counter
Архів Повернутись назад 28 Вересня 2018
28 Вересня
Суспільство оформление ленты  Королева Ранія потрясла Нью-Йорк благородною красою Ікона краси і благородства - 48-річна королева Ранія відвідала саміт Impact Summit міжнародного руху HeForShe в Нью-Йорку. Мета заходу - боротьба за права жінок і гендерну рівність в світі. Королева вразила доглянутістю і стилем в білому приталеному костюмі і бежевих човниках. Як завжди вона накинула на шию шарф і одягла кілька прикрас. Ранія народилася в сім'ї палестинців. Її батько був простим педіатром, а донька виросла дуже амбітною і впевненою в собі. Дівчина отримала гарну освіту в іноземних навчальних закладах: навчалася в кувейтській школі New English School, потім отримала диплом з ділового адміністрування в Американському університеті Каїра в Єгипті. У Йорданії Ранія хотіла стати членом уряду, але їй відмовили. Тоді вона пішла працювати в Citibank Аммана, де вперше побачилася з принцом Абдаллою, тоді ще просто принцом. Краса і манери Ранії вразили принца і через два місяці вони зіграли весілля. До сих пір Ранія наполягає на вихованні їхніх дітей як звичайних людей в простій родині. Вона готує для рідні, а король вечорами смажить для вечері м'ясо на грилі.
Кримінал Ілон Маск піде під суд за шахрайство з цінними паперами Комісія з цінних паперів і бірж США подала судовий позов проти глави Tesla Ілона Маска за шахрайство з цінними паперами та введення інвесторів в оману. Комісія вимагає відсторонити Маска від управління компаніями, зокрема - Tesla. Йому інкримінують опублікування в соцмережах неправдивої інформації про прийдешній приватний викуп акцій компанії. Також Маск писав, що готовий сам викупити акції Tesla по 420 доларів. Комісія вимагає заборонити Маску займати посади керівника або директора в будь-якій публічній компанії, так як він безпідставно, але усвідомлено ввів інвесторів в оману. Нагадаємо, 7 серпня гендиректор компаній Space X і Tesla Ілон Маск заявив, компанія може піти з біржі, коли її акції стануть коштувати 420 доларів. Про це Маск написав в своєму твітті. "Думаю про виведення Tesla з біржі при 420 доларів за акцію. Фінансування забезпечено", - написав Ілон Маск в Twitter. За його словами, інвестори компанії схвалили зміни. Залишилося тільки провести голосування серед акціонерів.
Дозвілля Єфросиніна про програш Марченко: Я щаслива, що не потрібно купувати ілюзію любові Українська телеведуча Маша Єфросиніна, яка минулого тижня пішла з шоу "Танці з зірками", записала відеозвернення до підписників з відвертим зізнанням і словами подяки. Нагадаємо, весь минулий тиждень між шанувальниками шоу тривали баталії, більшість вважала, що його мала покинути на голову менш талановита кума Володимира Путіна Оксана Марченко. Маша в трьох епізодах відео заспокоїла підписників, повідомивши, що її дуже підтримує сім'я і що вона щаслива. "Я навіть не усвідомлювала і не уявляла, яке ж це щастя, коли не потрібно купувати ілюзію любові і відчуття, що тебе обожнюють. Несправедливість завжди була, є і буде. І взагалі це таке дуже умовне поняття. Але те, що я знаю напевно , фальш не живе довго. Вона не вічна. Ніколи в штучній землі не проростають кущі троянд", багатозначно заявила красуня. Також Маша засмутила прихильників, сказавши, що не буде викладати останню частину свого відеощоденника з шоу. За її словами, там вона повинна розповісти правду про свій останній день, але не хоче "влаштовувати срач". При цьому голос жінки тремтить і вона мало не плаче. За ніч її відео зібрало 30 тисяч лайків і слів підтримки.       Посмотреть эту публикацию в Instagram Публикация от Masha Efrosinina (@mashaefrosinina) 27 Сен 2018 в 11:13 PDT
Кримінал Школярі забили камінням стареньку у Вінницькій області У селі Грабарівка Могилів-Подільського району жінка знайшла тіло своєї 90-річної родички Галини Черняківської. На тілі старенької були сліди насильницької смерті. "Все село шоковане, такої біди тут ще не було. Бабуся жила сама в старенькій хаті. В гості до неї приїжджала з продуктами дружина брата з Могилева-Подільського, - кажуть односельці загиблого. - Також пенсіонерку відвідувала соціальний працівник. На вулиці Галину рідко бачили , адже вона мала групу інвалідності, погано чула і ледве ходила", - розповідають односельці. З джерел у правоохоронних органах стало відомо, що у вбивстві Галини Черняківської підозрюють двох неповнолітніх: один з них проживає недалеко від будинку потерпілої і навчається у восьмому класі. Його 16-річний знайомий - житель села Яруга того ж Могилів-Подільського району. Кажуть, що напередодні пізно ввечері вони в пошуках легких грошей розбили цеглиною вікно та проникли в приміщення бабусі. Коли вона почала кликати на допомогу, нападники вбили її цеглою і підпалили запальничкою подушку в одній з кімнат. Так неповнолітні намагалися приховати сліди злочину. Поліція поки проводить експертизу. Підозру ще нікому не оголошували. Так що малолітні нелюди досі перебувають на волі, один з них - з неблагополучної сім'ї. Батьки в те, що їхні чада зробили такий страшний злочин, не вірять. Односельці ж приголомшені, кажуть, що старенька жила так бідно, що часто їй не вистачало грошей навіть на хліб, що було красти в неї будинку - не зрозуміло. Якщо причетність малолітній душогубів до смерті бабусі доведуть, їм загрожує від десяти до п'ятнадцяти років ув'язнення або довічне позбавлення волі, розповідає 33 канал.
