counter
Архів Повернутись назад 31 Грудня 2017
31 Грудня
Економіка В аеропорту «Бориспіль» знесуть термінали B і F Міжнародний аеропорт «Бориспіль» потребує значного розширення. У зв'язку з цим будуть знесені два старих термінали, а на їх місці побудують п'ять нових терміналів. Про це в своєму блозі на ЦТС написав комерційний директор аеропорту «Бориспіль» Георгій Зубко. «Старі термінали B і F в аеропорту «Бориспіль» будуть знесені, оскільки застарілі конструкції і неправильне планування цих комплексів вже не можна модернізувати. Замість знесених двох терміналів будуть побудовані п'ять терміналів, а також великий операційний центр, нові паркінги, готель і спецгалереї для проходу транзитних пасажирів», - написав Георгій Зубко. Також комерційний директор аеропорту «Бориспіль» повідомив, що будівельний кошторис цього проекту на найближчі 5 років складе не менше 10 мільярдів гривень.
Суспільство На концерті Наталії Могилевської обдурили сім'ї Героїв АТО У Чернігові 28 грудня відбувся концерт української співачки Наталії Могилевської, який був затьмарений дуже неприємним інцидентом. На цей концерт не пустили рідних героїв АТО, повідомляє місцеве видання ЧЕline, з посиланням на мешканку Чернігова. «Ми всі в дуже хорошому настрої прийшли на концерт у Драматичний театр. Однак нас чекало неприємне розчарування, оскільки адміністратор Наталії Могилевської пані Юля заявила, що нас у залі навіть поставити нікуди. Дякую за «гарний» настрій для сімей Героїв АТО. Всім кого запросила, прошу вибачення за пережите приниження», - написала жінка. В адміністрації Драматичного театру пояснили, що менеджери Наталії Могилевської не врахували кількості всіх охочих потрапити на концерт співачки. «Щодо цього прикрого інциденту хочемо повідомити, що в зв'язку з неповним ю продажем квитків на концерт 28 грудня, адміністратори Наталії Могилевської запросили на вільні місця членів сімей бійців АТО, не враховуючи кількість всіх охочих потрапити на цей концерт. Як результат, велика кількість людей, які відгукнулися на запрошення безкоштовно відвідати концерт, не змогли потрапити в зал», - повідомили в театрі, підкресливши, що такі дії з боку представників співачки Наталії Могилевської є абсолютно неприпустимими.
Політика Яценюк і дружина Авакова продали частки в «Еспресо» синові Жеваго Колишній прем'єр України, лідер партії «Народного фронту» Арсеній Яценюк і дружина голови МВС Інна Авакова, які володіли 30% і 40% часткою відповідно в статутному капіталі ТОВ «Аста Фінанс» (юрособи, що володіє 100% ТОВ «Голдберрі», що здійснює мовлення під логотипом «Еспресо») відсторонили їх на користь іноземної компанії ATMOSPHERE ENTERTAINMENT, кінцевим власником якої є громадянин України, син українського олігарха і народний депутат Іван Жеваго. Про це 30 грудня сказано в заяві телеканалу «Еспресо». Також зазначена іноземна компанія придбала частину частки Лариси Княжицької в статутному капіталі «Астра Фінанс» в розмірі 7,5%. В результаті проведених угод Лариса Княжицька залишилася власником 22,5% телеканалу «Еспресо», 77,5% тепер володіє компанія ATMOSPHERE ENTERTAINMENT. Телеканал «Еспресо» запевнив, що ці зміни не вплинуть на редакційну політику телеканалу, який і далі буде залишатися відданим раніше заявленим цінностям.
