counter
Архів Повернутись назад 29 Січня 2022
29 Січня
Суспільство Віталій Кличко не відкидає можливий напад РФ. Віталій Кличко, виступаючи на програмі Савіка Шустера, розповів, які заходи вживаються управлінням міської адміністрації для підготовки до можливої ​​агресії з боку Росії. Мер столиці не відкидає можливий повномасштабний напад Російської Федерації на Україну. «Напад Росії на Україну можливий. Ми не хочемо вірити в це, це буде жах. Ми маємо робити все, щоб цього не сталося. Сподіваємось, що нападу не буде, але не виключаємо, що він може статися. У Путіна схиблене мислення щодо відновлення СРСР. Розуміємо, що без України збудувати російську імперію неможливо», — висловив свою думку мер Києва.   Також перед виступом мера в програмі озвучили цифри опитування серед молоді столиці з питанням - чи готові вони захищати країну у разі агресії окупанта. Згідно з даними опитування, кожна друга молода людина готова піти захищати Батьківщину.  
Політика Джонсон планує по телефону осадити Путіна Прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон у ході телефонної розмови з Путіним вимагатиме, щоб Кремль «відступила назад» і вступила до дипломатичного діалогу. Про обрану політиком тему для розмови розповіли у прес-службі глави британського уряду, пише The Independent. Очікується, що в ці вихідні пан Джонсон також розгляне низку варіантів розвитку подій та участі в них Британії від вищих військових чиновників країни, включаючи розгортання нових військ та подальше зміцнення оборони НАТО. Прес-секретар Даунінг-стріт заявила: "Він ще раз повторить під час розмови з Путіним про необхідність того, щоб Росія відступила та вступила до дипломатичних переговорів".Вона також додала: «Прем'єр-міністр сповнений рішучості прискорити дипломатичні зусилля та посилити стримування, щоб уникнути кровопролиття в Європі». Президент України Володимир Зеленський заявив у п'ятницю, що не виключає повномасштабної війни з Росією, але звинуватив США та західні ЗМІ у розпалюванні паніки, поки «на вулицях немає танків». США, Великобританія та їхні союзники не ухвалили жодних вимог Москви, включаючи заклик до НАТО пообіцяти, що вона ніколи не дозволить Україні приєднатися до свого оборонного альянсу, що категорично відкидається Заходом.
Політика Після розмови з Путіним. Макрон зателефонував Зеленському Після розмови президента Франції з господарем Кремля Володимиром Путіним, що відбулася сьогодні вдень, Еммануель Макрон увечері здійснив дзвінок своєму українському колегі Володимиру Зеленському.Про це повідомляє АСН-Україна з посиланням на заяву Офісу Президента України. Як сказано у заяві, президенти говорили про: поновлення роботи нормандського формату для врегулювання конфлікту на Донбасі;деескалації ситуації навколо кордонів України"Поки існує сприятливий клімат для діалогу, треба наповнювати час зустрічами та переговорами. Поки тривають дипломатичні зусилля, можливість подальшої ескалації зменшується", - заявив глава української держави після розмови. Нагадаємо, вдень 28 січня черговий глава Європейської держави порушував зарозумілість керівнику країни окупанта розмовами про деескалацію ситуації навколо українських кордонів.
Суспільство 29 січня: день Петра. Кара наздожене тих, хто любить пхати свій ніс у чужі справи У суботу, 29 січня, православні віруючі згадують про апостола Петра. Він був одним із учнів Ісуса Христа і першим Папою Римським. У народі святого вважають покровителем домашньої худоби та врожаю, тому свято прозвали Петро-напівкорм. Цього дня господарі худоби намагалися підраховувати корм, що залишився, і розподіляти його таким чином, щоб вистачило до весни. У коморах також підраховували запаси житнього хліба. Якщо його залишилося понад половину, то рік обіцяє бути врожайним. Така прикмета існує і в сучасному світі, але в іншій інтерпретації. Чим багатший вибір їжі в холодильнику, тим благополучніше скластися рік. 29 січня вважали одним із найморозніших днів на рік, тому відкладали всі важливі поїздки та походи в ліс, оскільки холод міг застати людину зненацька. У цей день вшановується пам'ять святої води. Це допомагало людям позбутися хвороб та напастей. Для відволікання з дому злих духів, на чільне місце клали срібний предмет. Якщо в ніч на 29 січня наснився страшний сон, його не можна нікому розповідати, інакше може виповнитися наяву. Щоб напевно не привернути погане в життя - потрібно перш ніж спустити ноги з ліжка, вимовити «Куди ніч, туди і сон». Якщо ж сон був приємним та добрим – їм слід обов'язково поділитися. Ті, хто народився 29 січня, відрізняються своєю завзятістю та цілеспрямованістю. Такі люди не вміють здаватися або кидати розпочату справу, вони дуже розумні, діяльні та екстравагантні. Чого не можна робити 29 січня: Не варто відмовлятися від хліба або ставитися до нього зневажливо. Недоїдений хліб краще віддати бездомним собакам або птахам, але в жодному разі не викидати.Не можна працювати з колюче-ріжучими предметами. Вважалося, що тим часом починали полювати вовки, а гострі предмети нагадують їхні зуби. Тобто цього дня легко поранитися.Не можна лаятися, лихословити або невірно доносити свою думку до співрозмовника, оскільки це може обернутися великими проблемами. Не рекомендується і розпускати плітки.Прикмети 29 січня: Завірюха на Петра – до дощового літа.Північний вітер – до морозів та похолодання.Сніг іде – навесні багато трави буде. Ще це віщує вдалу рибалку в теплу пору року.Якщо на заході сонця в червоне світло пофарбоване, то наступний день буде морозним і сонячним.
