Світлана Тарабарова влаштувала репетицію з дітьми-переселенцями

09.02.2018, 18:30

Співачка Світлана Тарабарова запросила сьогодні переможців всеукраїнського конкурсу в рамках проекту «Діти неоголошеної війни» в столичну студію «Mask», щоб показати, як проходять репетиції і відкрити деякі свої професійні секрети.

Учасники - діти-переселенці, які, надсилаючи свої відеозвернення, змагалися за золотий лот.

«Були різні зоряні лоти, - пояснює координатор проекту Анюта Славська. - Це і Сумська з Борисюком водили діток по театру Франка, і Жан Беленюк зустрічав дітвору на олімпійській базі і боровся з ними на килимі. А сьогодні відкриє свої професійні секретики Світлана Тарабарова».

Переможницями стали Настя Некрасова і Уляна Зінченко. Насті 13 років, вона живе в Гостомелі в будинку сімейного типу, переїхала сюди три роки тому. Десятирічна Уляна живе в дитячому Соцмістечку в Броварах.

Заручившись підтримкою братів, дівчинки взяли участь у спільній репетиції, відчули себе справжніми музикантами. А після отримали подарунки та плакати з автографом Тарабарової.

Світлана ділиться з дітьми рецептом успіху: «Якщо ти дуже сильно чогось хочеш, просто бери, роби і не зупиняйся - і все вийде».

Читайте АСН в Google News