Економіка Рева розповів, як "осучаснять" пенсії в 2019 році У березні 2019 року пенсії осучаснять за впровадженою пенсійною реформою формулою - сумі 50% зростання рівня інфляції та 50% зростання середніх зарплат за 2018 рік "Якщо інфляція в цьому році буде 12%, як прогнозується, то в розрахунок береться 6%. Фонд оплати праці виріс за вісім місяців на 25%, тобто в розрахунок береться 12,5%. У сумі це 18,5%. Це означає, що зростання пенсій відбудеться до 20% від розмірів пенсій, які є сьогодні ", Міністр також додав, що 2018 рік ще не закінчився, тому точні показники для індексації пенсій поки не відомі. Офіційний рівень інфляції і зростання середніх зарплат в 2018 році буде відомий в лютому, після чого будуть проведені розрахунки і виплати відповідно до прийнятої постанови уряду. Говорячи про підвищення пенсій військовослужбовцям Рева заявив, що 1 січня буде забезпечено зростання військових пенсій ще на 25%, як це передбачено відповідною постановою Уряду, пише Юрліга. Пенсійна реформа набрала чинності 11 жовтня 2017 року. За даними Мінсоцполітики, з 1 жовтня пенсії перерахували для 10,2 млн осіб з урахуванням індивідуальних показників їхнього заробітку і страхового стажу. Середній розмір доплат склав 560 грн.
Дозвілля оформление ленты  "No boobs?" Нова фігура Шарапової здивувала шанувальників спорту Російська тенісистка Марія Шарапова опублікувала на своїй сторінці в Instagram знімок в купальнику. І хоча тіло тенісистки на фото просто чудово - м'язи підтягнуті, а шкіра гладка, як шовк, передплатники були спантеличені зниклими грудьми красуні. "Колі, не хочеш прощатися з літом", - підписала знімок Марія Шарапова. Не соромлячись, фоловери поставили Марії запитання в лоб, куди поділися її і без того маленькі груди. torus_volga Маша закінчуй, рви свою американську сраку заради одно-двох кіл проходу по турніру. У тебе є гроші, бізнес. Зупинись поки зупинка не стане останньою 1980denkohno Маша, вам треба їсти mikecorleone83 No boobs ... (немає грудей. - Авт) carloalberto1 Ноги виглядають такими худими. Навіщо ysahnova тітьок зовсім немає. Вади професії, пишуть під фото. Але Марія непохитна, вона тяжко займається в спортзалі і вимотує себе тренуваннями, готуючись до чергового турніру. Одні милуються її відео зі спортзалу, а інші жалкують, що фігура дівчини втрачає жіночні обриси.       Посмотреть эту публикацию в Instagram Публикация от Maria Sharapova (@mariasharapova) 17 Сен 2018 в 11:53 PDT
Кримінал Знайдений третій підозрюваний в отруєнні Скрипалів Британські спецслужби вирахували третього причетного до отруєння колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля та його дочки. The Telegraph пише, що перед тим, як в Солсбері приїхали Боширов і Петров, у місто приїжджав якийсь співробітник ГРУ, який провів розвідку на місцевості. Спецслужби вже знають, як звуть цю людину і хто він. Відомо, що третій кілер брав участь у плануванні замаху до того, як у Британію ввезли смертельну отруту "Новачок". Нагадаємо, Скрипалі були отруєні отрутою з флакона з духами 4 березня 2018 року. Досить швидко експерти встановили, що "Новачок", засіб, який розробляли в СРСР і в Росії. Поки тривало розслідування, 30 червня в сусідньому містечку - Еймсбері отруїлося новачком ще двоє місцевих жителів. Надалі одна з них - Дона Стерджесс загинула. Скандал із застосуванням хімічної зброї, спровокував дипломатичну війну з Росією.
Політика Константинополь урезонив Москву: Українську церкву ніколи не віддавали Росії Константинопольський патріархат заперечує, що Київська митрополія і Українська церква коли-небудь входили в територію Московського патріархату. Як говориться в роз'ясненні Константинополя, опублікованому  "Эхо Москвы" поставлені в священнослужителі московські священики були "тимчасово" "і з фінансових причин". Таким чином, Вселенський патріарх заявляє, що має право і обов'язок виявляти материнську турботу про церкву України в кожному випадку, коли визнає за необхідне. 27 вересня в Україну, в місто Одесу, прибув патріарх Олександрійський і всія Африки Феодор II. Як повідомляють російські пропагандистські ЗМІ, він збирається провести спільний молебень зі священиками Української православної церкви Московського патріархату. ЗМІ називають Федора як представника престолу, "більш давнього, ніж Константинопольський", а автокефалію України - "розколом православних народів".
Політика З'явилися нові дані про стан здоров'я Сенцова Росія, як і раніше, стверджує, що здоров'я незаконно засудженого українського режисера-патріота Олега Сенцова стабільне, але офіційного рішення консиліуму лікарів в Україну не надсилає. Про це повідомила на сторінці в соцмережі український омбудсмен Людмила Денисова. Вона розповіла, що отримала лист від радника президента РФ Михайла Федотова. У ньому в загальних рисах і без підтверджуючих документів розповідається про здоров'я Сенцова. Денисова повідомила, що Олег перебуває під диспансерним наглядом медиків, у нього встановлена ​​хвороба опорно-рухового апарату. 28 вересня Сенцов голодує вже 138 день. Але росіяни стверджують, що ніякої небезпеки для його життя немає. Все ж Денисова сподівається, що російська сторона почує її і надішле офіційний висновок медиків.
