counter
Архів Повернутись назад 30 Січня 2019
30 Січня
Кримінал Одіозний співавтор диктаторських "законів 16 січня" рушив у президенти Депутат Верховної ради України V-VII скликань Володимир Олійник заявив, що найближчим часом подасть документи на реєстрацію в якості кандидата в президенти України і  братиме участь у виборах України. «Я не проти Америки, не проти Європи і не проти Росії. Я за український народ. Відповідно до статті 38 Конституції України, всі громадяни України мають право обирати і бути обраними - я скористаюся цим правом. У четвер-п'ятницю подаю документи на реєстрацію кандидатом в президенти України. Я розумію, можуть не зареєструвати. Будемо звертатися в суди», - зазначив він. Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомляли, що після Революції Гідності одіозний співавтор драконівських законів 16 січня живе і працює в Москві. Тісно спілкується з Миколою Азаровим. 5 грудня 2014 року Генеральна прокуратура України висунула Володимиру Олійнику і Ігорю Калетнику підозри в організації незаконного голосування у Верховній Раді 16 січня. За версією відомства, вони заздалегідь підготували протоколи засідання лічильної комісії і вказали в них результати ще не проведеного голосування. Обидва були оголошені в розшук, оскільки перебувають за межами України.
Кримінал Стало відомо, де судитимуть Савченко та Рубана Справу народного депутата України Надії Савченко та Володимира Рубана розглядатиме Слов'янський міськрайонний суд. Про це йдеться на сайті суду. Суд в складі трьох осіб: голова суду - Сергій Пронін, суддя-учасник - Геннадій Неминущий, суддя-учасник - Михайло Гусинський. Надію Савченко звинувачують за низкою статей Кримінального кодексу, зокрема «Підготовка до злочину», «Змова з метою насильницького захоплення влади», «Сприяння терористичної організації» і «Незаконне поводження зі зброєю». Крім того, народному депутату інкримінується «Теракт» і «Замах на життя державних діячів».Санкція цих двох статей передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 10 до 15 років або довічне ув'язнення. Володимиру Рубану висунуто підозру в підготовці терористичного акту, незаконному поводженні зі зброєю.Зараз обидва фігуранти справи перебувають під вартою.
Дозвілля Астероїд наближається: конспірологи гадають, чи буде кінець світу 1 лютого В Інтернеті з'явилася інформація з приводу чергового кінця світу, який, імовірно, настане 1 лютого 2019 року. Чи буде кінець світу чи ні, розкажуть астрологи. НАСА опублікувала дані, які повідомляють, що 1 лютого поточного року до Земля і величезний астероїд зблизяться один з одним, а їх зіткнення може повністю зруйнувати нашу планету. Розміри космічного об'єкта досить вражаючі - за оцінкою астрономів, приблизно два кілометри в діаметрі. Зрозуміло, якщо таке велике космічне тіло зіткнеться із Землею, наслідки будуть катастрофічними. Хмара пилу, що утворюється при зіткненні, поглине все навколо, а значить, дихати на планеті фактично буде нічим, отже, і ми зникнемо з лиця землі. У разі, якщо космічний об'єкт приземлиться в океані, то надто велике цунамі накриє багато континенти. Так чи інакше, сценарії наближення апокаліпсиса вселяють жах і паніку. Астроїд зветься 2002 NT7. Астрономи вирахували швидкість його падання на Землю, яка склала майже 30 кілометрів на секунду. Вчені вважають, що таке зіткнення можна порівняти з вибухом 10-15 ядерних боєголовок. Однак нещодавно працівники НАСА спростували паніку про наближення кінця світу 1 лютого. Згідно зі спостереженнями астрономів, астероїд 2002 NT7 дійсно максимально наблизиться до Землі. Але траєкторія його руху, яка була прорахована ще в далекому 2012 році, вказує на те, що астероїд повинен був піти на прогнозоване зіткнення ще 13 січня цього року, але так і не пішов. А значить, загрози падіння 1 лютого вже немає. Вчені ведуть пильне спостереження за всіма космічними об'єктами, вони навіть склали графік майбутніх космічних тіл до Землі аж до 2028 року - загрози зіткнення поки не очікується. А ось якщо вірити теорії конспірологів, то нас незабаром дійсно чекає кінець світу, правда, постраждаємо ми не від зіткнення з астероїдом, а від загадкових інопланетян з планети Нібіру. Конспірології обіцяють цей кінець світу ще з 2018 року, але поки ніяких підтверджень цієї теорії не було оприлюднено. При цьому вони стверджують, що все живе на планеті було послано цими прибульцями з Нібіру, ​​щоб обжити Землю і зробити її придатною для розмноження живих істот.  Якщо подивитися на ситуацію через призму скепсису, то міф про черговий апокаліпсис на планеті виглядає вже дуже казково. Єдине, що можна сказати з упевненістю: кінець світу тимчасово відміняється.
Здоров`я У продажу в Україні з'явився сир, що не скисає і розчиняється в молоці У Миколаєві на вагу продають сир, який не псується два тижні і розчиняється в молоці. Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook повідомила екс-начальник управління культури Миколаївської міської ради Лілія Заворотня, пишуть Новини Н. За її словами, сир продають на вагу на ринках Миколаєва. Заворотня зазначає, що до смаку цей продукт не кислий і смачний. «Хто-небудь може пояснити що за дивний продукт вже давненько з'явився в продажу в кіосках міста, а зараз і на ринках (переважно у перекупників) під назвою «сир . На вигляд - звичайний усіма нами улюблений дієтичний продукт, за смаком - СМАЧНИЙ! не кислий, але... Цей дивовижний продукт взагалі не прокисає- забула в холодильнику, дістала через 2 тижні - як свіжий. Крім того, повністю розчиняється в молоці. Купують матусі дітям - це безпечно?», - сказано в публікації. У коментарях люди почали припускати, що цей «сир» зроблений з сухого молока, пальмової або кокосової олії.
