counter
Архів Повернутись назад 28 Грудня 2021
28 Грудня
Гороскоп Любовний гороскоп на 28 грудня. Не соромтеся звернутися за допомогою до партнера ♈️ ОвенЯкщо ви давно хотіли поговорити про щось із коханою людиною, робіть це 28 грудня. Зірки запевняють, що ваших аргументів вистачить із лишком. ♉️ ТелецьЦього вівторка вам потрібна буде порада обранця. Поодинці не намагайтеся вирішити свої проблеми. Зірки кажуть, вам потрібен погляд із боку. Бажано, щоб він був суб'єктивним (тобто любовним). ♊️ БлизнюкиЗірки закликають вас у цей день звернути особливу увагу на кохану людину та запропонувати їй свою допомогу, навіть якщо вона про неї не проситиме. 28 грудня вам потрібно буде виявити ініціативу. ♋️ РакЦього дня ви можете образити представника протилежної статі та керівника в одній особі. Будьте обережні та коректні у висловлюваннях 28 грудня. ♌️ ЛевЯкщо друга половинка цього вівторка не буде розуміти, не злитесь на неї, закликають зірки. Цього дня вам необхідно буде виступити у ролі її вчителя та наставника. ♍️ ДіваЯкщо 28 грудня кохана людина зробить вам несподівану пропозицію, не поспішайте ні погоджуватися, ні відмовлятися. Зірки кажуть, цього вівторка вам треба бути максимально розбірливим і прискіпливим. ♎️ ТерезиПоки друга половинка не має блискучих телепатичних здібностей, говоріть про свої бажання відразу і прямо. Так 28 грудня вдасться уникнути багатьох непорозумінь. ♏️ СкорпіонЯкщо у цей день вам належить вихід у світ, то підготуйтеся до нього добре, рекомендують зірки. На вас чекає якась зустріч. Не має значення, чим вона закінчиться. Головне – будьте у всій красі. ♐️ СтрілецьЯкщо вам знадобиться допомога (моральна чи фізична – не так вже й важливо), попросіть про неї свого партнера. Зірки закликають: намагайтеся уникати "чужого ока" 28 грудня. ♑️ КозерігЯкщо кохана людина вирішить розставити всі крапки над "i", уникайте цієї розмови. Цього дня з вас буде не найкращий дипломат, попереджають зірки. ♒️ ВодолійУникайте незнайомої їжі 28 грудня, закликають зірки. Якщо ви вирішите влаштувати романтичну вечерю, вибирайте ті блюда, які вам добре знайомі. В іншому випадку вечір буде зіпсований. ♓️ РибиДруга половина цього дня може зробити вам несподівану пропозицію. Зірки раджу вам не поспішати з відповіддю. Швидше за все вам необхідно обговорити з нею все за і проти.
Дозвілля Сон у ніч з 27 на 28 грудня: тлумачення за місячним календарем 23-а місячна доба. Місячний день розпочався у вівторок 28 грудня 2021 року о 00:56 і закінчиться у середу 29 грудня 2021 року о 02:17.Схід Місяця о 00:56. Захід Місяця о 12:32. Сни, побачені в ніч із 27 на 28 грудня, зазвичай говорять про те, як розвиваються ваші стосунки з протилежною статтю. Навіть якщо вам здається, що все добре, необхідно звернути увагу на сновидіння цієї ночі. Так, якщо сни, що приснилися в ніч з понеділка на вівторок, залишать приємний післясмак, значить, у вашій парі все добре і гармонійно і чекати каверзи не варто. Якщо ж ви зараз самотні і знаходитеся в пошуках другої половинки, то гарний сон, побачений цієї ночі, стане провісником важливої ​​зустрічі. Якщо в ніч з 27 на 28 грудня вам насниться щось неприємне (навіть якщо після пробудження ви до ладу не зможете сказати, що саме уві сні вам не сподобалося), значить, необхідно звернути увагу на ваші стосунки і особливо на вашу поведінку. Можливо, обранець не говорить про те, що щось йому не подобається. Спробуйте вивести його на щиру розмову та дізнатися, що не так. Інакше стосунки найближчим часом опиняться під загрозою.
