counter
Архів Повернутись назад 01 Липня 2017
1 Липня
Спорт Найближчим часом Мессі продовжить контракт з «Барселоною» Нападник каталонського футбольного клубу «Барселона» Ліонель Мессі з Аргентини найближчим часом продовжить контракт з каталонським клубом. З такою обкладинкою вийшло іспанське видання Sport. Сказано, що 30 червня в Росаріо пройде весілля Ліонеля Мессі з Антонеллою. Потім подружню пару чекає подорож, а на 15 липня у Мессі заплановано підписання контракту. Як очікується, договір буде розрахований до 2021 року. В угоді футболіста буде прописана сума відступних у розмірі 400 мільйонів євро. Нинішній контракт 30-річного форварда закінчується влітку наступного року. Нагадаємо, Верховний суд Іспанії вирішив замінити покарання для нападника «Барси» Ліонеля Мессі. Замість тюремного ув'язнення на 21 місяць футболіст зобов'язаний виплатити штраф у розмірі 252 тис. євро.
Суспільство США продадуть Тайваню зброю майже на 1,5 млрд доларів США мають намір продати Тайваню зброю на $1,42 млрд. Про це інформує Reuters. Відзначається, що це перший подібний продаж під керівництвом президента Дональда Трампа. Прес-секретар Держдепу США Гізер Науерт заявила журналістам, що адміністрація Трампа повідомила Конгресу про сім запропонованих продажів. «Зараз це оцінюється майже в $1,42 млрд», - говорить вона. У Держдепі сказали, що пакет включає технічну підтримку радарів раннього попередження, торпед, високошвидкісних ракет і ракетних компонентів. Науерт зазначила, що продажі показали, що Америка «підтримує здатність Тайваню підтримувати достатній потенціал самооборони». США є єдиним постачальником зброї на Тайвань, який Китай вважає своїм і не відмовлявся ніколи від застосування сили, щоб привести самоврядний острів під особистий контроль.
Політика У Трампа закінчилося «стратегічне терпіння» до КНДР Президент США Дональд Трамп заявив, що ядерна програма Північної Кореї вимагає рішучої відповіді, а терпіння Вашингтона до проблеми КНДР вже вичерпалося. Про це Дональд Трамп заявив у Білому домі після закінчення переговорів з президентом Південної Кореї Мун Чже Іном. Відео брифінгу опубліковано в Twitter президента США. «Ера стратегічного терпіння щодо режиму КНДР провалилася. Ми стикається з загрозою нерозважливих і жорстоких дій північнокорейського режиму. У зв'язку з цим Вашингтон у співпраці з Південною Кореєю, Японією і рядом інших міжнародних партнерів готує нові санкції щодо Північної Кореї», - заявив президент США. Дональд Трамп додав, що союз між США і Південною Кореєю є основним для світу в регіоні і Америка завжди буде захищати своїх союзників.
Суспільство оформление ленты  На закритій канадській вечірці пропонували з'їсти «путіна» У Києві на території Софійського собору відбулися завершальні святкові заходи з нагоди 150-річчя Канади. Гостей зустрічав особисто посол Канади Роман Ващук з дружиною. Він привітав запрошених всіма сімома мовами, які знає. Ті, щоб привітатися з господарями, шикувалися в довгу чергу. Серед них був і директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник, і головний військовий прокурор України Анатолій Матіос, і віце-прем'єр-міністр Іванна Климпуш-Цинцадзе, і бізнесмен Віктор Пінчук. Крім того, народні депутати, посли, журналісти. Одна зі страв, яку пропонували організатори свята, називалося «путін». «Сьогодні ви можете з'їсти Путіна», - сказав зі сцени ведучий. Дипломати коректно не сміялися, на обличчях усіх інших з'явилася легка усмішка. Як виявилося, «путін» - це національна Квебекська страва швидкого харчування. Вона складається з картоплі фрі, посипаної молодим сиром і политої гарнірною підливою.
