counter
Архів Повернутись назад 31 Березня 2015
31 Березня
оформление ленты  Блог: 
Політика Кость Бондаренко В Україні навіть державний бюджет тіньовий Опозиційний уряд не створюватиме тіньового бюджету. Таку думку «Аналітичній Службі Новин» (АСН) висловив політолог Кость Бондаренко, коментуючи створення тіньового уряду. За його словами, тіньовий уряд — це майданчик для генерування ідей, законопроектів, моделювання ситуацій, пропозицій для розвитку країни. «І це не обов’язково «Баба Яга проти», яка зустрічає багнетами все, що відбувається в країні», — зазначив він. Як сказав Бондаренко, тіньові, опозиційні уряди існують у багатьох країнах. «У Британії прем’єр-міністр уважно прислухається до того, що говорить представник опозиційного, тіньового уряду. Та ж ситуація в Канаді. В Оттаві, наприклад, є три державних особняки: генерал-губернатора, прем’єр-міністра і опозиції. Звичайно, у нас на таке не претендують, але Україна, якщо хоче йти шляхом реального демократичного парламентаризму, повинна серйозно ставитися до такого явища, як тіньовий уряд», — пояснив він. Але створювати тіньовий бюджет опозиційний уряд, за словами експерта, не буде. «В Україні і так багато тіньових бюджетів. Навіть державний є тіньовим. Ще один буде зайвим», — сказав він. Крім того, Бондаренко стверджує, що така помпезна презентація опозиційного уряду – не демонстрація повернення Бориса Колеснікова в Україну і не спроба Опозиційного блоку нагадати про себе виборцю. «Колесніков нікуди не зникав з України. Тиждень він був на лікуванні, і все. Також це не пов’язано з виборами. По-перше, до виборів ще далеко. По-друге, вони місцеві, і на них працюють зовсім інші проекти. Здебільшого це пов’язано зі структуруванням партії «Опозиційний блок», створенням нової структури, в якій опозиційний уряд посяде гідне місце», — запевнив він.
оформление ленты  Блог: 
Політика Олександр Вілкул Нинішній уряд не тямить в економіці Стабілізувати економіку України цілком можливо протягом одного року. Таку думку висловив «Аналітичній Службі Новин» (АСН) один із лідерів Опозиційного блоку, віце-прем’єр з питань промислової політики тіньового уряду Олександр Вілкул. За його словами, зниження виробництва загалом було понад 10%, а у багатьох галузях — 20-30%. «Вивести країну з кризи, щоб принаймні запрацювала та модель, що була рік тому, у нинішній структурі промисловості, можливо десь за рік. Реальні зміни у нових галузях з більш високою доданою вартістю можливі впродовж трьох-чотирьох років», — стверджує він. Вілкул вважає, що чинний уряд має реальну можливість не лише стабілізувати, а й розвивати економіку. «Діючі коаліція та уряд, хоч вони, звичайно, не професіонали і не розуміються на цьому, та я сподіваюся, що вони не вороги власній країні», — сказав він і додав, що розраховує на реалізацію владою пропозицій опозиційного уряду. На  запитання, чи готовий тіньовий уряд, до складу якого увійшли не бідні люди, також допомогти фінансово бюджету країни, Вілкул відповів: «Чимало людей, у тому числі членів опозиційного уряду, мають власні гуманітарні програми допомоги найвразливішим верствам населення. У цьому питанні ми зосереджені на гуманітарних програмах».  
оформление ленты  Блог: 
Економіка Сергій Висоцький Олігархічні війни мають залишитися в минулому Усі президенти приходять до влади на антиолігархічних гаслах, однак олігархат у країні, як і раніше, домінує. Таку думку в коментарі «Аналітичній службі новин» (АНС) висловив народний депутат від «Народного фронту» Сергій Висоцький. «Ця система дозволяє зберігати владу і самим президентам. Але в умовах олігархату неможливо побудувати успішну країну, яка була б спроможна дати відсіч російській агресії. Єдиний вихід, який я бачу в цій ситуації, – усі олігархічні війни мають залишитися в минулому, як і саме поняття «олігархат», – зазначив нардеп. На його думку, нам потрібно прагнути до ізраїльської моделі, коли модернізована сучасна держава існує в умовах сусідства з переважаючим її супротивником. «Але для цього потрібна «змова» еліт, які сядуть, домовляться про незалежні суди, ринкові механізми, реформування економіки. Однак це буде можливо тільки тоді, коли державний бюджет перестане бути годівницею, коли з’явиться цивілізований спосіб вирішення конфліктів. Коли запрацює реальний ринок і конкуренція, а депутатські фракції і міністерства перестануть бути фактором захисту бізнесу. В таких умовах олігархату не вижити», – резюмував парламентарій. Коментуючи ситуацію з олігархом Ігорем Коломойським, Сергій Висоцький зазначив, що цей конфлікт вчасно припинився, інакше це призвело б до непередбачуваних наслідків. «Звичайно, в умовах агресії Росії, коли недодавлено п’яту колону, коли є приховані агенти Путіна і диверсійні підрозділи, не можна придумати нічого кращого, ніж почати один в одного щось «відтискати», тим самим дестабілізуючи ситуацію Але, на щастя, приватний конфлікт між Президентом і Коломойським вичерпаний», – підсумував народний депутат.

Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Настає новий тиждень, а разом з ним прийдуть нові очікування, нові злети та падіння Не варто думати, що все вж....
Гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Май та весна плавно підходять до свого завершення, але йдуть він на не найсприятливішій ноті Астрологи розпові....
Гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овни можуть відчувати внутрішню невпевненість та сумніви Намагайтес....
Любовний гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо пристрасними та енергійними у стосу....
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл зазначила, що 18 травня 2024 року буде досить продуктивним днем Цього дня можливе досягнення перши....
більше матеріалів




/-0,24278593063354-/ /-pc-/
Top