Дозвілля оформление ленты  Вагітна Єлизавета Боярська вперше показала кругленький живіт «Я завжди намагаюся підтримувати в собі стан легкості і щастя. Я переконана: місце, де ти живеш, обов'язково повинно наповнювати тебе душевної силою і допомагати перебувати в гармонії з собою!» - підписала знімок Єлизавета. Примітно, що в пості вона рекламує підмосковну нерухомість. 32-річна російська актриса Єлизавета Боярська чекає на другу дитину від свого чоловіка, також актора Максима Матвєєва. Це буде хлопчик. У пари вже є синок. Боярська старанно приховувала першу вагітність, а ось на другій вже розслабилася. Пара живе в шлюбі вже вісім років. Подружжя вже придумало ім'я майбутньої дитини. На сторінці в інстаграм актриса поділилася фотографією, на якій помітний кругленький живіт зірки. «Я завжди намагаюся підтримувати в собі стан легкості і щастя. Я переконана: місце, де ти живеш, обов'язково повинно наповнювати тебе душевної силою і допомагати перебувати в гармонії з собою!» - підписала знімок Єлизавета. Примітно, що в пості вона рекламує підмосковну нерухомість.
Дозвілля оформление ленты  Відомий фітнес-блогер відростила округлі тілеса і стала щасливою Менше - не завжди краще. 22-річна фітнес-блогер Джен Бретт з Канади набрала зайву вагу і пишається цим, заявляючи, що на даний момент щаслива, як ніколи. Часто люди асоціюють спорт зі схудненням і вважають еталоном краси худе тіло. Але насправді не завжди це саме так, каже дівчина. На своїй Instagram-сторінці вона показує фотографії "до-після", на яких видно, як поправилася. Цим "зворотним перетворенням" вона хоче зруйнувати міф про те, що менше - краще, пише The Independent. Дівчина також зізналася в соцмережі, що пережила чотири викидня, попросивши підтримки у своїх численних передплатників. Частково її рішення жити в задоволення пов'язане з ризиком втратити плід. Значно потовщавши, дівчина почувається краще, ніж будь-коли. Вона розповідає, що у 6 класі у неї почався розлад харчування та з'явився страх набрати вагу. І в 2015 році вона натрапила на фітнес-програму, де їсти більше і набирати вагу - невід'ємна частина процесу. "2015: тренування щодня. Втома і слабкість. Обмеження в їжі. Підрахунок калорій. Зважування себе кожен день. Страх набрати вагу. 2018: тренування 4-5 разів на тиждень, але не строго. Є сила. Їм різноманітну їжу. Не рахую калорії. Викинула сантиметр. Маю звичайний одяг для фітнесу. І так, все ще в процесі! "- розповідає Бретт і активно постить у соцмережі свої округлі форми.
Політика Тимошенко обіцяє після приходу до влади ліквідувати "корупційний" Нафтогаз Лідер партії "ВО" Батьківщина "Юлія Тимошенко вважає НАК "Нафтогаз України" корупційною, і по приходу до влади ліквідує її як непотрібного посередника. «Через півроку ліквідуємо НАК "Нафтогаз" як посередника, який не потрібен», - заявила Тимошенко на прес-конференції в Києві прес-служба фракції. Також вона пообіцяла, що будуть ліквідовані і всі посередницькі структури, створені НАКом. На думку політика, першочергове завдання - ліквідувати на рику монополію газового посередника. «Монополії на торгівлю газом не залишиться. Газ українського видобутку віддамо людям, а для бізнесу буде демонополізовано ринок", - обіцяє Тимошенко. Також політик розкритикувала пропозицію "Нафтогазу" продати приватним інвесторам 49% -ної частку газотранспортної системи України.
Політика оформление ленты  Як ти спиш, коли світ у вогні? Барбра Стрейзанд випустила гнівну пісню про Трампа 76-річна співачка Барбра Стрейзанд випустила пісню "Do not Lie to Me" ("Не бреши мені"), присвячену президенту США Дональду Трампу і його політиці. "Як ти можеш спати, коли світ валиться? Коли все, що ми побудували, сиплеться? Як ти спиш, коли світ у вогні?", - йдеться в пісні, уривок з якої з'явився в Мережі. «Мене вже верне від новин. Стільки брехні і стільки божевілля. Я активний громадянин, але не знаю, що ми з себе представляємо як держава. Ми розлучаємо дітей з батьками і садимо їх у клітки, ми продовжуємо турбуватися про чистоту планети й екологічну ситуацію чи вже ні? Я не знаю, як люди могли проголосувати за Трампа», прокоментувала композицію співачка. Співачка в пісні вимагає від Трампа просити вибачення у Америки за знищення демократії в ній, за нехтування цінностей батьків-засновників США. Антитрампівська пісня буде презентована 2 листопада.
Здоров`я оформление ленты  Mcdonald's видалить хімію і консерванти з семи найпопулярніших страв 26 вересня 2018 р., на сайті  Mcdonald's вийшов прес-реліз, у якому компанія розповіла про новий вектор розвитку. Mcdonald's стверджує, що в його класичних бургерах (гамбургер, чізбургер, подвійний чізбургер, Біг Мак і ще семи) більше не буде штучних консервантів, ароматизаторів і барвників. Все тому, що компанія має намір зробити ставку на натуральні інгредієнти, щоб таким чином привернути більше людей, які вибирають здорове харчування. 100% свіжа яловичина, курка без добавок, натуральний сир, соус Біг Мак без підсилювачів смаку, булочка з кунжутом без консервантів повинні підвищити якість пропонованих продуктів. Єдине, чого не торкнуться зміни, - солоні огірки, але їх можна буде прибрати при замовленні. При цьому McDonald's обіцяє, що нові якісні інгредієнти не змінять звичного смаку бургерів.
