counter
Архів Повернутись назад 30 Липня 2017
30 Липня
Події Затримано іноземця, який знімав фільми для дорослих з неповнолітніми Працівники правоохоронних органів у Миколаївській області затримали 47-річного іноземця, який знімав у Миколаєві та інших регіонах України відео порнографічного характеру за участю неповнолітніх дівчат. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна. За відверту фотосесію іноземець платив своїм «моделям» по 100 доларів, а порнографічні фото і відео викладав на своєму сайті, за що і отримував гроші. Під час обшуку в автомобілі затриманого було виявлено та вилучено два ящики з жіночою білизною і різними речами, що допомагали іноземцю створювати образи для зйомки. У квартирі зловмисника, яку він орендував у Миколаєві, поліцейські знайшли десятки дисків з фільмами для дорослих і порно-журнали з фотографіями його авторства. За цим фактом відкрито кримінальне провадження, чоловікові загрожує до 12 років позбавлення волі.
Суспільство Пілот Акопов, який посадив аварійний літак у Стамбулі: Не було часу боятися Повернення до стамбульського аеропорту ім. Ататюрка після попадання в сильну грозу було єдиною можливістю врятувати пошкоджений авіалайнер Airbus320 і пасажирів. Про це в інтерв'ю виданню «Факти і коментарі» розповів український пілот Олександр Акопов, який зробив посадку з розбитим склом кабіни. «При зльоті погода була цілком нормальною, хоча до цього був дощ і град. Перед нами злітали інші пасажирські літаки. Коли ми піднялися на висоту 1,2 кілометра, то потрапили у грозову хмарність, яка не була визначена локатором. Літак отримав серйозні пошкодження від градин, а провідники повідомили екіпажу, що серед пасажирів піднялася паніка. Переляк був, але у мене зовсім не було часу на те, щоб боятися. Я добре розумів, що пошкоджений літак треба негайно посадити. На відео ви бачили, як літак розвертало? Далі ми б вже не змогли летіти. Мій другий пілот - великий молодець, спрацював дуже добре. В результаті посадка була, як кажуть, much better than expected - все пройшло навіть краще, ніж ми очікували», - розповів Олександр Акопов.
Події У зоні АТО загострення: один боєць ЗСУ загинув, сімох поранено В кінці дня 29 липня бойовики в зоні АТО на сході України активізували обстріл позицій ЗСУ, всього за минулу добу зафіксовано 14 обстрілів. В результаті цих обстрілів один український військовослужбовець загинув, ще семеро поранені, повідомляє прес-служба штабу АТО. На Донецькому напрямку в районі Авдіївки і Кам'янки з зенітної установки, гранатометів і великокаліберних кулеметів бойовики вели вогонь по позиціях ВСУ. Піски і Шахту Бутівка бойовики обстрілювали з гранатометів і стрілецької зброї. На Маріупольському напрямку опорні пункти сил АТО поблизу Богданівки бойовики протягом години обстрілювали з гранатометів і різної стрілецької зброї. На Луганському напрямку з великокаліберних кулеметів терористи обстрілювали позиції ЗСУ в районі Станиці Луганської. По Новозванівці бойовики стріляли з озброєння БМП. Українські військові відкривали у відповідь вогонь на кожен обстріл з боку бойовиків.
Спорт Динамо громить Карпати. Циганков оформив перший хет-трик у кар'єрі У суботу, 29 липня, в рамках третього туру чемпіонату української Прем'єр-ліги київське «Динамо» вдома розгромило львівські «Карпати». Матч завершився з рахунком 5:0. Рахунок господарі відкрили вже на 8-й хвилині, з подачі Ярмоленко гол забив Буяльський. Після цього гра вирівнялася і в першому таймі глядачі голів більше не побачили. У другому таймі «Динамо» додало обертів, забивши за 38 хвилин чотири голи. Першим хет-триком у своїй спортивній кар'єрі відзначився Віктор Циганков. Ще один гол на 59-й хвилині у ворота «Карпат» забив Мбокані. Після цієї перемоги київське «Динамо» зміцнило свої лідерські позиції в турнірній таблиці, здобувши 9 очок у трьох стартових матчах. «Динамо» - «Карпати» 5:0. Голи: Буяльський (9 хв), Циганков (55, 60, 83 хв), Мбокані (59 хв).
