counter
Архів Повернутись назад 25 Липня 2016
25 Липня
Події оформление ленты  Українських військових 58 разів обстріляли за добу Минулої доби позиції сил АТО було обстріляно бойовиками 58 разів. Про це прес-центр АТО повідомив на своїй сторінці у Facebook. «Найбільше обстрілів - 35 - було зафіксовано на маріупольському напрямку. Зі 122-мм самохідних установок противник бив по Новогригорівці, зі 120-мм і 82-мм мінометів обстріляв Талаківку, Водяне та Старогнатівку. У Широкиному, Талаківці і Водяному ворог застосовував БМП і гранатомети, у Гнутовому - зенітні установки, а в Красногорівці - великокаліберні кулемети. Під Мар'їнкою працював снайпер ворога. На донецькому напрямку зафіксували 21 обстріл. Неспокійно було в Авдіївці, Новоселівці-2. Тут бойовики били зі 120-мм і 82-мм мінометів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї», - сказано в повідомленні. Також повідомляється, що під Авдіївкою військові вступили у вогневий контакт із диверсантами ворога. Бойовики відступили. «Також з мінометів калібру 82 мм противник обстрілював позиції поряд з Невельским, Опитним і шахтою «Бутівка». У Луганській області, в районі н.п. Оріхове, бойовики двічі вів вогонь по українських військових з гранатометів, стрілецької зброї», - сказано в повідомленні.
оформление ленты  Блог: 
За кордоном Павло Рудяков Потрібен новий перегляд політики безпеки Одним з недоліків глобалізації світу є те, що загрози тероризму можуть дуже швидко поширюватися. Таку думку «Аналітичній службі новин» (АСН) висловив директор Інформаційно-аналітичного центру «Перспектива» Павло Рудяков. «Єдине, що пов'язує останні теракти, спроби заколоту в Туреччині - це те, що вони відбуваються в один час. Значна частина з них - це явища, які мають явні терористичні ознаки, але є й внутрішньополітичні кризові явища, котрі формують загальний пояс нестабільності. Зрозуміло, що це виявлення приблизно одних і тих самих проблем як у сфері безпеки, так і в сфері ефективного економічного розвитку та революційних зрушень. Безпосереднього відношення до України ці події не мають. Але якщо такі прецеденти мали місце, отже, й у нас таке можливо. Якщо брати Туреччину, Вірменію, якщо брати внутрішньополітичні процеси, які почали загострюватися, ми бачимо, що там лише накручується ситуація», - розповів експерт. На думку Рудякова, будь-якої миті всі ці речі, які відбуваються за нашими кордонами або біля наших кордонів, можуть абсолютно вільно і безперешкодно через наші кордони перейти і статися у нас. «Уберегтися від цього можна лише одним шляхом: стабілізуючи ситуацію всередині країни. І, звичайно, потрібен новий перегляд політики безпеки: регіональної та міжрегіональної. Тому що, в принципі, світ уже глобалізований і продовжує глобалізуватися, а тому загрози дуже швидко поширюються», - резюмував політолог.
Суспільство оформление ленты  Тандіт: В Україні немає людей для обміну, яких вимагають бойовики 333 осіб з 1102, звільнити яких вимагали бойовики, ніколи не було на українській території. Про це сказав радник голови СБУ Юрій Тандіт, передає «112 Україна». Звільнити цих людей вимагали бойовики на переговорах у Мінську минулого року. «Ми взяли цифру 1102, яку торік передали нам у Мінську з того боку, і уважно проаналізували. З 15 числа Дар'я Морозова почала говорити про 602 людей, і ми розуміємо, звідки ці цифри беруться. Я взяв унікальні викладки, які ще ніде не демонстрували: з цифри 1102 333 людини взагалі до нас не надходили, таких людей ніколи не було на території України, де діють закони. 180 осіб уже звільнено, і більшість не захотіла туди повертатися. Тобто їх було рішенням судів звільнено. Далі, 20 осіб з цього списку ніколи не були під слідством, понад 100 осіб узагалі не вдалося встановити. Серед них - 42 людини, які скоювали злочини і «не мають відношення до лінії зіткнення і взагалі до АТО», - розповів Тандіт. За його словами, це чергова піар-акція, якою «замилюють» очі українській стороні і спеціально говорять про те, що вони хочуть, аби ми віддали всіх.
