counter
Архів Повернутись назад 30 Вересня 2017
30 Вересня
Політика Путін "по-пацанськи" запитав про мотиви Грібаускайте Президент Росії Володимир Путін різко запитав у посла Євросоюзу в Росії Вігаудаса Ушацкаса про ставлення до нього президента Литви Далі Грібаускайте. Про це Ушацкас повідомив в інтерв'ю телеканалу "Дождь". За його словами, дивна розмова з російським президентом у нього сталася в ліфті. "У ліфті знаходилися лише президент Єврокомісії Жозе Мануель Баррозу, президент Путін, я і пара охоронців. Мені здавалося, що ліфт їхав не 40 секунд, а 40 хвилин. І раптом президент Путін повертається до мене і каже: "Чого вона на мене весь час гонить?"- розповів політик. Він уточнив у президента Росії, про кого він запитав. На що Путін сказав, що запитує про литовського президента."Я йому кажу, ну як на вас не гнати, якщо ви тут погрожуєте Україні, погрожуєте Литві, ввели вже санкції відносно литовського експорту, сільськогосподарської продукції. Ми повинні на це відповісти, що нам ще робити?" - розповів посол.
Політика Міністра охорони здоров'я США звільнили за розтрату бюджетних коштів Президент США відправив у відставку міністра охорони здоров'я Тома Прайса післе вибуху гучного скандалу, пов'язаного з нецільовими витратами. Міністр сплачував свої авіаперельоти з державного бюджету США. У той же час усі американські чиновники, за винятком зайнятих питаннями національної безпеки, зобов'язані сплатити авіаперельоти з власної кишені. Однак Том Прайс із травня 2017 року здійснив 26 приватних рейсів за бюджетний рахунок. Американські платники податків сплатили за нього не менше 400 тисяч доларів. А якщо додати до цього ще й витрати на поїздки, то вийде мільйон доларів нецільових витрат. Перед звільненням Прайс вибачився перед платниками податків, погодившись сплатити втрати. Однак це не допомогло йому зберегти місце. Ще кілька членів команди Трампа потрапляли в скандал через нецільове використання державних грошей: міністр внутрішніх справ Райан Зінке, секретар казначейства Стівен Мнучин і директор Агентства з охорони навколишнього середовища Скотт Прюїт.
Події Російського військового, який розстріляв товаришів по службі, вбили під час затримання Військового, який утік зі зброєю з полігону в Амурській області Росії після розстрілу товаришів по службі, було застрелено при затриманні. Про це повідомляє прес-служба Східного військового округу Росії. Як повідомляється, його знайшли бійці антитерористичного підрозділу. Коли його спробували затримати, він почав стріляти, і тоді по ньому відкрили вогонь. В даний момент на місці інциденту працює комісія міністерства оборони Росії. За попередніми даними, зловмисником виявився уродженець Дагестану 1994 року народження, якого нещодавно призвали на військову службу в Нижньовартовську. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на полігоні в Амурській області Росії військовий відкрив стрілянину, в результаті якої загинули офіцер і двоє військовослужбовців, ще двоє людей отримали поранення.
Політика Росія допомагає терористам "Л-ДНР" продавати вугілля Донбасу Влада Росії допомагає бойовикам терористичних організацій "ДНР" і "ЛНР" продавати вугілля з окупованого Донбасу на міжнародних ринках. Про це повідомляє видання Bloomberg. Як повідомляється, всі зароблені на вугіллі гроші витрачаються на виплати пенсій та інших соціальних виплат населенню на окупованих територіях. Міністр економіки України Сергій Назаров заявив, що сепаратисти відправляють до Росії більше 1 млн. тонн вугілля. Після чого Кремль відправляє його в треті країни, використовуючи свої морські порти. Таким чином, російська влада визнала факт перепродажу вугілля окупованого Донбасу. "Тепер вони вирішують усі свої проблеми з соціальною інфраструктурою, бюджетом і пенсіями", - додав російський міністр. Нагадаємо, раніше місія ОБСЄ повідомила, що Росія продовжує вивозити з території, окупованої бойовиками, вугілля.