Політика оформление ленты  Мати полоненого Агеєва розповіла про присвоєння йому звання єфрейтора Мати взятого в полон у Луганській області російського військовослужбовця Віктора Агеєва в інтерв'ю російській «Новой газете» розповіла, що її син 5 травня 2017 року прислав їй фото наказу про присвоєння йому звання єфрейтора, тоді як його строкова служба закінчилася в березні. «У березні 2017 року він поїхав в Батайськ Ростовської області служити за контрактом. Він звідти телефонував, фото були з казарми. 5 травня він надіслав мені фотографію наказу про присвоєння йому звання єфрейтора. Тому я вважала, що він перебуває в армії», - розповіла Світлана Агеєва. Нагадаємо, в Луганській області українські військовослужбовці взяли в полон російського військового, призовника-контрактника з Алтайського краю Віктора Агеєва. У свою чергу в Міноборони Росії заявляли, що Віктор Агеєв у травні 2017 звільнився в запас і на контрактну службу не вступав.
Суспільство В окупованому Криму через Керченський міст «ліг» інтернет Роботи на будівництві моста через Керченську протоку в окупованому Росією Криму призвели до серйозного пошкодження оптоволоконного кабелю, що стало причиною збою телефонного зв'язку, відключення Інтернету і банківських терміналів по всьому півострову, повідомляє кримськотатарське видання Avdet. «У Криму перестали працювати банківські термінали. Крім того, виникли серйозні проблеми зі зв'язком та інтернетом», - повідомляє видання. Як заявив генеральний директор компанії «К-Телеком» Володимир Зайцев, причиною відключень стало пошкодження магістрального оптоволоконного кабелю на ділянці Темрюк - Керч. «Постраждала тільки пакетна передача даних, голосовий зв'язок працює, так як ми перевели його на резервний канал. Очікуємо, що незабаром зв'язок буде повністю відновлено​​», - повідомив Володимир Зайцев.
Закон і Право Держава заплатить пенсіонерці за знищений бойовиками будинок Мешканка Авдіївки відсудила компенсацію за зруйнований в результаті обстрілів у 2015 році будинок на суму понад два мільйони гривень. Відповідачем у суді виступали Кабмін і Державна казначейська служба, повідомляє благодійний фонд «Право на захист». В результаті обстрілу приватний будинок 60-річної жінки разом з усім майном був повністю зруйнований, її чоловік отримав важкі поранення і помер у лікарні. Потерпіла вимагала відшкодувати їй збитки за рахунок держави незалежно від її провини, що передбачено статтею 19 «Про боротьбу з тероризмом». 27 червня рішенням Селидівського міського суду Донецької області позовні вимоги жінки були повністю задоволені - держава повинна виплатити переселенці 2 мільйони 59 тисяч гривень. Юристи підкреслюють, що справи про компенсацію за зруйноване житло є дуже складними, крім того, поки не існує дієвого механізму виплати таких компенсацій.
Політика Генпрокуратура України оголосила нові підозри Януковичу і компанії Генпрокуратура України готує нові звинувачення екс-президенту Віктору Януковичу у вчиненні тяжких злочинів щодо активістів Євромайдану в лютому 2014 року. Про це в Facebook повідомив Генпрокурор України Юрій Луценко. Також ГПУ підготувала нове звинувачення колишньому міністрові внутрішніх справ Віталію Захарченку, його заступнику Віктору Ратушняку, главі управління МВС України в Києві Петру Федчуку, колишньому голові СБУ Олександру Якименку та першому заступнику голови Служби безпеки України Володимиру Тоцькому. Віктор Янукович і його соратники звинувачуються в навмисному вбивстві двох і більше осіб, замаху на вбивство, заподіянні тяжких тілесних ушкоджень і організації терористичного акту. Крім того, серед нових звинувачень - незаконне перешкоджання організації та проведенню зборів, мітингів, походів і демонстрацій, а також перевищення влади та службових повноважень співробітниками правоохоронних органів.
Суспільство У Львівській ОДА розробили план порятунку Львова від сміття Облдержадміністрація Львівської області розробила план вирішення проблеми з твердими відходами в обласному центрі, який складається з п'яти етапів. Про це в 30 червня повідомив голова ЛОДА Олег Синютка, передає «Інтерфакс-Україна». «На першому етапі, з кінця першої декади до середини липня, ми повністю очистимо Львів від твердих побутових відходів. Протягом другого етапу, який триватиме наступні три місяці, планується зменшити кількість ТПВ, які вивозяться на полігони області. На третьому етапі, до листопада 2017 року, буде відновлена ​​система організації збору та сортування відходів. Четвертий етап розрахований на весь наступний рік: Львів перейде до системної переробки та утилізації твердих побутових відходів, прогнозується виготовлення RDF-палива. П'ятий етап розрахований на 2019 рік: це початок будівництва сміттєпереробного заводу, який повністю вирішить проблему ТПВ», - розповів Олег Синютка.
