counter
Архів Повернутись назад 31 Березня 2018
31 Березня
Суспільство Скандал в королівській родині. Ненависні родичі рвуться на весілля Меган Маркл Родичів Меган Маркл не покликали на королівське весілля, до якого, до слова, залишилося всього два місяці. У числі тих, хто потрапив в блек-лист: племінник Тайлер Дулі, його мати Трейсі і зведена сестра Меган - Саманта Грант. Відносини з ними у нареченої принца Гаррі м'яко кажучи не прості, саме з цієї причини вона не відправила їм запрошення на святкування. Ті, кого так не хоче бачити на своєму торжестві Меган, не мають наміру здаватися, і планують потрапити на церемонію за будь-яку ціну. За інформацією озвученою в ЗМІ, вони попереджають, що все-одно приїдуть на головну подію року для всього королівського двору Великої Британії, і будуть вести звідти прямий телевізійний ефір. Принц Гаррі, в свою чергу підтримує в цьому питанні Меган. Нагадаємо, проблеми в стосунках з родичами по батьківській лінії переслідують Меган вже не перший рік. Так зокрема, її зведена сестра Саманта Грант навіть мала намір стати автором книги «Щоденники сестри принцеси-вискочки». На особистій сторінці в Тwitter Саманта свого часу писала про Меган тільки гидоту.
Спорт Поїзд «Маріуполь - Київ» затримають на годину заради фанатів Динамо У зв'язку з матчем 1 квітня у Маріуполі 25-го туру української Прем'єр-ліги між футбольними клубами «Маріуполь» і київське «Динамо» був скоректований графік руху пасажирського поїзда № 84/83 «Маріуполь - Київ». Про це повідомив виконуючий обов'язки голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов. «На прохання керівництва футбольного клубу «Маріуполь» був скорегований графік руху пасажирського поїзда № 84/83 «Маріуполь - Київ». У неділю, 1 квітня, в день матчу між «Маріуполем» і «Динамо» його відправлення перенесено на годину пізніше - на 19:47. Надалі потяг курсуватиме за раніше затвердженим графіком», - повідомив Євген Кравцов. Нагадаємо, матч «Маріуполь» - «Динамо» запланований на 1 квітня і спочатку мав початися о 14:00. Однак за чотири дні до поєдинку на сайті УПЛ з'явилася інформація про те, що ця гра розпочнеться о 17:00.
Культура Шварценеггер прийшов до тями після операції і зіграв сцену з "Термінатора" Популярний актор Арнольд Шварценеггер вийшов з наркозу зі словами після операції на відкритому серці зі словами "I'm back" - «Я повернувся». Нагадаємо, герой Арні - робот в "Термінаторі" вимовляє епохальну фразу - "Я повернуся - I'l be back)". «Шварценеггер прокинувся, і його перші слова були «Я повернувся», так що він у доброму гуморі», - повідомив агент артиста Деніел Кетчелл. Раніше ми розповідали, що колишній губернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеггер зіграє в серіалі-вестерні. Шоу Outrider пройде в онлайн-сервісі Amazon. Назву проекту перекладають як «Верховиий», «Супроводжуючий екіпаж». Відомий голлівудський актор також обіцяв скоро приїхати до Києва. «Віталій, нам тебе не вистачало на нашій тренуванні зранку. Тому що нам був потрібен справжній лідер, такий як ти. Але ми зовсім скоро побачимо тебе у твоєму місті, в Києві», - сказав Арні в ролику, звертаючись до мера Кличка.
Суспільство оформление ленты  Фейковий оператор зв'язку «Фенікс» дублює номери Жителі окупованих територій Донецької області України зіткнулися з черговим «сюрпризом» від фейкового оператора «мобільного зв'язку Фенікс». За повідомленнями місцевих жителів у соцмережах, багато номерів «Фенікса» дублюються. Абоненти замість дзвінка своїм родичам або знайомим потрапляють до незнайомих людей, набираючи правильно номер. «А що Фенька стала випускати дублікати номерів? Сьогодні синові подзвонили з мого номера», «Мене теж цікавить це питання. Мені і подрузі дзвонили з наших номерів телефонів, як таке може бути?», «Мова вже не йде про поганий зв'язок, за моїм номером моїй подрузі подзвонив невідомий чоловік, а мені за її номером дзвонила жінка, яка розповіла, що дзвонить своєму братові. І це ви називаєте нормально?» - повідомляють у соціальних мережах жителі тимчасово окупованих територій.