Економіка Грабіж пенсіонерів. У цьому році очікується зниження пенсій В Україні дефіцит Пенсійного фонду в 2019 році виріс на 16 млрд грн. Головний наслідок - зниження розміру майбутніх пенсій. Зараз, за ​​оцінками експерта в сфері пенсійного забезпечення Галини Третьякової, українці на заслуженому відпочинку в середньому отримують 35% своєї зарплати, пише Обозреватель. Хоча стандарти Міжнародної організації праці, які взяла на себе зобов'язання виконувати України, говорять про те, що розмір пенсії повинен становити не менше 40% звичного заробітку. "І коефіцієнт заміщення буде знижуватися з кожним роком", - впевнена Третьякова. Навіть за умови зростання зарплат і детінізації ринку, рішення Кабміну в рамках реформи знизити коефіцієнт оцінки стажу з 1,35 до 1%, так чи інакше призведе у зниження розміру всіх майбутніх виплат. Прості українці почнуть відчувати на собі нововведення тільки починаючи з поточного року. У минулому році в якості "перехідного періоду" у формулі тимчасово ввели більш вигідні умови (вважали середню зарплату за два, а не три попередні роки). А вже в цьому році пенсіонер, який виходитиме на заслужений відпочинок, отримає приблизно на 26% менше, ніж міг би отримати при таких же умовах, але за старою формулою (діяла до реформи 2017 року).
Здоров`я Є в кожному будинку. В Україні скоро заборонять найбільш ходовий побутовий товар Слідом за європейськими країнами проблемою пластикових пакетів перейнялася і України. Через два роки їх можуть заборонити використовувати і в нашій країні. Таку пропозицію містить законопроект №9507, пише UBR. Правда, пластикове табу, на думку ініціаторів документа, повинно торкнутися не всіх видів пакетів, а тільки найтонших - товщиною до 15 мкм, і трохи більше щільних (до 50 мкм). Та й то, з винятками. Автори врахували любов економних українців до вагових товарів і залишили супермаркетам можливість залишати на розкладках з такими продуктами рулони пакетів розміром не більше приблизно листа звичайного офісного паперу (в складеному стані). "Це логічний крок, оскільки фактичної альтернативи фасувальним поліетиленовим пакетам не існує. Можна прийти в супермаркет з лляною сумкою, як це прийнято в Європі, але цукор на вагу у неї не насиплешь", - говорить Генеральний директор Української асоціації постачальників торговельних мереж Олексій Дорошенко. Якщо документ набуде чинності, торговцям потрібно замінити дешеві пакети більш екологічними. Правда, вже зараз у багатьох торгових мережах пропонують так звані еко-пакети і тканинні сумки. Вони, правда, коштують дорожче, але їх можна використовувати багаторазово. Згідно з нормами законопроекту, такі пакети повинні мінімум на 40% складатися з біологічних інгредієнтів. Тих, які допоможуть їм "розкластися" на вуглекислоту, мінеральні солі, метан і біомасу в короткі терміни. Під заборону також можуть потрапити і звичні нам пакети для сміття.
Події оформление ленты  Під Дніпром на уроці танців померла маленька дівчинка В одному з дитячих центів Кам'янського Дніпропетровської області раптово померла 9-річна дівчинка, повідомляє прес-служба Кам'янського відділення поліції. "Поліцейські з'ясували, що під час заняття дитина раптово відчув себе погано. На допомогу прибули медики, які проводили реанімаційні заходи, проте дівчинку не вдалося врятувати", - йдеться в повідомленні. При огляді тілесних ушкоджень у дитини не виявили. Місцеві ЗМІ повідомили подробиці НП. Так, за даними журналістів, дівчинка відчула себе погано після розминки на танцях і знепритомніла. Керівниця гуртка зробила дитині масаж серця, однак дівчинка померла. Посилаючись на дані медиків, причиною смерті називається діагноз "рефлюкс - зворотний відтік вмісту порожнистих органів". Раніше повідомлялося, що у 17-річної горе-матері на Закарпатті на смерть замерзло немовля.
Кримінал оформление ленты  У Росії за вбивство затримали українця - чемпіона світу з кікбоксингу У Санкт-Петербурзі затриманий українець 24-річний Вадим Оленчик - майстер бойових мистецтв, чемпіон світу з кікбоксингу. Він підозрюється у вбивстві свого знайомого, яке було скоєно в Києві. Оленчика затримували співробітники Інтерполу, оскільки він був оголошений в міжнародний розшук. Саме вбивство, в якому підозрюється кікбоксер, було скоєно ще в 2017 році. Тоді приятеля Оленчика, з яким він відпочивав у барі, знайшли задушеним. Пізніше зникла і дорога машина убитого. При цьому підозрюваний є п'ятикратним чемпіоном України з тайського боксу. Україна, як очікується, направить запит на його екстрадицію. Раніше повідомлялося, що в міській лікарні Бердянська Запорізької області росіянин влаштував  стрілянину, в результаті чого отримав поранення охоронець медустанови.
Політика Українців хочуть перевіряти на детекторі брехні через Донбас Українців можна перевіряти на детекторі брехні на предмет співпраці з окупаційною владою на Донбасі, заявив головний військовий прокурор Анатолій Матіос. Як уточнив Матіос в ефірі одного з телеканалів, глава держави Петро Порошенко раніше говорив, що в умовах окупації потрібно відсіяти простих людей від тих, хто ініціює фейкові вибори. За словами Матіоса, такого механізму, звичайно ж, немає. "Це провести через Верховну Раду буде неможливо", - поскаржився головний військовий прокурор, додавши, що при цьому в Одесі розробили спеціальну програму на базі одного досить потужного інтелектуально-наукового центру. "Програма за принципом проходження поліграфа на комп'ютері будь-якою осудною людиною, яка за певним алгоритмом реагує на перелік питань. І реакція на ці питання дає відповідь - говорить щиро або нещиро", - сказав Матіос, який, втім, сам не є науковим співробітників і такої освіти у нього немає. Також прокурор зазначив, що "доведеться пропустити все населення" України через поліграф. Раніше Матіос озвучив страшну статистику небойових втрат в армії.
Дозвілля оформление ленты  Секс-символ 80-х помирає від раку на самоті й убогості Секс-символ російського кіно Андрій Харитонов бореться з онкологією і пережив вже шість операцій. Як повідомила близька подруга актора, художниця Тетяна Стрельбицька, Харитонов переживає "самотнє згасання". "Його зжирає хвороба, і він не потрібен нікому з тих, хто створив на його таланті і праці власне благополуччя. Чиновницьке вухо не чує болю, глухе до співчуття!" - повідомила вона на своїй сторінці в Facebook, давши номер карти банку, щоб небайдужі могли допомогти Харитонову з лікуванням "Не дайте великим артисту проживати своє життя в муках, доведіть, що він як і раніше потрібен нам! Прийміть як даність, для бюрократів він стрічка в статистиці, кома в звітності, а нами, глядачами, він шанований", - уточнила художниця. Пізніше вона подякувала тим, хто скинув на карту гроші і допоміг акторові. Нагадаємо, Харитонов був секс-символом радянського і російського кіно. Він знімався у фільмах "Овід", "Зірка і смерть Хоакіна Мур'єти", "Людина-невидимка", "Таємниця чорних дроздів". Раніше повідомлялося, що в Запоріжжі від онкології помер знаменитий дитячий лікар. Раніше повідомлялося, що в Запоріжжі від онкології помер знаменитий дитячий лікар.