Дозвілля Вся погань згине: що не можна і можна робити 28 грудня 28 грудня у православному календарі відзначається як день пам'яті святого Трифона Печенігського. У народі його називають покровителем моряків. Як правило, у цей день Святому Трифону моляться моряки та їхні родичі. Також за старих часів 28 грудня люди допомагали Сонцю позбутися злих сил. Для цього гаряче вугілля висипало прямо в сніг. Вся нечисть, яка намагалася потрапити в житло, відразу ж забиралася геть. Цей день чудово підходить для вивчення чи освоєння чогось нового. Ті, хто зважаться на сміливий крок, будуть обдаровані подарунками долі. У Трифонів день намагалися допомагати бідним, для незаможних готували частування. 28 грудня продовжується Різдвяний піст. У їжу в цей період можна вживати гарячу їжу з додаванням олії. Той, хто народився цього дня, відрізняється життєлюбністю та працездатністю. Чого не можна робити 28 грудня: Не рекомендується лаятися, з'ясовувати стосунки і лихословити - це може призвести до розбіжностей у стосунках із будь-ким.Не можна виявляти невдоволення погодними умовами. Той, хто буде радий будь-якому розвитку подій - набуде міцного здоров'я на довгий час.Не можна ходити в гості до будь-кого, найкраще провести цей день вдома у колі рідних людей.Вільній дівчині не варто багато сміятися, інакше їй дістанеться чоловік, з яким доведеться довго плакати.Подружжю, у якого немає дітей, не можна приносити подарунки чужій дитині. Інакше власне дитя ще довго не з'явиться.Прикмети 28 грудня: Яка погода у цей день - таким і видасться березень.Захід сонця червоний - чекай міцних морозів.Північний вітер повіяв - до похолодання.Синиці у великі зграї зібралися - до хуртовини та морозу.
Суспільство Народні прикмети на 28 грудня 2021 року: що не можна робити у цей день 28 декабря не следует ругаться и драться, даже в шутку. Считается, что в противном случае вскоре придется пережить настоящие негативные эмоции.Не рекомендуется надевать все черное - этот цвет одеяния может привлечь внимание темных сил. Чтобы избежать этого, необходимо сделать так, чтобы хотя бы один элемент туалета был светлого цвета (в идеале белого).Если 28 декабря начать жаловаться на мороз, то в ближайшее время могут начаться проблемы со здоровьем. В этот вторник необходимо теплее одеться и провести на улице несколько минут в хорошем настроении.Наши предки верили, что за три дня до Нового года не следует начинать новых дел - удачи в них не будет. Их можно планировать или обсуждать, но приступать к ним не стоит. 28 декабря не следует жадничать. Если же в этот день отдать ненужные теплые вещи нуждающимся или накормить их, можно рассчитывать на то, что весь год пройдет в изобилии.
Суспільство оформление ленты  Погода на 28 грудня 2021 року: народні прикмети та прогноз синоптиків Наші пращури помітили, якщо у цей день мороз, то зима буде холодною. Наші пращури помітили, якщо в цей день погода буде непогожою, то і осінь буде такою. Прикмет погодних у "засіках" народних виявилося дуже багато. Ось основні їх. Також прадіди помічали: якщо птахи почали голосно співати вранці, а кішки кинулися шукати тепле місце - насуваються серйозні морози. Існувала в народі і така погодна прикмета: якщо 28 грудня сонце село в хмару – бути бураном. А червоний захід обіцяв міцні морози Якщо північний вітер повіяв - до похолодання. Синиці у великі зграї зібралися - до хуртовини та морозу. Синоптики Українського гідрометцентру опублікували попередження українцям: опади накриють південну, східну, центральну частину країни у вівторок, 28 грудня. Поки що ж на більшій частині країни без опадів, але з морозом. 28 грудня справжня зимова стихія розгуляється у центрі, на сході, у частині південних областей. Тут очікується сильний сніг, а вітер посилиться до 7-12 м/с. При цьому морози поки що триматимуться. У середу 29 грудня, атмосферний фронт залишить територію країни, залишившись невеликими осередками на сході та крайньому заході. Тут невеликий сніг. Температура підвищиться до +2...-4 вдень, уночі від 0 до -7 градусів.