Сонник Сон у ніч із 28 на 29 січня: якщо наснився страшний сон, його не можна нікому розповідати Сновидіння, що приснилися в ніч з 28 на 29 січня, можуть оголити ваші недоліки, яких вам необхідно позбутися якнайшвидше. А якщо ні, то всі ваші спроби чогось досягти успіхом не увінчаються. Так, якщо уві сні з п'ятниці на суботу вам бачиться, як ви кимось командуєте, над кимось домінуєте, значить, у житті саме гординя заважає вам переламати якусь негативну ситуацію. Намагайтеся пом'якшити лінію поведінки і відразу помітите результат. Якщо в ніч з 28 на 29 січня вам насняться живі квіти, це стане провісником якоїсь довгоочікуваної події. Причому якщо уві сні вони розпускатимуться, то незабаром ви зможете примножити свої накопичення. Якщо ж ви садитимете квіти в сновидінні 26-х місячних діб, це скаже про те, що найближчим часом ви зробите якийсь мудрий вчинок. Варто звернути увагу на появу у снах цієї ночі колег. Так, якщо вам насниться жінка, з якою ви працюєте, значить ви можете зіткнутися з непередбаченими обставинами. Будьте напоготові. Якщо ж у ніч з 28 на 29 січня ви побачите уві сні колегу-чоловіка, це буде гарним знаком: попереду на вас чекає успіх на любовній ниві. Якщо зараз у вас немає пари, ви зможете її знайти. А якщо ви вже у відносинах, то найближчим часом у вашому житті настане новий етап.
Політика WSJ: Росія досягла максимального рівня готовності на кордоні з Україною Як повідомляють американські видання, Російська Федерація відправила на кордон із Україною медичні підрозділи. За словами представників міністерства оборони Заходу, Москва завершила останні приготування до вторгнення в Україну, відправивши на фронт медичні підрозділи, досягнувши такого рівня готовності, якого вона не досягала минулого. Про це з посиланням на джерела заявили у The Wall Street Journal.Джерела вважають, що перекидання військових медиків може говорити про завершення підготовки РФ до вторгнення в Україну.У WSJ зазначили, що це не говорить про обов'язкове вторгнення. Проте кроки Російської Федерації вважають передумовами бойових дій. Чиновники припустили, що дії російської влади спровоковані активними дебатами західними політиками навколо намірів російського президента Володимира Путіна. У виданні зазначили, що, мабуть, США, Німеччина та Франція роблять різні висновки на основі однакових розвідданих.
Суспільство Погода на 29 січня 2022 року: народні прикмети та прогноз синоптиків Наші пращури помітили, якщо у цей день погода хороша, то й осінь буде холодною. Також батьки помічали: якщо вікна запітніли, насувається холод, а якщо на дворі і так мороз стоїть, то навпаки, незабаром потеплішає. Існувала в народі й така погодна прикмета: якщо кури вилізли з курника та піднялися на його дах, день буде сонячним. 29 січня на всій території України очікується мокрий сніг. Також по всій території країни температура вдень коливатиметься в межах -2+4 градуси. Про це повідомляє АСН-Україна з посиланням на Укргідрометцентр. Погода в Україні Завтра вночі на всій території України очікується сніг та мокрий сніг. При цьому вдень у більшості областей прогнозується мокрий сніг. Швидкість вітру становитиме 7-12 метрів на секунду. На заході температура повітря вночі коливатиметься від -8 до 0 градусів, а вдень -2+1 градусів. На півночі та сході країни вночі та вдень температура буде в межах -1+1. На півдні вдень без істотних опадів. Температура вночі коливатиметься від -1 до +1, а вдень +1+4. У центральних регіонах країни температура повітря становитиме -1+1 градусів, а вдень -1+2. У суботу в столиці вночі та вдень очікується мокрий сніг. Швидкість вітру становитиме 7-12 м/с. Температура повітря в Києві вночі та вдень коливатиметься в межах -1+1 градус.