Кримінал оформление ленты  Бізнесмен, який втратив майно через рейдерів, закликав міністра юстиції Петренка "навести лад" Бізнес просить міністра юстиції України Павла Петренка навести лад у сфері державної реєстрації та побороти рейдерські схеми. З відкритим зверненням до міністра юстиції виступив київський бізнесмен, власник заводу ПАТ «ЕМЗ» (Експериментальний механічний завод) Рубен Арутюнов. Своє звернення бізнесмен розмістив на своїй сторінці в Facebook. «Найближчим часом СБУ, спільно з ДБР, поставлять жирну крапку в питанні рейдерського захоплення моїх активів. Однак вважаю, цього не достатньо, адже мій випадок далеко не поодинокий. А проблема рейдерства не за чутками знайома кожному бізнесменові в Україні», - пише бізнесмен. За його словами, вже 2,5 року триває його боротьба за повернення у власність майнового комплексу, купленого у київського ПАТ «ЕМЗ». Приміщення заводу по вулиці Кирилівській бізнесмен придбав у 2009 році. Однак у 2016-му почалася рейдерська атака на майно Арутюнова з боку його бізнес-партнера на ім'я Володимир Литвин, а також низки міноритарних акціонерів заводу. «Для цього вони використовували весь «класичний» набір методів рейдерства... В «кращих» українських традиціях доводити свою правоту в судах змушений я. Хоча, по суті, є стороною, яка постраждала в конфлікті. Але все ж, починаючи з 2016 року, я виграв суди всіх судових інстанцій і підтвердив своє право власності», - пише Арутюнов. У період з 19 грудня по 27 грудня 2018 року, після завершення чергового судового слухання, виграного на користь бізнесмена, Арутюнов приступив до повторного юридичного оформлення прав власності на майновий комплекс ПАТ «ЕМЗ». А вже 28 грудня розпочалася чергова атака на майно бізнесмена. «28-го грудня, ввечері о 19:30, останньої п'ятниці перед новорічними святами, незважаючи на пряму судову заборону і обтяження, державним реєстратором Нікітіною Юлією Володимирівною (КП «Реєстратор», м.Київ) були скасовані реєстраційні дії реєстратора Івана Подоляки з КП «ЖИТЛО СЕРВІС», з оформлення мого законного права власності на приміщення, куплені у ПАТ «ЕМЗ». Те, що ці події пов'язані з Володимиром Литвином і його подільниками, приховувати ніхто і не намагався», - пише бізнесмен. Він повідомив, що в зв'язку з цією ситуацією він знову змушений був звернутися в правоохоронні органи.«За фактом втручання в Реєстр держреєстратором Юлією Нікітіною Головним управлінням по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ, спільно з ДБР, відкрито кримінальне провадження. І я буду максимально співпрацювати з правоохоронними органами для того, щоб ця справа була доведена до кінця, до судового вироку! Щоб усі причетні до незаконного втручання в роботу Реєстру у справі ПАТ «ЕМЗ» понесли покарання, яке передбачено Законом. Щоб і в майбутньому ні в кого з держреєстраторів або нотаріусів не виникало бажання брати участь у рейдерських схемах», - додав Арутюнов. Він також закликав міністра юстиції Павла Петренка навести лад у роботі державних реєстрів та побороти рейдерські схеми. «Ці схеми були б неможливі без сприяння окремих чиновників Мін'юсту, їхні імена вже давно відомі СБУ і Державному бюро розслідувань... Бездіяльність держави породжує відчуття безкарності у рейдерів! Закликаю міністра юстиції втрутитися в ситуацію і навести лад у сфері захисту прав власності в Україні. Вдосконаліть процедуру роботи з Реєстрами, знайдіть рішення для того, щоб власники бізнесу в Україні відчували себе захищеними. Про які інвестиції, бізнес-клімат, економічний розвиток в Україні можна говорити, поки існує таке явище, як рейдерство?» - звернувся Арутюнов.
Економіка Українцям знизили норму споживання газу Кабмін змінив норму споживання газу для населення, встановивши її на рівні 3,29 кубометра газу на одну особу на місяць для домогосподарств без лічильників. Як повідомляється на урядовому порталі, норма в 3,3 кубометра була встановлена ​​в 2016 році, але за рішенням суду вона була скасована і в дію вступили старі, збільшені норми в 9,8 куб. м при наявності газової плити та централізованого гарячого водопостачання, 18,3 куб. м - за відсутності гарячого водопостачання та газового водонагрівача, 23,6 куб. м - при наявності газового водонагрівача на одну людину на місяць. Таким чином, норма споживання газу для населення знижена в три рази. Раніше повідомлялося, що в грудні 2018 року середній розмір субсидій на послуги ЖКГ в Україні склав 713, що менше на 28,2% менше в порівнянні з відповідним періодом 2017 року.
Дозвілля Головній пропагандистці Путіна смачно плюнули в обличчя Керівник телеканалу Russia Today і топ-пропагандистка Кремля Маргарита Симоньян в своєму Телеграм-каналі розповіла "вибухову" історію, як невідомий чоловік плюнув їй просто в обличчя в далекому минулому. "Вранці на своєму сірому фольксвагені, недавно подарованому мені тодішнім бойфрендом, поїхала снідати з другом, який давно працював з іноземними телеканалами і повинен був, як я сподівалася, хоч щось про них розуміти. На світлофорі мені посигналив якийсь мужик - відкрий, мовляв, вікно. Я відкрила - подумала, хіба мало що, багажник, там, не закритий, шина спустила. Ще й повернулась в його бік, щоб краще розчути.  І рівно в цей момент мужик смачно і з задоволенням плюнув мені просто в обличчя", - написала вона. Симоньян уточнила, що, можливо, вона "підрізала" його на дорозі, а, можливо, за її словами, чоловік був психом. Історія Симоньян потішила мережу і справила серед користувачів інтернету справжній фурор. У нашому сегменті Facebook навіть жартують, що чоловік, який плюнув їй в обличчя, "схожий на Борислава Березу" в світлі останнього інциденту в ПАРЄ. Нагадаємо, Береза ​​обізвав "повією" російську пропагандистку Ольгу Скабєєву.