Спорт "Ігри нескорених": Україна завоювала в Канаді 14 медалей Збірна України взяла участь у змаганнях військових і ветеранів "Ігри нескорених", які проходили в Канаді, і завоювала там 14 медалей. Про це йдеться в повідомленні на офіційній сторінці збірної в соціальній мережі Facebook. "Вчора наша збірна завершила змагання в перших для українських військових Іграх нескорених", - йдеться в повідомленні. Українські бійці завоювали всього 14 медалей: 8 золотих, 4 срібла і 2 бронзи. Варто відзначити, що 4 золоті медалі завоював український плавець. "Наша команда - одна з найменших - усього 15 чоловік основного складу, але хочеться вірити, що українська команда Ігор нескорених переконала весь світ, що наші військові - сильні і духом і тілом", - наголошується в повідомленні. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на змаганнях "Ігри нескорених", які проходять у Канаді, 29-річний Олександр Ткаченко отримав "срібло" в забігу на дистанції 400 м.
Події В окупованому Криму перекинувся пасажирський автобус, десятки постраждалих В окупованому Росією Криму в результаті дорожньо-транспортної пригоди постраждали 18 осіб. Про це заявив так званий заступник охорони здоров'я окупованого Криму Антон Шаклунов, передає видання "ТАСС". "Було надано допомогу 18 постраждалим, 16 з яких були доставлені до Керченської лікарні. У Керченську міську лікарню №1 госпіталізовано зараз трьох", - заявив він. За словами Шаклунова, медики оцінюють стан потерпілих, як середньої тяжкості, але ближче до важкого. Як зазначається, автобус перекинувся на автодорозі Керч - Феодосія. Під час аварії в автобусі було 50 пасажирів. За попередніми даними, ДТП сталося через колесо, що лопнуло. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що мікроавтобус із туристами, що виконував рейс Ялта - Ростов-на-Дону, потрапив у ДТП. В результаті аварії загинуло троє людей.
Спорт оформление ленты  Шевченко забив гол на благодійному матчі в Тбілісі Головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко в 41-й день народження, на благодійній грі в Тбілісі (Грузія), забив гол у ворота супротивника. Про це повідомляє видання Sportarena. Як повідомляється, матч організував екс-гравець київського "Динамо" і "Мілана" Каха Каладзе. Відзначається, що команда, за яку зіграв тренер збірної України, поступилася збірній світу з рахунком 5: 6. У благодійній грі брали участь Діда, Паоло Мальдіні, Хав'єр Дзанетті, Звонімір Бобан, Сержіньйо, Ернан Креспо, Алессандро Костакурта, Діно Баджо, Массімо Амброзіні, Массімо Оддо, Карлес Пуйоль та ін. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що головний тренер національної збірної України з футболу Андрій Шевченко повідомив прізвища гравців, які викликані в збірну для підготовки до вирішальних матчів відбору на Чемпіонат світу-2018 проти збірних Косово на виїзді 6 жовтня і Хорватії 9 жовтня в Києві.
Події оформление ленты  В Одесі нацгвардійці на службовому авто влаштували ДТП В Одесі в п'ятницю, 29 вересня, бійці Національної гвардії України спровокували дорожньо-транспортну пригоду на службовому авто. Про це повідомила прес-секретар патрульної поліції Одеси Алла Марченко в ефірі телеканалу "112 Україна". "ДТП сталося на перехресті вулиць Мечникова і Разумовської. Зазначу, що перехрестя регульоване. Якою була причина - буде встановлено під час розгляду матеріалу", - заявила вона. Як повідомляється, в результаті події ніхто не постраждав. За інформацією місцевого видання 048.ua, нацгвардійці рухалися з другорядної дороги і хотіли перетнути подвійну суцільну, де протаранили бік іномарки. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Миколаєві на перехресті вулиць Пушкінської та Великої Морської сталася ДТП, в якій бронетранспортер БТР-70 зіткнувся з автомобілем Škoda Fabia.