Політика "Я в шоці", - Саакашвілі заявив, що в анкеті на громадянство не його підпис Підпис у копії анкети на отримання громадянства України Михайла Саакашвілі, яка була оприлюднена, належить не йому. Про це 29 липня заявив сам екс-глава Одеської ОДА Михайло Саакашвілі на своїй сторінці в Facebook. «Подивився копію анкети, яка опублікована з подачі Адміністрації президента одним з лідерів його фракції Володимиром Ар'євим. На підставі цього папірця президент позбавив мене громадянства України. Я з повною відповідальністю стверджую, що це не мій підпис і не мною заповнена анкета. Я вимагаю негайно провести графічну експертизу, в цьому випадку ми маємо справу з кримінальним злочином , - написав Михайло Саакашвілі. Нагадаємо, Михайло Саакашвілі отримав українське громадянство 30 травня 2015 року та одразу був призначений главою Одеської ОДА. Однак 7 листопада 2016 року Саакашвілі заявив про відхід з поста глави Одеської облдержадміністрації через те, що втомився від постійного обману і корупцію у вищих ешелонах влади. Про позбавлення Михайла Саакашвілі українського громадянства стало відомо 26 липня, нібито колишній президент Грузії при отриманні громадянства України в документах не вказав про свій заочний арешт у Грузії.
Події Під Києвом потяг «Інтерсіті» протаранив автомобіль Пізно ввечері в суботу, 29 липня, пасажирський поїзд «Інтерсіті», який прямував з Костянтинівки до Києва, на залізничному переїзді в Баришівці під Києвом врізався в легковий автомобіль, повідомляє dtp.kiev.ua. Пригода сталася близько 22:30. Незабаром стало відомо, що в ДТП ніхто не загинув, порожній автомобіль на переїзді кинула п'яна компанія. Рух поїздів було відновлено тільки через дві години. Поліція розшукує людей, які залишили автомобіль на залізничному переїзді. В Воегоща на Волыни община строит стадионС понедельника в Воегоща, что в Камень-Каширском районе, начнут устанавливать огорожунавколо будущего спортивно-оздоровительного комплекса, которому дали название «Наши мечты». Его открытие планируется на 3 сентября, в комплекс войдут футбольное, баскетбольное и волейбольное поля, беговые дорожки, площадка для прыжков в длину, детская игровая площадка. Стадион в Воегоща был еще в советское время, его удерживал местный колхоз, но не стало колхоза, запустили и стадион. ВОЕГОЩАНСКИЙ сельский председатель Наталья Ковальчук говорит, что «реанимацию» стадиона делают за средства областного проекта, выиграли, содействии районной власти и при непосредственном участии самих крестьян. Так ограждение сделают за средства, собранные жителями.Община взяла в аренду грейдера, благодаря которому местные дороги в удовлетворительном состоянии, но на топливо для него опять же приходится «сбрасываться». Собрали 45 000 гривен. В Воегоща сама община (единственная в Камень-Каширском районе) содержит пожарную часть, заработную плату получают шесть пожарных. На это люди также сдают свои деньги. Как говорит Наталья Ковальчук, у общины сельский совет всегда находит понимание и поддержку. Но одновременно сельсовет пишет проекты и побеждает в них. Таким образом, выиграв три проекта в фонде народного депутата Игоря Гузя, в Воегоща выложили 100 «квадратов» брусчатки у административного центра села, покрасили 250 «квадратов» пола в доме культуры и покрасили помещения детского сада. При содействии народного депутата Ирины Констанкевич получили средства на приобретение котла в школу, до сих пор учителя и ученики здесь просто мерзли.Таки реалии, говорит голова, приходится меньше надеяться на поддержку государства в таких, на первый взгляд, будничных делах, и надеяться на собственные силы и выигранные проекты.А на открытие комплекса «Наши мечты» община пригласит известных земляков: легкоатлета Ивана Банзерука, серебряного призера командного чемпионата мира по спортивной ходьбе на 50 км, участника и призера чемпионатов Украины и международных соревнований, победитель Всемирной Универсиады, победителя Кубка Европы по спортивной ходьбе, и его тренера Владимира Яловик. И они когда-то мечтали о больших спортивные победы, которые начинались на обычном сельском стадионе.Наталья МАЛИМОН, «День», Луцк
Політика Бомбардувальники США пролетіли над КНДР у відповідь на ракетні випробування Два бомбардувальники B-1B ВВС США здійснили проліт над Корейським півостровом у відповідь на випробування Північною Кореєю міжконтинентальних балістичних ракет. Про це повідомляє Reuters з посиланням на дані військово-повітряних сил США. «Проведений 29 липня політ бомбардувальників B-1B ВВС США є прямою відповіддю на ракетне випробування і попередній запуск ракети «Хвасон-14», які провела Північна Корея. Бомбардувальники вилетіли з американської авіабази в Гуамі, потім до них приєдналися винищувачі Японії і Південної Кореї», - сказано в повідомленні. Нагадаємо, раніше в КНДР заявили, що 28 липня провели ще один успішний пуск міжконтинентальної балістичної ракети, яка здатна вразити материкову частину США, назвавши це «суворим попередженням».