Політика СБУ підтвердила причетність спецслужб РФ до атаки вірусу Petya.A Служба безпеки України встановила причетність російських спецслужб до атаки вірусу Petya.A, який атакував 27 червня українські компанії і банки. Про це сказано в заяві прес-служби СБУ. «Дані, отримані в рамках взаємодії з міжнародними антивірусними компаніями, дають всі підстави вважати, що до атаки вірусу Petya.A причетні ті ж хакерські угрупування, які в грудні минулого року з використанням TeleBots і Blackenergy атакували фінансову систему, об'єкти транспорту і енергетики України. Це свідчить про причетність до цієї атаки російських спецслужб. Кібератака мала на меті дестабілізувати суспільно-політичну ситуацію в країні напередодні національного державного свята. Про це свідчить відсутність механізму заволодіння коштами, примітивність якого тільки підтверджує думку про те, що збагачення не було метою цієї кібератаки», - сказано в заяві СБУ.
Політика В Італії за підозрою в причетності до загибелі журналіста затриманий боєць ЗСУ В італійському місті Болонья 30 червня за підозрою в причетності до загибелі під Слов'янськом у 2014 році фоторепортера Андреа Роккеллі заарештували українського військовослужбовця Віталія Марківа. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив заступник генпрокурора України Євген Єнін. «Генеральна прокуратура України дуже здивована арештом в Італії українського військового Віталія Марківа за підозрою у вбивстві фоторепортера Андреа Роккеллі поблизу Слов'янська Донецької області в травні 2014 року. Генпрокуратура України звернулася до влади Італії з вимогою надати докази провини Марківа», - повідомив Євген Єнін. Нагадаємо, 24 травня 2014 року в районі населеного пункту Андріївка поблизу Слов'янська під мінометний вогонь бойовиків потрапила група іноземних журналістів. Фоторепортер з Італії Андреа Роккеллі і його перекладач в результаті отриманих поранень загинули. За даними українського слідства, загибель журналіста і його перекладача сталася в результаті артобстрілу з боку російсько-терористичних військ.
Політика Нідерланди зберуть трибунал у справі про МН17 без Росії Незабаром у Нідерландах буде прийнято рішення про створення міжнародного трибуналу у справі про трагедію пасажирського літака Boeing рейсу МН17, збитого влітку 2014 року ракетою російського зенітно-ракетного комплекс «Бук» в небі над Донбасом. Про це повідомляє голландське видання  RTL Nieuws. Так як держава-окупант Росія більше двох років блокує в Радбезі ООН будь-які пропозиції з міжнародного трибуналу для винних у цій катастрофі, влада Нідерландів прийме рішення про судовий процес на своїй території - без участі Рсійської Федерації. Обвинувачених судитимуть згідно з голландським законодавством. Нагадаємо, пасажирський літак Boeing 777 рейсу MH17 «Амстердам - ​​Куала-Лумпур» зазнав аварії 17 липня 2014 року поблизу Тореза в Донецькій області. Всі 298 осіб, що перебували на борту авіалайнера, загинули.
Спорт Українець Руденко переважив Повєткіна перед очним боєм У Москві відбулася офіційна церемонія зважування учасників сьогоднішнього боксерського шоу, головною подією якого стане бій між 37-річним росіянином Олександром Повєткіним і 33-річним українським боксером Андрієм Руденком. На зважування Андрій Руденко йшов під пісню «Океану Ельзи», а один з членів його команди ніс прапор України. Руденко виявився важчим за свого суперника майже на 4 кілограми. Ваги під українцем показали 107,3 ​​кг, тоді як вага Повєткіна склала 103,4 кг. На рахунку Андрія Руденка 31 перемога (19 нокаутом) при двох поразках, у Повєткіна 31 перемога (23 нокауту) і одна поразка від Володимира Кличка. У сьогоднішньому поєдинку на кону стоятимуть вакантні титули в суперважкій вазі WBO International і WBA Inter-Continental. В Україні цей поєдинок на своєму сайті і каналі в YouTube транслюватиме XSport.ua. Поєдинок розпочнеться орієнтовно о 21:00 за київським часом.