Політика оформление ленты  В Україні спокійно поставилися до погроз Кадирова, який не зміг відстояти незалежність Чечні від РФ Відомі українські політики та журналісти відреагували на погрози голови Чечні Рамзана Кадирова, який заявив про готовність розпочати військову операцію із захоплення України. Кадиров заявив, що якщо український президент Володимир Зеленський продовжуватиме проводити антиросійську політику, то Україну потрібно буде приєднати до РФ. Депутат українського Парламенту Олексій Гончаренко у своєму телеграм-каналі нагадав Кадирову, що він та його соратники не змогли відстояти незалежність Чечні, яка підпорядкована Москві. За його словами, заяви та вчинки російської влади, включаючи Кадирова, можуть закінчитися в Гаазькому міжнародному трибуналі.   Український журналіст і блогер Денис Казанський зазначив, що заяви Кадирова будуть корисні для України, оскільки всім прихильникам Росії в нашій країні необхідно регулярно розповідати про реальні плани російської влади щодо Української держави. "Глава Чечні Кадиров пригрозив захопленням України. Оце прям дуже добре. Треба показувати такі заяви всім українським любителям "ру*****о світу". Не подобається "погана Україна" - будете задвірками середньовічного султанату", - підкреслив Казанський. При цьому колишній депутат Борислав Береза ​​вимагає від президента Володимира Зеленського негайної реакції на заяву російського чиновника. 26 грудня глава Чечні, ставленик Володимира Путіна у Грозному Рамзан Кадиров розкритикував зовнішню політику України, заявивши, що Кремль мав скористатися шансом у 2014 році та захопити всю Україну. За його словами, якби Кремль не злякався наслідків і захопив Київ, то сьогодні Захід не міг би розміщувати свої війська в Україні, нібито загрожуючи безпеці Російської Федерації. Політичний експерт Олексій Голобуцький зазначив, що на заході Кадиров присвятив чимало часу саме Україні. Аргументи та ступінь агресії у росіян різні. Проте результат однаковий: більшість громадян РФ воліли б бачити відсутність на політичній карті України як держави. Менша, але все одно панівна більшість також хоче зникнення з етнічної карти українців. Джерело
Політика оформление ленты  Український блогер нагадав, що стало з "кадировцями" у 2014 році На тлі загроз глави Чечні окупувати Україну Соловей нагадав про тяжкі втрати "кадировців" у ході боїв із ЗСУ на Донбасі. На тлі погроз глави Чечні Рамзана Кадирова окупувати Україну відомий український журналіст та аналітик Ігор Соловей нагадав чеченському політику, чим закінчилася попередня спроба Чечні втрутитися у війну на Донбасі. У своєму телеграм-каналі Соловей розповів про епізод весни 2014 року, коли українські військові на околицях Донецького аеропорту ліквідували два "КамАЗи", які перевозили російських найманців та "кадировців". Більше того, ще тяжчий удар по "кадировцям" було завдано пізніше в аеропорту Донецька. Тоді "кадировський" підрозділ захопив одне з приміщень Донецького аеропорту, однак у підвалі вони опинилися в оточенні ЗСУ. Пізніше відомий чеченський політик, голова уряду Ічкерії на еміграції Ахмед Закаєв в ефірі телеканалу "Сьогодні" розповів, що після відмови від пропозиції українських військових провести обмін полоненими оточені "кадировці" було ліквідовано. За даними видання "Кавказький вузол", у період з 28 по 29 травня 2014 року на територію Чечні, за словами місцевих жителів, було доставлено від 35 до 45 загиблих уродженців республіки, які брали участь у бойових діях у Донецькій області України. 26 грудня глава Чечні, ставленик Володимира Путіна у Грозному Рамзан Кадиров розкритикував зовнішню політику України, заявивши, що Кремль мав скористатися шансом у 2014 році та захопити всю Україну. За його словами, якби Кремль не злякався наслідків і захопив Київ, то сьогодні Захід не міг би розміщувати свої війська в Україні, нібито загрожуючи безпеці Російської Федерації. Політичний експерт Олексій Голобуцький зазначив, що на заході Кадиров присвятив чимало часу саме Україні. Аргументи та ступінь агресії у росіян різні, проте результат однаковий: більшість громадян РФ воліли б бачити відсутність на політичній карті України як держави. Менша, але все одно панівна більшість також хоче зникнення з етнічної карти українців. Проросійський депутат ВР Євген Шевченко зажадав від Кадирова негайно вибачитися за його слова про приєднання України до Чечні. Він наголосив, що це є образою для всього українського народу. Про це Шевченко написав у своєму телеграм-каналі, виступивши із різкою критикою на адресу чеченського політика.
