Окупанти звинуватили українські спецслужби

07.09.2021, 10:18

ФСБ продовжує фабрикувати "докази" проти заступника голови Меджлісу Наріман Джеляль, якого спецслужби агресора затримали, а "суд" заарештував на кілька місяців.

На даний момент відомо, що ім'я Джелялова і ще чотирьох затриманих згадується в розрізі розслідування окупантами справи про пошкодження газопроводу в селищі Перевальне 23 серпня 2021 року. За повідомленням ЦГЗ ФСБ, цей вибух був організований української розвідкою і всі п'ятеро затриманих підозрюються в диверсії.

Раніше АСН повідомляла, що за інформацією окупаційного МВС Криму невідомі 23 серпня пошкодили газопровід в гірській частині регіону, який використовується для постачання села Перевальне і військової частини. Роботу газопроводу відновили на наступний день.
"Встановлено, що диверсія організована територіальним підрозділом Головного управління розвідки (ГУР) МО України в м Херсоні - так званої оперативної службою" Таврія "за участю Меджлісу кримсько-татарського народу.

Четвертого вересня 2021 року працівниками ФСБ агресора за сфабрикованим твердженням були затримані заступник голови Меджлісу кримсько-татарського народу Наріман Джеляль, обвинувачений окупантами як посередник, і названі агресорами "безпосередні виконавці диверсії" Асан і Азіз Ахтемова. Про це йдеться в повідомленні спецслужби окупантів.

Читайте АСН в Google News