Політика Нардеп: До затриманого в Італії добровольцю Марківа не пускають консула До українського військовослужбовця Віталія Марківа, затриманого в Італії за підозрою в причетності до загибелі фоторепортера Роккеллі 2 травня 2014 року під Слов'янськом, не пускають українського консула. Про це повідомив народний депутат України Андрій Антонищак. «Віталія Марківа утримують у в'язниці містечка за 40-50 кілометрів від Мілана. До нього не пускають українських дипломатів, мотивуючи це тим, що Віталій має італійське підданство. Так, він має італійське підданство, проте після подій на Майдані він відновив свій український паспорт. Зараз йому надали адвоката, однак буде відмова від захисника, якого надала влада Італії», - повідомив Андрій Антонищак. Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що 30 червня в італійському місті Болонья за підозрою в причетності до загибелі на Донбасі фоторепортера Роккеллі затримали українського військовослужбовця, який служив добровольцем у батальйоні імені Кульчицького на посаді заступника командира взводу.
Суспільство Вакарчук назвав ім'я головного ворога українців Загиблий у результаті теракту в Києві командир спецназу розвідки Міноборони України Максим Шаповал став жертвою війни з зовнішнім і внутрішнім ворогом. Про це в Twitter написав лідер групи «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук. «У Києві поховали українського героя, розвідника генерал-майора Максима Шаповала. Ще більшого трагізму цій історії додає той факт, що ця жертва війни із зовнішнім ворогом, насправді є прямим наслідком війни з внутрішнім ворогом, у якого дуже багато «позивних»: корупція, байдужість, вузьколобість, жадібність тощо. Однак справжнє ім'я цього самого сильного нашого ворога - недовіра», - зазначив музикант. Тільки здолавши недовіру в себе, повіривши у свої сили, у своє майбутнє, у своїх братів і сестер - ми зможемо розірвати зачароване коло історії, в якому крутимося сотні років. Переможемо в собі недовіру - ми переможемо всіх ворогів, якими б сильними вони не були», - написав Святослав Вакарчук.
Політика оформление ленты  Геращенко запропонував альтернативу візового режиму з РФ Радник глави МВС, народний депутат Укрїани Антон Геращенко заявив, що Україна могла б замість візового режим з Росією ввести систему реєстрації приїжджих росіян на спецсайтах. «Візовий режим з Росією необхідно впроваджувати тоді, коли ми будемо повністю до цього готові, тому що введення візового режиму з боку України буде означати впровадження візового режиму і з боку Росії. Зовнішньополітичне відомство України повинне мати план, як розгортати таку систему, а найголовніший спосіб боротьби з тероризмом і диверсіями - це заздалегідь перевіряти, хто до нас приїжджає. Зараз ми можемо запровадити не візовий режим, а попередження про те, хто в'їжджає в Україну, реєстрацію на спеціальних електронних сайтах», - сказав Антон Геращенко в ефірі телеканалу «112 Україна».
Суспільство Прикордонники не пустили в Україну співачку Б'янку, яка виступала в Криму Прикордонники не пустили в Україну співачку Тетяну Липницьку (творчий псевдонім Б'янка), яка раніше виступала з концертами в окупованому Криму. Співачка в Instagram опублікувала фотографію зі сторінки в паспорті, де вказано, що їй відмовлено у в'їзді на територію України. «Вчора я заплакала після розмови з прикордонниками в Одесі, після того як мені поставили штамп у паспорт про відмову у в'їзді на територію України. Я не ображаюся і не злюся, а навпаки, сподіваюся, що цей лист побачать, і я незабаром приїду до вас з гастролями і буду купувати «рачки» на Привозі», - написала співачка. За словами Тетяни Липницької, через щільні гастрольні графіки вона просто не пам'ятає, в яких містах виступала, тому їхала в Одесу, зовсім забувши, що до цього виступала в Криму.

Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Одним із найсильніших талісманів фен-шуй є дзвіночок Цей домашній оберіг не лише привабить успіх у справах, а ....
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли ви відчуєте себе особливо енергійно та активно....
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 квітня о 15:42 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця - зростаюча
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваше почуття авантюризму та прагнення нових вражень можуть призвест....
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року передбачає можливість вирішити безліч проблем і упорядкувати с....
більше матеріалів




/-0,61704111099243-/ /-pc-/
Top