counter
Архів Повернутись назад 29 Жовтня 2016
29 Жовтня
Події оформление ленты  У Флориді під час посадки вибухнув літак Як повідомило у себе в твіттері управління цивільної авіації США, сьогодні в одному з аеропортів Флориди під час посадки сталася авіакатастрофа вантажного літака компанії FedEx McDonnell Douglas DC-10 (Flight 910, DC-10, MEM> FLL). Інцидент стався в міжнародному аеропорту Форт-Лодердейл / Холлівуд, який розташований у місті Даніа Біч у п'яти кілометрах на північний захід від ділового центру міста Форт-Лодердейл, округ Броуард, США. Як повідомили очевидці, які перебувають у будівлі аеропорту і зняли подію на відео своїх телефонів - під час посадки у літака підломилося шасі, після чого почалося загоряння палива в лівому крилі літака. Під час гасіння пожежі стався вибух залишків палива. Повідомляється, що постраждалих у катастрофі немає, обидва пілоти змогли евакуюватися з літака до вибуху.
Політика Клінтон вимагає від ФБР опублікувати нову інформацію у її справі Кандидат у президенти США від демократів Хілларі Клінтон закликає Федеральне бюро розслідувань США оприлюднити дані, які співробітники ФБР отримали з її особистих електронних листів. Про це Хілларі Клінтон заявила під час виступу на прес-конференції в штаті Айова, повідомляє агентство Reuters. «Народ Америки заслуговує того, щоб отримати всі факти і відразу. Сам директор Федерального бюро розслідувань заявив, що він точно не знає, чи є повідомлення електронної пошти, зазначені в листі, істотними. Я впевнена, що в ФБР не змінять висновки, зроблені в липні», - заявила Хілларі Клінтон. Раніше глава ФБР Джеймс Комі заявив, що відомство відновлює розслідування справи, яка пов'язана з використанням Хілларі Клінтон на посаді держсекретаря США особистої електронної пошти для робочого листування. За словами глави ФБР, це пов'язано з виявленням нових листів.
За кордоном оформление ленты  Гіганти проти гарбузів. У орегонському зоопарку відсвяткували Хеллоуїн 28 жовтня в Орегонському зоопарку пройшла традиційна забава - слонячу сім'ю пригощали гігантськими гарбузами. Це стало вже традиційним заходом, що залучає в зоопарк багато туристів, які хочуть подивитися, як стадо слонів із дитячим захопленням поїдає гарбуза. Squishing of the Squash (купаються в гарбузах), так називається це свято, проходить щорічно напередодні Хеллоуїна. Гарбузи для нього місцеві фермери вирощують спеціально, кожен з них може важити понад 100 кілограм. Під час уїк-енду співробітники зоопарку підносять усім тваринам подарунки - традиційні, зловісно усміхнені Світильники Джека зі смачною начинкою. Звичайно, вихованців зоопарку важко налякати жахливою символікою, тим більше, що в ній знаходяться ласощі. На відео можна побачити, як проходив цей свято в минулі роки, а заодно подивитися - як підростало і змінювалося сімейство слонів за цей час. 2015 год 2014 год 2013 год  
Події Захарченко наказав демонтувати «Стирол» на металобрухт Ватажок бойовиків терористичного угрупування «ДНР» Олександр Захарченко наказав здійснити демонтаж виробничих потужностей Горлівського хімічного концерну «Стирол», повідомляє з посиланням на власне джерело «Укрінформ». Щоб уникнути протестів місцевих жителів, процес ліквідації концерну «Стирол» донецькі бойовики тримають у таємниці. Бригади з демонтажу завозяться з Шахтарська, Сніжного і Тореза. Планується здійснити вивіз на металобрухт в Росію 90% обладнання і комунікацій підприємства. Відзначимо, концерн «Стирол», власником якого є український бізнесмен Дмитро Фірташ, до початку військових дій на Донбасі налічував 14 тисяч співробітників. За даними ЗМІ, в липні цього року на підприємстві працювало лише 4 тисячі співробітників, а у вересні - дві тисячі.
Політика ГПУ почала процедуру заочного засудження «міністра оборони ДНР» Генеральна прокуратура України розпочала процедуру заочного засудження щодо українського громадянина, «міністра оборони» терористичного угрупування «ДНР». Про це повідомляє прес-служба ГПУ. Підозрюваний, перебуваючи в Донецьку навесні 2014 року, вступив у злочинну змову з іншими учасниками терористичної «ДНР» щодо здійснення управління незаконними збройними підрозділами на посади «міністра оборони» «ДНР». 12 квітня 2014 року громадянин Х., організував масові заворушення, які супроводжувалися опором представникам влади України і захопленням будівлі прокуратури Донецької області. Громадянин України Х. підозрюється в скоєнні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 294 (організація масових заворушень) і ч. 1 ст. 258-3 (створення і управління терористичною організацією).