Події оформление ленты  У Піттсбурзі впав міст за кілька годин до візиту Байдена. Поранено 10 людей Як повідомляють американські ЗМІ, за останніми даними, несумісні з життям травми після обвалення пістбурзького мосту зазнали не менше 10 людей. Відповідно до аналізу, вирішення структурних проблем майже 450 мостів Піттсбурга коштуватиме 458 мільйонів доларів. У Місті мостів аварія чергового з них - це не було чимось визначним. Міст, що складається з чотирьох смуг Форбс-авеню, піднятих на сталевому каркасі над мальовничою лісистою ущелиною, забезпечував транспортний рух у райони Іст-Енду міста та назад. Йому було близько 50 років, і, за словами інспекторів, він був у поганому стані, але навіть за цими мірками не був особливо винятковим для Піттсбурга. У п'ятницю вранці, за кілька годин до того, як президент Байден мав відвідати місто, щоб обговорити стан інфраструктури країни, міст впав у снігову западину внизу. За словами прес-секретаря лікарні, щонайменше 10 людей отримали поранення, четверо з них настільки серйозні, що їм потрібна була медична допомога. Але ніхто не загинув, і офіційні особи заявили, що жодна із травм не загрожувала життю. Для мосту, який зазвичай завантажений транспортом у ранкові та вечірні години пік, це було особливо вдало. Частково цьому сприяв час обвалення — близько 6:45 ранку — і той факт, що міські школи відкривалися із запізненням на дві години через сніг дозволило бути найменш завантаженому мосту.
Гороскоп День вічних цінностей. Любовний гороскоп на 29 січня 2022 року. Сьогоднішній день можна назвати консервативним у коханні – у найкращому розумінні цього слова. Зірки дарують можливість відчути всю цінність ваших нинішніх відносин, а якщо ви її не відчули, то замислитись над їхніми перспективами. Іншими словами, це день вічних цінностей, міцних почуттів та сімейних традицій. Все, що не вписується в ці рамки, сьогодні ризикує переоцінитися. ОВНИ Якщо у цей день ви з обранцем змагатиметеся в мірі дратівливості, безумовно, перемогу отримаєте ви, але якою ціною... Зірки радять вам виявити мудрість 29 січня. ТЕЛЬЦІ Вечір 29 січня має бути цілком і повністю присвячений другій половинці, кажуть зірки. Саме в цей день ви зможете зблизитись як ніколи. БЛИЗНЮКИ Це буде непростий день. Ваші емоції можуть шарахатися від нестримних веселощів до гірких стогнань. Зірки радять: якщо є можливість, постарайтеся обмежити ваше спілкування з партнером 29 січня. РАКИ Якщо друга половинка чинитиме опір вашим витівкам, не переживайте і не звертайте на неї уваги - йдіть до кінця, радять зірки. І нагадують: краще 1 раз показати, ніж 100 раз розповісти. ЛЬВИ Цього дня ви можете зіткнутися зі своїми суперниками, які попереджають зірки. І кажуть: вам потрібно проявити максимум мудрості та королівської витримки. У жодному разі не піддавайтеся на провокації 29 січня. ДІВИ Улюблена людина може зробити вам цього дня приємний сюрприз, кажуть зірки. Головне – відповідно на нього відреагувати. Якщо цього не зробити, у майбутньому на таке можна не розраховувати. ТЕРЕЗИ 29 січня ви можете зіткнутися із проблемами у спілкуванні з близькою людиною. Зірки попереджають: якщо не зможете знайти компроміс, стосунки будуть зруйновані. СКОРПІОНИ Не слухайте солодкоголосих незнайомців протилежної статі цього дня, якщо вони щось у вас попросять. Зірки говорять про якусь небезпеку, яка загрожує вам через вашу підвищену довірливість. СТРІЛЬЦІ Ваші принципи можуть заглушити голос серця. Це стане початком кінця ваших стосунків, попереджають зірки. І закликають вас бути терпимими цієї суботи. КОЗЕРІГИ Якщо ви маєте теплі почуття до якоїсь людини, саме час заявити про це. Зірки кажуть, 29 січня стане для вас днем ​​позитивних змін. ВОДОЛІЇ Якщо у вас на цей день заплановано багато справ, повідомте про це партнеру заздалегідь. Загалом намагайтеся тримати його в курсі своїх планів 29 січня. Інакше може виникнути глобальне нерозуміння. РИБИ 29 січня зірки радять вам бути максимально щирим із другою половинкою. Тільки так вам обом вдасться зробити цей день продуктивним – як у професійному плані, так і у любовному.
Суспільство 29 січня – в Україні День пам'яті Героїв Крут В Україні у вівторок, 29 січня, вшановують пам'ять Героїв Крут. 103 роки тому відбувся кривавий бій під Крутами, коли юні захисники незалежності України дали бій у рази переважаючим силам супротивника і кілька днів стримували наступ більшовиків на Київ. Цього дня 1918 року відбувся бій чотиритисячної більшовицької армії Михайла Муравйова проти загону з київських студентів та бійців вільного козацтва. Як відомо, на початку січня 1918 року більшовики встановили контроль у Харківській, Катеринославській та Полтавській губерніях та розгорнули наступ на Київ. 24-27 січня 1918 року запеклі бої розгорнулися до станції Бахмач. Коли українські війська відступили до станції Крути, на їхню підтримку було направлено Першу Українську юнацьку (юнкерську) школу ім. Б. Хмельницького у складі чотирьох сотень (400-450 курсантів та 20 старшин (офіцерів) та першу сотню (116-130 осіб) новоствореного добровольчого Допоміжного Студентського куреня січових стрільців. До них приєдналися ще близько 80 добровольців із підрозділів місцевого Свобод. Після багатогодинного бою, користуючись сутінками, українські війська організовано відступили зі станції Крути до своїх ешелонів. 27 студентів та гімназистів, які перебували в резерві, під час відступу потрапили в полон. Наступного дня вони були розстріляні чи замучені. Пізніше їх поховали на Аскольдовій могилі у Києві. Історичне значення. Ціною своїх життів студенти та юнкери затримали наступ противника на 4 дні. Це дало змогу придушити у Києві повстання більшовиків, не дати супротивникові з ходу захопити українську столицю, а також вчасно підписати мирний договір із Німеччиною та її союзниками (Брест-Литовський договір), який зупинив захоплення України більшовиками.