Події Шахраї заробили 5 млн грн на схемі схуднення в Запоріжжі У Запоріжжі співробітники Національної поліції викрили злочинну групу, яка заробила 5 млн грн, обманюючи людей «унікальною системою схуднення». Про це передає прес-служба департаменту кіберполіції НП України. Близько 250 чоловік купили обладнання та фіктивні системи для схуднення. Схемою займалися чотири людини у віці від 29 до 30 років, усі вони - жителі Запоріжжя. Чоловіки рекламували свою систему на сайті. За інформацією оперативників, затримані представлялися лікарями з досвідом роботи, після чого нав'язували клієнтам із зайвою вагою «персональний пристрій для ефективного схуднення». Після покупки за гроші вони вирішували проблеми, які виникали з апаратом. В одному з випадків «жертва» заплатила за прилади понад 600 тис. грн Усього угруповання заробило близько 5 млн грн. Чотирьом затриманим уже оголосили про підозру за ст. 190 ч. 3 (шахрайство) КК України.
Політика В офіційному журналі ЄС було опубліковано рішення про торговельні преференції для України Євросоюз опублікував рішення про введення автономних торгових преференцій для України, вони будуть діяти три роки. Про це сказано в документі, який був опублікований в Офіційному журналі ЄС. Як зазначається, регламент Євросоюзу щодо автономних торгових преференцій збільшить обсяги сільськогосподарської продукції. Нульові тарифні квоти також надані для експорту добрив, алюмінію, міді, фарб, електричного обладнання та взуття. Згідно з рішенням, Україна може експортувати в країни Євросоюзу, не сплачуючи мита. Також регламент надає додаткові нульові тарифні квоти для меду - 2,5 тис. тонн, борошна і кукурудзи з неї - 650 тис. тонн, борошна і ячменю з нього - 350 тис. тонн, борошна і пшениці - 65 тис. тонн. Крім цього, було додано квоту на ячмінну крупу - 7,8 тис. тонн, оброблені томати - 3 тис. тонн, овес - 4 тис. тонн і виноградний сік - 500 тонн.
Суспільство оформление ленты  Понад 300 вітчизняних виробників фестивалять на столичному Подолі Понад 300 українських виробників два вихідні дні - 30 вересня та 1 жовтня - будуть представляти свої товари в рамках фестивалю «В пошуках Made in Ukraine. Закриття сезону». Захід проходить у Києві на Подолі. У зоні продуктів харчування - фермерські сири і ковбаси, вино і лимонади, натуральні фруктові чіпси і цукерки. Трохи далі - павільйони з одяглм і взуттям: від елітних пальто до светрів за кілька сотень гривень. Поруч виробники косметики і побутової хімії, шкіряних сумок та гаманців, шапок і рукавичок. Серед такого різноманіття організатори звертають увагу на товари, створені учасниками АТО і кримськими татарами. Перші презентують одяг і головні убори, другі - кольорову кераміку. Увечері на сцені відбудуться два концерти. 30 вересня група QARPA з live-виступом. Солістка Ірена Карпа на один вечір спеціально прилітає з Парижа, де живе останні роки. А 1 жовтня - група Tex-Mex Company з кавер-версіями улюблених рок-хітів. Фестиваль працює з 10.00 до 20.00 30 вересня та 1 жовтня.
Події Чотири людини постраждали в лобовому ДТП в Житомирській області На 104 км траси Київ-Чоп у Житомирській області сталася ДТП, в результаті якої травми отримали чотири людини. Про це інформує прес-центр обласного управління ДСНС. «Як з'ясувалося, в результаті зіткнення вантажівки DAF і а/м Volkswagen Golf, травми отримали і виявилися затиснуті в покручених авто водій і троє пасажирів легковика. Всі потерпілі перебували у свідомості», - сказано в повідомленні. Як зазначається, за допомогою домкрата рятувальники розтягнули транспортні засоби, а щоб звільнити постраждалих, за допомогою гідравлічного інструменту фахівці обережно розрізали і розтиснули частину машини, на яку і припав удар. Рятувальники акуратно вилучили всіх постраждалих. Водія і ще двох пасажирів - чоловіка та жінку - лікарі госпіталізували до лікувального закладу.
