counter
Архів Повернутись назад 27 Січня 2022
27 Січня
Сонник Сон у ніч з 26 на 27 січня: тлумачення за місячним календарем Сновидіння, що приснилися в ніч із 26 на 27 січня, можуть бути пророчими. Тільки за їх тлумаченні слід використовувати інтуїцію та власний досвід. У той самий час деякі образи зі снів, побачених у ніч 24-х місячних діб, трактуються всім однаково. Так, наприклад, якщо насниться власний день народження, можна готуватися до якогось нового етапу свого життя. Головне – не прогаяти шанс. Якщо в ніч з середи на четвер вам з'явиться батько, з якого ви давно переїхали, значить, на вас чекають хороші новини. Якщо житло перебуватиме у запустінні, то треба звернути увагу на близьких: можливо, хтось із вашого оточення незабаром занедужає. І навпаки, якщо будинок доглянутий, попереду на вас чекає гармонія і в особистому, і в професійному житті. Якщо в ніч із 26 на 27 січня побачити загибель рідних, це, як не дивно, буде добрим знаком. Особливо в тому випадку, якщо в даний час близька людина хворіє - значить, незабаром їй вдасться одужати.
Гороскоп Любовний гороскоп на 27 січня 2022 року: що обіцяють астрологи Сегодняшний день обещает быть очень активным в любовном плане, однако не забывайте: напористость в любви хороша в меру, иначе может и отпугнуть. Зато в целом день способен принести немало сюрпризов – от новых многообещающих знакомств до долгожданных побед на любовном фронте. Испортить все могут лишь вспышки ревности и зависти по отношению к «конкурентам», причем, скорее всего, совершенно безосновательные. ОВНЫЕсли вы наметили на этот день переговоры с партнером (возможно, решили сделать ему какое-то предложение), лучше приостановить процесс, говорят звезды. С первого захода вам вряд ли улыбнется удача.ТЕЛЬЦЫЕсли у вас есть тайна, 27 января вы можете во всем сознаться партнеру. Звезды говорят, это будет самый подходящий день для откровений. Если не сделаете этого в четверг, на ближайшее время и не планируйте.БЛИЗНЕЦЫВ этот четверг следите за своим языком, советуют звезды. Если 27 января позволите себе лишнего, рискуете спровоцировать затяжной скандал. Впоследствии придется буквально заново выстраивать отношения.РАКИВозможно, в этот день вы будете разговаривать со второй половинкой на разных языках, говорят звезды. И призывают не пытаться перекричать или переговорить друг друга. ЛЬВЫ27 января вам необходимо будет заняться чем-то вместе с партнером. Хорошо пойдет какой-то творческий процесс, например, приготовление романтического ужина - вы сможете сблизиться, говорят звезды.ДЕВЫЕсли вам придется в этот день общаться с близкими любимого человека, постарайтесь не касаться острых тем. Жаркие дискуссии 27 января вам будут противопоказаны.ВЕСЫЗвезды рекомендуют вам доверять только себе 27 января. Если вторая половинка будет настаивать на чем-то, постарайтесь переубедить ее. СКОРПИОНЫ27 января вы можете оказаться в центре внимания противоположного пола. И не так уж важно, насколько оно будет вам необходимо, - постарайтесь выглядеть на все 100.СТРЕЛЬЦЫЕсли вы станете свидетелем ссоры какой-то пары, не вмешивайтесь в нее, советуют звезды. В противном случае рискуете спровоцировать аналогичный скандал со своей второй половинкой.КОЗЕРОГИЕдинственное, что может испортить ваши отношения с партнером в этот день - ваша язвительность и особенный юмор. Так что лучше побольше молчите 27 января.ВОДОЛЕИЕсли 27 января вы будете излишне критично настроены по отношению ко второй половинке, знайте, что очень скоро вам прилетит "ответочка". Так что повремените со своими претензиями.РЫБЫВ этот день представители противоположного пола могут как поддержать вас, так и оказать вам медвежью услугу, говорят звезды. И призывают вас 27 января отнестись скептически к заманчивым, но нереальным обещаниям.