Дозвілля Місячний день сьогодні 29 січня 2022 року У місячному календарі зібрано актуальну інформацію, яка допоможе не тільки правильно спланувати справи на цей день, а й залучити до життя удачу. Завдяки порадам астрологів кожен із нас зможе провести цю суботу продуктивно. Цей день належить до найсприятливіших у січні, оскільки сьогодні від ретроградності позбавляється Венера. Попереду на нас чекає новий місяць, тому саме час ознайомитися з небезпечними днями та днями сили лютого, щоб заздалегідь знати, коли можна чекати на успіхи, а коли треба бути обережнішими. Фаза Місяця: в 27 місячний день нічне світило продовжує спадати, залишаючись при цьому в сузір'ї Стрільця. Цього дня астрологи рекомендують зберігати позитивний настрій, щоб унеможливити конфлікти. Також експерти рекомендують не приймати поспішних рішень. Магнітні бурі 29 січня: магнітосфера Землі перебуває у повному спокої. Буря не очікується. Що принесе успіх сьогодніулюблені справи;прогулянки;спільне планування;фізична активність.Що відлякає успіх у цей деньтривале перебування удома;апатія;негатив.Домашні справи за місячним календаремМісяць зменшується, і сил стає значно менше через Стрільця, але Венера частково виправить це. Астрологи та експерти відзначають, що день можна присвятити домашнім клопотам. Справи цього дня мають приносити радість, а створення затишку та комфорт у домі зіграє позитивну роль для відпочинку. Можна займатися прибиранням, ремонтом, прикрасити житло новими елементами декору та аксесуарами.Одяг та талісмани удачі цієї суботиПривабити удачу можна за допомогою грамотно підібраного гардеробу. Щасливими квітами цього дня астрологи називають відтінки синього, оскільки вони нейтралізують неприборкану силу стихії Вогню. Найкращими каменями-талісманами на 29 січня виступають гірський кришталь та яшма. Енергетика мінералів дозволяє легко зосередитися на важливих справах, а також залучити удачу і уникнути неприємностей. Їхні обережні властивості поєднуватимуться з прикрасами зі срібла. Кохання та спілкування у 27 місячний деньЦя місячна доба ідеально підходить для зміцнення вже існуючого зв'язку або для пошуків нового кохання, багато в чому завдяки Венері, без якої цей день був би ідеальним лише для усамітнення. Конфліктів у сім'ї сьогодні буде мінімальна кількість, але все одно краще скористатися змовами від сварок. 29 січня добре підходить для спільного планування важливих справ. Тим, хто перебуває в пошуках кохання, астрологи рекомендують не засиджуватися вдома, а прогулятися вечірнім містом і не відмовлятися від дружніх зустрічей. У такі дні можна зустріти кохання навіть в інтернеті. Фінанси та робота 29 січняЦієї суботи під впливом Місяця в Стрільці активність вітається, проте астрологи рекомендують направити сили не на нові складні проекти, а на завершення незакінчених проектів. Цієї доби вдалим буде збір інформації, проведення фінансових операцій, запланованих раніше. Важливо відмовитися від поспіху. День сприятливий для фізичної роботи, адже Венера забезпечить нас силами та енергією. Якщо мали місце дрібні недоліки, сьогодні можна спробувати виправити їх. Спонтанний шопінг буде дуже недоречним. Є шанс витратити зайві гроші. Настрій та здоров'я за місячним календаремПеревантажувати організм виснажливими тренуваннями під час зменшення Місяця в Стрільці точно не варто. З іншого боку, сидіти без діла в день рятування Венери від ретроградності теж не рекомендовано. Помірні фізичні навантаження допоможуть підтримати тіло в тонусі та покращать настрій. Астрологи бажають усім доброго дня та чудової суботи. Вихідні лише починаються, і попереду багато приємних моментів. Намагайтеся боротися із думками, які блокують енергетику.