Політика Суд заарештував російське судно «Норд» Суд вранці 30 березня заарештував затримане 25 березня в Азовському морі українськими прикордонниками російське риболовецьке судно «Норд» з окупованого Криму. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив заступник прокурора Криму Олександр Удовиченко. «Продовжуємо роботу щодо затриманого в Азовському морі судна «Норд» з окупованого Криму. Зокрема, судом задоволено клопотання прокуратури АР Крим, яким на це судно-порушник накладено арешт», - написав Олександр Удовиченко. Нагадаємо, 25 березня корабель морської охорони Держприкордонслужби України за 15 миль від Обіточної коси в частині українських вод Азовського моря затримав риболовецьке судно «Норд» під прапором країни-агресора Росії. В ході перевірки було встановлено, що судно зареєстровано на окупованій території АР Крим. Крім цього, члени судна «Норд» порушили порядок виїзду з тимчасово окупованої території України. Всі вони мали «паспорти» громадян Росії, видані в Керчі.
Суспільство оформление ленты  Періс Гілтон з нареченим прилетіла в Україну Багата спадкоємиця імперії нерухомості діва Періс Гілтон напередодні ввечері прилетіла до Львова разом зі своїм нареченим - голлівудським актором Крісом Зілка. У хлопця українське коріння, так що він в Україні - майже як у себе вдома. Зоряна пара з'явилася на відкритті реконструйованого готелю в центрі Львова. Урочисті заходи з нагоди відкриття готелю заплановано на сьогодні, 31 березня. Крім того, деякі ЗМІ повідомляють, що Періс Гілтон зіграє в Україні DJ-сет на благодійному концерті на допомогу матерям-одиначкам. До Львова Періс Гілтон прилетіла звичайним рейсом «Стамбул - Львів». В аеропорту охоче фотографувалася з шанувальниками і спілкувалася з львів'янами і роздавала автографи. Зірка вибрала для подорожі скромну блакитну сукню і, незважаючи на ніч, одягла сонцезахисні окуляри.
Суспільство оформление ленты  Як виглядає найбільше кладовище Volkswagen у США У 2015 році в світі вибухнула «Дизельгейт» - скандал, пов'язаний з тим, що автоконцерн Volkswagen встановив на автомобілі з дизельними двигунами програмне забезпечення, що приховувало рівень викидів в атмосферу СО2, який був набагато більше, ніж заявлялося офіційно. В результаті цього скандалу компанії Volkswagen довелося відкликати 11 мільйонів автомобілів з дизельними двигунами. У США Volkswagen погодився виплатити 25 мільярдів доларів для врегулювання претензій з боку автовласників. Також німці погодилися викупити в США 500 тисяч «скандальних» автомобілів. Volkswagen залишив автомобілі в 37 сховищах, перетворивши їх на автокладбіще. Найбільше цих автомобілів перебуває на території колишньої бази ВПС США в Каліфорнії. Також таке кладовище Volkswagen є на покинутій паперовій фабриці Міннесоти і на колишньому футбольному стадіоні Детройта. Всі машини підтримуються в робочому стані, та як Volkswagen сподівається повернути їх у продаж після того, як співробітники зможуть знизити викиди в атмосферу СО2.