Суспільство ЗМІ: Суди почали штрафувати за литовські номера Суди в Україні почали штрафувати власників нерозмитнених автомобілів на іноземній реєстрації за порушення митних правил. Так Апеляційний адміністративний суд Києва постановив стягнути з власника автомобіля Mercedes-Benz E320 з литовськими номерними знаками штраф у розмірі 300% від несплаченої суми митних платежів у сумі 1 мільйона 681 тисячі 846 гривень. Цей автомобіль належав жителю Черкас, 22 грудня минулого року Державна фіскальна служба виписала йому такий штраф за порушення митних правил. Власник автомобіля оскаржив рішення в суді першої інстанції, але тепер апеляційний суд став на бік ДФС. Однак у власника автомобіля Mercedes на литовських номерах ще є шанс на касацію. Аналогічне рішення Апеляційний адміністративний суд Києва виніс і щодо власника автомобіля Audi A4 з польськими номерними знаками. Штраф - 443 тисячі гривень.
Політика Санкціями не поліпшити відносини. Посольство Росії в США відповіло Тіллерсону Російське посольство в США висловило здивування словами держсекретаря США Рекса Тіллерсона, який пов'язав нові санкції щодо Росії з бажанням поліпшити відносини Вашингтона і Москви. Про це сказано в коментарі російського дипломатичного відомства в Facebook. «Заява Держдепу США щодо схваленого в Конгресі списку санкцій проекту закону викликає подив. У Вашингтоні так і не зрозуміли, що методи тиску і натиску щодо Російської Федерації не працюють, а санкціями не домогтися поліпшення відносин між Вашингтоном і Москвою», - йдеться в заяві. Нагадаємо, 29 липня держсекретар США Рекс Тіллерсон заявив, що одностайні голоси за схвалення законопроекту про санкції щодо Росії в Конгресі США показують сильне бажання американського народу бачити, що Росія робить кроки щодо поліпшення відносин із США.
Суспільство Волонтер пояснив, чому Росія не тримає військові бази на Донбасі У Криму російські військовослужбовці перебували під виглядом «зелених чоловічків», а на окупованому Донбасі вони поки ще намагаються ховатися. Про це розповів відомий український волонтер Олексій Мочанов в інтерв'ю виданню «Гордон». Олексій Мочанов вважає, що у російських військових немає необхідності розміщувати свої бази на окупованій території Донбасу завдяки можливості оперативно та безперешкодно перетинати держкордон. «По суті, ти був дві години з підрозділом у бойовій обстановці, а потім сидиш собі знову в Росії. Кадровики з Росії в «ЛДНР» проходять бойову підготовку, після якої їх відправляють на війну в Сирії. Але для того, щоб щось стверджувати напевно, необхідні незаперечні докази, а за три роки весь наш ГУР з МУРом їх не знайшли. Всі стали смугастими, ні в чому не винними», - розповів Олексій Мочанов.
Події Бойовики «ЛНР» катували плоскогубцями полонену жінку-інваліда Звільнену з полону жительку окупованого Луганська Людмилу Сурженко бойовики терористичного угруповання «ЛНР» катували плоскогубцями. Про це в Facebook повідомив заступник голови Луганської ВГА Юрій Клименко. «Блогера Людмилу Сурженко (псевдонім у соцмережах Людмила Ясна) відпустили з полону 29 липня, зараз вона перебуває у важкому психологічному стані, їй надано медичну допомогу. Так зване «МДБ ЛНР» здійснювало тиск на нашу громадянку, зокрема фізичний, бойовики плоскогубцями пошкодили їй палець на руці з метою оприлюднення в подальшому відео з її «зізнаннями» в роботі на спецслужби України. Обласна влада надає жінці всю необхідну допомогу. Уже підготовлено звернення до міжнародних організацій і в судові інстанції з приводу кричущого порушення прав людини», - написав Юрій Клименко.