Культура Леоніда Куравльова виписали з безкоштовного медико-соціального закладу "Комунарка" Артиста госпіталізували до лікарні у тяжкому стані 4 тижні тому. Куравльов пройшов курс лікування від пневмонії та вирушив у хоспіс на відновлення. Про це повідомляє РИА "Новости" із посиланням на слова сина артиста Василя. Леоніда Куравльова було доставлено до Комунарки у важкому стані 5 січня. Тести показували негативні результати COVID-19. Лікарі діагностували йому віруснобактеріальну пневмонію. Декілька днів поспіль стан актора оцінювався як важкий, в даний момент - середнього ступеня тяжкості. Лікарі надали йому паліативний статус і відправили до хоспісу ім. Мільйонщикової для проходження реабілітації. – Пневмонію йому вилікували. Але йому необхідна реабілітація під цілодобовим наглядом фахівців та лікарів, тому його 22 січня переведено до одного з медичних закладів Москви, - сказав син артиста РІА "Новости". Леонід Куравльов – радянський та російський кіноактор. Останнє, чим він запам'ятався українцям – це його висловлювання про влучення в базу Чистилища Миротворця. Тоді він заявив, що українці йому не потрібні. Нагадаємо, у базу він потрапив, як один із підписантів т.зв. «Колективного звернення до російської громадськості діячів культури Росії на підтримку позиції Президента щодо України та Криму» (було опубліковано 11 березня 2014 року в газеті «Известия»).
Політика МЗС наклало санкції на в'їзд на Росію європейським чиновникам Москва розширила список представників Євросоюзу, яким заборонено в'їзд до країни, повідомило МЗС на Росії. Як випливає із заяви відомства, це рішення ухвалили, керуючись принципом взаємності та паритетності. Там нагадали, що ЄС регулярно приймає рішення, що обмежують права росіян і російські організації, підставою для чого є бездоказові звинувачення. "Список у відповідь також поповнили представники силових структур, органів законодавчої та виконавчої влади низки країн-членів ЄС, які несуть персональну відповідальність за просування антиросійської політики та «насадження» заходів, що ущемляють законні права російськомовних мешканців та ЗМІ.", — йдеться у тексті. У тексті повідомлення так само є заклик до Брюселя "відмовитися від санкцій проти Росії, що підриває міжнародне право". Дипломати на Росії чи то загрожують, чи скаржаться, стверджуючи, що зняття цих санкцій – "важлива передумова для відновлення стабільності та безпеки на євроатлантичному просторі, а також до нормалізації клімату міжнародних відносин".
Дозвілля Нумерологія та енергетика дня: що обіцяє успіх 29 січня 2022 року Нумерологічний гороскоп на кожен день - це збірка корисних порад на всі випадки життя. Настав час дізнатися, якою буде ця субота і як сьогодні можна подолати всі труднощі, які приготували нам числа. Відразу варто зазначити, що 29 січня це останній з днів сили січня. У цьому є заслуга чисел, але основну роботу зробить Венера, яка звільняється від ретроградності. Настає дуже сприятливий час. Цей день буде просто чудовим для нових справ, роботи, здійснення задуманого у будь-якій із сфер. Число-покровитель 29 січня 2022 рокуЩоб дізнатися, яке число керуватиме світом цієї суботи, необхідно скласти всі цифри сьогоднішньої дати 29.01.2022 і додати в кінці порядковий номер дня тижня, тобто 6. Отримуємо наступне: 2+9+0+1+2+0+2 +2+6=24. 2+4=6. Цей день пройде під егідою Шістки. Це можна назвати діловим і любовним помічником. Воно подарує нам те, чого нам так не вистачає: комусь посміхнеться успіх, хтось зможе вирішити важливу проблему, а комусь пощастить зустріти другу половинку. Шістка ніби закладає дірки, допомагаючи шукати шматочок пазла для складання картини щастя. Саме тому головним символом дня і стане міст, який уособлює перехід до чогось нового в житті. Події 29 січня з минулого29 січня 1616 голландські мореплавці Лемер і Схаутен відкрили крайню південну точку Південної Америки - мис Горн. Це відмінний день для відвідування нових місць, подорожей та тривалих поїздок. 29 січня 1886 можна вважати днем ​​народження бензинового автомобіля. Цього дня Карл Бенц отримав патент на транспортний засіб на бензині. Сьогодні ви також можете стати першими у чомусь, випередивши своїх конкурентів. Для цього потрібна дещиця впевненості та самовіддана праця. 29 січня 1919 року у США було прийнято так званий «сухий закон», який забороняє виробництво, перевезення та продаж спиртних напоїв. Наслідки прийняття такого закону були не райдужними. Намагайтеся сьогодні приймати рішення виважено та мудро. 29 січня 2000 року в США в казино Лас-Вегаса офіціантка Синтія Джей виграла 35 мільйонів доларів на автоматі "Однорукий бандит", що стало найбільшим в історії виграшем на ігрових автоматах. Сьогодні удача на нашому боці, але Шісткари не допускає випадковостей. Вона любить заохочувати тих, хто це заслужив. Поради нумерологів цієї суботиРозважливість сьогодні буде корисною навичкою та вмінням. Намагайтеся планувати справи максимально обережно. Нехай цей день стане для вас часом нових можливостей. Не треба провокувати оточуючих людей негативні емоції. Шістка може робити нас агресивнішими. Грайте за правилами, щоб успіх був на вашому боці. Це хороший день для багатозадачності. Можна займатися відразу декількома справами, але слід пам'ятати, що продуктивність у такому разі трохи впаде. Якщо потрібно вирішити якесь складне завдання, беріться лише за нього. Намагайтеся не відхилятися від стандартного порядку дня. Сьогодні не потрібно ризикувати та виходити за рамки звичного. Експансія у діловій сфері допоможе підвищити доходи. Важливо розширювати свої можливості, братися за нові справи та не боятися відповідальності. Потрібно показати всім, що ви не боитесь труднощів. Талісмани удачі на 29 січняШістка любить золоті прикраси, тому що вони підвищують продуктивність та дають мотивацію. Це ідеальний день для доповнення образу виробами із цього металу. Рун Соулу. Зображення цієї руни буде сильним талісманом, оскільки вона уособлює великий успіх та перемогу над ворогами. Ось як виглядає ця руна: Експерти вважають, що багатьом людям вдасться вирішити найголовніші проблеми. Це буде дуже позитивний, яскравий день, що запам'ятовується і сприятливий. Намагайтеся позбутися ментального бруду. У цьому вам допоможуть чотири дієві способи.