Політика Вищий спецсуд України порушив справу за фактом агресії Росії Вищий спецсуд України з розгляду цивільних і кримінальних справ відкрив провадження у справі про встановлення факту збройної агресії Росії проти України, сказано в постанові суду від 21 жовтня 2016 року. «Відкрити провадження у справі про встановлення факту збройної агресії Російської Федерації проти України. Зацікавлені особи: Міноборони України, Служба безпеки України, Антитерористичний центр при СБУ, МЗС України, Генпрокуратура України, Міністерство юстиції України, Адміністрація Президента України і посольство Росії в Україні. Справа буде розглянута колегією суддів під головуванням судді Мазура Л.М.», - сказано в постанові Вищого спеціалізованого суду України. Провадження було відкрито за заявою керівника проекту «Відкритий суд» Станіслава Батрина. За його словами, метою заяви є на весь світ позиціонувати акт російської агресії, який має місце як у Криму, так і на Донбасі. Вищий суд України вже витребував справу з Шевченківського райсуду Києва, який 12 травня цього року прийняв рішення про відмову у встановленні факту збройної агресії РФ проти України.
Економіка Юлія Тимошенко презентувала програму розвитку села Україні потрібна абсолютно нова стратегія розвитку сімейних ферм, яка дозволить збільшити їх кількість у 36 разів - до півтора мільйона господарств. Про це під час презентації нової програми розвитку села на Всеукраїнському селянському віче заявила лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко, пише РБК. «Зараз 68% землі в Європі обробляється сімейними фермами, а в Азії цей показник досягає 85%. В цілому створено понад 570 мільйонів сімейних ферм, які виробляють практично всю сільгосппродукцію світу. Сімейні ферми - головний уклад ведення аграрного бізнесу в усіх аграрних країнах, тому Україна повинна йти таким же шляхом. Нам зараз треба напрацювати стратегію і бачення розвитку сімейних ферм в Україні, і щоб їх кількість зросла до 1 мільйона 584 тисяч. Це створить можливість для кожної сім'ї в селі жити заможно», - підсумувала Юлія Тимошенко.
Політика В Україні жорстко відповіли на закиди росіян щодо емблеми ГРУ Військовий експерт, депутат Верховної Ради України Дмитро Тимчук популярно пояснив росіянам, які занепокоїлися, значення нової емблеми військової розвідки України, на якій зображена сова, що пронизує мечем Росію. Про це Дмитро Тимчук написав на своїй сторінці в Facebook. «Сьогодні ЗМІ Росії занепокоїлися через фотографію з представлення Президентом України Петром Порошенком нового начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони України генерал-майора Василя Бурби, де розглянули нову емблему українських розвідників, де зображена сова, що протикає мечем Росію. Хочу пояснити, що в природі сова харчується кажанами, а кажан - символ російської військової розвідки», - написав Тимчук. Нагадаємо, представник МЗС Росії Марія Захарова на своїй сторінці в Facebook гнівно прокоментувала новий герб військової розвідки України.

Щасливі імена: які з них приносять успіх
Щасливі імена: які з них приносять успіх
Астрологи та екстрасенси стверджують, що від імені людини певною мірою залежить її доля Тому в деяких випадках....
Рисуем счастье: эффективная техника позитивного мышления и визуализации
Рисуем счастье: эффективная техника позитивного мышления и визуализации
Існує безліч технік розвитку позитивного мислення Малювання — чудовий спосіб навчитися візуалізувати те, чого ....
Що ніколи не можна говорити про себе: 5 руйнівних фраз
Що ніколи не можна говорити про себе: 5 руйнівних фраз
Будь-які сказані нами слова мають особливу енергетику Деякі фрази є руйнівними
Фелінотерапія або як кішки лікують людей
Фелінотерапія або як кішки лікують людей
Напевно багато хто помічав, що біль і втома йдуть при спілкуванні з коханою кішкою, але чи правда, що вихован....
Гороскопи на 30 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл
Гороскопи на 30 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл
30 квітня обіцяє принести почуття оновлення та відродження для всіх знаків зодіаку Цей день буде сприятливим ч....
більше матеріалів




/-0,70612406730652-/ /-pc-/
Top