Події оформление ленты  Заручників у Харкові захопив колишній в'язень Особу чоловіка, який вдень 30 грудня захопив заручників у будівлі відділення «Укрпошти» в Харкові встановлено - це 40-річний місцевий житель, колишній в'язень. Раніше чоловік вже був судимий за різними статтями Кримінального кодексу України, повідомляє прес-служба поліції Харкова. «Зазначена особа вела антисоціальний спосіб життя. Раніше чоловік вже притягувався до кримінальної відповідальності за наркозлочини. Він живий і здоровий, отримав незначні пошкодження в ході затримання і зіткнення з одним із заручників, який його намагався утримувати. Затриманий, цілком ймовірно, потребує допомоги психіатрів», - розповів глава Управління Нацполіції в Харківській області Олег Бех. Нагадаємо, 30 грудня близько 14:40 до відділення «Укрпошти» на вулиці Шевченка в Харкові з метою пограбування увійшов чоловік у масці. Потім зловмисник забарикадувався в відділенні і заявив про захоплення дев'яти заручників (7 дорослих і 2 дітей). Під час переговорів поліцейським вдалося переконати злочинця відпустити двох дітей і трьох жінок. За цим фактом слідчим управлінням ГУНП в області розпочато досудове розслідування за ч. 2 ст. 147 КК України (захоплення заручників).
Політика Незручна правда. У Росії розповіли про перемогу Заходу над Путіним Російський політолог Андрій Піонтковський вважає, що в російський президент Володимир Путін не піде на чергове вторгнення в Україну, оскільки  це викличе жорстку реакцію Заходу. Про це повідомляє «Апостроф». «Чи наважиться Путін піти на Київ і Маріуполь? Ні, у нього не вистачить на це божевілля, і причина цього криється у відповідних діях Заходу. Вже зараз США готові надати Києву оборонну зброю, зокрема і протитанкові ракети Javelin. А якщо Кремль зважиться на вторгнення в Україну, то ціна агресії буде дуже велика», - заявив Андрій Піонтковський. При цьому російський політолог визнає, що зараз у Кремлі ще багато антиукраїнських настроїв. Однак розумні люди, які залишилися в керівництві, прекрасно розуміють, що відповіддю на серйозну ескалацію в Україні стане серйозна реакція Заходу. Андрій Піонтковський підкреслив, що Захід ще й не починав по справжньому тиснути санкціями на Росію, нагадавши про нафтове ембарго та відключення системи SWIFT-платежів. «Військова ескалація в Україні була б для Росії чистим божевіллям. Звичайно, якісь божевільні можуть на кілька днів захопити владу і щось почати робити. Однак стратегічно це все вже приречене. Україна вистояла, зокрема і завдяки допомозі Заходу», - заявив Андрій Піонтковський.
Здоров`я Індія подарувала Україні понад 100 тисяч доз специфічних сироваток Уряд Індії до Нового року зробив подарунок Україні, передавши гуманітарний вантаж - понад 130 тисяч доз специфічних сироваток. Як повідомляє прес-служба МОЗ України, з Індії в Україну привезли 80 тисяч доз сироватки протиправцевої, 35 тисяч доз противостолбнячного імуноглобуліну, 14,5 тисячі доз протирабічної сироватки, 1,5 тисячі доз ліофілізованого атитоксину протизміїного і 900 доз протидифтерійної сироватки. Всі передані сироватки мають сертифікат якості GMP. Всі медичні препарати з Індії будуть розподілені в регіони згідно з потребами, зокрема і для посттравматичної профілактики правця. Відзначається, що з 2014 року в Україні немає сироваток і імуноглобулінів через відсутність реєстрації. Тільки навесні цього року було зареєстровано два протирабічних імуноглобуліни виробництва Ізраїлю і України.
Політика Під Новий рік між Україною і ОАЕ набрав чинності безвіз З 31 грудня 2017 року набрав чинності безвізовий режим для громадян України з Об'єднаними Арабськими Еміратами. Як раніше повідомляв глава міністерства закордонних справ України Павло Клімкін, тепер українці зможуть перебувати в ОАЕ з біометричними паспортами без віз протягом 30 днів. «Напередодні Нового року стартує безвізовий режим з Об'єднаними Арабськими Еміратами. З 31 грудня українці зможуть подорожувати в ОАЕ без віз за біометричними паспортами терміном до 30 днів», - написав Павло Клімкін в Twitter. Про безвізовий режим Україна і ОАЕ домовилися 2 листопада в Дубаї. Президент України Петро Порошенко і прем'єр-міністр ОАЕ шейх Мухаммед бін Рашид Аль Мактум підписали відповідний меморандум. За цим меморандумом Україна дозволяє перебувати в країні громадянам ОАЕ до 90 днів, а Емірати громадянам України - до 30 днів.
