counter
Стрічка новин
Вибрати все
6 Травня
5 Травня
Всі новини...

Гороскоп друїдів: виберіть покровителя за датою народження


Переглядів: 456


Гороскоп друїдів: виберіть покровителя за датою народження

Гороскоп друїдів може багато розповісти про характер і талантах людини за датою народження. Він заснований на стародавніх віруваннях кельтів, які з'явилися ще задовго до астрології, а значить, є найбільш точним.

Гороскоп друїдів за датою народження - один із найдавніших методів передбачення долі. Склали його жерці кельтів, які в давнину, на рубежі ер, займали велику територію Західної і Центральної Європи. Пророцтва друїдів були засновані виключно на знаках, які їм подавала сама природа. Вони вірили в божественну силу навколишнього світу і поклонялися богам в образі рослин і дерев.

Як визначити дерево-покровитель за датою народження

Щоб дізнатися про свій Знак гороскопу друїдів пропонуємо використовувати наведену нижче таблицю. Окреслені періоди часу ділять рік на відрізки, в один з яких потрапляє ваша дата народження. В даному гороскопі 22 знаки, 18 з яких протягом року мають по два періоди активності.

З 01 січня по 11 січня - Ялина

З 12 по 24 січня - В'яз

З 25 січня по 3 лютого - Кипарис

З 04 по 08 лютий - Тополя

З 9 по 18 лютого - Кедр

З 19 по 29 лютого - Сосна

З 1 березня по 10 березня - Плакуча верба

З 11 березня по 20 березня - Липа

21 березня - Дуб

З 22 березня по 31 березня - Горіх

З 01 по 10 квітня - Горобина

З 11 по 20 квітня - Клен

З 21 квітня по 30 квітня - Горіх

З 01 по 14 травня - Тополя

З 15 по 24 травня - Каштан

З 25 травня по 03 червня - Ясен

З 04 червня по 13 червня - Граб

З 14 червня по 23 червня - Фігове дерево

24 червня - Береза

З 25 червня по 04 липень - Яблуня

З 5 липня по 14 липня - Ялина

З 15 липня по 25 липня - В'яз

З 26 липня по 04 серпень - Кипарис

З 05 серпня по 13 серпня - Тополя

З 14 по 23 серпня - Кедр

24 серпня - 02 вересня - Сосна

З 03 вересня по 12 вересня - Плакуча верба

З 13 по 22 вересня - Липа

23 вересня - Оливкове дерево

З 24 вересня по 3 жовтня - Горіх

З 04 по 13 жовтня - Горобина

З 14 по 23 жовтня - Клен

З 24 жовтня по 11 листопада - Горіх

З 12 по 21 листопада - Каштан

З 22 листопада по 01 грудня - Ясен

З 02 грудня по 11 грудня - Плакуча верба

З 12 по 21 грудня - Фігове дерево

22 грудня - Бук

З 23 по 31 грудня - Яблуня

Друїди вірили, що дерево-покровитель наділяє людину певними характером, особистими якостями. Знаючи, яке дерево протегує вам, ви можете дізнатися про свою долю і за бажанням змінити її.

Яблуня. Представників цього дерева відрізняє тонкий внутрішній світ, чутливість, дитяча безпосередність і віра в краще. Люди-Яблуні ніколи не стануть використовувати оточуючих в корисливих цілях. Ці люди нехитрі, вони майже завжди бувають щасливі в житті. Вступати правильно їм допомагає власна інтуїція, голос совісті і, звичайно ж, добре серце.

Клен. Люди, народжені під Знаком Клена, мають силу духу, завзяттям, цілеспрямованістю. Часом вони можуть бути егоїстичні і вперті, але їх переваги все одно перекривають недоліки. Представники цього дерева мають непередбачуваністю. Вони завжди сповнені сил і можливостей, а їх життєва енергія дозволяє без праці досягати поставлених цілей.

Ялиця. Люди, народжені під впливом Смереки, вражають своєю привабливістю і харизмою. Такі люди з самого дитинства мають гострою інтуїцією або навіть даром передбачення. Люди-Ялиця володіють могутньою енергетикою, яка дозволяє їм уникати небажаних проблем і знаходити найшвидший шлях до щастя.