Події У Донецькій області голова РДА погрожував активісту Координатор руху «Сильні громади» Сергій Кайдаш піддався погрозам з боку глави Олександрівської райдержадміністрації Миколи Мачульського. Відповідну заяву опубліковано на сторінці руху в соцмережі. Сергій Кайдаш також є позаштатним кореспондентом газети «Вісті Олександрівщини». За словами журналіста, на святкуванні ювілею газети у коридорі школи мистецтв до нього підійшли голова РДА Микола Мачульський і керівник Департаменту інформаційної та внутрішньої політики Людмила Биченко. У присутності журналістів Микола Мачульський взяв Сергія Кайдаша за підборіддя і став погрожувати з використанням ненормативної лексики. «Чуєш ти, синку, якщо ти і далі продовжиш писати про мене і мою роботу, я тебе роз'є**у!» - заявив Мачульський. На це журналіст попросив главу РДА стежити за своїми словами і нагадав, що на святкуванні він знаходиться як журналіст. Після чого Людмила Биченко, зі словами «Микола Іванович, припиніть», відвела чиновника в сторону. Микола Мачульський очолює Олександрівську РДА в Донецькій області з травня 2014 року, перші вибори в цій ОТГ відбудуться 29 квітня.
Політика Росія висилає дипломатів з міст, де йдуть судилища над українцями У числі українських дипломатів, які висилаються з Росії, вісім працювали в посольстві в Москві, ще п'ятеро дипломатів - у консульстві в Ростові-на-Дону. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила  перший заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко. «Росія, за традицією, діючи підло і боляче, у відповідь на висилку 13 російських дипломатів, які займалися сумнівною діяльністю в Україні, висилає 13 наших дипломатів, переважно з посольства в Москві, і п'ять - у нашому консульстві в Ростові, де відбувається більшість судилищ над українськими політв'язнями за сфабрикованими справами», - написала Геращенко. Політик запевнила, що, незважаючи на величезний тиск, українські консули, що залишилися, продовжать виконувати свої обов'язки, домагаючись доступу до в'язниць і беручи участь у судах.
Події Великоднє перемир'я. Загинув один і поранено три бійця ЗСУ У першу добу так званого «Пасхального перемир'я» проросійські бойовики на Донбасі зробили 32 обстріли позицій ЗСУ. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО. На Донецькому напрямку бойовики з 82-мм мінометів, гранатометів і протитанкової ракети обстріляли позиції українських військових поблизу Талаківки. З гранатометів ворог стріляв по захисникам Дослідного, Верхньоторецька, Богданівки, Лебединського, Широкино і шахти Бутівка. З гранатометів, кулеметів і зенітної установки бойовики стріляли по позиціях ЗСУ в Водяному. З різної стрілецької зброї терористи стріляли по позиціях ЗСУ поблизу Дослідного, Авдіївки, Пісок, Павлополя, Богданівки, Новотроїцького, Кам'янки та Мар'їнки. На Луганському напрямку бойовики з гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї обстрілювали позиції ЗСУ в районі Луганського і Катеринівки. Під час виконання бойових завдань один військовослужбовець Збройних Сил України загинув, ще троє українських військових отримали поранення. У свою чергу ЗМІ сепаратистів повідомляють, що «Великоднє перемир'я» порушили українські військові, застосувавши сьогодні вранці для обстрілу населеного пункту Коминтерново в Донецькій області 120-мм міномети, гранатомети і озброєння БМП.
Події Співробітника СБУ посадили за п'яне ДТП з летальним результатом в Києві У п'ятницю, 30 березня, Оболонський райсуд Києва засудив до 3 років ув'язнення співробітника СБУ за вчинення в Києві ДТП зі смертельними наслідками у 2015 році. Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури. Через 2,5 року співробітнику Служби безпеки України суд виніс вирок: три роки позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами строком на три роки. Нагадаємо, в ніч на 9 жовтня 2015 року водій BMW X5 на проспекті Героїв Сталінграда на круговій розв'язці на величезній швидкості поїхав прямо, пролетів газон, вилетів знову на дорогу, після чого врізався в стовп. Від сильного удару смертельні травми отримав пасажир автомобіля. Водій BMW отримав множинні травми, але вижив. Як виявилося, він був співробітником СБУ і був за кермом у стані алкогольного сп'яніння.