Політика Яценюк і Авакова продали частки в "Еспресо" синові Жеваго за 3,5 млн дол Колишній прем'єр-міністр України і лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк продав 30-процентну частку телеканалу «Еспресо» американській компанії Atmosphere Entertainment майже за 1,5 мільйона доларів. Про це в Facebook повідомила прес-секретар Яценюка Ольга Лаппо. «Арсеній Яценюк продав свою частку телеканалу «Еспресо» для запобігання спекуляціям про політизацію діяльності цього телеканалу. Вартість угоди з американською компанією Atmosphere Entertainment склала 1 мільйон 465 тисяч 281 долар», - написала Ольга Лаппо. Також свою 40-відсоткову частку телеканалу «Еспресо» за майже 2 мільйони доларів продала і дружина міністра внутрішніх справ України Інна Авакова. Про це Арсен Аваков повідомив у Twitter. «За 40% частку телеканалу «Еспресо» за повністю прозорим контрактом, який пройшов комплайнс в американському і українському банках, моя дружина отримала на рахунок в українському банку 1 мільйон 953 тисяч 708 доларів», - написав Арсен Аваков. Нагадаємо, кінцевим власником компанії Atmosphere Entertainment є громадянин України, син українського олігарха і народного депутата Іван Жеваго.
Суспільство оформление ленты  З'явилися казкові фото замерзлого Ніагарського водоспаду Перед новорічними святами в США різко похолодало і температура повітря опустилася до -12 градусів, через що частково замерз знаменитий Ніагарський водоспад, розташований в американському штаті Нью-Йорк і канадському Онтаріо. Про це повідомляє The Buffalo News. Явище викликано тим, що водний пил від водоспаду в повітрі перетворився на крижані крупинки, осівши на деревах і каменях, тим самим створивши такий казковий ефект. «Сильний холод частково заморозив гігантський Ніагарський водоспад, перетворивши його на замерзлий, блискучий рай», - сказано в повідомленні. За даними Національної метеорологічної служби США, сильні морози в новорічну ніч прогнозуються на більшій частині території США на схід від Скелястих гір. Також до 12 градусів морозу похолодало в Нью-Йорку.
Події З харківськими заручниками працюють психологи і медики Зі звільненими з відділення «Укрпошти» в Харкові колишніми заручниками і їхніми родичами працюють психологи та лікарі. Звільненим людям буде надана вся необхідна допомога. Про це повідомила голова Харківської ОДА Юлія Світлична. «Всі люди із захопленого відділення «Укрпошти» звільнені, постраждалих у результаті нападу зловмисника немає. Зі звільненими людьми та їхніми родичами вже працюють психологи та лікарі. Також на місці працюють фахівці Управління охорони здоров'я та соціальної політики ОДА», - розповіла Юлія Світлична. Нагадаємо, вдень 30 грудня невідомий чоловік забарикадувався у відділенні «Укрпошти» на вулиці Шевченка в Харкові, взявши в заручники 9 осіб, зокрема двох дітей. Незабаром злочинець у результаті переговорів з поліцією відпустив двох дітей і трьох жінок. Решта заручників були звільнені в результаті штурму правоохоронців. Незначні травми отримав лише сам зловмисник. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 147 КК України (захоплення заручників).
Події Детективи НАБУ затримали за хабар у $500 тис. директора НААН Детективи Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) у Києві затримали за підозрою в отриманні хабара колишнього голову Львівської обласної ради, директора Інституту агроекології і природокористування Національної аграрної академії наук України Ореста Фурдичка. Про це, з посиланням на джерело в правоохоронних органах, повідомляє ZAXID.NET. За не підтвердженими поки даними, сума хабара становила 500 тисяч доларів. Детективи Національного антикорупційного бюро провели обшуки в робочому кабінеті і в будинку Ореста Фурдичка. За даними блогера і ветерана батальйону «Донбас» Євгена Шевченка, Орест Фурдичко був затриманий при отриманні 300 тисяч доларів від приватного підприємця, від якого вимагав 500 тисяч доларів за неперешкоджання законній діяльності підприємця, пов'язаній із використанням земель фонду Національної аграрної академії наук України.
