counter
Архів Повернутись назад 28 Серпня 2016
28 Серпня
Події Вбивство поліцією беззбройної людини в Кривому Озері зняли камери спостереження У розпорядження слідчої групи, яка розслідує вбивство поліцейськими в Кривому Озері місцевого жителя Олександра Цукерман потрапив відеозапис побиття і вбивства. Про це «Новинам-N» повідомило джерело в прокуратурі. Запис зроблено відеокамерою спостереження одного з розташованих поруч магазинів. За словами джерела, на записі видно також і той момент, коли в Олександра Цукерман стріляють. Отримати запис з камер спостереження правоохоронці намагалися ще в день вбивства, 24 серпня. Однак тоді відеозапис отримати не вдалося. На питання журналістів про відеозапис спочатку відповідали, що камери не працювали, потім говорили, що запис є, але через низьку якість відео і темного часу доби там нічого не видно. Крім того, джерело стверджує, що на відеозаписі видно, як потерпілого б'ють троє поліцейських, а не шестеро, як вважалося раніше.
На газогоні балканського напрямку знайшли тріщину, на 8 днів буде знижено тиск газу – Укртрансгаз В Одеській області на прикордонній ділянці одного з магістральних газогонів балканського напрямку під час перевірки було виявлено тріщину на тілі труби, що спричиняє витік газу, йдеться в оперативному повідомленні Центрального диспетчерського департаменту ПАТ «Укртрансгаз», повідомляється на сторінці "Нафтогазу" у соцмережі. Станом на ранок суботи, транзит природного газу до республіки Молдова та країн Балканського регіону здійснюється своєчасно та у повному обсязі, а газотранспортна система України працює у штатному режимі. Для надійного усунення несправності було вирішено замінити ушкоджену ділянку новою трубою. Наразі формується план проведення вогневих робіт. За попередніми оцінками, для проведення робіт може знадобитися до 8 днів. Вогневі роботи заплановано розпочати у вівторок. На час проведення цих робіт буде знижено вихідний тиск із газотранспортної системи України на балканському напрямку, про що було повідомлено контрагентів та операторів ГТС суміжних країн. Газопровід знаходиться в безпосередній близькості від державного кордону, і для проведення ремонтних робіт знадобиться відсікти ділянку трубопроводу довжиною 12 кілометрів, задіявши лінійний кран, який знаходиться на території Республіки Молдова. Ситуація не створює небезпеки для жителів навколишніх населених пунктів, заявили в Укртрансгазі
Події оформление ленты  На Одещині селяни розгромили будинки ромів, підозрюючи одного з них у вбивстві маленької дівчинки (відео) У селі Лощинівка Ізмаїльського району, де в ніч на суботу була жорстоко вбита 9-річна дівчинка, місцеві жителі розгромили будинки ромів, після того, як стало відомо, що один з них підозрюється у вбивстві, повідомляє місцеве видання «Бессарабія Інформ». За інформацією видання, місцеві жителі кажуть, що роми в їхньому селі з'явилися близько трьох років тому. Весь цей час вони регулярно займалися грабежами, розповсюдженням наркотиків, вимаганням, залякуванням місцевого населення, побиттями. При цьому, не дивлячись на численні звернення лощинівців в правоохоронні органи, «поліція на свавілля з боку ромів реагувала мляво». «У зв'язку з цим люди рішуче налаштувалися вигнати ромів з села. Близько 17:00 напередодні численна юрба, яка з часом досягла приблизно двохсот чоловік, зібралася біля сільради, звідки попрямувала до циганським домівках. На протязі декількох годин в селі тривали погроми будинків, в яких проживали цигани. Станом на 20:50 в результаті народного гніву було розгромлено близько 6-7 будинків, в яких проживало приблизно 12 циганських сімей», - пише видання. Самі роми заздалегідь покинули свої житла. На місці події були присутні близько 10-15 співробітників поліції, але нічого зробити проти розлюченого натовпу не могли. Як повідомляє видання, голова місцевої сільської ради вийшов до людей тільки через дві години, але заспокоїти їх він не зміг. Районне керівництво в Лощинівка не приїжджало. На сьогодні в Лощинівці заплановано народне віче. Також, за даними видання, підозрюваний у вбивстві дівчинки ром був знайомим її вітчима. Того вечора вони разом розпивали спиртні напої в барі, де працює мама загиблої. Коли жінка повернулася додому, вона застала п'яного чоловіка сплячим, а дочки на місці не було. Пізніше понівечене тіло дитини знайшли на околиці села.      