Горіх. Люди, яким протегує Горіх, дуже суперечливі. Вони мають хвилеподібним настроєм і вмить можуть стати агресивними, ревнивими і готовими на все заради досягнення мети, а через хвилину стати лагідними, добрими і чуттєвими. Такі персони завжди прагнуть втілювати в життя всі мрії, не бояться йти на ризик і не терплять поразки.

В'яз. Народжені під заступництвом цього дерева підкорюють оточуючих своєю скромністю, щедрістю і щирістю. Вони люблять піклуватися про інших, поступаючись власними інтересами заради щастя близьких. Іноді повільність заважає їм швидко зібратися і прийняти самостійне рішення. Але, на щастя, у таких людей досить багато друзів, готових допомогти і підтримати.

Жасмин. На перший погляд людина-Жасмин - це завзятий оптиміст, який абсолютно не має проблем. Але такі люди володіють глибоким внутрішнім світом і болісно сприймають будь-яку критику. Їх часто долають сумніви, страхи і занепокоєння з приводу правильності прийнятого рішення. Більшість представників цього Знака можна назвати прихованими песимістами, які ховають свої справжні емоції за маскою життєрадісності.

Кипарис. Представники Знака Кипарис - це дуже легкі і приємні люди, яким не властиві злість або ненависть. Найчастіше вони живуть мріями про прекрасне життя, але при цьому нічого не роблять для того, щоб втілити свої мрії в реальність. Вони часто пливуть за течією, виправдовуючи свої проблеми долею. Зате Кипариси дуже гнучкі і можуть підлаштуватися під будь-яку ситуацію. На інтуїтивному рівні вони намагаються уникати проблем.

Каштан. Людей, народжених під егідою Каштана, відрізняє проникливість, високий інтелект і залізна логіка. З такою людиною приємно спілкуватися, оскільки він завжди знаходить масу тем для розмов і знає відповіді практично на всі питання. Ці люди привертають увагу оточуючих, шокуючи їх своїм інтелектом. Вони люблять відчувати свою перевагу над іншими.

Тополя. Тополя вражає оточуючих своєю самовпевненістю, грацією, дотепністю, красою і вируючої енергією. Представники цього дерева володіють природним магнетизмом і даром переконання. Для них важливо, щоб біля них завжди були близькі друзі, рідні люди і численні шанувальники, тоді Тополя відчувають щастя і прагнуть ще більше здивувати оточуючих.

Ясен. Таким натурам властиво мінливий настрій. Іноді вони можуть бути нестерпними, примхливими і агресивними, особливо якщо хтось зачіпає їхнє самолюбство. Але, незважаючи на ці негативні якості, ці люди володіють популярністю. Представники цього дерева постійно знаходяться в оточенні шанувальників, однодумців, друзів і поклонників. Вони дуже привабливі, що приваблює людей.

Кедр. Людина-Кедр - яскрава, товариська і приваблива натура, що володіє мужністю, прямолінійністю, неабияким розумом і гордістю. Найчастіше такі люди користуються великим успіхом у протилежної статі. Люди втрачають голову, коли потрапляють в суспільство Кедра, захоплюються його сильними якостями, внутрішнім світом і силою духу. Кедр не складає труднощів досягати цілей одну за одною.

Граб. Представники цього Знака потребують суспільного визнання, тому вони схильні до стереотипів і надуманим страхам. Люблять перекладати відповідальність за своє життя на інших, через що часто спостерігають за чужими успіхами і впадають в депресію. Це відбувається, тому що люди-Граби бояться невдач і провалів. Вони швидше прекрасні виконавці, ніж лідери. Їм складно прийняти рішення, проявити ініціативу, піти на ризик.

Сосна. Представники цього Знака зазвичай дуже привабливі і знають про це. Частково багато з них є егоїстами, не люблять програвати і відкладати свої плани заради інших. За життя завжди прагнуть до розкоші і багатства. Зазвичай швидко реалізовують свої бажання, тому що вміють правильно розставляти пріоритети, але в гонитві за успіхом втрачають можливість зайнятися особистісним і духовним зростанням.

Інжир. Народжені в період впливу інжиру - скромні і закомплексовані люди. Дивно, що при такій сором'язливості їм завжди вдається справити хороше враження на інших. Вони оточують себе щирими і чуйними людьми, в суспільстві яких можуть повністю розкритися і показати свої кращі сторони, таланти і добру вдачу.