Дозвілля Народні прикмети на 27 січня 2022 року: що не можна робити у цей день 27 січня не можна ображати корову, а тим більше забивати її та вживати в їжу яловичину. Вважається, що інакше дуже скоро можна зіткнутися з голодом. Не слід в цей день зав'язувати вузли. Це зокрема стосується кіс, бантів на голові, шнурків та ін. Наші пращури були впевнені: якщо не послухатися цієї заборони, можна заплутати свою долю. Не рекомендується цього дня лінуватися. 27 січня потрібно встати раніше і відразу взятися за справи. Тоді до будинку увійде достаток та удача. А щоб не відштовхнути фортуну від себе, 27 січня не можна робити надто яскравий макіяж, одягати химерні вбрання та різко змінювати свій образ. Словом, цього дня потрібно виглядати максимально природно. Заборонено підвищувати голос 27 січня. Якщо доведеться з'ясовувати стосунки (що теж небажано), краще робити це пошепки. А якщо ні, то на гучні звуки злетиться нечиста сила. У це вірили у народі.
Події оформление ленты  Трагедія у Дніпрі: солдат-строковик з Одеської області розстріляв 5 людей У Дніпрі сьогодні вночі військовослужбовець з Одеської області вчинив стрілянину внаслідок якої загинули п'ятеро інших військових та ще п'ять людей було поранено. Про це заявили у поліції Дніпропетровської області. Стрілянина відбулася близько 3:40 на території Південного машинобудівного заводу. До поліції надійшло повідомлення про те, що військовослужбовець Національної гвардії відкрив вогонь із автоматичної зброї. Підозрюваний з автоматичною зброєю втік з місця злочину. У поліції кажуть, що це військовослужбовець 2001 року народження з Одещини. На місці події працюють слідчі. У Дніпропетровській та сусідніх областях проводять спецоперацію для пошуку підозрюваного, залучено всі служби поліції. Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко уточнив, що підозрюваним є солдат термінової служби Артем Рябчук, уродженець міста Ізмаїл. Нападник при видачі зброї з невстановлених причин відкрив вогонь з автомата Калашникова та розстріляв варту військовослужбовців Нацгвардії. Серед загиблих, зазначає Геращенко, є жінка, співробітниця заводу "Південмаш". Друга жінка - військовослужбовець Нацгвардія - була поранена. Мотиви скоєного злочину поки що не відомі.
Суспільство Сегодня Украина вместе со всем миром разделяет скорбь о жертвах Холокоста и чтит их память. Ужасное грех нацистов против всего человечества. Холокост – это напоминание о всемирной трагедии: массовом истреблении евреев. Помним эту страшную страницу истории, чтобы больше никогда не допустить повторения подобного. Вечная память безвинным жертвам Холокоста… Ежегодно 27 января отмечается Международный день памяти жертв Холокоста (International Holocaust Remembrance Day). Резолюция была принята Генеральной Ассамблеей Организации Объединенных Наций 1 ноября 2005 года. Инициаторами принятия документа выступили Израиль, Канада, Австралия, Россия, США, а их соавторами – еще более 90 стран. Холокост (Holocaust) – вот древнегреческий holocaustosis, означающий "всесожжение", "уничтожение огнем", "жертвоприношение". В современной научной литературе и публицистике обозначает политику нацистской Германии, ее союзников и пособников по преследованию и уничтожению шести миллионов евреев в 1933-1945 годах. В основе холокоста – расовая теория нацизма, идея о превосходстве арийской расы над другими, признаваемыми "неполноценными" расами, представление о "мировом еврействе" как главном враге германской нации. Преследование евреев в Германии началось в 1933 году, практически сразу после прихода к власти нацистов. Однако систематическому массовому истреблению они подверглись во время второй мировой войны: сначала в процессах геттоизации (создание локальных замкнутых, изолированных поселений) и массовых расстрелов в Центральной и Восточной Европе, а затем, в период с 1941 по 1945 год, депортации в лагеря смерти, такие как Освенцим, Треблинка и Белжец.