Політика Варшава відповіла на відкриття Єврокомісією справи проти Польщі Міністерство закордонних справ Польщі відреагувало на розпочату Європейською комісією процедуру залучення Варшави до відповідальності за порушення законодавства ЄС через реформи. Про це сказано в заяві зовнішньополітичного відомства Польщі. «МЗС Польщі взяло до уваги рішення Європейської комісії запустити щодо Польщі процедуру за невиконання державою-членом Євросоюзу своїх зобов'язань. Ми повторюємо про нашу готовність надати Єврокомісії повну і обґрунтовану відповідь. У судовій системі Польщі роль голів судів має переважно адміністративний характер, а інші дії голів судів не впливають на правове становище сторін», - сказано в заяві. Крім того, польська сторона наголосила, що соцполітика і організація роботи судів належать до компетенції національних урядів, а не інститутів Європейського Союзу. Занепокоєння в Єврокомісії викликає положення закону про суди ординарної юрисдикції в Польщі, що стосується введення різного віку для виходу на пенсію суддів-чоловіків (65 років) і жінок (60 років). Також в ЄК стурбовані новими повноваженнями міністра юстиції Польщі, який тепер може продовжувати мандат суддів, які досягли пенсійного віку. Варшаві дали місяць, щоб дати відповідь на зауваження Брюсселя.
Культура оформление ленты  Лобода знову спробує дати концерт в Одесі Після зірваного в кінці травня в Одесі концерту співачки Світлани Лободи вона знову планує відіграти концерт, але вже 3 вересня на одеському стадіоні «Чорноморець». Сайт продажу квитків Today.od.ua повідомляє, що квитки на концерт Лободи незабаром можна буде придбати від 250 до 900 гривень. Патріотична громадськість негативно сприйняла цю новину. Активісти називають співачку Лободу «любителькою російського рубля», і звинувачують її у виступах в окупованому Криму і Росії. Активісти обіцяють, що і далі будуть пікетувати виступ Лободи в Одесі, обурюючись тим, що співачка не зробила висновків після травневого інциденту. Нагадаємо, Світлана Лобода мала виступити в одеському клубі "Ібіца", однак активісти зірвали її концерт, закидавши шанувальників Лободи димовими шишками і петардами. Сама Лобода втекла з клубу на катері.
Суспільство оформление ленты  У соцмережах скандал навколо українського пілота, який врятував літак у Туреччині Український пілот Олександр Акопов, який майстерно посадив пошкоджений пасажирський літак в аеропорту Стамбула, є вихідцем з Донецька і прихильником «русского мира». Про це в Facebook написав блогер Сергій Наумович. «Український пілот Олександр Акопов, який врятував життя 127 осіб, у травні 2015 року поставив собі на аватарку в Facebook фото глави МЗС Росії Сергія Лаврова. Можете закидати мене камінням, але я відмовляюся переступати через свої принципи, що стосуються російської агресії щодо України. Так, професіонал, так, в цій ситуації молодець, проте, судячи з усього, він великий любитель «вузького світу». Зі сторінки Акопова на вас дивиться людина, яка винна у смертях тисяч українських бійців і мирних жителів. Якщо він заносить собі на аватарку це чудовисько, то це означає, що Олександр перебуває по інший бік барикад», - написав Сергій Наумович. Цей пост викликав неоднозначну реакцію користувачів соціальних мереж:
Події Стрілянина у нічному клубі в Німеччині: поліція виключила версію теракту Стрілянина в нічному клубі в німецькому місті Констанц не була терактом, повідомив журналістам речник поліції міста Констанц Фріц Бецікофер, передає «Радіо Свобода». «Зараз події, що відбулися на дискотеці в нічному клубі ввечері в суботу напередодні стрільби, вже стали ясніші. Це дає нам можливість виключити підозру щодо терористичного акту», - заявив представник поліції. За даними правоохоронців, нападник був вихідцем з Іраку і тривалий час проживав у Німеччині. За уточненими даними, в результаті стрілянини в нічному клубі загинули двоє людей, ще четверо осіб отримали поранення. Нападник під час спроби втечі був підстрелений поліцейським і пізніше помер у лікарні. Також у результаті перестрілки був поранений один правоохоронець, його поранення не є небезпечним для життя. Мотиви стрілка поки не встановлені, поліція продовжує розслідування.