Дозвілля ТОП питань, на які не відповість жоден екстрасенс Багато людей з тих чи інших причин звертаються до екстрасенсів. Одні хочуть дізнатися свою долю, інші - знайти зниклих родичів, треті - дізнатися дату майбутньої події, а четверті - зняти порчу, приворот або іншу негативну програму, яка заважає їм бути щасливими. Кожному клієнту екстрасенс допомагає в міру своїх сил і можливостей. Більше того, здатні спілкуватися з духами і заглядати в майбутнє, ясновидці дають унікальну інформацію, керуючись якою людина може планувати своє подальше життя. Але є речі, про які вам ніколи не скаже жоден екстрасенс! 1. «Коли я помру?» Практично кожна людина, яка відвідує екстрасенса, при особистій зустрічі намагається дізнатися, скільки років їй відвела доля, коли вона помре і як це станеться. Однак професійний медіум ніколи не скаже цього клієнту, навіть якщо точно знає відповіді на ці питання. Він розуміє, що людині ця інформація не полегшить життя, а навпаки - сильно ускладнить його. Дізнавшись дату смерті, людина стане неспокійною і недовірливою, буде постійно думати про свою долю і, в кінцевому підсумку, прийде до думки про самогубство. Більше того, не кожен оракул дійсно здатний бачити майбутнє в таких подробицях, а ті, хто все ж здатний, знають, що в долю будь-якої людини можуть втрутитися вищі сили. Передбачення в цьому випадку виявиться банальної неправдою. Тому екстрасенси, в більшості своїй, ігнорують подібні питання клієнтів або говорять про них обтічно, даючи низку порад, що дозволяють уникати передчасної кончини. 2. «Чи зможу я одужати?» Питання здоров'я тяжкохворої людини - ще один момент, на якому досвідчені екстрасенси не поспішають загострювати увагу. Причина та ж, що і в першому пункті, адже це питання безпосередньо пов'язане з життям і смертю. Багато медіуми прекрасно визначають фізичний і емоційний стан хворого, але давши йому конкретну інформацію, вони надають йому «ведмежу послугу». Сказавши людині, що вона точно одужає, оракул спровокує її на відмову від лікування, а якщо скаже про те, що все закінчиться фатально - вб'є останню надію на одужання. Взагалі клієнти магів і екстрасенсів роблять помилку, коли думають, що, звертаючись до магів і чародіїв, вони зможуть вирішити свої проблеми зі здоров'ям. Так, деякі медіуми можуть бути прекрасними діагностами, але лікувати фізичні нездужання повинні інші фахівці, а тому не дивуйтеся, коли екстрасенс на ваше запитання про можливе лікуванні порадить вам відвідати лікарів. 3. «Не підкажете виграшний номер лотереї?»Тільки найбільш дотепні циніки зважаться прийти на сеанс до медіума, щоб попросити його передбачити виграшну комбінацію в лотереї. Просто цифри являють собою нескінченні комбінації чисел, які випадають, не підкоряючись жодному закону природи. Природно, навіть найсильніші екстрасенси не можуть передбачити виграшну комбінацію. В іншому випадку вони б самі давно стали мільйонерами. Дивлячись на людину, медіум може сказати, чи підходить вам цей день для того, щоб грати в лотерею, чи ні. Все інше повністю залежить від вашої удачі. Інакше як пояснити ті випадки, при яких люди, які виграли великі суми в лотерею, втрачали квиток, так і не отримавши виграшу? 4. «Коли відбудеться та чи інша подія?»Тисячі людей, відвідуючи медіумів, хочуть в точності знати, коли вони зустрінуть своє кохання, коли їх чекає підвищення по службі, або намагаються вивідати дату будь-якої іншої події, але максимально точну. Ось тільки жоден оракул не може назвати точну дату події, що цікавить вас. Як правило, провидець окреслює приблизний період часу, в якому обумовлюються подія може відбутися з великою часткою ймовірності. Але точного числа і часу не знає ніхто. 5. «Чи зможу я змінити свою долю?»Жоден екстрасенс не скаже вам про те, що ви не в силах змінити свою долю. Медіум розповість вам про те, що бачить ваше минуле, привівши в доказ кілька незаперечних фактів, скаже, що бачить ваше майбутнє. Однак станеться вона лише в тому випадку, якщо ви будете робити рішучі дії зі зміни власного життя. І навіть якщо на ділі ці дії будуть безрезультатними, екстрасенс не скаже вам про це, щоб не позбавляти надії. Джерело: cluber.com.ua.
Політика Поклонська вибухнула фейком про "вкрадений труп" на Майдані Депутатка невизнаної в Україні Держдуми Наталія Поклонська вибухнула новою порцією фейків про Євромайдан. "Пригадую новорічну ялинку 2013-2014 на майдані... вони вкрали в морзі труп і повісили на ялинку. Ми навіть не виїжджали на місце, нам не дозволяли, тому що нас би викрали", - сказала вона в інтерв'ю російській пропагандистській "КП". За її словами, люди в Києві "не контролювали себе". "Те, що відбулося в Києві, починаючи з 30 листопада 2013 року (і не закінчується до цього часу) - це наче чорти вискочили з попелища і влаштували пекельні танці. Для мене в пам'яті це залишилося саме у вигляді такої картинки. Люди не контролювали себе... Мінус 20 у Києві (холодно там взимку, і зима 2013 року теж була ядреною такою), а вони напівроздягнені, з чайком! .. у чаї - невстановлена ​​речовина, і ось барабанять у свої барабани", - поділилася Поклонська результатом своєї бурхливої фантазії. Нагадаємо, чоловік Поклонської зізнався, що весілля зіграли  в придорожній дірі з поганою їжею.