Суспільство Після Кадирова зі своєю заявою про Україну сплив Жириновський Жириновський розповів про "входження України до складу Росії та повернення російськомовних шкіл". Член російської Думи та лідер ЛДПР Володимир Жириновський розповів про плани щодо України на тлі накопичення угруповання російської армії на східних кордонах країни. За словами російського парламентаря, Москві необхідно здійснити повне захоплення України та включити області країни до складу Росії на правах губерній. Про свої плани щодо України російський депутат розповів у інтерв'ю радіостанції "Комсомольська правда". Фрагмент відео публікує телеграм-канал "Український діалог". Згодом Жириновський розраховує на "очищення" країни від націоналістів та повернення російськомовних шкіл. "Повністю звільнити Україну і там скрізь поставити свою владу. України бути не повинно. Вони як губернії вступають до складу Росії. І цю тему закрити. Скрізь російські школи знову відкриваються, російська мова", - заявив Жириновський.
Здоров`я Вегетаріанство названо найнебезпечнішим явищем, яке погубить планету Відмова від м'яса, всупереч поширеній думці, не врятує планету від глобального потепління. Навпаки – ситуація може погіршитися, з'ясували вчені з Каліфорнійського університету (США). Тваринницькі ферми вважаються основними джерелами метану – парникового газу, що надходить в атмосферу Землі. Але статистика свідчить: на частку сільського господарства припадає лише 9% шкідливих викидів, конкретно на тваринництво – 3,9%, повідомляє Science Alert. Це не можна порівняти з викидами від виробництва електроенергії і транспорту (по 28% відповідно) і важкої промисловості (22%). Експерти відзначають: навіть якщо всі жителі США поголовно відмовляться від м'ясних продуктів, викиди знизяться всього на 2,6%. Також варто врахувати і величезну економічну небезпеку такого кроку: сфери, пов'язані з тваринництвом, забезпечують роботою близько мільярда людей. Перехід на вегетаріанство зажадає розширення сільськогосподарських угідь, а отже, вирубки лісів і руйнування небагатьох острівців дикої природи. Вчені відзначили, що, з урахуванням зростання населення планети (до 2050 року воно може досягти 9,8 млрд осіб) вживання м'яса буде більш безпечним, ніж відмова від нього.
Суспільство оформление ленты  Жіночий призов в Україні. Потрібно або труси надіти або зняти хрестик. Минулого тижня у багатьох українських жінок виникло легке почуття когнітивного дисонансу, коли Міністерство Оборони України ще на крок наблизило весь феміністичний рух до досягнення свого ідеалу, спрямованого на розширення та зрівняння політичних, економічних, особистих та соціальних прав для жінок та подолання сексизму. Після того, як набув чинності наказ МО про перелік спеціальностей та професій, Україною прокотилося хвилею нерозуміння та невдоволення жінок такою ініціативою уряду. Справа в тому, що згідно з наказом на облік мають стати дівчата деяких професій: журналісти, фотографи, оператори, бібліотекарі, перекладачі, піарники, науковці та багато інших. Повний перелік професій ТУТ і простіше сказати – хто не потрапив до цього переліку. Нагадаємо, що військкомати ставитимуть жінок на облік за двох умов: посада чи спеціальність є у списку; жінка придатна до проходження військової служби за станом здоров'я та віком (до 60 років). Роботодавець має переконатися, що співробітниці його підприємства стоять на обліку у військкоматі. І яке ж було здивування та розлад феміністок тим фактом, що далеко не всі жінки в Україні готові прийняти на себе права та обов'язки. Петиція, складена у досить жорсткій формі, де розширення військового обліку для жінок автор називає «знущанням», лише за три дні набрала необхідні для розгляду Президентом України 25 тисяч голосів. Ось вже правда - саме про такі випадки кажуть анекдотом: треба або труси вдягнути або хрестик зняти.