Політика оформление ленты  Скандал з підписом Саакашвілі: блогер вказав на дивний момент Колишній президент Грузії і екс-глава Одеської ОДА Михайло Саакашвілі, позбавлений громадянства України, навмисно вводить громадськість в оману, заявляючи, що під анкетою, на підставі якої йому видали громадянство, розписався не він. Про це на своїй сторінці в Facebook написав блогер Мирослав Олешко. «Саакашвілі підписався під анкетою, в якій сказано, що в разі зазначення недостовірної інформації він може втратити українського громадянства, а тепер він не знайшов нічого кращого як заявити, що під анкетою не його підпис. Складно довести, чий це підпис, так як люди часто розписуються по-різному. Однак не зрозуміло, чому Михайло Саакашвілі мовчав два дні після того, як Ар'єв опублікував скан цієї анкети. Два дні Михайло Саакашвілі і його радники думали, як вчинити, і в підсумку вибрали найбезглуздіший варіант, - заявити, що це не його підпис. Якщо порівняти підписи Саакашвілі під іншими документами, то вони також виявляться абсолютно різними. Це тільки доводить, що Саакашвілі боїться взяти на себе відповідальність за свої вчинки і бреше всім навколо», - написав Мирослав Олешко.
Події У Криму відпустили бойовика, що вбив 16-річного Степана Чубенка В окупованому Криму російські силовики випустили на свободу колишнього командира батальйону донецьких бойовиків «Керч» Вадима Погодіна, який жорстоко вбив 16-річного жителя Краматорська Степана Чубенка. Про це на своїй сторінці в Facebook написав російський журналіст Олександр Тверський. «Російський окупант Вадим Погодін, який розстріляв у червні 2014 року на Донбасі українського школяра Степана Чубенка, сьогодні опинився на волі. Його відпустили з СІЗО Сімферополя. Двоє інших фігурантів у цій справі також уникли покарання», - написав журналіст. Нагадаємо, 20 червня бойовик Погодін був затриманий на 40 діб в окупованому Криму на запит України до Інтерполу. Погодін розшукується за поданням слідчого відділу Краматорського управління поліції за вбивство 16-річного школяра з Краматорська Степана Чубенка і низку інших тяжких злочинів. Як раніше повідомляла російська «Новая газета», до вбивства Степана Чубенка в Донецьку причетні також терористи з підрозділу «Керч» Сухомлинов (кличка Буба) і Москальов (кличка Жора).
Події У Києві сталася масова бійка, є постраждалі У дворі будинку №29 на вулиці Тимошенка в Оболонському районі Києва сталася масова бійка між жителями будинку і компанією невідомих молодих людей, які розпивали у дворі спиртне і лаялися. Про це повідомляє «Київ Оперативний». До компанії вийшла жінка і попросила молодих людей не галасувати, проте у відповідь хтось із них штовхнув жінку і вона впала. На допомогу постраждалій прийшли двоє чоловіків, вони намагалися випровадити компанію з двору, але ті у відповідь бризнули чоловікові в обличчя з газового балончика. Крім того, один з хлопців, розбивши пляшку, зробив так звану «трояндочку», але застосувати не встиг. Місцеві жителі викликали поліцію, а молоді люди розбіглися. Відомо, що в результаті бійки постраждали три людини, вони отримали незначні порізи, опіки очей і садна. У поліції повідомили, що особи п'яти хуліганів вже встановлені і їх розшукують. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею «хуліганство».

Гороскоп на 25 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 25 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Тамари Глоби на 25 квітня 2024 року попереджає про можливі значні зміни у житті цього дня Рекомен....
Симоронський обряд: малюнки на руках, що залучають успіх
Симоронський обряд: малюнки на руках, що залучають успіх
Симоронські обряди — це простий і позитивний спосіб залучити до життя позитивні зміни За допомогою невигадливи....
Як здійснити бажання. Пишемо листа до небесної канцелярії
Як здійснити бажання. Пишемо листа до небесної канцелярії
Техніка виконання бажань - це не чаклунство і не магія На жаль, ні в кого з нас немає чарівної палички, ні джи....
Грошові дні: коли фінансовий успіх сам піде до вас в руки
Грошові дні: коли фінансовий успіх сам піде до вас в руки
У кожному місяці є дні, сприятливі для будь-яких фінансових операцій Астрологи називають їх грошовими
7 защитных оберегов, которые доступны каждому
7 защитных оберегов, которые доступны каждому
У повсякденному житті нас часто чатують на клопоти та неприємності Використання оберегів та захисних талісмані....
більше матеріалів




/-0,6008198261261-/ /-pc-/
Top