Події оформление ленты  У Харкові в "реабілітаційному центрі" катували 25 людей У Харкові припинили діяльність "реабілітаційного центру", в якому просто катували людей, повідомляє прес-служба місцевої прокуратури. Днями прокуратура і поліція викрила діючий підпільний реабілітаційний центр, який функціонував під виглядом благодійної діяльності. За даними слідства, людей доставляли в центр проти їх волі. "Пацієнтів" утримували силою і погрозами. У постраждалих відбирали особисті речі, гроші та мобільні телефони, фактично позбавивши можливості викликати допомогу. Після цього людей закривали в орендованому приватному будинку. Вони не могли самостійно покинути будівлю і повинні були виконувати встановлені організаторами центру правила. У разі непокори або спроби втечі до потерпілих застосовували тортури: били, не випускали на прогулянки, насильно тримали в холодній воді або холодному приміщенні тощо. Всього правоохоронці звільнили з "полону" 25 осіб, серед яких троє - неповнолітніх (дівчата 15 і 17 років і 17-річний хлопець). Прокуратура висунула підозру 35-річному чоловікові в незаконному позбавленні волі і катуванні більше двох осіб (ч. 2 ст. 146, ч. 2 ст. 127 КК України). Йому загрожує до 10 років позбавлення волі. Слідством також встановлюються інші особи, які, ймовірно, причетні до скоєння злочину. Раніше ГПУ показала знаряддя тортур, які застосовують в українських в'язницях.
Дозвілля Не лізьте в чужі справи: гороскоп на 31 січня 31 січня гороскоп переповнений флюїдами підвищеної суспільної активності. Весь день і навколишні, і ви будете відчувати непереборне бажання втрутитися в чужі справи, навіть якщо про це ніхто не просить. Дати дружню пораду, докорити за неправильну поведінку, нав'язати свою думку - завтра подібна поведінка багатьох буде здаватися в порядку речей. Такий вже це день, що кожен буде вважати, що він точно знає, як треба. Овен Ви, безумовно, - вінець творіння, унікальний в усіх відношеннях. Сім варто пишатися, проте не треба забувати, що майже кожен з решти представників людства схильний думати так само. І вони теж мають на це право. Сьогодні вам доведеться шукати компроміс між своїми амбіціями і повсякденними обов'язками. Телець Послухайте сьогодні, що говорять розумні люди - ви потребуєте стимуляції мозкової діяльності. Близнюки 31 січня ви можете не без подиву виявити, що ваша впевненість у чомусь, яка ще вчора здавалася твердокю, поступово випаровується, поступаючись місцем протилежній думці. Можливо, це й на краще. Рак У четвер вам слід бути обачним. Велика небезпека наробити дурних помилок, відповідати за які доведеться як за щось серйозне. Лев Вам терміново необхідно поліпшити настрій. Візьміться за якесь завдання, з тих, що простіше і не вимагають багато часу. Впоравшись із ним, ви відчуєте прилив упевненості в собі. Діва Постарайтеся абстрагуватися від усіх проблем, включаючи найдрібніші і найбільші. Не давайте використовувати себе для переміщення важких предметів, як фізичних, так і духовних. Терези Подивіться на ситуацію, свою роль у ній і роль ваших партнерів з пристрастю. Не виключено, що на ваших вухах висить вже порядна порція локшини. Скорпіон Чим скаржитися на долю, порадійте краще тому, що маєте. В іншому випадку ви ризикуєте втратити і цей привід. Не давайте нікому порад, їх сьогодні не оцінять. Стрілець Якщо для досягнення мети потрібно трохи ризику, 31 січня ви зможете на нього зважитися. Якщо ж ви програєте, то зможете втішитися тим фактом, що придбали корисний життєвий досвід. Козеріг Взаємини з близькими нині теплі, але можуть стати гарячими і почати вибухати. Таким якістю як об'єктивність ви сьогодні похвалитися не можете. Не дозволяйте зайвої підозрілості зіпсувати вам життя. Водолій 31 січня вам може знадобитися порада. Не варто особливо замислюватися над тим, у кого його попросити, запитаєте всіх, хто потрапить під руку. Вас адже ніхто не зобов'язує скористатися кожним з отриманих відповідей. Риби Вплив Місяця, можливо, змусило вас крутитися дзиґою останнім часом, тепер же ви, нарешті, зможете зітхнути спокійно. 31 січня нічого не буде відбуватися, а якщо і буде, то ваша активна участь не буде потрібна.
Політика Гриценко і Луценко скандально "помірялися" службою синів на війні Кандидат у президенти Анатолій Гриценко і генеральний прокурор Юрій Луценко публічно поскандалили через війну на Донбасі, зокрема, на тему служби в АТО їхніх синів. Так, раніше Гриценко в інтерв'ю Дмитру Гордону заявив, що його син брав участь в антитерористичній операції, а ось президент, генпрокурор і секретар РНБО своїх синів від АТО ховали. Ця фраза не залишила байдужим Юрія Луценка і він заявив, що дає Гриценку 24 години на вибачення за слова про його сина, попутно зазначивши, що його син "пішов в 2014 році на фронт добровольцем". Скандал отримав продовження, коли Гриценко заявив, що перед Луценком вибачатися не буде, але перед сином Луценка все ж на всякий випадок вибачився. "Вибачатися, тим більше перед Луценком, патологічно брехливим по життю, - ні за що і не буду. Якщо мої слова його якось зачепили, то Луценку-сину я приношу свої вибачення", - написав Гриценко на своїй сторінці в Facebook. Втім, і на цьому конфлікт не закінчився, бо дружина генпрокурора Ірина Луценка заявила, що готує судовий позов проти Гриценка. Нагадаємо, раніше головний військовий прокурор Анатолій Матіос заявив, що українців можна перевіряти на детекторі брехні на предмет співпраці з окупаційною владою на Донбасі.