Дозвілля 5 енергетично небезпечних місць у вашому домі Чи ви всі знаєте про свій будинок? Виявляється, там, де ви живете, є місця, просочені негативною енергетикою. Екстрасенс розповіла читачам свого сайту про негативну енергію в будинку, яка в надлишку зустрічається в деяких місцях. Найтемніше місце в будинкуХочете знати, де у вашому будинку найгірше по енергетиці місце? Знайдіть найтемніший куточок. Саме з нього й виходить основний негатив. В даному випадку не йдеться про простір під ліжком або комори, в які ви просто рідко заходите і тому там не горить світло. Йдеться про «занедбані» містечка у вашому будинку. Наприклад, про кімнату, в якій зламалася проводка і ви не можете її полагодити. Щоб нормалізувати атмосферу, зробіть у будинку гарне освітлення. Світло в будинку забезпечує навколишнє оточення необхідним енергетичним захистом. Місце, де найчастіше накопичується пилЧи помічали ви хоч раз, що у деяких місцях у вашому будинку дуже швидко осідає пил? За словами екстрасенсу, дуже часто постійне скупчення пилу відбувається внаслідок поганої енергетики місця. У таких куточках слід частіше робити вологе прибирання із солоною водою. Через деякий час негатив піде. Улюблене місце кішкиЯкщо ви помітили, що ваша кішка полюбила спати в дивних місцях, де не так і зручно, не так тепло і затишно, отже, тут присутні згустки негативної енергії. Кішки харчуються негативною енергією, тому такі місця в будинку для них є справжньою знахідкою. Скупчення мотлоху та непотрібних речейТам, де лежать завали старих речей і техніки, що вийшла з ладу, накопичується велика кількість негативної енергії. Непотрібні вам і вашому будинку речі - найпотужніший джерело негативу. Розчистіть завали, звільніть простір і атмосфера покращиться у всьому будинку. Також вона рекомендує окремо зберігати старий і новий одяг. Місце біля телевізораЯкщо навіть не брати до уваги той факт, що від телевізора йде небезпечне радіовипромінювання, цей предмет у будинку все одно є деякою небезпекою. Місце поруч із телевізором апріорі негативне, тому що з екрану йде величезний потік найрізноманітнішої інформації, найчастіше негативної та непотрібної. Так що тут не варто ставити квіти і зберігати фотографії. Екстрасенс радить періодично чистити своє житло від негативної енергії. Це допоможе надовго зберігати приємну та позитивну атмосферу будинку.
Гороскоп Гороскоп на 29 грудня 2021 року. Діви, уникайте змін. Терези, не поспішайте - все буде. 29 грудня 2021 року, середа. 24, 25 місячний день. Спадаюча Луна у знаку Скорпіон ♏. Нейтральний за місячним календарем день. День вдалий для торгівлі, судових справ, переїзду чи відрядження. Присвятіть себе неквапливим справам. Дуже корисна концентрація на духовних проблемах, непогано виспатися та відпочити. Можливе загострення хронічних захворювань. Читайте наші гороскопи в Telegram @yourrealhoroscopeua ♈️ Овен Зодіак для Овнів на 29 грудня говорить, що Цього дня вдало складеться для тих, хто шукає пару. Чоловіки будуть люб'язні і ввічливі в спілкуванні з жінками, ніж швидко і практично без бою завоюють будь-яке жіноче серце. Не грубо навіть найнеприємнішим людям, будьте дипломатами. ♉️ Телець Місяць для Тельців на 29 грудня говорить, що невластиве вам почуття невпевненості і розгубленості буквально заволодіє вами, тому не варто сьогодні займатися важливими справами і планувати на цей день зустрічі. Провести цей день рекомендується в оточенні приємних і надійних людей. ♊️ Близнюки Астропрогноз для Близнюків на 29 грудня рекомендує користуватися будь-якою можливістю, яка дозволить вам відволіктися від поточних проблем і трохи відпочити як