Суспільство Коли відзначають Масляну в 2022 році Багато людей під словом Масляна розуміють як Масляний тиждень, так і саме свято. Експерти розповіли, коли розпочнеться останній тиждень перед Великим постом і на яке число випаде сама Масляна. Масляна - час ворожінь, проведення стародавніх слов'янських ритуалів та обрядів із залучення удачі та щастя. Використовуйте цей час для того, щоб залучити до свого життя більше позитиву. Коли почнеться Масляний тиждень у 2022 роціЦей тиждень - останній перед початком Великого посту, тому люди на ньому намагаються добре повеселитися і наїстись скоромною їжею. Починається цей тиждень 28 лютого – в останній день зими. Церковнослужителі нагадують про те, що цього тижня вже діє заборона на вживання м'яса, проте його немає щодо молочних продуктів, риби та яєць. Саме тому можна об'їдатися млинцями та готувати інші святкові страви – наприклад, пироги. Коли буде Масляна у 2022 роціМасляна завжди відзначається в неділю, в останній день святкового тижня та останній день перед постом. 2022 року це буде 6 березня. У цей день люди гуляють, веселяться, але, крім веселощів, перед ними стоїть і інше важливе завдання — дарувати прощення своїм близьким, щоб відпустити злість і образи перед Великим постом. Саме у цей день церква відзначає прощену неділю. Цього дня відбувається заговення перед початком посту. Наприкінці свята у давніх слов'ян було прийнято урочисто спалювати опудало Масляної. Традиція підтримується досі, але не скрізь. Згідно з давніми повір'ями, так відбувається прощання із зимою та зустріч довгоочікуваної весни. Найяскравіший день Масляної є одночасно і її останнім днем. Постарайтеся 6 березня відпочити, повеселитися, поспілкуватися з близькими людьми, адже вже 7 числа починається період суворої помірності від тваринної їжі та від надмірних веселощів. Експерти сайту dailyhoro.ru радять ознайомитися з тим, як правильно відзначати Масляну по днях тижня. Вдалого вам святкування, гарного настрою та приємних емоцій.
Здоров`я Вчені відповіли на питання, чи викликає антиперспірант рак Останнім часом у Мережі все частіше пишуть про те, що солі алюмінію, які містяться в дезодорантах, можуть бути провокаторами як онкологічних недуг, так і хвороби Альцгеймера. Підсилює негативне ставлення до дезодорантів той факт, що жінкам, які лікуються від раку грудей, забороняють ними користуватися. Коментуючи цю обставину, російський лікар-радіолог Олександр Мельников зазначив: не тільки під час лікування раку грудей, але і при проведенні звичайної МРТ не можна користуватися антиперспірантами. «Солі алюмінію, які містяться в антиперспіранті, - це той же метал. Тому використовувати дезодорант при МРТ не можна - можуть бути спотворення в отриманих зображеннях», - заявив Мельников. Дійсно, дезодоранти з розряду антиперспірантів містять солі алюмінію або цинку, які блокують потові залози і не дають поту вийти на поверхню шкіри. Саме ці компоненти дезодорантів зазвичай підозрюються в здатності викликати захворювання. Було проведено велике дослідження, і воно не виявило зв'язку між використанням дезодорантів і хворобою Альцгеймера. Також не знайшла підтвердження думка про те, що дезодоранти-антиперспіранти можуть викликати рак, зокрема рак грудей. З'ясувалося, що кількість проникаючих в організм солей алюмінію з антиперспірантів мізерно мала - 0,012 відсотка. Серйозної загрози здоров'ю, як заявили дослідники, це не становить.