Економіка Гройсман в 2017 році заробив 17 мільйонів Доходи українського прем'єр-міністра Володимира Гройсмана за минулий рік склали 17 мільйонів 102 тисячі гривень. Про це 31 березня повідомили в секретаріаті Кабінету міністрів України з посиланням на е-декларацію прем'єра. Як повідомляється, дохід Володимира Гройсмана у 2017 році складався із зарплати на посаді прем'єра - 435 тисяч 647 гривень. Доходів від придбаного до 2006 року надання в оренду нерухомого майна - 5 мільйонів 150 тисяч гривень. Відчуження земельної ділянки - 8 мільйонів 797 тисяч 630 гривень і доходів від розміщення коштів в банках - 2 мільйони 719 тисяч 44 гривні. «У порівнянні з минулим роком загальна сума нарахованого доходу прем'єр-міністра України істотно не змінилася. Нарахований дохід в 2016 році Володимира Гройсмана становив 15 мільйонів 801 тисяча 536 гривень», - сказано в повідомленні.
Економіка НБУ оштрафував три банки за порушення фінмоніторингу Національний банк України за порушення законодавства в сфері фінансового моніторингу оштрафував три банки на 4,041 мільйона гривень. Про це повідомляє прес-служба НБУ. Як повідомляється, за виявлені ознаки ризикової діяльності в сфері фінансового моніторингу банк «Конкорд» (Дніпр) оштрафований на 1,55 млн грн., Банк «Січ» (Київ) оштрафовано на 1,284 млн грн., І банк «Український капітал» (Київ ) на 1,207 млн ​​грн. Також Нацбанк до цих трьох банків і «Українського будівельно-інвестиційного банку» застосував заходи впливу у вигляді письмового застереження за порушення вимог щодо ідентифікації, верифікації та вивчення клієнтів банку. Крім того, НБУ прийняв рішення про невідповідність голови правління банку «Український капітал» Олександра Тихомирова вимогам законодавства України.
Культура оформление ленты  Молодій українській артистці дали звання «Народна» Українська прима-балерина і член журі проекту "Танці з зірками" Катерина Кухар удостоїлася звання Народної артистки України. Указ "за видатну майстерність, особливі заслуги в розвитку вітчизняної культурної спадщини" опублікований на сайті Президента України. Дівчина назвала "приємною несподіванкою" таке серйозне визнання її таланту і нагороду за працьовитість. І сподівається, що її творчість і справа залишить добрий слід на землі. "Для мене як артиста найбільша нагорода - коли люди приходять на виставу, значить їм цікаво. Мені сьогодні часто пишуть в соціальних мережах, що я для них стала мотиватором піти вперше на балет, вони щасливі були відкрити для себе це мистецтво. Я сподіваюся, що ця тенденція збережеться. Дітки будуть цікавитися мистецтвом, хтось стане відданим глядачем театру, хтось стане відомим артистом. Скромна Кухар вважає свої досягнення краплею в морі. Але в той же час дуже рада, що має відношення до розвитку мистецтва в Україні.
Події оформление ленты  Востріков показав відео перших хвилин пожежі в «Зимовій вишні» Житель російського міста Кемерово Ігор Востріков, що втратив дружину і трьох дітей при сильній пожежі в торговому центрі «Зимова вишня» 25 березня, опублікував запис з камери спостереження, яка була встановлена ​​в коридорі, куди виходили двері з усіх кінозалів в ТЦ. З опублікованого запису стає зрозуміло, що коридор заволокло густим їдким димом через хвилину після початку пожежі, тільки тоді люди почали вибігати з кінозалів. Також на записі видно співробітницю кінотеатру, яка відкриває двері червоного кінозалу, де загинули всі люди. Жінка відкрила двері і втекла, нічого не крикнувши людям в залі. Пожежа в торговому центрі «Зимова вишня» в Кемерово сталася вдень у неділю, 25 березня. Займання сталося в дитячій батутій кімнаті. У Слідчому комітеті Росії повідомили, що в результаті пожежі загинули 64 людини, в тому числі 41 дитина.