Верба. Верба наділяє людей меланхолійністю, поступливістю і таємничістю. Це романтичні і дуже чутлива натура, що володіють витримкою і почуттям такту. У них розвинене почуття власної гідності і повагу до інших, що дозволяє вибудовувати гармонійні взаємини. Але все ж не варто вірити награною скромності цих людей: всупереч сором'язливості, вони досить рішучі і точно знають, чого хочуть від життя.

Дуб. Представники Дуба володіють залізною терпінням і сталевий упевненістю. Багатьом складно повірити, як в одній людині може уміщатися стільки сили, завзяття та сміливості. Такі люди рідко йдуть на поводу у своїх бажань, зазвичай вони вважають за краще керуватися здоровим глуздом і обачністю. Завдяки таким задаткам вони рідко помиляються. Представники Дуба можуть домогтися більшого, якщо стануть дипломатичніше.

Липа. Люди даного Знака добре обізнані про свої кращі якості і активно цим користуються. Вони знають, як залучити удачу і схилити на свою сторону тих, що оточують. Відмінні психологи, вміють маніпулювати, але не здатні розібратися в собі. Оточуючим часом здаються слабкими, але це помилкове відчуття. Липи знають, чого хочуть від життя і як цього досягти. Їхнє життя завжди переповнена враженнями і можливостями.

Береза. Народжені під егідою Берези добре розбираються в людях і підбирають своє оточення за духом. Доля таких людей не позбавлена ​​проблем, але їх оптимізму залишається тільки позаздрити. Вони не чекають від життя чогось більшого і вміють радіти дрібницям. Це дозволяє їм з посмішкою дивитися в майбутнє. Люди-Берези можуть досягти успіху абсолютно в будь-якій сфері, але найбільше їм підходить мистецтво.

Джерело: slovofraza.com.


Читайте АСН в Google News





Ще цікаве


Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Сучасні ворожіння: способи дізнатися про майбутнє в 21 столітті
Сучасні ворожіння: способи дізнатися про майбутнє в 21 столітті
Якщо ви коли-небудь ворожили, то, напевно, були впевнені, що той спосіб ворожіння, який ви обрали, має багатов....
10 слів, які приваблять щастя
10 слів, які приваблять щастя
Щоб досягти щастя в житті, зовсім не обов'язково докладати титанічних зусиль Головне — це налаштування
Як блокувати негатив людей, які вас не люблять
Як блокувати негатив людей, які вас не люблять
Подобатися всім неможливо Щоб не втрачати удачу та життєву легкість, важливо вміти блокувати негатив, що виход....
Закони карми, про які має знати кожен
Закони карми, про які має знати кожен
Карма та кармічні закони відомі людям з давніх-давен Багато хто чув про такі слова і фрази, як "миттєва карма"....
Талісмани та обереги, які не дадуть людям вас обдурити
Талісмани та обереги, які не дадуть людям вас обдурити
У сучасному світі обман і хитрість часом сприймаються як норма Нечесність є як у фінансових, так і в любовних ....
більше матеріалів
Сучасні ворожіння: способи дізнатися про майбутнє в 21 столітті
Сучасні ворожіння: способи дізнатися про майбутнє в 21 столітті
Якщо ви коли-небудь ворожили, то, напевно, були впевнені, що той спосіб ворожіння, який ви обрали, має багатов....
10 слів, які приваблять щастя
10 слів, які приваблять щастя
Щоб досягти щастя в житті, зовсім не обов'язково докладати титанічних зусиль Головне — це налаштування
Як блокувати негатив людей, які вас не люблять
Як блокувати негатив людей, які вас не люблять
Подобатися всім неможливо Щоб не втрачати удачу та життєву легкість, важливо вміти блокувати негатив, що виход....
Закони карми, про які має знати кожен
Закони карми, про які має знати кожен
Карма та кармічні закони відомі людям з давніх-давен Багато хто чув про такі слова і фрази, як "миттєва карма"....
Талісмани та обереги, які не дадуть людям вас обдурити
Талісмани та обереги, які не дадуть людям вас обдурити
У сучасному світі обман і хитрість часом сприймаються як норма Нечесність є як у фінансових, так і в любовних ....
більше матеріалів
/-1,0351519584656-/ /-pc-/
Top