Спорт «Олімпік» обіграв «Маріуполь» у надрезультативному матчі УПЛ На стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського в Києві пройшов стартовий матч 11-го туру чемпіонату України з футболу серед команд Прем'єр-ліги. На матчі донецький «Олімпік» обіграв «Маріуполь», передає офіційний сайт змагань. Гра закінчилася з рахунком 3: 2. Перший тайм завершився нульовою нічиєю, а основні події в цьому матчі відбулися після перерви. Рахунок на 57-й хвилині відкрив гравець «Олімпіка» Антон Кравченко. Його партнер Брикнер підібрав м'яч і прострілив уздовж воріт, а Кравченко в дотик відправив м'яч у ворота. Через 15 хвилин Андрій Борячук забив гол у відповідь. Обігравшись у стінку з Кожановим, Андрій вийшов один на один з воротарем і переграв Махарадзе. Через дві хвилини, на 74-й, гостей вивів вперед у рахунку Віталій Кольцов. Гравець зміг реалізувати пенальті. На 77-й хвилині Станіслав Бєлєнький забив гол і зрівняв рахунок (2: 2). Доля матчу вирішилася на 84-й хвилині. З пенальті гол забив Андрій Богданов.
Події Землетрус стався у Львівській області У ніч на суботу в районі Трускавця і Дрогобича на Львівщині стався землетрус, руйнувань немає. Про це інформує видання ZAXID.NET, посилаючись на ДСНС по області. Про підземні поштовхи в Трускавці першими повідомили користувачі в соціальних мережах. «Я в Трускавці. Добре труханило, світло пропало на пару секунд. Перший раз о 0:46 сильно, потім ще два рази, але вже слабше», - пише в Fаcebook активістка Наталія Шелестак. Про поштовхи також повідомили й інші користувачі. Начальник сектора зі зв'язків із засобами масової інформації ГУ ДСНС України по Львівській області Віталій Туровцев підтвердив інформацію про землетрус. «Ми отримали повідомлення від Львівської ОДА, що було зафіксовано незначний землетрус у районі Дрогобича. Але підземні поштовхи були незначними, тому рівень у балах не зафіксували. Руйнувань і пошкоджень не було», - заявив він. Про епіцентр і причини нічного землетрусу не повідомляється.
Події У мешканки Тайваню вибухнув новий iPhone 8 Plus У мешканки Тайваню був зафіксований перший випадок вибуху нового смартфона iPhone 8 Plus. Це відбулося через три дні після його покупки. Пристрій вибухнув під час зарядки за допомогою оригінального пристрою, передає GizChina. Новий iPhone 8 Plus, що належить жінці на ім'я Ву з м. Тайчун, вибухнув, коли вона вирішила підключити гаджет, який був заряджений на 70%, до оригінального зарядного пристрою. Через кілька хвилин стався сильний хлопок, дисплейний модуль відірвався від корпусу гаджета. Жінка заявила, що вона користувалася всіма смартфонами компанії Apple, починаючи з iPhone 4, і раніше ніколи не стикалася з таким. Місцеві ЗМІ повідомляють, що дефектний iPhone 8 Plus відправили на завод для розслідування події. Інцидент стався 26 вересня, а iPhone 8 Plus у золотому кольорі Ву купила за три дні до події.

Камені-талісмани для залучення грошей та удачі
Камені-талісмани для залучення грошей та удачі
Поліпшити свій добробут і стати щасливою людиною можна за допомогою каменів-талісманів Давно доведено, що енер....
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
У сучасне століття підвищених енерговитрат відновлювати енергетичний баланс важливо кожній людині Нескладний к....
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні у вас може виникнути почуття втоми чи розчарування через несподіван....
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) На сьогоднішній день ваші пристрасність та романтичні настрої будуть на піку....
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Таролог Анжела Перл підготувала гороскоп на 29 березня 2024 року, закликаючи деяких представників знаків зодіа....
більше матеріалів




/-0,71909403800964-/ /-pc-/
Top