Дозвілля Відповідний день для укладення шлюбу. Любовний гороскоп на 31 січня Романтика, чуттєві пристрасті, палаючий вогонь кохання - все це 31 січня не надто актуально. Зате день хороший для налагодження сімейних відносин, укладання шлюбів і підписання шлюбних контрактів. Овен 31 січня вам слід приготувати якийсь сюрприз для вашої коханої людини. Постарайтеся зробити все можливе для того, щоб вона до найвідповідальнішого моменту навіть не здогадалася про те, що щось таке заради неї затівається. Тим сильніше буде її позитивна реакція на ваші дії. Телець У четвер вам варто відпочити від товариства  вашої коханої людини і ненадовго присвятити себе чомусь менш романтичному, але трохи більш корисному. Наприклад, навчання або читання книги, до якої так давно не могли дістатися. Та й вашій коханій людині вільний час не завадить. Близнюки У цей день навколо вас збереться безліч людей, які будуть мріяти про те, щоб ви поділилися з ними своєю невичерпною енергією і волею до життя. Слідкуйте за тим, щоб вони ні в якому разі не сіли до вас на шию, тому що знімати їх звідти буде більш ніж проблематично. Рак 31 січня вам захочеться трохи пограти з вашим коханою людиною, як кішці з мишкою, хіба що без радісного поїдання жертви в щасливому фіналі. Але чи сподобається вашому самостійному і самодостатньому партнеру уготована йому роль? Хочеться вірити, що так, інакше сварки не уникнути. Лев Дозвольте собі бути слабким поруч з вашою коханою людиною. Можна навіть сльозу пустити, якщо є таке бажання. Ваша половинка вас зрозуміє, приголубить і зробить усе можливе для того, щоб вам стало добре, тепло і затишно. В іншому випадку ви можете себе замкнути в високу недоступну вежу, звідки їй доведеться вас рятувати. Діва У четвер техніка буде проти ваших відносин з вашою коханою людиною. Мобільні телефони, інтернет, автобуси, машини і навіть метро будуть активно перешкоджати вашій зустрічі. Однак якщо ви все ж зустрінетеся незважаючи на обставини, побачення вийде незабутнім! Терези 31 січня не варто будувати занадто великі плани щодо вашого спільного майбутнього з вашим коханою людиною. Все одно все вийде якось інакше, зовсім не так, як ви це собі уявляли. Тому щоб уникнути розчарувань постарайтеся плисти за течією. Так воно краще буде. Скорпіон У четвер вашій коханій людині не доведеться довго вас вмовляти на те, щоб провести цей день в його суспільстві. Вам і самому буде дуже цього хотіти, тому відмовлятися від перспектив таких райдужних ніякого резону у вас не буде, навіть не шукайте. Стрілець Якщо сьогодні вам поступилися місцем в громадському транспорті, не поспішайте сумувати з приводу свого віку. Швидше за все, причиною тому прояву уваги стали ваша привабливість і бажання поступився познайомитися з вами ближче. До речі, такий спосіб знайомства можна взяти на замітку. Козеріг 31 січня ви відчуєте особливу ніжність до вашої коханої людини. Невідомо, чим саме вона буде продиктована, однак результат вам обов'язково повинен сподобатися: почуття буде дуже теплим, ніжним, всеосяжним і приємним. Частіше і довше б так... Водолій Водолії нині цілком виправдають свою назву - товкти воду в ступі і вивергати слова нескінченним потоком - це у вас буде виходити активно. Дивіться, як би домашні не захлинулися. Самим стриманим нагадаємо Козьму Пруткова: «Якщо у тебе є фонтан, заткни його - дай відпочити і фонтану». Риби Ваша кохана людина сьогодні буде як ніколи незібрана, розсіяна і взагалі буде створювати враження інопланетянина. Доведеться вам нести за неї повну відповідальність, керувати її діями і стежити за тим, щоб вона все робила правильно і в строк.
Дозвілля оформление ленты  Ані Лорак жахнула вульгарним вбранням і ненафарбованим обличчям після розлучення Співачка Ані Лорак, яка гастролює активно в РФ, неприємно здивувала шанувальників дивним зовнішнім виглядом і відсутністю макіяжу. Так, у своєму Інстаграмі актриса Олеся Судзиловська опублікувала фото з Лорак. Разом вони прийшли на лекцію про сімейні взаємини. Співачка на фото зовсім не нафарбована.   Лорак також виставила фото, на якому позує в теплих колготах, коротких джинсових шортах поверх них, а на голові у неї кепка. При цьому Лорак позує без грама косметики. В кінці минулого року Лорак офіційно подала на розлучення з Муратом Налчаджиоглу, історії зрад якого неодноразово потрапляли в ЗМІ. Лорак також виставила фото, на якому позує в теплих колготах, коротких джинсових шортах поверх них, а на голові у неї кепка. При цьому Лорак позує без грама косметики. В кінці минулого року Лорак офіційно подала на розлучення з Муратом Налчаджиоглу, історії зрад якого неодноразово потрапляли в ЗМІ.
Дозвілля У кого зі знаків Зодіаку ангельська душа? Людські душі мають дві сторони - ангелів і демонів. І всі вони відвідують планету для врівноваження балансу між добрими намірами і злими. Душі-демони допомагають людям боротися з труднощами, долати прикрощі та мириться з втратами. Душі-ангели вчать любові і добра. І все б хотіли мати ангельську душу, щоб зробити світ світлим і добрим. Але не всі люди є власниками такої душі, є тільки деякі і обрані. Астрологи визначають залежність характеру людини від небесних світил, і те, яка душа буде у людини. Є тільки 3 представники з душею доброго Ангела. Терези Цей знак наділений ангельски чистою душею. Їм властиво розуміти і брати на свої плечі чужі проблеми, як свої власні. У житті їх чекає багато злетів і падінь, але вони завжди переймуться до людського горя і запропонують свою допомогу. І якщо буде потрібно їх участь, вони кинуться від своїх справ і відмовляться від звичного життя, якщо їх про це попросять. Причому роблять це вони безкорисливо, часом навіть для незнайомих людей. Їх здатність швидко розбиратися в ситуаціях поза всяким сумнівом, тому добробут людей вони ставлять понад усе. Ще інші представники наділені даром тонко відчувати красу. Їхнє вміння помічати красу там, де її ніхто не бачить, робить їх особливими від інших людей. До того ж, вони здатні створювати красу і вселяти в неї гармонію. Вони вміють створювати душевний настрій і лікувати розбиті серця, вселяючи в них віру в кращі часи. Ці знаки власники справжнього ангельського терпіння, і їх близьким дуже пощастило, що вони знаходяться разом з ними. Вони намагаються завжди бути врівноваженими і спокійними, тому їх дуже важко вивести з душевної комфорту.   Водолії Вони наділені мудрістю і спокоєм. У них справжнє велике серце, якого немає ні у кого. У ньому завжди знайдеться місце для радості і болі. Їх по праву можна вважати лікарі людських душ, тому частіше за інших займаються благодійністю і борються за людські права. І всі ці їхні благі наміри стають причиною того, що у них немає часу створити власну сім'ю. Але у них і немає часу жити своїм життям, адже вони постійно прагнуть когось рятувати або виручати. Але навіть якщо їм не потрібно буде когось рятувати, то все одно, вони знайдуть тих, хто потребуватиме допомоги. І робити це представники будуть з великою задоволеністю. У них настільки велика самовіддача, що здається, їхня витримка на межі і вони скоро здадуться. Але це думка оманлива. Їхній запас життєвої енергії настільки великий, що їм знадобиться невеликий проміжок часу для її відновлення, і вони знову готові вирушати на допомогу. Також вони наділені не тільки мудрістю, але і прекрасною інтуїції. Вони можуть тонко відчувати, в якій стороні знаходиться стежка до успіху, а де кут, за якою слід звернути, щоб уникнути неприємностей. А на всі труднощі вони дивляться з філософської точки зору, що дає їм можливість берегти здоров'я і не витрачати свою енергетику. І до таких мудрим і раціональним людям тягнуться і приходять за порадою. Риби Їхня здатність в інтуїції має широкий розмах. Вони здатні володіти таємними знаннями і бачити те, що іншим недоступно. З них виходять прекрасні ясновидці або провісники. Вони лікують людські душі, наставляють їх на істинний шлях і підштовхують до вірного рішення. Також вони відмінні провідники у власну душу, допомагаючи людям знайти сенс життя і зрозуміти їх справжнє призначення. Для деяких людей, які наважилися на останній крок, ці представники є справжніми ангелами-охоронцями. Вони прекрасні творці всього вишуканого і сьогодення. Своєю інтуїцією вони настільки користуються віртуозно, що вона їм допомагає творити божественні шедеври, дістаючи геніальні ідеї з самої душі. І щоб представники не почали творити, все у них виходить ідеально. І на все це у них йде сила-силенна сил і енергії, хоча їх ресурси не безмежні. Але у них є ще здатність швидко само відновлюватися. І роблять це вони на підсвідомому рівні, відключаючи від зовнішнього світу і перезавантажуючись на новий лад. Джерело: cluber.com.ua.