емоційно, так і фізично. Нові починання краще перенести на інший день. ♋️ Рак Зодіак для Раків на 29 грудня говорить, що в спілкуванні з іншими людьми потрібно бути м'якше, звертайтеся за допомогою до колег, якщо це буде необхідно. Ближче до вечора дізнаєтеся новина, яку давно хотіли почути. Результат буде куди кращим, ніж ви уявляли. ♌️ Лев Зодіак для Львів на 29 грудня каже, що сьогодні відмінний день для спілкування і знайомства з новими людьми. Якщо виникне бажання поспілкуватися з друзями, то обов'язково знайдіть для цього час. Людина, якій ви довіряєте, може виявитися не таким білим і пухнастим. ♍️ Діва Зодіакальний прогноз для Дев на 29 грудня радять уникати кардинальних змін в будь-яких областях своєї діяльності. Не варто відкривати душу людям, надійність яких під знаком питання. Самоіронія - важлива якість, яка допоможе не падати духом. ♎️ Терези Зодіак для Терезів на 29 грудня говорить, що ви неодмінно досягнете поставленої мети, але не варто з цим поспішати, все прийде вчасно. Вечірньої пори можете присвятити новим знайомствам. Ви неодмінно досягнете поставленої мети. ♏️ Скорпіон Місяць для Скорпіонів на 29 грудня стверджує, що рекомендується приділяти якомога більше уваги дрібницям і нюансам, адже саме на них ви можете і обпектися. Уникайте в цей день поспіху і хаосу, адже крім непотрібної суєти, вони вам більше нічим не допоможуть. ♐️ Стрілець Загальний гороскоп для Стрільців на 29 грудня каже, що сьогодні ви, на подив для всіх, можете бути похмурими і злими. Професійні та домашні турботи закрутять у танок подій. Не потрібно хапатися за нові справи, краще доведіть до кінця давно розпочаті проекти. ♑️ Козеріг Астропрогноз для Козерогів на 29 грудня говорить, що не варто спілкуватися з тими, до кого не лежить душа. Відтинайте все непотрібне контакти з людьми. Якщо вам щось пропонують, то спочатку зважте "за" і "проти", порадьтеся з близькими, і лише потім погоджуйтеся. ♒️ Водолій Астропрогноз для Водоліїв на 29 грудня рекомендує, в цей день триматися подалі від людей, які запропонують заробити нечесним шляхом. За будь-які порушення доведеться заплатити за законом. Можливо, вдасться завести перспективне знайомство. ♓️ Риби Гороскоп для Риб на 29 грудня пише, що в цей день важливо займатися сьогодні тією діяльністю, яка приносить вам задоволення. Обов'язково намагайтеся більше рухатися. Відмовтеся від рутинних і нудних завдань, їх виконання буде виводити вас зі стану рівноваги.

Прості та дієві обряди від скандалів, сварок та зрад у сім'ї
Прості та дієві обряди від скандалів, сварок та зрад у сім'ї
Сімейні стосунки не завжди благополучні, і скандали між близькими людьми не рідкість Впоратися зі сварками та ....
Корисні звички на удачу у справах та роботі: 7 порад, які допоможуть їх розвинути
Корисні звички на удачу у справах та роботі: 7 порад, які допоможуть їх розвинути
Корисні звички потрібні всім людям Проблема в тому, що розвинути їх у собі часом дуже нелегко
Страсна п'ятниця. Що робити в цей день. Прикмети і заборони
Страсна п'ятниця. Що робити в цей день. Прикмети і заборони
Перед Великоднем триває Страсний тиждень А ось п'ятниця, суворий день цього тижня, який має безліч обмежень, з....
Гороскоп на 3 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 3 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ваше почуття ініціативи та рішучості допоможе ....
Сон у ніч з 2 на 3 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 2 на 3 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
3 травня о 3:33 розпочнеться 25-й місячний день Фаза Місяця - спадна
більше матеріалів




/-0,40287804603577-/ /-pc-/
Top