Політика Росія погрожує відповіддю на перевірку літака «Аерофлоту» в Лондоні Після перевірки літака «Аерофлоту» в лондонському аеропорту «Хітроу» Росія погрожує застосувати аналогічні заходи щодо авіаперевізників з Великої Британії. Про це, з посиланням на Міністерство транспорту Росії, 31 березня повідомляє РІА Новини. «Координаційний центр з авіабезпеки направить до Британії запит про причини перевірки літака «Аерофлоту». У разі відсутності пояснень Росія буде розцінювати такі дії по відношенню до нашого літака як неправомірні. Також Росія залишає за собою можливість аналогічних дій щодо авіаперевізників з Великої Британії», - сказано в повідомленні. Раніше стало відомо, що в лондонському аеропорту «Хітроу» був проведений огляд пасажирського літака Airbus А-321 авіакомпанії «Аерофлот», який прибув з Москви регулярним рейсом. У міністерстві закордонних справ Британії повідомили, що це була митна перевірка рейсу.
Події Пожежа в Кемерово: Суд заарештував власницю «Зимової вишні» Заводський райсуд російського міста Кемерово 31 березня заарештував до 25 травня генерального директора ВАТ «Кемеровський кондитерський комбінат», власника ТРЦ «Зимова вишня» Юлію Богданову, повідомляє "РИА Новости". За версією слідства, підлеглі Юлії Богданової повідомляли її про недоліки системи протипожежної безпеки торгового центру «Зимова вишня», однак вона не приймала ніяких заходів. На засіданні суду про обрання запобіжного заходу Юлія Богданова заявила, що не має наміру ховатися від слідства, а планує сприяти розслідуванню і хоче залишатися з родиною, виховуючи малолітню дитину. Однак суддя зазначив, що клопотання слідства і прокуратури про необхідність арешту Богданової пов'язано з тим, що у неї є закордонний паспорт і вона може ховатися від слідства. Також жінка може чинити тиск на свідків у цій справі.
Політика МВФ висунув Україні «газовий» ультиматум Міжнародний валютний фонд вимагає від України в рамках програми кредитування виконувати обіцянки за погодженням цін на газ до ринкових. Про це заявив представник МВФ в Україні Йоста Люнгман, повідомляє агентство Reuters. «Україна повинна дозволити ринку встановлювати ціни на газ в рамках програми кредитування, відповідно до реформ, введеними в 2016 році. Це серйозний прорив в процесі реформ в Україні. У 2016 році Україна погодилася привести ціни на газ у відповідність з рівнем зовнішніх ринків, але ця вимога не була виконана, що заморозило видачу Україні чергового кредитного траншу від МВФ. Виконання обіцянок щодо приведення цін на газ до ринкового рівня є однією з основних умов фінансування. Влада України ще може провести запропоновані МВФ реформи до парламентських і президентських виборів в 2019 році, так як кредитна програма МВФ закінчується в березні 2019 року», - заявив Йоста Люнгман. Нагадаємо, Кабінет міністрів України в офіційній резолюції, опублікованій 30 березня, визначив цінову політику на газ ще на два місяці.
Економіка Борги українців за комуналку досягли 36,8 мільярда гривень Борг населення за житлово-комунальні послуги в лютому цього року збільшився на 3,9 мільярда гривень і досяг 36,8 мільярдів гривень. Про це повідомляє Державна служба статистики України Так, за станом на 1 березня 2018 року борг за квартплату збільшився на 734,9 мільйонів гривень і нині становить 3,8 мільярда гривень. Найбільша заборгованість по квартплаті в лютому цього року зафіксована в Києві (665 млн грн). На другому місці Дніпропетровська область (665 млн грн). Трійку «лідерів» замикають Донецька область (295 млн грн). Борг за газопостачання збільшився на 1,7 млрд грн і досяг 16,3 млрд. Борг за опалення і гарячу воду збільшився на 1,4 млрд грн (загальний борг 14,4 млрд грн). Найбільша заборгованість за опалення і гарячу воду зафіксована в Києві - 3,1 млрд грн. У Харківській області цей борг становить 2,4 мільярда гривень, у Дніпропетровській - 2,2 млрд грн. За газопостачання в Київській області борг становить 2,1 мільярда гривень. У Харківській області - 2 млрд грн, Дніпропетровській - 1,9 млрд грн.