Події Трагедія у Дніпрі: опублікували відео моменту розстрілу 18+ У мережі виклали відеокамери спостереження моменту розстрілу. Видно, що Рябчук діяв за продуманим заздалегідь планом: він дочекався того моменту, коли той, хто розводить, відкриє збройову кімнату і сейф зберігання боєприпасів, після чого розстріляв двох товаришів по службі. Далі під вогонь потрапили нацгвардійці, що поспішили на звуки стрілянини. Рябчук кілька разів повертався до зброї. Спочатку, щоб поповнити розстріляні у караулці боєприпаси. Потім повернувся з рюкзаком, який наповнимо патронами та іншим озброєнням із сейфа зберігання боєприпасів збройової кімнати вартового приміщення. Нагадаємо, як раніше повідомляла АСН-Україна, у ніч із 26 на 27 січня на території заводу Південмаш сталася трагедія у караульному приміщенні озброєної охорони. Артемій Рябчук, 2001 року народження, уродженець міста Ізмаїл, з невстановлених причин вчинив стрілянину внаслідок якої загинули п'ятеро інших військових та ще п'ятьох людей було поранено. Про це заявили у поліції Дніпропетровської області. П'ятеро військовослужбовців, серед яких одну жінку було вбито на місці, ще п'ятеро з пораненнями було госпіталізовано. З моменту пригоди до арешту підозрюваного пройшло шість годин. Додаткової інформації поки що немає.
Суспільство Погода на 27 січня 2022 року: народні прикмети та прогноз синоптиків Наші пращури помітили, якщо у цей день погода хороша, то й осінь буде такою. Якщо у цей день погода буде похмурою, то й осінь буде ранньою. Існувала в народі і така погодна прикмета: якщо самовар під час роботи голосно шумить, насуваються міцні морози. 27 січня, у західних та північних областях України очікується мокрий сніг та дощ. Температура повітря протягом доби перебуватиме в межах від -12 до +2 градусів. Про це повідомляє АСН-Україна з посиланням на Укргідрометцентр. В західні регіони вночі очікуються мокрий сніг, а вдень - з дощем. У центрі та на півночі сніг випаде у нічний час. На решті території – без істотних опадів. У західних областях синоптики прогнозують вітер із заходу, його швидкість становитиме 7-12 метрів за секунду з поривами до 20 м/с. У Карпатах – пориви до 25 м/с. На решті території країни очікується південно-західний вітер 5-10 м/с. Температура повітря 27 січня: на заході вдень від -1 до +2, уночі від -3 до -5;на півночі вдень від -1 до -3, уночі від -7 до -12;на сході вдень від -4 до -6, уночі від -10 до -12;на півдні вдень від 0 до -2, уночі від -3 до -5;у центрі вдень від -1 до -3, уночі від -5 до -8.
Події Трагедія у Дніпрі: стан поранених та висновки з події Як написав на своїй сторінці в соціальних мережах радник голови МВС Антон Геращенко розповів, що наразі життя лише одного з поранених після розстрілу в караульному приміщенні Дніпра поза небезпекою. За його словами, Рябчук випустив три кулі впритул у 22-річну дівчину, вона втратила понад три літри крові і за її життя борються лікарі. Двоє - у важкому стані, життя ще двох військовослужбовців - поза небезпекою. А міністр внутрішніх справ Денис Монастирський створює комісію для з'ясування обставин, які могли спричинити такі дії 21-річного нацгвардійця. Також вивчатимуться обставини проходження Рябчуком військово-медичної комісії, його психічний стан на момент видачі допуску до зброї. Нагадаємо, як раніше повідомляла АСН-Україна, у ніч із 26 на 27 січня на території заводу Південмаш сталася трагедія у караульному приміщенні озброєної охорони. Артемій Рябчук, 2001 року народження, уродженець міста Ізмаїл, з невстановлених причин вчинив стрілянину внаслідок якої загинули п'ятеро інших військових та ще п'ятьох людей було поранено. Про це заявили у поліції Дніпропетровської області. П'ятеро військовослужбовців, серед яких одну жінку було вбито на місці, ще п'ятеро з пораненнями було госпіталізовано. З моменту пригоди до арешту підозрюваного пройшло шість годин. Додаткової інформації поки що немає.