Події Штаб АТО: 59 обстрілів за добу, зокрема - з важкої артилерії   За минулу добу російські окупаційні війська 59 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних Сил України, повідомляє прес-центр штабу АТО. На Донецькому напрямку зафіксовано 26 випадків порушення режиму тиші. З мінометів, зокрема із забороненого Мінськими домовленостями 120-мм калібру, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї противник гатив по опорних пунктах в Авдіївці, Пісках, Миронівському та Майорську, 82 калібр мінометів та гранатомети використав у Світлодарську, автоматичні станкові та протитанкові гранатомети у Верхньоторецькому та Луганському. У другій половині дня найбільшу щільність вогню на цьому напрямку було зафіксовано у Зайцевому, там окупанти використали біля сотні мін калібру 120 мм, стріляли тут і з інших видів зброї. До того ж у Зайцевому та Майорську ворог задіяв бойові машини піхоти. Двічі супротивник застосував важку артилерію по наших позиціях: три з половиною десятки снарядів калібру 122 мм випустив по Пісках та Луганському. На Маріупольському напрямку окупанти 24 рази порушували режим припинення вогню. По захисниках Широкиного, Красногорівки та Талаківки противник вів щільний вогонь з мінометів 120 калібру, застосовував також гранатомети та великокаліберні кулемети. По укріпленнях в Новогригорівці вогонь відкривався з великокаліберних кулеметів, у Водяному та Тарамчуку з мінометів 82 мм калібру, а у Старогнатівці провокації тривали з застосуванням стрілецької зброї. У Мар’їнці та Талаківці окупанти задіяли БМП. Також біля Мар’їнки зафіксовано снайперський вогонь. Ближче до опівночі ворог провів обстріл з важкої артилерії по позиціях у Широкиному, використавши біля чотирьох десятків снарядів калібру 122 мм. На Луганщині супротивник відкривав мінометний, гранатометний та кулеметний вогонь по опорних пунктах в Новоолександрівці, Новозванівці та Станиці Луганській, у Станиці Луганській до того ж задіяв бойові машини піхоти. Поблизу Попасного та Станиці Луганської проявили активність ворожі снайпери. Приблизно з одинадцятої години ранку до половини п’ятої вечора по всій лінії розмежування спостерігалося відносне затишшя. Двічі за добу засобами радіоелектронної розвідки виявлено ворожі безпілотні літальні апарати.
Події оформление ленты  Журналіст Олександр Щетинін знайдений мертвим в свій день народження За поки не підтверджених обставин у Києві помер відомий журналіст Олександр Щетинін, повідомляє на сторінці в соцмережі портал «Київ оперативний». Зараз інформації від правоохоронних органів про обставини смерті журналіста немає. Але, як повідомляє портал, покійний, нібито надсилав електронного листа, в якому писав про намір накласти на себе руки. "Вночі 28.08.2016, в своїй квартирі на Костянтинівській, був знайдений мертвим журналіст Олександр Щетинін. Виявили Олександра на балконі його друзі, які прийшли привітати його з днем ​​народження".  Олександр Щетинін є засновником інформаційного агентства "Новий регіон". Свого часу журналіст відмовився від російського громадянства на користь українського і переїхав до Києва. Тим часом столична поліція на своїй сайті повідомила, що з'ясовує обставини смерті журналіста. Повідомлення про виявлення тіла надійшло до Подільського управління поліції близько опівночі."Коли на місце події прибула слідчо-оперативна група, на балконі виявили чоловіка з вогнепальним пораненням голови. За попередніми висновками судмедексперта, смерть настала в період з 20:00 до 21:30. При огляді місця події правоохоронці вилучили стріляну гільзу, травматичний пістолет, магазини до нього та передсмертну записку. Двері в квартиру були закриті, обстановка в будинку не порушена.
Суспільство Столична влада встановлюватиме людям лічильники замість «Київенерго». Підготовку до опалювального сезону майже зірвано Столична влада ухвалила рішення продовжити встановлення тієї частини лічильників тепла, які не встигло встановити «Київенерго» через блокування рахунків. Як повідомляється на сайті КМДА, про це в ефірі одного з телеканалів заявив мер Києва Віталій Кличко. «Ми взяли на бюджет міста встановлення лічильників тепла. Через заблоковані рахунки «Київенерго» не може сьогодні цього робити. Але ми не повинні зривати цю програму і маємо закінчити встановлення лічильників, які дадуть можливість киянам економити 30% на платіжках за опалення», - заявив Віталій Кличко. Мер підкреслив, що через заблоковані рахунки підприємства ТЕК втратили два місяці, за які могли б завершити підготовку до зими. «Підприємства не можуть проводити випробувальні роботи, тому можу сказати, що підготовка до опалювального сезону уже практично зірвана. Я знову звертаюся до прем’єр-міністра з тим, щоб рахунки компаній теплокомуненерго були розблоковані та підприємства врешті-решт могли отримати гроші й продовжувати роботи, - зазначив міський голова. - Ми можемо та робимо все, щоб встигнути з підготовкою, але це буде вже в авральному режимі», - додав Віталій Кличко.
