Син заступника директора Roshen жорстоко побив дівчину

13.02.2018, 10:24

Син заступника директора корпорації Roshen і однокласника президента Сергія Зайцева - Іван Зайцев жорстоко побив свою знайому. Про це передає ТСН.

Інцидент стався вранці в суботу, 10 лютого, вдома у Івана Зайцева, де проходила галаслива вечірка. Дівчина просила журналістів не називати її прізвище.

«Озвіріли, очі налилися кров'ю, вихопив телефон, почав бити по обличчю, хапати за горло, до стінки притискати. Кричав, що хоче мене вбити, але не хоче сидіти за це», - розповіла потерпіла. З дівчиною Іван Зайцев дружив 5 років. Спілкування не переривалося навіть тоді, коли він переїхав до Лондона.

Постраждала подала заяву в поліцію, але боїться, що через впливового батька, однокласника Порошенкоа, цю справа замнуть. «Мені пощастило, що я залишилася жива і від цих всіх ударів не відкинулася там. Можливо, якась інша дівчина трапиться через тиждень, хотілося б попередити це», - пояснила потерпіла.

У поліції заяву дівчини взяли, але зловмисника поки не допитали. Однак слідчі йому вручили повістку про виклик і протягом трьох днів він зобов'язується прийти на допит. Правоохоронці зазначають, що найбільш вірогідним покаранням за скоєне для молодого чоловіка буде штраф, який з урахуванням родинних зв'язків може бути копійчаним. Мало того, в поліції підкреслили, що це вже не перша жертва агресивного юнака.

Читайте АСН в Google News