Події оформление ленты  Трагедія у Дніпрі: упіймати підозрюваного допоміг звичайний перехожий (оновлено) Як повідомили в управлінні патрульної поліції в Дніпропетровській області, через майже шість годин після трагедії з розстрілом у караульному приміщенні, патрульним управлінням було затримано чоловіка, який може бути причетним до розстрілу військовослужбовців на території Південного машинобудівного заводу. Зазначається, що це стало можливим завдяки оперативно опублікованій інформацією зі ЗМІ. Сьогодні, близько 9 ранку, спецлінії 102 надійшло повідомлення від небайдужого громадянина про те, що неподалік міста Дніпра, у місті Підгородне, на вулиці Крайній він побачив чоловіка, схожого за прикметами на військовослужбовця. Патрульні були негайно відправлені туди командиром батальйону. Інформація громадянина підтвердилася. По вулиці рухався чоловік із предметом, схожим на автомат. Поліцейські затримали його та одягли наручники. Надалі на місце викликали слідчо-оперативну групу. UPD: у поліції уточнили інформацію - стрілець із Дніпра здався добровільно, до поліції він зателефонував сам і був затриманий Про це повідомив заступник голови управління ДБР у Полтаві Володимир Шило. У передмісті Дніпра Підгородному Артем Рябчук попросив перехожу жінку викликати поліцію, оскільки свій телефон залишив на місці злочину, розповів Шило. Весь цей час за Рябчука був автомат. Мотиви події поки що невідомі, слідство встановлює їх. Нагадаємо, як раніше повідомляла АСН-Україна, у ніч із 26 на 27 січня на території заводу Південмаш сталася трагедія у караульному приміщенні озброєної охорони. Артемій Рябчук, 2001 року народження, уродженець міста Ізмаїл, з невстановлених причин вчинив стрілянину внаслідок якої загинули п'ятеро інших військових та ще п'ятьох людей було поранено. Про це заявили у поліції Дніпропетровської області. П'ятеро військовослужбовців, серед яких одну жінку було вбито на місці, ще п'ятеро з пораненнями було госпіталізовано. Також у мережі розмістили відео події з камери спостереження. Будьте обережні при перегляді - контент 18+
Політика На Росії правляча партія ініціювала офіційні військові поставки для ЛДНР. Путін свого рішення поки що не озвучив Партія "Єдина Росія", яка є правлячою на Росії, розмістила на своєму сайті партійне звернення до керівництва Кремля з проханням розпочати військові поставки для окупаційних властей в окремих районах Донецької та Луганської областей України. Про це повідомляє АСН-Україна з посиланням на сайт "Єдиної Росії". У заяві голови фракції ЄР у Держдумі Володимира Васильєва йдеться, що постачання зброї в Україну та "істерія у світових ЗМІ" нібито виглядають як підготовка до бойових дій. "Нас дуже непокоїть питання захисту російських життя громадян та співвітчизників, які проживають на територіях "ЛНР" та "ДНР"... У зв'язку з цим ми звертаємося до керівництва нашої країни надати допомогу "Луганській та Донецькій республікам" у вигляді постачання необхідної для стримування агресії військової продукції, а також вжити всіх необхідних заходів для забезпечення безпеки їхніх громадян", - зазначив Васильєв. Зазначимо, сьогодні перший віце-спікер Ради Федерації РФ Андрій Турчак заявив, що Москва має зайнятися постачанням окремих видів озброєнь для "ЛДНР" на тлі постачання зброї Україні від західних союзників. "У цих умовах Росія повинна надати "Луганській та Донецькій народним республікам" (окупаційній владі в окремих районах Донецької та Луганської областей України, - прим. ред.) необхідну допомогу у вигляді поставок окремих видів озброєнь для підвищення їхньої обороноздатності і стримування військовою військовою, що явно готується Києвом" агресії", - заявив він. Цю ініціативу вже прокоментував Міністр закордонних справ на Росії Сергій Лавров. За його словами, у питанні Донбасу потрібно виконати мінські угоди, тоді й відпадуть усі питання щодо військових постачань. Він, як і прийнято на російській дипломатії, висловлюючи свою думку щодо цього, заявив, що постачання зброї окупаційній владі Донбасу залежать від того, як на Росії вважають виконання Україною мінських угод. Зокрема, він згадав рішення щодо особливого статусу Донбасу. Лавров не зауважив, що постачання озброєння залежать виключно від виконання "Мінська". Пєсков заявив, що Росія раніше не допомагала зброєю "ДНР" та "ЛНР" Пропозицію путінської партії "Єдина Росія" розпочати постачання оборонних озброєнь до "ЛДНР" він назвав "чимось новим". Сам Путін ще не відреагував на таку ініціативу
Політика Підсумки зустрічі радників у Нормандському форматі. На Росії продовжують ставити умови Вчора увечері закінчилася зустріч радників у Нормандському форматі. Радники лідерів "нормандської четвірки" на зустрічі в Парижі погодили спільне комюніке. Це перший такий документ, про який вдалося домовитись із 2019 року. "Погодили спільне комюніке. Важливо, що це перше комюніке, яке вдалося погодити з 2019 року", - сказав голова Офісу президента Андрій Єрмак. На Росії, щоправда, негаразд високо оцінили досягнуті домовленості. Заступник голови адміністрації президента на Росії Дмитро Козак заявив, що зустріч лідерів нормандського формату може бути проведена за однієї умови. Зокрема, після того, як буде узгоджено правовий статус Донбасу.Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба назвав головну позитивну новину за фактом учорашньої нормандської зустрічі у Парижі на рівні політичних радників. За його словами, вона полягає в тому, що Росія хоче обговорювати мирне врегулювання на Донеччині. Водночас він закликав Захід зміцнювати військову та оборонну співпрацю з Києвом. "Хоча я великий шанувальник м'якої сили, боюся, що настав час використати жорстку силу", - додав міністр.