Політика Примусове годування Надії Савченко буде прирівняне до тортур Примусове годування в СІЗО голодуючої народного депутата України Надії Савченко, яку підозрюють в підготовці терористичних актів в Києві, буде прирівняно до «тортур». Про це в ефірі телеканалу NewsOne заявила сестра нардепа Віра Савченко, яка вказала на погіршення стану здоров'я Надії, і зазначила, що такі симптоми голодування її сестра переживала і в російській в'язниці. «Не дай бог їм це зробити. Якщо вони це зроблять, їм кінець. Голодний протест Надії – це зброя проти тоталітаризму і в Кремлі і в Києві. А примусове годування в тюрмі у всьому світі прирівнюється до тортур. Ні про яке примусове годування не може йти й мови», - сказала Віра Савченко. Нагадаємо, 22 березня Верховна Рада дала згоду на зняття з Надії Савченко депутатської недоторканності і притягнення до кримінальної відповідальності, їй висунули звинувачення в організації теракту. 23 березня Шевченківський районний суд Києва обрав запобіжний захід для Савченко – два місяці арешту. Адвокати депутата подали апеляцію, однак суд відхилив її.
Події оформление ленты  У Маріуполі горе-мати замкнула дітей на 4 доби в квартирі У Маріуполі правоохоронці врятували трьох неповнолітніх (дві дівчинки 8 і 3 років і 11-місячний хлопчик) із замкненої квартири, в якій їх на три доби залишила мати. Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіціі в Донецькій області. За словами старшої з дівчаток, мама пішла з дому три ночі тому і замкнула квартиру на ключ. Перші дні діти їли їжу, яку залишила мати. Старша дівчинка самостійно піклувалася про найменших і готував їм їжу. Після того як всі продукти закінчилася, діти від голоду стали кликати на допомогу з балкона квартири. Дітей доставили до медзакладу міста, де вони перебуватимуть до прийняття рішення компетентних служб. Також повідомляється, що 27-річна горе-мати вже затримана, жінка заявила в поліції, що вийшла в магазин на 10 хвилин. Зараз вирішується питання про притягнення жінки до адміністративної відповідальності.
Економіка Данилюк: Регулювання грального бізнесу принесе бюджету 5 млрд грн щорічно Лобістські групи блокують всі спроби Мінфіну запустити законодавче регулювання лотерейного ринку України. Через це держбюджет щорічно продовжує втрачати до 5 мільярдів гривень, заявив глава відомства Олександр Данилюк. Про це повідомляє прес-служба Міністерства фінансів України. «В Україні йде активна протидія всім спробам впорядкувати ринок грального бізнесу. Однак Мінфін продовжує наполягати на необхідності прийняття комплексного закону. Необхідний законопроект вже 2 роки в Раді, але так досі і не розглянутий. Ігрові контори в Україні на кожному кроці - їх більше, ніж аптек, їм вигідно заробляти мільярди і нічого не платити в бюджет. Ми вимагаємо регулювання цієї діяльності, важливо цей ринок азартних ігор впорядкувати і зробити цивілізованим. Крім того, це мільярди податкових надходжень до бюджету, які держава втрачає», - заявив Олександр Данилюк.

Як зрозуміти, що вам брешуть: ворожіння на брехню
Як зрозуміти, що вам брешуть: ворожіння на брехню
Усім нам не подобається бути ошуканими Якщо у вас є підозри про те, що вам брешуть, ви можете перевірити це за....
Віщий сон: як його побачити?
Віщий сон: як його побачити?
Считается, что вещие сны – прерогатива избранных С этим утверждением можно поспорить
Що означає побачити себе уві сні
Що означає побачити себе уві сні
Кожен хоча б раз у житті бачив у своїх снах незрозумілі та загадкові події Ми вже не раз писали про те, до чог....
Як запам'ятовувати сни для тлумачень: 5 простих дій
Як запам'ятовувати сни для тлумачень: 5 простих дій
Запам'ятовувати сновидіння може кожен із нас, навіть якщо здається, що це неможливо Проста методика допоможе з....
Улюблені іграшки з дитинства розкажуть про ваш характер
Улюблені іграшки з дитинства розкажуть про ваш характер
Згадайте, яка у дитинстві у вас була найулюбленіша іграшка? Це важливо! Психологи стверджують, що ті чи інші з....
більше матеріалів




/-0,72705912590027-/ /-pc-/
Top