Політика "Руху серйозного не буде": Кучма розповів про вихід із Тристоронньої контактної групи Представник України в Тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі Леонід Кучма повідомив журналістам в Києві, що давно обдумав, як і коли він припинить участь в переговорах. Уже зараз, зізнався колишній президент журналістам у Києві, він відчуває величезний стрес і фізичне навантаження через це. "Коли я досягну критичного віку", - сказав Кучма. Він підсумував, що всього вже з'їздив до Мінська близько сотні раз. І в більшості в цьому не було сенсу. "Кожна зустріч за закритими дверима... ти знаєш, що руху серйозного не буде, ти приїжджаєш і знаєш, що інша сторона вже сидить з підготовленими відповідями", - розкритикував переговорників від Росії і терористів Кучма. Він також зізнався, що по дві доби після "переговорів" приходить до тями, а перед ними - приймає заспокійливе.
Економіка оформление ленты  За що зарплата в 3 мільйони? У Мережі показали туалети-гнізда у поїздах Тільки вчора українців шокувала новина про те, що тимчасово виконуючий обов'язки голови правління ВАТ "Укрзалізниці" Євген Кравцов буде отримувати щомісячний посадовий оклад в сумі 500,2 тис. гривень, а з усіма доплатами і преміями - до 3,1. РБК-Україна підрахувало, що, відповідно до умов трудового договору, Кравцов буде виконувати обов'язки голови правління УЗ, за що отримує ще 714,6 тис. гривень на місяць. За рік Кравцов зможе заробити більше 37,5 млн гривень, або понад 3,1 млн гривень на місяць (щомісячний оклад 500,2 тис. гривень * 12 місяців, винагороду за виконання обов'язків голови правління 714,6 тис. гривень * 12 місяців, 4 квартальних премії по три місячних окладу (4*3 *500,2 тис. гривень), 1 річна премія в розмірі 24 окладів (500,2 тис. гривень * 24), матеріальну винагороду за ефективне управління майном УЗ в розмірі 10 окладів ( 500,2 тис. гривень * 10)). А тим часом в Мережі показали жахливу конструкцію одного з туалетів в українських поїздах. Так користувачі спостерігали справжній туалет-гніздо, який стоїть на великому квадратному кубі встик з умивальником. Фото показав відомий художник Андрій Єрмоленко в соцмережі. "Вибачте, але це триндець, нужник у поїзді, ні, ну для чоловіків ще півбіди, а як жінки, в якій позі повинні на нього ходити? Я б ходив у раковину! Але чому, чому і тут діра у всесвіт? Гіперлуп, бля!PS: але туалети чистенькі, і обслуговування в поїзді хороше! У мене питання до конструкції!" - написав він.
Здоров`я Календар сприятливих днів на жовтень 2018 року У жовтні 2018 року Місяць може займати сильну позицію, а може впливати на енергетику негативно. Дізнавшись, які дні стануть найбільш вдалими, ви точно не прогадаєте і найкращим чином проведете другий місяць осені. У жовтні сприятливі дні йдуть один за одним парно. Цю обставину можна використовувати з користю для себе: наприклад, якщо справа, яким ви хочете зайнятися, явно потребують довгого часу і значних зусиль, у вас в запасі якраз виявиться пара днів, щоб розібратися зі складним завданням. 2-3 жовтня. Дні відпочинку і відновлення сил Місяць почнеться зі сприятливого поєднання спадаючого Місяця і Знака Зодіаку Рак, який допоможе прийти до рівноваги і гармонії. Попереду два дні спокою й умиротворення. Навіть конфліктні ситуації вирішаться швидше звичайного і з найменшими втратами. Гарні усамітнення, медитації, затишні посиденьки з друзями. В такий час краще не рватися на вершину Олімпу: можна дозволити собі плисти за течією і поспостерігати, які можливості або знайомства це принесе. Обов'язково варто викроїти час для відпочинку в цей період: так ви швидше і ефективніше відновите сили. Можна пройти три кроки для відновлення енергетичного балансу і життєвих сил. 6-7 жовтня. Дні, коли справи приходять до ладу, а думки прояснюються Цей період найбільш продуктивний для вирішення старих і тривалих питань, для завершення справ і підбиття підсумків. Навіть промахи і помилки можна використовувати собі на благо, особливо 6 числа. Астрологи радять прогулянки, які відмінно зміцнять здоров'я і піднімуть настрій. 6 і 7 жовтня також підійдуть для вирішення фінансових питань або для генерального прибирання, яка подвійно сприятлива через убутку Місяця і делікатній в таких питаннях Діви. До речі, прибирання можна перетворити на корисний ритуал позбавлення непотрібних речей і думок. Є й інші причини частіше прибиратися в оселі. 20-21 жовтня. Дні втілення бажаного В цей час астрологи радять прислухатися до голосу інтуїції і грамотно складати стратегію свого успіху. Місяць в Рибах, а значить, дні будуть сприятливими для тих, хто здатний діяти і не проводить дні і ночі в нездійсненних фантазіях. Зростаючий Місяць прийде на допомогу і допоможе прийти до мети. Мрійте продуктивно, і підкріплюйте слова діями, щоб бажане втілилося в реальність. Успіхом увінчаються творчі проекти, розпочаті в цей час. Можна змінити імідж, особливо якщо ви перебуваєте в пошуках любові або свого життєвого шляху. Не варто сидіти склавши руки і чекати біля моря погоди, так як тоді творча і сильна енергетика цих двох днів просто пропаде даремно. 25-26 жовтня. Дні зміцнення здоров'я І знову два вдалих дні поспіль. Місяць тільки-тільки почав спадати, запасів енергії вистачить ще надовго, а Телець, в сузір'ї якого знаходиться наше нічне світило, допоможе не витати в хмарах і тверезо подивитися на багато речей. Другий день обіцяє конфронтацію, яка, втім, вирішиться справедливим підсумком. Це хороший день, щоб розставити крапки над I в тих спірних питаннях, де ваша думка точно є вірним, а також подбати про себе і своє здоров'я. Тим, хто давно мріє кинути палити або розлучитися з іншого шкідливою звичкою, варто взяти 25 жовтня на озброєння: зусилля, зроблені в цей день, окупляться сповна і в самий найближчий час. 29-30 жовтня. Дні підведення підсумків Кінець жовтня ознаменується сприятливою енергетикою спадаючого Місяця в Раку. В цей час прийдуть до завершення багато довгострокових справ. Можна пожинати плоди своєї праці, бо окупляться зусилля і старання в багатьох сферах життя. Хороша творча діяльність, причому як у глобальних масштабах, так і в дрібницях. На користь піде невелика благодійність. Почуття емпатії допоможе зробити правильні кроки на любовному фронті і не допустити похибки у відносинах з партнером. Чутливість і емоційність можна спрямувати у правильне русло. Наприклад, помріяти перед сном з 29 на 30 жовтня, адже таким чином можна виконати мрії.