Події На Росії знайшли "український слід" під час вибуху автобуса у Воронежі. В августе прошлого года произошла трагедия в Воронеже, когда в стоящем на остановке автобусе произошел взрыв газа. Не совсем понятно. зачем некоторые российские ресурсы подняли снова эту тему, но факт остается фактом: как пишут российские ресурсы "Московский комсомолец" и Baza - к взрыву могут быть причастны некие "украинские диверсанты". Свои "измышления" они основывают на информации, что автобус, в котором произошел взрыв не был оборудован газовым оборудованием и работал на дизеле (хотя эта информация была известна сразу, на этапе следствия) Собеседник "МК" сообщил, что подозреваемые в организации взрыва уже установлены, они приезжали и уже покинули Россию по иностранным паспортам. А источники Baza говорят, что автобус могли взорвать из соображений мести за задержание украинских националистов. Такая версия якобы была у следствия еще осенью, но ее ранее не рассматривали среди основных. Доказательств причастности Украины, естественно, ресурсы не приводят. Создается впечатление, что у российского следствия закончились версии, однако дело необходимо побыстрее закрыть. Но на России сейчас есть беспроигрышный вариант: неуловимые "украинские диверсанты-националисты".
Дозвілля Знаки Всесвіту, які попереджають про швидкий прибуток Всесвіт здатний надсилати нам знаки, які допомагають у повсякденному житті. Навчившись їх помічати, кожен зможе швидко досягти успіху. Знаки зустрічаються на шляху кожної людини, проте в поспіху та повсякденних турботах багато хто просто пропускає важливі знамення. Експерти з'ясували, які із знаків Всесвіту обіцяють швидкий прибуток, і зібрали їх у цій статті. Будьте уважнішими і прислухайтеся до інтуїції, щоб своєчасно помітити щасливу прикмету. Так ви не пропустите шанси на успіх. Увага до деталей допоможе вам не тільки розбагатіти, а й дізнатися про те, що ви йдете у правильному напрямку. Прислухайтеся до випадково упущених фраз, уважно дивіться на всі боки і постарайтеся запам'ятовувати сновидіння. Нерідко саме в ці моменти Всесвіт «говорить» з нами і вказує на шлях до щастя. 1. Річ, що раптово знайшлася, яка була втрачена вами давно, може стати знаком про швидке багатство. Цей предмет повинен відсилати вас до думки про гроші: наприклад, це може бути ваш старий гаманець, кредитна картка або цінна монета. 2. Часто зустрічається фраза, що нагадує про фінансовий добробут, стане реальністю, якщо ви не будете чинити опір долі. Не ігноруйте випадково почуті розмови, фрази, рекламні слогани щодо грошового достатку. 3. Набуття матеріального благополуччя може стосуватися зміни місця роботи або переходу на нову посаду. У такому разі Всесвіт часто посилає знаки у вигляді списків вакансій, розмов про певну посаду. Багато хто досяг благополуччя, отримавши листівку із привабливою пропозицією або зустрівши на шляху рекламу нової фірми. 4. Знаком можна вважати постійне поколювання у лівій руці. Що частіше ви його відчуваєте, то швидше зможете поправити своє матеріальне становище. Уважно дивіться на всі боки, щоб не пропустити «двері» в щасливе майбутнє. 5. Якщо ви постійно натикаєтеся на дрібницю, кимось упущену або зустрічається по всьому будинку, це обіцяє швидке багатство. Для залучення фінансів варто зібрати дрібницю, знайдену вдома, у баночки та розставити їх у різних кімнатах. 6. Знаки можуть бути не найприємнішими: наприклад, ви починаєте часто наступати в собачі «купки». Незважаючи на неприємний сюрприз, цей знак вказує на швидке здобуття фінансового достатку. 7. Швидкий прибуток обіцяють бутони квітів, які ви вирощуєте у будинку. До моменту, коли гарна квітка розпуститься, ви зможете забути про проблеми з грошима. Якщо у вашому будинку немає квітів, придбайте одну з рослин, яка зможе залучити грошовий достаток. 