Дозвілля Астрологи по-новому склали кращі зодіакальні пари Астрологи виділили шість пар із найбільш високою любовною сумісністю. Дізнайтеся, з яким Знаком Зодіаку у вас може вийти найміцніший шлюб і зародитися найсильніше кохання. Найстрашнішим ворогом будь-яких відносин є негативні установки. Вони породжують сумніви і страхи, які ніяк не в'яжуться із щасливими відносинами і заважають знаходити любов. Діва-ЛевУ такому союзі обидві сторони завжди чогось вчаться один у одного. Зближення відбувається плавно і поступово, тому роман практично ніколи не буває бурхливим. Діви, дивлячись на Левів, починають боротися зі страхами і знаходити мотивацію. Леви ж вчаться у Дів витримці і терпінню, спокою і мудрості. Ці люди добре доповнюють один одного. Будучи різними з енергетики і світогляду, вони зливаються в єдине ціле, всупереч всім законам любові і астрології. Представникам двох цих Знаків буває разом нелегко, але з кожною сваркою цей союз міцнішає. Головне - думати двічі, перш ніж сипати докорами. Водолій-ОвенЦя пара - ідеальний приклад найкращого поєднання стихій і любовної сумісності. У плані характеру Овни і Водолії не завжди сумісні, а ось енергетично такому союзу рівних просто немає. Неприборканий Вогонь Овнів розпалюється ще сильніше під дією Повітряного Водолія. Ці люди можуть покохати один одного з першої секунди, а можуть довго придивлятися один до одного. У цієї пари відмінні шанси на створення великої і щасливої ​​родини. Водолії і Овни часто живуть дуже довгий час пліч-о-пліч, не замислюючись про час. Наявність однакових життєвих цінностей і захоплень робить подібну любов непорушною і здатною подолати будь-які перешкоди. Між ними можлива і найсильніша дружба. Коли вони зустрічаються, немає ніякої необхідності у флірті і залицянні - інтуїція скаже все і зробить все сама. Стрілець-ТерезиЩе один приклад відмінної сумісності Повітря й Вогню. У такому союзі все гармонійно і практично ідеально. Обидві сторони викликають один у одного симпатію. У представників цих двох Знаків можуть бути розбіжності в плані життєвої динаміки, адже Терези трохи спокійніше. З цим можна миритися, якщо все інше пару влаштовує. Терезам подобається почуття гумору і життєлюбність Стрільців, а Стрільці по достоїнству оцінять уміння Терезів слухати і їхню харизму. Саме про такі пари найбільше пліткують і воркують один з одним, і саме таким парам найчастіше заздрять оточуючі. Риби-КозерігКозероги люблять спокій і відданість, а Риби можуть їм це забезпечити. З іншого боку, Рибам часто необхідна поруч людина, яка змогла б врівноважити їхні емоції. Ці люди добре відчувають себе поряд один з одним. Через деякий час після знайомства вони вже не можуть перебувати порізно. Представники Знака Козерога не виявляють емоцій, але не проти того, щоб це робила їхня друга половинка. Тут на сцену виходять Риби, які привносять в життя Козерогів більше почуттів і натхнення. У такому шлюбі і в таких відносинах сумісність буває вельми вдалою. Близнюки-ТелецьУ Тельців і Близнюків найкраща сумісність на початкових стадіях відносин, коли всім править пристрасть. У представників цих двох Знаків неймовірний магнетизм і енергетика. Таку потужну закоханість необхідно використовувати як фундамент для майбутніх відносин, шлюбу або сім'ї. Потрібно давати один одному відпочинок і проявляти взаєморозуміння. Ці дві умови відкривають перед Тельцями і Близнюками всі можливі двері. Перевірка любовної сумісності, найімовірніше, матиме позитивний результат на етапі романтики, але не завжди це актуально в довгостроковій перспективі. Відповідно до думки фахівців сайту dailyhoro.ru, шанси на створення міцної сім'ї у такої пари складають приблизно 50 на 50. Рак-СкорпіонРаки обожнюють відданість і сімейне життя. Єдиними людьми, які можуть їм це дарувати, є інші Раки або Скорпіони. У разі союзу Рак-Рак є проблема: бажання бути главою сім'ї. Скорпіони можуть бути поступливими в цьому плані, тому сумісність в коханні між ними і Раками майже максимальна. «Майже», тому що Раки не дуже полюбляють схильність Скорпіонів до хитрощів. Ці люди можуть чудово жити разом, але при цьому мати різні захопленнями і цінностями. Раки і Скорпіони цінують чесність один одного і прямоту. Їм подобається бути впевненими в партнері, який ніколи не буде робити щось на зло.