Політика Уряд раптово передумав підвищувати ціну на газ. Що сталося Ціна газу для населення і далі буде складати 6958 гривень за тисячу кубометрів з урахуванням податку на додану вартість зборів і транспортування. Ця постанова з правками Кабміну набуде чинності 1 жовтня і буде діяти до 18 жовтня. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу КМУ. Таким чином Кабінет міністрів сьогодні на терміновому засіданні продовжив дію спеціальних зобов'язань з продажу природного газу для потреб населення і теплокомуненерго. Причини перенесення так довго анонсованого підвищення вартості газу не повідомляються. Попереднє рішення Кабміну передбачала, що спецобязательства з продажу природного газу українцям і ТКЕ будуть діяти до 1 квітня 2018 року. Але про них цілком можна здогадатися. Напередодні стало відомо, що експерти Міжнародного валютного фонду висунули Україні чотири умови отримання чергового траншу. Крім давно озвученого - до 15 жовтня підвищити ціну газ на 23%, МВФ вимагає в терміновому порядку передати функції перевірки електронних декларацій про доходи чиновників НАБУ. У МВФ вважають, що НАЗК (Національне агентство запобігання корупції) повністю підконтрольне уряду і не виконує покладених на нього функцій. Також МВФ вимагає від Кабміну збалансувати бюджет, бо витрат в ньому занадто багато, а доходів - мало. Четверта умова - реформувати податкову сферу так, щоб доходи країни можна було контролювати ззовні, не допускаючи укривання "тіньових" доходів. Зрозуміло, що три останні умови Кабінет міністрів зараз не в змозі виконати, отже,й отримати транш.
Суспільство оформление ленты  Перша дружина Кузьміна заявила, що Пугачова народила від нього трьох дітей Російський музикант Володимир Кузьмін був одружений тричі, а ще - мав на стороні незліченну кількість інтрижок і романів. Найбурхливіший - позашлюбні стосунки з Аллою Пугачовою. Перша дружина 63-річного музиканта - Тетяна, в ефірі російського телеканалу заявила, що від зв'язку артиста з Аллою Пугачовою народилися троє дітей. Тетяна написала для Кузьміна його найпопулярніші пісні, але каже, він не зберігав їй вірність і дня. Нещасливу долю отримали і діти музиканта - Єлизавета, Степан і Соня. Двоє дітей Кузьміна трагічно загинули. Єлизавету вбив коханець, а Степан вистрибнув з вікна під час пожежі, розповідає Стархіт. Дружина Кузьміна, знаючи про його сильне захоплення Пугачовою кілька разів особисто пробувала домовитися з нею, але це не допомагало. На думку екс-дружини музиканта, вона точно знає, що співачка народила від Володимира дівчинку, яку віддали в дитячий будинок біля Чорного моря. Але стверджує, що «у неї не одна вагітність була від Кузьміна, а три. Вона всіх народжувала». Колишня дружина стверджує, що співачка могла бути вагітна в 1987 році. Нібито під час її виступу в Сан-Ремо це було видно. Ми знайшли для вас це відео, однак явних ознак вагітності на ньому немає. Сам Кузьмін завжди заперечував подібні чутки, заявляючи, що у них було лише швидкоплинне захоплення і хороший творчий союз, але не більше. "Якось в одній з центральних газет з'явилася стаття про те, що зараз в Радянському Союзі є тільки дві зірки - Пугачова і Кузьмін. Мабуть, після цієї замітки Аллі стало цікаво, вона вирішила познайомитися зі мною ближче... Так, у нас з нею був творчий союз, невеликий роман, не більше. Коли ми були разом, я писав їй пісні, вона їх з вдячністю виконувала, говорила, що це хороші і талановиті роботи. Але ... Мені не хотілося бути в тіні Пугачової. Тим більше я - рокер, а з нею мені доводилося перетворюватися в попсовика. Я зрозумів, що як музикант деградую. Я - птах вільний. А з Аллою були правила. Але які для рокера можуть бути правила?", - розповів він в одному з інтерв'ю свою версію історії.