Дозвілля Магічний японський тест, який розповість про вас усе Гарантую, що в інтернеті ви зможете знайти всього пару тестів, які будуть настільки ж інформативними як той, про який я розповім. Цей тест відомий під назвою «кубічного тесту особистості» і був розроблений японськими психологами в 2000 році. Вперше його опублікували в книзі-бестселері Тадахіко Нагао і Ісаму Сайто «Кокологія. Психологічні ігри». Автори акцентують увагу на глибокому аналізі людської психіки за допомогою теорій Фрейда і Юнга. Всі кокологічні питання засновані на фантазії і субмодальностях. Книга пропонує відповісти на ряд питань, складених таким чином, щоб визначити ставлення людини до близьких, сім'ї, любові, роботи та інших аспектах життя. По суті, це гра в самопізнання, яка дозволяє дізнатися цікаві і кумедні факти про себе, відповідаючи на цілком безневинні питання. Тест «Куб у пустелі» - це один з найпопулярніших тестів, які описані в книзі Тадахіко Нагао і Ісаму Сайто. Що ж робить тест особливим? На відміну від багатьох інших опитувальників, тест «Куб у пустелі» змушує зануритися в свою підсвідомість в пошуках того, про існування чого ми навіть не підозрювали. Таким чином, можна отримати більш глибоке і реальне розуміння власної особистості. Чи готові спробувати? Тоді давайте почнемо! Я дам вам кілька підказок, а ви постарайтеся подумки відтворити в уяві все те, що бачите. Для початку уявіть, що ви опинилися в пустелі. І вона просто величезна. Посеред цієї пустелі знаходиться куб. Бачите його? Наскільки цей куб великий? Де саме він стоїть? Він занурений в пісок або ж стоїть на поверхні? Чи рухається він? З якого матеріалу він зроблений? Подумайте над цим, а потім переходьте до наступної підказки. Раптом ви розумієте, що в пустелі крім куба є ще і драбина. З якого матеріалу вона виготовлена? Вона велика? Нова чи стара? Де вона стоїть по відношенню до куба? У пустелі з'явився кінь. Він переміщається? В який бік він направляється? Не можете уявити коня? Не варто переживати з цього приводу. Просто запишіть собі на аркуші паперу все, що вам не вдається створити в уяві. А тепер уявіть собі квіти. Як багато їх перед вами? Де вони знаходяться щодо всіх інших об'єктів? З якого ґрунту зростають? Сподіваюся, ви взяли з собою парасольку, тому що ось-ось вибухне буря! Бачите, як вона насувається? Наскільки сильний вітер? Буря тільки видніється вдалині або ж ви стоїте прямо в її центрі? Вона якось впливає на інші предмети, раніше вже представлені вами? У чому сенс усього цього? Це магічне питання, і я радий, що ви його поставили. Куб уособлює людське его. Якщо в ваших фантазіях у нього великі розміри, значить ви досить самовпевнена особистість. Компактні розміри свідчать про те, що вашими відмітними рисами характеру є скромність і сором'язливість. Якщо куб занурений у пісок, то ви любите планувати все наперед. А якщо він розташований прямо на поверхні, то у вас діловий стиль мислення.Рухомий куб означає, що ви мислите нестандартно і уникаєте обмежень. Драбина символізує друзів. Якщо ви уявили собі драбину, притулену до куба, то у вас дуже тісні відносини з друзями, і ви розраховуєте на їхню підтримку. Якщо ж сходи лежить осторонь, то ви віддаєте перевагу бути незалежним. Якщо сходи лежить під кубом, то ви авторитет для своїх друзів. Якщо куб і сходи розміщені на одному рівні, то і ви з друзями маєте однаковий вплив. А якщо сходи знаходиться над кубом, то ваші друзі є для вас авторитетом. Коротка драбина означає, що ви віддаєте перевагу тісному колу знайомств. Якщо ж вона довга, то ви екстраверт, у якого багато соціальних контактів. Кінь - символ ідеального супутника життя. Якщо уявлена вами тварина - це сильна робоча конячка, тоді ваша ідеальна друга половинка повинна бути трудоголіком і надійною людиною. Уявили собі більш ніжну тварину? Тоді ви бачите свого ідеального супутника життя як такого, що пишається своєю зовнішністю і любить себе побалувати. Якщо кінь стоїть далеко від куба або направляється в протилежний від нього бік, то зараз ви емоційно відсторонені від поточного партнера або ж він далекий від ідеалу. Квіти - це діти. Скільки квітів ви собі уявили, стільки дітей вам хотілося б завести в реальному житті. Якщо ці квіти ростуть поруч з кубом, то ви або прагнете до близьких стосунків зі своїми дітьми, або у вас вже налагоджені такі стосунки. Квіти знаходяться далеко від куба? Тоді ви просто не цінуєте близькі стосунки з власною дитиною. Буря - вираз ваших страхів. На якій відстані від себе ви уявили бурю? Чим далі вона від вас, тим менше турбот у вашому житті. Те, що буря майже підібралася до куба, означає вашу готовність впоратися з конфліктною ситуацією. А якщо негода вирує просто над кубом, то просто зараз ви повністю поглинені поточними турботами. Джерело: cluber.com.ua.
