримували «в конвертах» від 100 до 300 гривень на день, які виплачувалися наприкінці тижня. При цьому їхні трудові відносини ніяк не оформлялись. Таким чином, зловмисники ухилилися від сплати податку з доходів фізичних осіб в сумі понад 3,6 мільйона гривень шляхом використання праці офіційно не працевлаштованих працівників. На місці будівництва було встановлено, що роботи ще не завершені, але вже побудовано сім поверхів будівлі. Приблизна кількість квартир становить 200 одиниць. Жодних інформаційних повідомлень про об'єкт будівництва та забудовника немає. Також була отримана інформація, що документи, пов'язані з будівництвом, перебувають в офісних приміщеннях, розташованих в одному з уже побудованих будинків біля будмайданчика. В результаті проведених чотирьох обшуків було вилучено комп'ютерну техніку, чорнову бухгалтерську документацію, мобільні телефони, відомості щодо зарплати, а також грошові кошти в національній та іноземній валюті в еквіваленті понад 385 тисяч гривень. Допитано понад сорок осіб, 33 з яких засвідчили, що працюють без офіційного оформлення. Зараз слідчі дії тривають. Кількість будинків, побудованих за такою схемою, встановлюється. В настоящее время следственные действия продолжаются. Количество домов, построенных по такой схеме, устанавливается.   
Суспільство СБУ запобігла переходу на сторону бойовиків розвідгрупи ЗСУ Працівники Служби безпеки України викрили агента російських спецслужб - військовослужбовця Збройних сил України, підрозділ якого базується безпосередньо на лінії розмежування. Про це повідомляє прес-служба СБУ. За інформацією правоохоронців, терористи заслали агента в ряди Збройних сил України під час однієї з хвиль мобілізації. Згодом, після призначення командиром розвідувальної групи, він мобільним зв'язком і при особистих зустрічах на тимчасово окупованій території передавав бойовикам інформацію про розташування бойових позицій своєї частини і місця виконання завдань розвідувальними групами ЗСУ. «За завданням російських кураторів агент схиляв до переходу на сторону терористів військовослужбовців своєї розвідгрупи. За це йому було обіцяно «підвищення по службі» у терористичній організації і забезпечення будинком або квартирою», - йдеться в повідомленні. Працівники спецслужби за сприяння керівництва військової частини затримали командира і членів розвідгрупи перед виходом на бойове завдання. Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 258-3, ч. 1 ст. 14 і ст. 408 Кримінального кодексу України. Військовослужбовці перебувають під вартою.
Суспільство СБУ ліквідувала в Ужгороді «наркомаркет» В Ужгороді правоохоронці припинили діяльність «наркомаркета», в якому продавався цілий спектр наркотичних засобів. Про це повідомляє прес-служба СБУ. За інформацією спецслужби, наркобізнес працював під вивіскою фотосалону і юридичної контори. «Там цілодобово виготовлялися і реалізовувалися наркотики. Організатори через окремих таксистів налагодили доставку наркотиків по Ужгороду і прилеглих районах», - йдеться в повідомленні. В результаті проведених обшуків було вилучено пакети з п'ятьма видами наркотиків рослинного і синтетичного походження: амфетамін, первентин, канабіс, таблетки екстазі, ампули з димедролом, а також розфасовані дози, підготовлені для продажу. За попередніми оцінками, вартість вилученого становить майже сто тисяч гривень. Також затримано організатора нелегального бізнесу, у якого вилучено понад вісімдесят тисяч гривень денної виручки. Відкрито кримінальне провадження за ст. 307 Кримінального кодексу України.
Суспільство оформление ленты  Донецька поліція розшукує небезпечного вбивцю В ніч з 31 березня на 1 квітня в місті Торецькому були знайдені жорстоко вбитими дві літні жінки, 1936 і 1942 років народження. Про це на своїй сторінці в Facebook написав голова Донецького обласного управління Національної поліції В'ячеслав Аброськін. За його словами, убиті жили в різних домоволодіннях, розташованих на сусідніх вулицях. В одному з будинків вбивця вкрав гроші. «В ході проведеного комплексу оперативно-розшукових і слідчих заходів встановлено особу підозрюваного. Це - Андрєєв Костянтин Юрійович, 20.05.1978, уродженець Ізюма Харківської області, раніше неодноразово судимий. Зріст 165-175 см, волосся руде, худорлявої статури », - написав Аброськін. Він також зазначив, що підозрюваний носить окуляри для зору з товстими лінзами (короткозорість), можуть бути глибокі різані рани правої або лівої руки. «Якщо є інформація про місцезнаходження цього злочинця, прошу повідомляти за номерами: 102 або (06247) 4-40-40, 4-40-52,4-35-39», - написав Аброськін.

Побутова езотерика: 9 предметів, які не можна зберігати на кухні
Побутова езотерика: 9 предметів, які не можна зберігати на кухні
Кухня вважається сакральним місцем, в якому важливо підтримувати порядок та затишок За старих часів до цієї ча....
Жартівливий гороскоп: яка ти мультяшка за Знаком Зодіаку
Жартівливий гороскоп: яка ти мультяшка за Знаком Зодіаку
Астрологи нерідко порівнюють Знаки Зодіаку чи то з побутовою технікою, чи то з літературними персонажами, чи т....
Як знайти в будинку річ, заговорену на псування та неприємності
Як знайти в будинку річ, заговорену на псування та неприємності
Дуже часто псування або пристріт приходять разом з людиною Він залишає вдома того, на кого хоче навести псуван....
6 шкідливих установок і забобонів, яких час позбавитися
6 шкідливих установок і забобонів, яких час позбавитися
Різні шкідливі установки часто дістаються нам від батьків, від друзів та від суспільства, а іноді ми вселяємо ....
Як нейтралізувати погані прикмети та уникнути неприємностей
Як нейтралізувати погані прикмети та уникнути неприємностей
Наші предки століттями помічали знаки Долі, що вказують на швидке нещастя Найвірніші з ознак дійшли донині раз....
більше матеріалів




/-0,90861392021179-/ /-pc-/
Top