8. Часта зустріч з триколірними кішками вказує на те, що ви йдете вірним шляхом і скоро у вашому житті намітяться зміни на краще. Будьте уважні, щоб не проґавити вигідної пропозиції. 9. Тим, хто від щирого серця подає милостиню нужденним, багатство завжди повертається сторицею. Якщо на вашому шляху стали частіше траплятися люди, які збирають пожертвування або просять дрібницю, не шкодуйте кількох монет. Цей знак свідчить про те, що ви зможете поправити фінансове становище. 10. Конфуз може статися з вами на вулиці, якщо птах забруднить одяг або взуття, пролітаючи над головою. Засмучуватися в цьому випадку не варто, адже цей знак вказує на швидке вирішення всіх проблем із грошима. Знаки чекають на нас всюди і нерідко підштовхують до певних рішень. Крім того, існує безліч народних прикмет, які вказують на швидке багатство. Враховуйте народну мудрість, щоб у вашому житті не було мрії розчарування та бідності.
Дозвілля Як захиститися від пліток: 9 ефективних способів Категорії пліткарів найрізноманітніші. Одним подобається самостверджуватись за рахунок інших, комусь завидно від появи у сусіда машини, і він починає його засуджувати, хтось розносить чутки про яскраві особи, намагаючись залишитися в тіні. У будь-якому разі це неприємно. Подивимося, як можна захиститися від пліток. Обережно розкривайте факти своєї біографіїВсе одно кожен зрозуміє те, що відбувається з вами. Чоловік виявився "цапом"? Так, напевно, ви самі його таким зробили, - рахуватимуть пліткарі. Особисте життя – це особисте, тому не варто ділитися чимось із нього з усіма поспіль. Деякі подробиці не слід розповідати навіть близьким. Вкладайте в себеЗосередившись на собі, ви не цікавитиметеся тим, про що говорять горе-оповідачі. Вам просто буде ніколи, адже улюблені заняття та догляд за собою дозволять уникнути сутичок з кляузниками. ІгноруванняДеякі пліткарі домагаються того, щоб ви засмучувалися через наклеп. Якщо припинити звертати увагу на невинні чутки, швидше за все, їх нецікаво комусь розповідати. Беріть приклад із зірок екрана. Вони не копаються у жовтій пресі та живуть щасливо. Тролі підуть шукати інше місце, зауваживши, що ніхто на них не реагує. Ставтеся з гуморомПрипустимо, подруга назвала вас "жирною коровою" за очі. Ну і що. Прийміть це як факт, що хорошої людини має бути багато. Промовляйте цю фразу, приходячи туди, де обговорювали вашу вагу, і незабаром ви зрозумієте: пліткар програв. Говоріть на абстрактні темиНехай інформація буде не про вас, а про щось інше. Людей часто чіпляють фінансові теми. Спробуйте розповісти новину про тарифи на комунальні послуги. Подібне перемикання спрацює, і незабаром пліткарі забудуть про ваше життя. Підкріплюйте позитивноЯкщо з колегами поводитися по-доброму, на це звернуть увагу. Балаканина про вас здасться їм безглуздою, і ви займете виграшну позицію. Не пліткуйте саміСаме за цією ознакою про вас судитимуть у колективі. Наклеповників ніхто не любить. Перемиваючи кістки іншим, ви запалюєте зелене світло пліткарям, так що не дивуйтеся потім, чому про вас так погано говорять? Виявіть жалістьМожливо, у людини низька самооцінка, тому вона лихословить. Йому не вистачає в житті яскравих подій, він намагається компенсувати це, розповідаючи байки про когось. ПоговорітьТак Так. Якщо нічого не допомагає, а репутація дуже зіпсована, краще поговорити з пліткарем у присутності інших. Так він злякається розголосу і більше не розноситиме порочні висловлювання про вас. Боротися зі плітками – марнувати час. «Собака гавкає, караван іде». Чому б не йти вперед, незважаючи на злі мови? Рано чи пізно вони замовкнуть, переключившись на більш цікаву особистість, а ви досягнете успіхів, переставши на них бурхливо реагувати.
