МЗС попереджає українців про небезпеку на острові Балі

26.09.2017, 11:08

Міністерство закордонних справ України рекомендує українцям, які перебувають на острові Балі або планують найближчим часом його відвідати, бути обережними через активізацію вулкана Агунг. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на прес-службу МЗС України.

Уточнюється, що в зв'язку з активізацією вулкана, який розташований у східній частині острова, варто бути гранично обережними і не наближатися до вулкану ближче ніж на 12 км. "МЗС рекомендує громадянам України... утримуватися від наближення до зазначеного об'єкту на відстань менше 12 км, проявляти підвищену увагу і обережність під час перебування в цьому районі. Також варто уважно стежити за повідомленнями компетентних органів і місцевих служб щодо розвитку ситуації, зокрема її впливу на розклад руху авіаційного транспорту, який може змінюватися", - сказано в повідомленні.

У разі виникнення надзвичайної ситуації українцям треба терміново звертатися в посольство України в Республіці Індонезія на телефон "гарячої лінії" +62-8788-489-0918. Також можна звертатися або на цілодобову "гарячу лінію" МЗС України: +38 044 238 16 57.

Читайте АСН в Google News