Події "Правого сектора" не було. Поліція прояснила деталі церковного конфлікту на Івано-Франківщині Українській православній церкві Московського патріархату в Івано-Франківській області "привидівся" "Правий сектор", за учасників якого служителі церкви прийняли працівників райради та місцевої адміністрації. "Виявилося, що Болгородчанська районна рада та адміністрація передавали у власність музичній школі майновий комплекс пам'ятника архітектури" Митрополичі палати", - розповіли "УП" в поліції області. Там повідомили, що в поліцію поскаржилися люди, які протестують проти передачі приміщення дітям. Однак поліція наполягає - що протизаконної дії в спорудженні не відбувалося - його розпорядником є ​​громада. Нагадаємо, сьогодні, під час спроби передачі приміщення дитячої школи виникла бійка. Двоє людей отримали незначні травми. Священики заявили, що їх атакував "Правий Сектор". За словами очевидців, вони проникли в церкву через внутрішній двір - музичну школу, яка примикає до будівлі. Увірвавшись в храм, вони влаштували бійку з прихожанами. Настоятеля храму "стусанами викинули на вулицю". Вигнавши таким чином всіх прихожан, чоловіки змінили замки. При цьому скривджені парафіяни заявили, що "все відбулося так швидко, що навіть не вдалося зафіксувати це на камеру".
Дозвілля Багатьох чекає важкий місяць: Жіночий гороскоп на жовтень 2018 року У жовтні деякі представниці прекрасної статі зможуть домогтися своїх цілей і стати успішніше, і про це свідчать зірки. Які зміни очікують жінок в майбутньому місяці, ви зможете дізнатися з щомісячного жіночого гороскопу. У жовтні основним помічником багатьох Знаків Зодіаку і надалі залишається посилений Марс. Представниці прекрасної статі можуть сміливо розраховувати на його підтримку в найважчі хвилини, а також використовувати енергію планети для досягнення поставлених цілей. Однак особиста сфера життя обіцяє бути нестабільною, а виною тому Венера, яка перейде в ретроградну позицію 5 жовтня і буде залишатися слабкою до кінця місяця. У зв'язку з цим багатьом з вас може здатися, що майбутній місяць буде важким і доставить немало клопоту. Жінка-ОвенЗгідно з прогнозами астрологів, в жовтні посилений Марс може як допомогти, так і нашкодити жінкам-Овнам. Даний Знак Зодіаку, що знаходиться під заступництвом планети, стане набагато впевненіше, але впертість, яка також виникне з вини союзника, стане причиною багатьох неприємностей. В першу чергу це стосується особистого життя. Іноді слід піти на поступки, а можливо, і визнати свою неправоту, щоб уникнути неприємних конфліктів з партнером. У плані кар'єри жінок-Овнів чекає успіх. У жовтні навіть улюблене захоплення допоможе вирости професійно і стати набагато успішніше. Жінка-ТелецьПротягом місяця жінкам-Тельцям доведеться переживати злети і падіння, а станеться це через вплив покровителя-Місяця. Це досить важкий місяць для занадто емоційних жінок, так як зміни настрою нічного світила будуть позначатися і на їх душевному стані. Однак уже наприкінці жовтня енергетика місячного диска стане сильніше, в зв'язку з чим покровитель посприяє будь-яким починанням. Астрологи вважають, що в майбутньому місяці жінкам-Тельцям необхідно порадувати себе новими речами. Щоб дізнатися, які дні найбільш сприятливі для шопінгу, можна звернутися за допомогою до щомісячного календаря покупок. Жінка-БлизнюкиВ цілому жовтень не доставить жінкам-Близнюкам багато клопоту. Сатурн стане одним з найактивніших помічників, який посприяє кар'єрним успіхам і навіть допоможе збільшити дохід. На жаль, ослаблена Венера може зіпсувати враження про другий осінній місяць, так як саме вона стане причиною неприємних подій. Жінки, які намагаються знайти супутника життя, можуть відкласти пошуки на наступний місяць, так як в жовтні позбутися самотності вдасться лише небагатьом. Закоханим жінкам-Близнюкам варто покинути зону комфорту і проявити більше уваги до партнера, інакше байдужість і холодність можуть призвести до сумного результату. Жінка-РакМарс постарається позбавити жінок-Раків сил і впевненості. Щоб запобігти цьому, необхідно вже зараз знайти джерело гарного настрою і позитивної енергії. Найбільш небезпечні дні в майбутньому місяці - 4, 5, 15, 16 і 31 жовтня. В цей час найголовніший помічник і покровитель Раків, Місяць, буде дуже слабким, що відіб'ється на енергетиці та емоційному стані жінок. В цей час астрологи не рекомендують приймати важливі рішення, з'ясовувати стосунки з коханою людиною і активно брати участь у вирішенні робочих питань. Дані дії можуть негативно позначитися як на репутації жінок-Раків, так і на особистій сфері. Жінка-ЛевЗ 12 по 15 жовтня покровитель Львів Сонце буде активним. В цей час на роботі рекомендується пропонувати нові ідеї, брати участь в ділових переговорах і просити збільшення окладу. Впевненість не покине жінок-Львів, тому ці дії можуть привести до бажаного результату. Крім того, протягом місяця астрологи радять Левам проявити активність на любовному фронті. Жінки, які перебувають у пошуках другої половинки, зможуть підкорити серця вподобаних чоловіків. Левиці, що знаходяться у відносинах, повинні компенсувати коханому брак уваги, причиною якого могла стати зайнятість. Жінка-Діва Представниці Знака Діви завжди прагнуть відповідати своїм ідеалам, але в прийдешньому місяці це бажання ослабне. Покровитель Марс змусить жінок-Дів задуматися про більш корисні цілі і навіть допоможе досягти їх. Однак допомога союзника не дає приводу розслаблятися. Щоб проявити себе на роботі, при цьому не забуваючи про домашні справи і близьких людей, слід