Дозвілля оформление ленты  Скандальна Настя Рибка розповіла про секс у тайській в'язниці Відома скандальна ескортниця Настя Рибка (Анастасія Вашукевич) розповіла, як займалася сексом, перебуваючи під арештом у в'язниці Таїланду. "Так, раз в пару місяців ми в суд виїжджали. Тра ... сь з ним", - сказала в інтерв'ю в програмі "Шоу без назви" Рибка, вказавши на свого секс-тренера Алекса Леслі (Олександра Кирилова). Вона уточнила, що сексом вони займалися, коли виїжджали в суд і там можна було заплатити за оренду кімнати. При цьому вона заявила, що у неї було близько ста сексуальних партнерів. Нагадаємо, Рибку, Леслі і ще шістьох росіян і білорусів засудили до умовних термінів ув'язнення і фактичного висновку, що дорівнює вже відбутий термін, у справі про організацію надання секс-послуг в Таїланді, що заборонено в цій країні. Їх депортували з Таїланду до Москви.
Суспільство оформление ленты  "Тут не можна в туалет". У школі на Волині знущаються з дітей У ковельській школі №7 на Волині спалахнув скандал навколо шкільного туалету і цькування учня. Так, школяр Павло Оксенюк написав у Facebook, що його не пускали в шкільний туалет, бо шкільна адміністрація видала наказ не впускати в туалет дітей з 5 класу. "А сам я ходжу в 8-й, причин не називають. Про це знав тільки мій брат близнюк, а я не знав. Я вирішив піти в туалет по фізіологічним потребам людини. Побачивши мене, що я йду в напрямку туалету," прибиральниця " взяла мене міцно за праву руку і сказала "Вийшов, тут не можна в туалет". Почувши це, друга прибиральниця сказала: "(Ім'я прибиральниці я просто забув) не чіпай його, він неадекват!". Після цього я прибрав руку першої прибиральниці і включив камеру!" - повідомив підліток. Хлопчику заявили, що він повинен ходити в інший туалет, шокуючі фотографії якого він виклав у мережі. Пізніше хлопчика викликали до директора. Раніше повідомлялося, що у Вінницькій області дитину довели до самогубства.
Здоров`я Вискочив прищ на носі, лобі, підборідді, щоці: що обіцяють прикмети Виявляється, прищ здавна вважався знаком долі. Якщо вірити народній мудрості, то прищики, що несподівано з'явилися на обличчі, віщують значні зміни в житті. Іноді, почервоніння на обличчі у вигляді прищика з'являється без вагомої причини. Народна мудрість пояснює їх появу трохи інакше. Наші предки вважали, що прищ на обличчі - це не що інше, як знак Понад, застережливий про важливі події в житті. Так що якщо з вами трапилася така неприємність, не поспішайте засмучуватися: краще дізнайтеся, що обіцяють народні прикмети. Прищ на носіПрийнято вважати, що якщо у людини з'явився прищ на кінчику носа, то незабаром вона зустріне справжню любов. Існує й інше тлумачення. Багато хто вірить, що прищ на носі віщує швидке весілля. А ось інша прикмета говорить про те, що прищ на носі сигналізує про швидку удачу, а також про успіх в любові і справах. Знахарки вважають, що це своєрідна оцінка улюбленця долі, тому не рекомендують видавлювати ці прищі. В іншому випадку можна відлякати від себе удачу. Прищ на лобі Прищ на лобі - поганий знак, який застерігає про швидку сварку або сімейні труднощі. У разі, якщо прищик вискочив поруч з скронею, варто чекати дрібні негаразди і труднощі з грошима. Відповідно до іншої трактуванні, прищ на лобі вказує на зраду з боку коханої людини, особливо якщо вискочило одразу кілька прищів. Прищ на підборіддіДивно, але прищ на підборідді віщує швидке щастя, яке потягне за собою кардинальні зміни в долі. Якщо прищ невеликий і злегка червоний, то щастя прийде швидше. А ось якщо прищ великий, то, швидше за все, за щастя доведеться боротися. Є й інше трактування цієї прикмети. Езотерики повідомляють, що якщо у людини час від часу з'являються прищі на підборідді, це вказує на проблеми в особистому й інтимному житті. За іншою прикметою, такий дефект вискакує на обличчі у заздрісників. Це свого роду попередження про те, що пора перестати розпускати чутки про оточуючих. Прищі на щокахТлумачення даної прикмети безпосередньо пов'язано з тим, на який саме стороні вискакує прищ. Прищ на правій щоці обіцяє вигідне знайомство, довгоочікувану зустріч, поява в житті впливової людини, духовного наставника або покровителя. Згідно з повір'ям, ця подія притягне з собою стрімке приплив доходу або підвищення по службі. Прищ на інший щоці має більш романтичне пояснення. Вважається, що висипання на лівій стороні обіцяє знайомство, яке буде пов'язане з особистим сферою. Швидше за все, така зустріч обернеться пристрасним романом або швидкої весіллям. Тим же, хто вже знайшов свою любов, прищик на лівій стороні обіцяє появу нових, більш пристрасних і яскравих почуттів, які приведуть до поліпшення відносин. Вірити в подібні забобони чи ні - вирішувати тільки вам. Зрозуміло, іноді корисно прислухатися до народної мудрості і придивитися до знаків, які нам дає доля. Але часом не завадить і частка скепсису, особливо якщо прищі на обличчі вискакують дуже часто. Це може сигналізувати про проблеми зі здоров'ям і тут вже треба йти до дерматолога.

Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли ви відчуєте себе особливо енергійно та активно....
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 квітня о 15:42 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця - зростаюча
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваше почуття авантюризму та прагнення нових вражень можуть призвест....
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року передбачає можливість вирішити безліч проблем і упорядкувати с....
Гороскоп на 20 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 20 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
На думку астролога Тамари Глоби, важливо уникати прийняття ключових рішень у першій половині 20 квітня 2024 ро....
більше матеріалів




/-0,77157807350159-/ /-pc-/
Top