Культура Не ходити на самоті та інші заборони, що стосуються кладовища Коли мова йде про те, що людині важко пояснити, в хід йдуть прикмети і забобони. Похорон, поминки і кладовище - роздолля для «знавців» з народу. Чим тільки не лякають скорботних! А вони чи то через незнання, чи то тому, що «так прийнято», беззастережно підкоряються непотрібним звичаям і охоче вірять у забобони. Іноді подібного роду заборони схожі на абсурд. А люди, перебуваючи в стані глибокого емоційного потрясіння, виконують все беззастережно, не намагаючись вникнути в суть цих дій. Багато хто впевнений, що прикмети на кладовищі потрібно дотримуватися завжди, інакше накличеш на себе багато проблем. ЩО МОЖНА РОБИТИ НА ЦВИНТАР• На кладовище потрібно заходити тільки через бічний вхід (через центральний - тільки на похоронах) з відкритими руками. А якщо в руках сумка - не можна затискати її в долоні. Необхідно переважити сумку руку, щоб всі пальці і кисті були відкриті.• Не можна обертатися йдучи з кладовища. • На кладовище не можна заходити після заходу сонця.• До мертвих з порожніми руками не ходять, завжди потрібно брати з собою їжу і випивку для покійного.• Йдучи з цвинтаря, кинь на могилу відкуп - кілька монет.• Якщо на кладовищі щось впало, піднімати річ не можна - дай їй небіжчикові. • Дітям і вагітним заборонено відвідувати похорони і місця спочинку навіть на батьківський день. Душі померлих можуть забрати душу немовляти з собою, або в ньому оселиться чужа душа.• Не скаржся на життя біля могили, інакше небіжчик забере тебе до себе.• Неприпустимо приходити на цвинтар у відкритих босоніжках або взутті на високих підборах. • Спіткнутися на кладовищі не до добра. Ще гірше - впасти.• На кладовищі не можна розповідати про успіхи і досягнення в житті, щоб тут все не залишити.• Іди з кладовища завжди тією дорогою, якою прийшов.• Після відвідин кладовища потрібно викинути взуття, щоб не занести в будинок цвинтарну землю, а ноги зігріти над вогнем церковної свічки або в гарячій воді. • Після похорону ні до кого не можна заїжджати в гості - привезеш смерть в той будинок, в який заїхав.• Кішки або інші тварини на кладовищі - душі померлих. Чорна кішка - відьма або метання душа грішника, а біла - душа праведника. Як бачиш, велика частина цих порад - забобони, які не підтримує православна церква. Більшість із них можна пояснити, а в інші краще не вірити. Двічі подумай, перш ніж виконувати подібні дії. Так, вагітним краще не ходити на цвинтар не тому, що темні сили вплинуть на дитину, а тому, що це додатковий стрес. Насправді все залежить від рішення майбутньої мами. Якщо вона не хоче відчувати зайвих хвилювань, краще піти до церкви, помолитися і замовити панахиду за покійними. Але якщо горе сталося давно і жінка впевнена, що її психіка здатна витримати таке потрясіння, то, будучи вагітною, цвинтар відвідувати можна. Завжди можна. Кожен віруючий християнин повинен навчитися відокремлювати зерна від плевел. Так, в місцях поховання потрібно вести себе благоговійно. Сміх, жарти і побутові розмови не рекомендуються. В такому місці краще не фотографуватися.Немає різниці, з якого боку кладовища підходити до могили, але однозначно не варто лізти через огорожу. Так, і вночі існує ризик впасти, вдаритися об надгробну плиту. А заборона на відвідування кладовища в поодинці стосується занадто емоційних людей. Будучи в скорботі, вони забувають про себе, що теж недобре. Не можна збирати і є на кладовищі ягоди, вмиватися і пити воду з місцевого джерела. Зі зрозумілих причин джерело, що б'є з-під землі, в якій знаходяться розкладаються останки, - джерело багатьох інфекцій. Тому прибирати на могилі краще в рукавичках і після добре вимити руки, взуття та інструменти водою. На кладовищі покійного згадують молитвою. Не треба вимовляти вітань або вигаданих фраз, а тим більше заклинань. Не варто нести на могили пишні пластикові вінки і квіти: всі штучне є символом брехні. Крім того, такі вироби швидко втрачають вигляд, їх утилізація шкодить живим людям і навколишньому середовищу. Біля могили можна пом'янути покійного, роздавши кутю. Трапези і алкоголь заборонені. Не треба залишати біля надгробків продукти (тим більше освячені), краще роздати їх нужденним. Відвідувати кладовищі можна в будь-який день. Строгих заборон з цього приводу немає. Але церква рекомендує утриматися від відвідування в дні, коли не звершується голосна заупокійна молитва: в усі недільні дні, дні двунадесятих свят, на Святки (7 січня до 20 січня включно), на Великдень і на всю Світлу седмицю, а також на Страсний тиждень в четвер, п'ятницю і суботу. Могилу покійного потрібно утримувати в чистоті. Не має значення, якого розміру пам'ятник і якого кольору огорожа. Нехай це місце буде доглянутим і охайним, без бур'янів і зайвої рослинності. Після відвідин кладовища прибери за собою, а сміття винеси в спеціально відведене місце. Запам'ятай головне правило: боятися потрібно живих людей, а не мертвих. Приходь на кладовищі з чистою душею і не роби нікому нічого поганого. Перш ніж вирушити на могилу до матері або батька, піди до церкви і подай записку з ім'ям покійного для поминання в храмі. Вдома в будь-який час читай молитву за покійних батьків, вона завжди заспокоїть.

Як зберегти життєву енергію та сили
Як зберегти життєву енергію та сили
Апатія, депресія та роздратування — все це є першою ознакою витоку життєвої сили Захистити себе від цього, а т....
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
Прикмети допомагають нам робити наше життя кращим і яскравішим Найважливіше у кожному новому дні — його почато....
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої внутрішні відчуття та інтуїцію Можливо....
Сон у ніч з 25 на 26 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 25 на 26 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
25 квітня о 23:45 розпочнеться 19-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Любовний гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчувати особливе хвилювання та енергію у стосунках Це п....
більше матеріалів




/-0,447674036026-/ /-pc-/
Top