правильно розпланувати свій час і не розтрачувати сили даремно. Для цього кожен вечір потрібно приділяти кілька хвилин відновленню енергетичного запасу, а допоможе в цьому ефективна медитація для жінок. Жінка-ТерезиЗавдяки підтримці Сатурна жінки-Терези зможуть підвищити свій статус і поліпшити матеріальне становище, але для цього необхідно проявити завзятість і старання з самого початку місяця. Втручання Марса може спровокувати конфліктні ситуації вдома і на роботі, і якщо в першому випадку сварки вийде залагодити мирно, то розбіжності з колегами можуть привести до звільнення. Не варто піддаватися на провокації, і тоді жовтень пройде успішно і навіть подарує жінкам-Терезам позитивні зміни. Через ослаблену Венеру можуть виникнути негаразди в особистому житті. Причиною цього стане нерозуміння і відсутність підтримки одного з партнерів. Жінка-СкорпіонУ прийдешньому місяці жінки-Скорпіони зможуть знайти відповіді на багато хвилюючих питань, а також впоратися з проблемами, які долали їх всі минулі місяці. Позитивний вплив Марса зробить представниць цього Знака справжніми перфекціоністками, тому будь-яка робота буде виконуватися в термін і при цьому якісно. В середині місяця вплив Місяця стане причиною перепадів настрою, через які можуть виникнути сварки і скандали з близькими. Запобігти сімейним конфліктам можна за допомогою дієвих намовлянь. Жінка-СтрілецьУ жовтні головною підтримкою жінок-Стрільців залишається Марс, який сприятиме кар'єрним досягненням, колективній роботі і успіхам на особистому фронті. Представниці Знака Стрільця зможуть побачити нові перспективи, а посприяють цьому знайомства з потрібними людьми. Дуже важливо, що в жовтні Стрільці зможуть в цілому переосмислити своє життя і виявити помилки і перешкоди, які раніше не дозволяли їм досягти заповітних цілей. Домогтися успіху вже в прийдешньому місяці допоможуть корисні установки на кожен день. Жінка-КозерігУ жовтні проблеми у фінансовій сфері стануть причиною додаткових переживань. Незважаючи на те що працювати жінки-Козероги будуть не менш завзято, неакуратне поводження з грошима може утворити «дірку» в сімейному бюджеті. Різка зміна погоди і осіння хандра змусить одиноких Козерогів задуматися про пошуки коханого, а ті, кому вже вдалося знайти супутника життя, зажадають більше турботи і ласки від партнера. Щоб в майбутньому місяці уникнути труднощів на любовному фронті, необхідно дізнатися про секрети щасливих стосунків з кожним Знаком Зодіаку. Жінка-Водолій У жовтні жінки-Водолії зможуть розраховувати тільки на допомогу покровителя-Сатурна, тому слід приділити більше часу завершенню незакінчених справ. За прогнозами астрологів, в найближчий місяць в житті жінок-Водоліїв не відбудеться глобальних змін, а це значить, що можна нарешті розслабитися і відправитися у відпустку. Щоб зміцнити відносини з близькими людьми, здійснювати подорож найкраще з сім'єю або коханою людиною. У зв'язку з тим, що 5 жовтня покровитель Венера стане ретроградною, положення в особистому житті залишиться незмінним. Жінка-Риби З 4 жовтня і до середини місяця Місяць буде дуже слабким, що може знизити активність представниць Знака Риб. В цей час жінкам доведеться добре постаратися, що зберегти працездатність і продуктивно виконувати свою роботу, так як рівень енергетики буде мінімальним. Однак вже до кінця місяця нічне світило стане активніше. У цей період покровитель змусить жінок-Риб задуматися про їх справжнє призначення. Турбота про майбутнє може підштовхнути Риб до кардинальних змін: зміну професійної діяльності або переїзд. Джерело.
Дозвілля Нігті з йодом. Волочкова неприємно вразила деформованими ногами Російська танцівниця Анастасія Волочкова танцювала на професійній сцені з 1994 року. За час навчання і роботи танцівниця заробила стільки кривавих мозолів і вивернутих пальців, що хоч греблю гати. Але своїми мозолями, деформованими суглобами і потворними пальцями балерина пишається і часто виставляє в соцмережу. Але непідготовлену людину це видовище, на жаль, шокує. Ноги Анастасії Волочкової можуть увергнути в шок непідготовлену людину. Багато хто думає, що балерина - це грація і легкість. Так, але, щоб цього домогтися, потрібно безліч разів впасти і отримати професійне захворювання у вигляді деформованої стопи. Багато шанувальників поспівчували колишній балерині і побажали їй терпіння. Інші ж висловили думку, що "не варто такий жах виставляти напоказ", порадили сходити до ортопеда, а також поцікавилися - навіщо вона маже йодом нігті.       Посмотреть эту публикацию в Instagram Публикация от Анастасия Волочкова (@volochkova_art) 27 Сен 2018 в 11:43 PDT
Наука і технології Моторошний астероїд у формі черепа наближатиметься до Землі відразу після Хеллоуїна Астероїд, який під певних освітленням нагадує людський череп, пролетить повз Землю відразу після Хеллоуїна. Офіційно він називається 2015 TB145 і являє собою так звану «мертву комету», яка втратила більшу частину свого льоду і газів. Астероїд вперше пролетів повз Землю на Хеллоуїн-2015 року, тоді НАСА і назвали його «Великим гарбузом». Тоді астероїд пролетів повз Землю на відстані всього 482 803 кілометрів. Для порівняння, середня відстань між Землею і Місяцем становить 384 кілометри, розповідає АСН. За підрахунками вчених 2015 TB145 буде наближатися так до Землі ще 105 разів. За словами вчених, діаметр космічної скелі близько 700 метрів. Dead comet that will safely zip by Earth on Oct 31 looks eerie like a skull: https://t.co/8bq4UBrFO9 #HappyHalloween pic.twitter.com/gICZTSLcZr — NASA (@NASA) 30 октября 2015 г.
