Бальчун заявив про погрози фізичної розправи керівництву «Укрзалізниці»

15.12.2016, 13:08

Оператор українських залізниць "Укрзалізниця" зіткнувся з хакерськими атаками і погрозами в бік керівництва. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив голова компанії Войцех Бальчун.

«З усією відповідальністю і тривогою заявляю: зараз відбувається нечуване ганебне торпедування всіх наших останніх кроків, особливо в кадровій сфері. Новопризначені керівники зіткнулися з реальними загрозами фізичної сили. Ці загрози походять від конкретних осіб, очевидно, афілійованих з чиновниками з високих владних кабінетів. Наша спроба навести лад у сфері розподілу порожніх вагонів зіткнулася з жорсткою протидією старої системи», - заявив керівник «Укрзалізниці».

За словами Бальчуна, в хід пішли погрози, хакерські атаки на сервери і системи компанії, зараз заблокована робота офіційного сайту «Укрзалізниці».

Він також додав, що скасував відрядження до Відня і зустріч із керівництвом австрійської залізниці через ситуацію в «Укрзалізниці».

Доступ до сайту «Укрзалізниці» за станом на 13:00 15 грудня тимчасово відсутній. На сторінці сайту вказано, що доступ відключений в зв'язку з роботами по конфігурації локальної мережі.

Читайте АСН в Google News