Письменника Жадана не пропускають в зону АТО дати концерт військовим

13.03.2017, 13:31

Письменника і музиканта Сергія Жадана не пропускають в зону АТО на блокпосту в Слов'янську. Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

Жадан повідомив, що їде в АТО дати концерти перед військовими. «Стоїмо на блокпосту в Слов'янську з групою музикантів. Маємо сьогодні два виступи перед військовими. Чи не пропускають. Посилаються на якийсь новий наказ», - написав він.

Письменник запитав у влади, з ким вона тепер бореться, невже з волонтерами.

У свою чергу голова відділу комунікацій поліції Донецької області Наталя Шиман у себе в Facebook повідомила, що жодних обмежень для пропуску волонтерів та інших громадян в зону АТО в Донецькій області немає.

«У Донецькій області немає обмежень для в'їзду волонтерів. Інформація, поширювана у ЗМІ про те, що волонтерів не пропускають в зону проведення антитерористичної операції, не відповідає дійсності. Для в'їзду волонтерів та інших громадян немає ніяких перешкод. В рамках контрдиверсійних заходів, введених штабом АТО, поліція здійснює лише посилену перевірку на блокпостах», - розповіла вона.

За словами Шиман, посилений режим несення служби був введений у зв'язку із загостренням ситуації і роботою диверсійних груп противника.

Читайте АСН в Google News