Події Захоплення заручників у Харкові. Суд заарештував терориста У неділю, 31 грудня, Київський районний суд Харкова обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою до 27 лютого без права внесення застави для терориста, який удень 30 грудня захопив відділення «Укрпошти» на вулиці Шевченка в Харкові, взявши в заручники дев'ятеро людей, в тому числі двох дітей. Відповідне рішення оголосила суддя Київського районного суду Харкова Валентина Божко. Затриманий 40-річний місцевий житель Володимир Безух з таким запобіжним заходом був не згоден. Нагадаємо, 30 грудня в Харкові чоловік захопив відділення «Укрпошти», в приміщенні перебувало 9 осіб, у тому числі і двоє дітей. За підсумками спецоперації, з приміщення захопленої будівлі було звільнено всіх заручників, а злочинця затримано. За фактом події відкрито кримінальне провадження, злочинцеві загрожує від 7 до 15 років ув'язнення.
Події Захоплення заручників у Харкові: Безух заявив, що ні про що не шкодує Заарештований судом за захоплення заручників 40-річний житель Харкова Володимир Безух під час судового засідання 31 грудня заявив, що не шкодує про те, що сталося у відділенні «Укрпошти» 30 грудня. Про це повідомляє «Укрінформ». Нагадаємо, сьогодні Київський районний суд Харкова обрав запобіжний захід Володимиру Безуху, який 30 грудня захопив заручників у відділенні «Укрпошти» - утримання під вартою до 27 лютого 2018 роки без права внесення застави. При цьому на питання журналістів про мотиви захоплення відділення «Укрпошти» Володимир Безух не відповідав або говорив: «Ви не зрозумієте». Після засідання суду адвокат Безуха Олена Найдьонова заявила журналістам, що рішення про подачу апеляції на запобіжний захід буде подано тільки після того, як вона погодить це рішення з підзахисним.
Економіка Ахметов отримав від Нацкомісії з енергетики 10 мільярдів гривень 28 грудня Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг, попередила українців, що  наступного року підвищить ціну на електроенергію майже на 16 відсотків. Підвищення оптово-ринкової вартості буде здійснюватися в два етапи: з 1 січня на 9,5% і з 1 квітня ще на 6,1%. Про це на своїй сторінці у Facebook написав український блогер Денис Казанський. Після підвищення тарифів для ТЕС, підприємства ринку теплової генерації, 70% якого належить українському олігарху Рінату Ахметову, отримуватимуть значно більше надходжень від ДП «Енергоринок». Таким чином, холдинг Ахметова ДТЕК отримає в 2018 році не менше 10 мільярдів гривень надприбутків. «Кожен українець, який користується електрикою, сьогодні переплачує монополісту Ринату Ахметову і допомагає йому збільшувати непомірні статки. При цьому апетити олігарха постійно зростають, тому НКРЕКП і готує чергове підвищення цін», - написав Денис Казанський.

Що ніколи не можна говорити про себе: 5 руйнівних фраз
Що ніколи не можна говорити про себе: 5 руйнівних фраз
Будь-які сказані нами слова мають особливу енергетику Деякі фрази є руйнівними
Фелінотерапія або як кішки лікують людей
Фелінотерапія або як кішки лікують людей
Напевно багато хто помічав, що біль і втома йдуть при спілкуванні з коханою кішкою, але чи правда, що вихован....
Гороскопи на 30 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл
Гороскопи на 30 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл
30 квітня обіцяє принести почуття оновлення та відродження для всіх знаків зодіаку Цей день буде сприятливим ч....
Гороскоп на 30 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 30 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ви відчуєте себе особливо енергійним та амбітн....
Любовний гороскоп на 30 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 30 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваші почуття стануть особливо яскравими та пристрасними Ви будете с....
більше матеріалів




/-0,84214615821838-/ /-pc-/
Top