Під Києвом відкрили меморіал загиблим в АТО поліцейським

19.11.2016, 08:12

У Київській області відкрили меморіал поліцейським, які загинули в зоні АТО. Про це повідомляє Міністерство внутрішніх справ України.

Як говориться в повідомленні, пам'ятник відкрили на базі полку поліції особливого призначення (ППОП) «Миротворець» у м. Боярка.

Голова МВС України Арсен Аваков заявив, що на стелі меморіалу викарбувані імена 29 бійців кількох добровольчих підрозділів, які пізніше увійшли до складу полку поліції «Миротворець».

 «З них 15 - найважча «мітка» в нашому серці. Іловайськ - найтрагічніше місце для добровольчого руху, для наших батальйонів, де ми сповна пізнали віроломство російської військової машини і позбулися будь-яких ілюзій, що з цим ворогом можна воювати по-справжньому, по-військовому», - заявив Аваков.

Нагадаємо, що в травні 2014 року було створено батальйон патрульної служби особливого призначення «Миротворець». 7 серпня 2015 року на його базі було створено полк патрульної служби особливого призначення «Миротворець». До складу підрозділу увійшли бійці батальйонів поліції Київщини «Миротворець», «Київщина», «Гарпун» і частина роти «Торнадо» з Луганської області.

Читайте АСН в Google News