П'яна львів'янка півкілометра їхала з поліцейським на капоті

08.01.2018, 15:25

У Львові п'яна жителька міста скоїла наїзд на двох поліцейських, після чого одного з них провезлf на капоті. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила прес-служба Нацполіціі Львівської області.

Інцидент стався в неділю, 7 січня. Правоохоронці зупинили автомобіль Peugeot 208, який виїхав на трамвайну смугу зустрічного руху. Жінка-водій в стані наркотичного сп'яніння відмовилася пред'являти документи, після чого здійснила наїзд на поліцейських.

Проїхавши з поліцейським на капоті по вулиці Генерала Чупринки, жінка звернула на вулицю Захаревича, а потім на Котляревського, де на великій швидкості скинула патрульного з капота і покинула місце події. У правоохоронця удари, садна і перелом руки. Його терміново госпіталізували, а автомобіль львів'янки знайшли у дворі на вулиці Княгині Ольги з пошкодженням капота і лівого дзеркала.

З'ясувалося, що 26-річна власниця авто неодноразово порушувала ПДР. Її автомобіль евакуювали. Разом з тим жителі міста закликають поліцію в подібних випадках поводитися суворіше. «Ганебна» подія багатьох шокувала.

Читайте АСН в Google News