Складний день. Не затримуйтеся на роботі. Найточніший гороскоп на 17 січня

17.01.2019, 06:45

Павло Глоба вважає, що четвер, 17 січня, за енергіями буде розділений на дві абсолютно різні половини. До обіду треба виконати найактивніші і енерговитратні справи, а в другій половині дня займіться чимось більш і спокійними і монотонним. Не затримуйтеся ввечері на робочому місці - краще завітайте на романтичну вечерю або порадуйте будь-яким іншим способом кохану людину.

Овен

17 січня корисне спілкування в колективі і активний відпочинок серед однодумців. Ваші великодушність, теплота і щедрість пожвавлять будь-яке суспільство, вселять в оточуючих оптимізм і віру в майбутнє. Не виключено нове захоплення, яке буде, на жаль, короткочасним. Не зловживайте спиртними напоями.

Телець
Життєвий потенціал знаходиться на невисокому рівні, тому ви не зможете повною мірою проявити свої таланти і здібності. Все, чого ви досягнете, буде досягнуто з великими труднощами. Розташування зірок вказує на небезпеку фінансових втрат або обману в комерційних операціях. Невирішені питання або несподівані проблеми можуть змусити вас неабияк потрудитися для того, щоб повернути події в звичне русло.

Близнюки
Хороший день для фізичних навантажень, тривалих прогулянок, активного відпочинку на свіжому повітрі. Для чоловіків ймовірно цікаве знайомство або романтичне побачення. Запорука успіху - вміння викликати співрозмовника на відвертість. Жінкам зірки радять не покладатися на удачу в торгових угодах або азартних іграх - вірогідні фінансові втрати.

Рак
Приготуйтеся до змін - з'являться нові перспективні плани, які обіцяють непогані грошові доходи. Задумане в цей день може незабаром втілитися. Обережно ставитеся до будь-яких колективних дій. Не покладайтеся на чужу думку - це є хибним. Приймайте рішення самостійно. Не виключено, що сьогодні ваше особисте життя дивним чином переплететься з професійною роботою, що спричинить за собою певні зміни у вашому положенні.

Лев
Сприятливий день, проте зірки не рекомендують активної діяльності в професійній сфері - удача може відвернутися в будь-який момент. У відносинах з колегами уникайте різких суджень або неприємних висловлювань, про які вам потім доведеться шкодувати.

Діва

17 січня Дів будуть помічати всюди, де б вони не з'явилися. Впевненість у своїй привабливості, дотепність і душевна щедрість зроблять їх центром будь-якої компанії. Чоловікам слід очікувати утруднень у справах, пов'язаних із будівництвом або творчістю. Зірки вказують на небезпеку для вашого здоров'я. Уникайте фізичних перевантажень і будь-якої діяльності, пов'язаної з ризиком.

Терези
Сприятливий день для вирішення фінансових проблем. Можливо, питання матеріального благополуччя вам доведеться вирішувати разом з партнером. Чи не дійте, як звикли робити, на свій страх і ризик - прислухайтеся до порад і добре зважте всі наслідки. Зберігайте рівні стосунки з начальством - в недалекому майбутньому можливе підвищення по службі або заохочення. 17 січня сприятливі контакти з чиновниками, ділові зустрічі, оформлення документів, звернення до вищих інстанцій.

Скорпіон
У першій половині дня зірки сприяють будь-яким задумам, навіть найбільш ризикованим. Однак свої наміри слід тримати при собі, інакше вони будуть перекреслені підступами недоброзичливців або непроханої допомогою партнерів. Контакти з останніми або особисті відносини виявляться утруднені і швидше за все не принесуть ніяких результатів. Навпаки, виникнуть нові проблеми і непорозуміння.

Стрілець
Перша половина дня сприятлива для будь-яких контактів і зустрічей. Вас, можливо, запросять на якесь свято, де ви зможете проявити всі свої найкращі якості. Сприятливі фізичні вправи, спілкування, творчість, активний відпочинок та розваги. Друга половина дня принесе багато тривог і хвилювань, пов'язаних з близькою людиною або дітьми. Ваші відносини можуть зайти в глухий кут або вимагатимуть непередбачених витрат.

Козеріг
Сприятливий день, пов'язаний з моральним очищенням, молитвою, всепрощенням. Будь-яка агресивність по відношенню до оточуючих, образа, прагнення домінувати можуть обернутися проти вас. Не можна відмовляти в проханнях.

Водолій
Зростаючий життєвий потенціал може позитивно вплинути на ваше особисте життя і здатність створювати вірне думку про оточуючих вас людей. Уміння розлучатися з колишніми прихильностями легко і без сліз збереже енергію для нового знайомства.

Риби
Настає прекрасна пора для роздумів про особисте життя. Невідповідність між власним сексуальним потягом і почуттями шанувальників може викликати деякі ускладнення в спілкуванні у жінок-Риб. Сильна емоційність і захоплива натура чоловіків-Риб допоможе їм подолати всі перешкоди на шляху до визнання.

Читайте АСН в Google News