Коронавірус Вчені з Китаю заявили про новий коронавірус Вчені з Китаю повідомили, що виявлений в Африці коронавірус NeoCoV має схожі принципи проникнення в клітини SARS-CoV-2. Він потенційно може нести небезпеку для людини. Про це повідомляє АСН-Україна з посиланням на bioRxiv. NeoCoV був виявлений у кажанів у ПАР і поки що циркулює в цій популяції. Проте вчені відзначають, що з його поширенням треба уважно стежити, оскільки вірус може мутувати і після цього поринути у людську популяцію. За даними фахівців, для взаємодії з організмом людини вірусу потрібна певна мутація, зараз він загрожує лише кажанам. При цьому вони наголошують, що природа NeoCoV все ще не вивчена достатньою мірою. NeoCoV є близьким родичем коронавірусу MERS-CoV, збудника близькосхідного респіраторного синдрому, спалах якого було зафіксовано у 2010-х роках, пишуть вчені. "У цьому дослідженні ми несподівано виявили, що NeoCoV та його близький родич PDF-2180-CoV можуть ефективно використовувати деякі типи ангіотензинперетворюючого ферменту 2 (АСЕ2, рецептор, через який деякі коронавіруси потрапляють в організм) кажана і, що менш сприятливо, ACE2 людини для проникнення в організм", – пишуть вчені. Нагадаємо, вчені з Британії виявили новий симптом штаму коронавірусу "Омікрон". Як з'ясувалося, він вражає вуха.
Суспільство Сильний вітер та опади. В Україні очікується погіршення погоди Народний синоптик Наталка Діденко на своїх сторінках у соціальних мережах засмутила прогнозом погоди. Вона пише, що в Україні очікується погіршення погодних умов: сильний вітер, опади та налипання мокрого снігу. "У п'ятницю атмосферні фронти циклону на ім'я Marie принесуть до нас сніг, мокрий сніг, на Півдні - з дощем. Подекуди очікується налипання мокрого снігу", - написала вона. Водночас прогнозується південно-західний вітер, який у західних та північних областях перетвориться на штормовий. При цьому у центральних, східних та південних регіонах вітер буде помірним, проте у суботу посилиться до 15-20 метрів за секунду. За словами синоптика, температура повітря найближчої ночі буде низькою у східній частині, у центральній та південних областях -3 -8 градусів, у Сумській та Харківській областях до -8 -11 градусів. При цьому у п'ятницю в Україні температура буде близько нуля, а на півдні до +1+4 градусів. Завтра у Києві буде вітряно. Також очікується сніг, мокрий сніг та налипання мокрого снігу. "Поки що по Україні ходять атмосферні західні фронти з вітрами переважно західних напрямків, тому вологи та стрибків тиску вистачатиме", - написала синоптик. Нагадаємо, сьогодні, 27 січня, майже по всій території України йтиме мокрий сніг, а на Заході - з дощем. Також у країні очікуються шквали до 25 м/с.

Місячний день сьогодні 16 квітня 2024 року
Місячний день сьогодні 16 квітня 2024 року
Поради астрологів, відображені в щоденному місячному календарі, стануть гарною підмогою для ведення справ Своє....
Гороскоп на 16 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 16 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні для вас настане день яскравих вражень та несподіваних поворотів Буд....
Сон у ніч з 15 на 16 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 15 на 16 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
16 квітня о 10:26 розпочнеться дев'ятий місячний день Фаза Місяця – зростаюча
Гороскоп від Анжели Перл на 16 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 16 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
16 квітня 2024 року з'являться нові завдання та труднощі, які необхідно вирішити якнайшвидше Наполегливість бу....
Любовний гороскоп на 16 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 16 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви відчуватимете внутрішню силу та впевненість, що зробить вас особ....
більше матеріалів




/-0,40518093109131-/ /-pc-/
Top