Суспільство Як зрозуміти, що партнер хоче вас кинути 3 ознаки, які "говорять" вам, що треба щось поміняти в стосунках з коханим. Є кілька тривожних дзвіночків, які просто кричать жінці, що відносини сходять нанівець, розповідає Ivona. 1. Він дуже зайнятий Якщо зазвичай ви проводили весь вільний час разом, то тепер він допізна засиджується на роботі, не попереджаючи про це, або йде з друзями в бар, а ви сидите вдома і чекаєте довгоочікуваних вісточок. І якщо ви не можете знайти цьому вагомих і логічних пояснень - це перший сигнал тривоги. 2. Причіпки і сварки Коли чоловік постійно вами незадоволений, критикує ваш вибір з будь-якого приводу, доходячи навіть до критики вашого зовнішнього вигляду і фізичної форми - пишіть пропало. З психологічної точки зору чоловіки, висловлюючи невдоволення, сподіваються, що ви самі здогадаєтеся завести розмову про розставання і поставити крапку в ваших стосунках .. 3. Відсутність інтиму Звичайно, в будь-яких відносинах пристрасть з часом сходить нанівець, але якщо у вас з партнером сексу немає взагалі, а коли ви заводите цю розмову або намагаєтеся самостійно влаштувати інтим - вас уникають, значить тут явно щось не так. Якщо з'явилися ці ознаки, то не поспішайте опускати руки. Іноді парам потрібен струс у відносинах, сплеск нових почуттів. І якщо ви разом попрацюєте над своїми відносинами - ви можете налагодити своє особисте життя. Тільки не тримайтеся за чоловіка, якщо він не проявляє ініціативу урізноманітнити ваше спільне життя.
Дозвілля Стилісти назвали наймодніший колір осені-2018 Провідні стилісти світу моди назвали наймодніший відтінок осені, який повинен оселитися в гардеробі у кожної жінки. Ним став помаранчевий колір. Яскравий, насичений і утеплений помаранчевий колір привернув увагу багатьох модниць світу. Особливою актуальністю буде користуватися помаранчевий відтінок в одязі в похмуру погоду восени, коли хочеться додати трохи яскравих фарб в образ. Але як носити помаранчевий колір в одязі восени? Восени в 2018 році стилісти пропонують звернути увагу на плащі, тренчі, пальто і куртку помаранчевого відтінку. Але пам'ятайте, що помаранчевий відтінок вважається самостійним і дуже насиченим кольором, який здатний затьмарити собою не тільки інші кольори, але і предмети одягу іншого, менш насиченого кольору. Тому вам потрібно підбирати більш спокійні і нейтральні тони нарядів, якщо ви вибрали помаранчеву куртку. Цієї осені носіть такий верхній одяг з максі сукнями, міді-спідницями, брюками-кльош, oversize водолазками, шовковими блузами і сорочками. Дуже стильно буде виглядати помаранчевий відтінок в светрах, водолазках і пуловерах. Візьміть собі на замітку, що в 2018 році в моді светри грубої в'язки з малюнком, тому при покупці оранжевого светра зверни увагу саме на такий фасон. Для повсякденного або ділового стилю носіть помаранчевий колір в брюках. Цієї осені в моді вільні і прямі брюки - вони подовжать силует і зроблять вас візуально стрункішою.
Події 90 міллінов користувачів постраждало після хакерської атаки на Facebook Facebook повідомив про уразливість в мережі, якою скористалися хакери. Ймовірно, в їх руки могли потрапити дані з 50 мільйонів акаунтів. Хакери пробралися в лазівку через функцію «Подивитися як», вона дозволяє користувачеві бачити свою сторінку так, як бачать її сторонні люди. Як повідомили в соцмережі, на даний момент функція «Подивитися як» відключена повністю. Хакери вкрали цифрові ключі, які дозволяють користувачам не вводити повторно пароль кожного разу, коли вони відкривають соцмережу. Всі ці паролі на всіх пристроях були скинуті. Так що майже 50 мільйонам клієнтів доведеться згадувати свій пароль і вводити його заново. На даний момент корпорація скидає паролі ще 40 мільйонів облікових записів. В результаті близько 90 мільйонів осіб тепер повинні будуть заново увійти в Facebook або в будь-який зі своїх додатків, що використовують Facebook Login. Після того, як вони увійдуть в систему, люди отримають повідомлення у верхній частині своєї стрічки новин, з поясненнями, що сталося.

Пороки та слабкості у Знаків Зодіаку
Пороки та слабкості у Знаків Зодіаку
Всі ми люди, і кожен із нас має свої недоліки, вади та темні сторони Багатьом знакам зодіаку вони не видно, ал....
Як вдало вийти заміж за Знаком Зодіаку
Як вдало вийти заміж за Знаком Зодіаку
Астрологія — це наука характер людини за Знаком Зодіаку Тому поради астрологів допоможуть і вдало вийти заміж,....
Гороскоп на 28 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 28 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні у вас може виникнути почуття занепокоєння чи невизначеності щодо ва....
Любовний гороскоп на 28 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 28 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви відчуватимете особливе почуття натхнення та романтики Ваша прист....
Білий приворот від зрад
Білий приворот від зрад
Набути гармонію в особистому житті може кожен Захистити свою сім'ю від зрад допоможе білий приворот
більше матеріалів




/-0,80848097801208-/ /-pc-/
Top