Родичі загиблих в Іловайському котлі завтра підуть під ГПУ вимагати від Луценка назвати винних На Софійській площі в Києві відбулася акція пам’яті загиблих українських військових у зоні АТО, зокрема в “Іловайському котлі”. Як повідомив канал “112 Україна”, загалом у ній взяли участ близько 40 людей, головно це дружини й матері загиблих, які розповідали свої трагічні історії. Вони написали на білих кульках побажання та випустили ці кульки в небо. У понеділок, родичі загиблих планують піти під ГПУ та зустрітися з генпрокурором Юрієм Луценком, аби дізнатися, коли будуть сформовані обвинувальні акти та передадуть до суду справи щодо Іловайської трагедії. 18 серпня 2014 року українські війська увійшли в Іловайськ Донецької області. Але внаслідок введення на Донбас регулярних російських військ 23-24 серпня вони опинилися в оточенні. Після попередніх домовленостей про “гуманітарний коридор” для відходу українських військ сили АТО почали вихід з міста, але були розстріляні на марші. За підтвердженими даними військової прокуратури, в “Іловайському котлі” загинули 366 військових, 429 були поранені, понад 500 потрапили в полон, більше сотні військових вважаються зниклими безвісти. Нагадаємо, за попереднім звітом ТСК, до трагедії під Іловайськ привели помилкові кадрові призначення в силовому блоці. Однак остаточно винних у найбільшій трагедії за час війни на Донбасі винних так і не було названо.
Маріуполь не здають: Нацгвардія роз’яснила ситуацію щодо виведення «Азову» «Азов» вивели з Маріуполя, щоб підсилити контроль Азовського узбережжя. Про це заявляє на сайті Національна гвардія. «Останнім часом у мережі Інтернет була оприлюднена інформація щодо виведення спецпідрозділу «Азов» з Маріуполя, що начебто ставить прифронтове місто під загрозу і зменшує його обороноздатність. Офіційно повідомляємо, що у зоні АТО проведено планове перегрупування сил та засобів Національної гвардії України. З метою посилення контролю Азовського узбережжя, недопущення проникнення диверсійно-розвідувальних груп частина окремого загону спеціального призначення військової частини 3057 «Азов» була передислокована для виконання завдань на цей напрямок», - говориться у повідомленні. Окремий загін спеціального призначення «Азов» військової частини 3057 Національної гвардії України продовжує виконувати завдання, передбачені законом України «Про Національну гвардію України», в тому числі і в  Запорізької області.  Кількісний та якісний склад Національної гвардії в Маріуполі не зменшено, що дозволяє підтримувати  обороноздатність міста на високому рівні.
Події Окупанти обстріляли сили АТО 27 разів. Застосовували важку артилерію, гранатомети і великий калібр Упродовж сьогоднішньої доби 28 серпня в районі проведення АТО російські окупаційні війська 27 разів відкривали вогонь по позиціях української армії, повідомляє штаб АТО. На Донецькому напрямку противник здійснив серію мінометних обстрілів позицій в районі Авдіївки, де застосував 120 та 82 мм калібр. Майорськ та Новоселівка Друга були обстріляні з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. По Архангельському ворог знов наніс артилерійський удар калібром 152 мм. Під Світлодарськом окупанти задіяли бойові машини піхоти, по Новоселівці Другій нанесли удар з протитанкового ракетного комплексу, а по Авдіївці знову було випущено понад чотири десятки снарядів з танків. На Маріупольському напрямку заборонену Мінськими домовленостями важку артилерію ворог застосував по укріпленнях у Широкиному та Талаківці, по Широкиному випустивши понад шість десятків снарядів калібру 122 мм. У Новогригорівці та Водяному супротивник вів вогонь з гранатометів та стрілецької зброї, у Мар’їнці застосував кулемети великого калібру. На Луганщині ворожий гранатометний вогонь відкривався по позиціях у Новоолександрівці та Новозванівці. Обстріли Станиці Луганської тривали з використанням мінометів 82 мм калібру, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Польові трави мають унікальні цілющі та магічні властивості Як правило, трави сьогодні часто використовують із....
Найкращі мантри для релаксації
Найкращі мантри для релаксації
Робота і справи займають багато часу і забирають масу сил і енергії Спеціальні мантри для релаксації допоможут....
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Кожна людина може проявляти хитрість час від часу Іноді без цього не домогтися успіху в справах або на роботі
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Існують певні ознаки, якими можна визначити, бреше людина чи говорить правду Жести, міміка, тон голосу та інші....
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Будинок — наша фортеця, адже саме у стінах рідного житла ми почуваємось у повній безпеці Якщо правильно заряди....
більше матеріалів




/-0,35928702354431-/ /-pc-/
Top