Олень зрозумів, як смачно в місті і повернувся туди з родиною

08.09.2021, 07:20

Стару історію знову згадали в мережі. Як розповіли в сюжеті телеканалу CBS Denver, на одній з заправок в штаті Колорадо в США всередину супермаркету заглянув олениха. Продавщиця Лорі Джонс, не знаючи як вивести несподіваного гостя з магазинчика спробувала пригостити тварину арахісовим батончиком. У своєму коментарі для телеканалу жінка уточнила, що пам'ятала про попередження не годувати диких тварин, але інших варіантів вивести олениха на вулицю у неї не було, адже та не реагувала на розмови.

"Вона абсолютно не звертала на мене уваги. Спочатку розглядала сонячні окуляри, потім морозиво і чіпси", - згадує Джонс.

Тоді вона і дістала батончик, за допомогою якого їй вдалося виманити несподівану гостю на вулицю.

Коли ввечері, вже заспокоївшись від дивного візиту лісового жителя жінка збиралася закінчити робочий день до неї в магазин знову завітали відвідувачі. І яке ж було її здивування, коли вона побачила на порозі вже все сімейство ранкової гості: в дверному проході стояла вона і троє її дитинчат. Продавщиця була змушена пригостити тварин ще одним батончиком.

За словами Джонс, після цього олень сімейство ще кілька разів навідувалося в магазин. Тоді вона зрозуміла, що зробила помилку, давши тваринам солодощі: "Не можна годувати оленів, інакше вони так і будуть повертатися".

Читайте АСН в Google News