Суспільство оформление ленты  У Запоріжжі знищено плантацію елітної марихуани на мільйон євро (фото, відео) У Мелітопольському районі Запоріжжя виявлено плантацію елітної марихуани. Про це повідомляє прес-служба СБУ. За інформацією правоохоронців, канабіс вирощував житель одного з сіл району на своїй присадибній ділянці. Правоохоронці виявили два парники, в яких наркоділок вирощував марихуану. Він обладнав теплиці крапельним поливом, обробляв і удобрював кущі для прискорення зростання. «Співробітники спецслужби спільно з поліцією знищили понад дві тисячі кущів канабісу. За попередніми висновками експертів, це елітні сорти марихуани, термін визрівання яких становить два місяці, що дозволяє збирати «врожай» три-чотири рази на рік. Вартість знищених конопель за цінами чорного ринку становить майже один мільйон євро», - йдеться в повідомленні. Відкрито кримінальне провадження за ст. 310 Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.
Суспільство оформление ленты  Порошенко підписав закон про посилення відповідальності за водіння у п'яному вигляді Президент Петро Порошенко підписав Закон (№1446-VIII) «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення відповідальності за керування транспортними засобами у стані алкогольного, наркотичного або іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, які знижують увагу та швидкість реакції». Про це повідомляє прес-служба глави держави. «Кожна п'ята дорожно-транспортна пригода у нас здійснюється нетверезими водіями», - сказав Порошенко. Крім того, Президент позитивно оцінив реформу поліції. За його словами, можливо, деяким з нових поліцейських необхідно ще набратися досвіду і певних знань, але вони не беруть хабарів, стоять на варті закону, залишаються ввічливими із громадянами. «Крім зброї у вигляді пістолета й наручників, треба озброїти поліцейських правами, законами і відповідальністю за скоєння правопорушення. Тому що неприйнятно, коли знахабнілий мажор, викинувши кілька тисяч з вікна, думає, що він може продовжити діяти, створюючи загрозу дорожньої безпеки та безпеки в країні», - наголосив Президент.
Суспільство В антидопінговому агентстві розчаровані рішенням МОК не усувати російську збірну від Олімпіади Глава Всесвітнього антидопінгового агентства (WADA) Крейг Ріді висловив розчарування з приводу рішення Міжнародного олімпійського комітету (МОК), який вирішив не знімати російську збірну з Олімпійських ігор. Про це пише РИА Новости. Нагадаємо, в неділю виконком МОК ухвалив, що росіяни зможуть виступити на змаганнях під національним прапором. При цьому міжнародні федерації самі вирішуватимуть, хто зможе виступити на Іграх-2016. Після публікації звіту комісії Річарда Макларена виконком WADА порадив МОК усунути від Олімпіади всю російську збірну. «WADA розчароване, що МОК не послухав рекомендацій виконкому WADA... Звіт Макларена викривав керовану державою допінгову програму в Росії, що серйозно підриває засади чистого спорту, втілені у Всесвітньому антидопінговому кодексі», - цитує Ріді сайт антидопінгового агентства. При цьому у WADA зазначили, що не оскаржуватимуть рішення МОК.
Суспільство СБУ: Головне завдання - не допустити теракту під час хресної ходи Заворушення під час хресної ходи буде розцінено як провокації ззовні, міжконфесійних непорозумінь між православними громадами немає. Про це під час брифінгу заявив начальник Головного управління СБУ в Києві та Київській області Степан Грещук, пише 112. «Жодних міжконфесійних непорозумінь або протиріч між двома православними громадами в Україні немає. І, звичайно, якщо матимуть місце будь-які силові протистояння або порушення громадського порядку, то ми це розцінюватимемо як провокацію з боку окремих громадян, а також залучених до цього представників, можливо, якихось спецслужб, котрі мають на меті дестабілізувати суспільно-політичну ситуацію в нашій країні», - заявив Грещук. За його словами, відповідальність за мирну ходу несуть також і її організатори. Головне завдання СБУ, зазначив Грещук, - це запобігти теракту.
Події оформление ленты  На Київщині в кафе стріляли: є загиблий У Київській області, в с. Вища Дубечня, в кафе відкрили стрілянину. Є загиблий. Про це повідомляє прес-служба управління Нацполіції в Київській області. Крім того, ще одна людина дістала поранення. «На спецлінію «102» о другій годині ночі надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що на вулиці лежать двоє чоловіків із пораненнями, схожими на вогнепальні, і просять викликати швидку допомогу. Як з'ясувалося, у приміщенні місцевого кафе між двома відпочивальниками виник конфлікт. Один з них кілька разів вистрілив у свого опонента, внаслідок чого 28-річний заробітчанин з Львівської області від одержаного вогнепального поранення в груди помер на місці. Іншому чоловікові стрілок випадково влучив у плече. На місці пригоди правоохоронці вилучили предмет, схожий на перероблену вогнепальну зброю типу «Флобер», шість гільз, три патрони калібру 5,6 мм і «мішечок», де було ще 65 патронів», - сказано в повідомленні. Поліція затримала зловмисника за місцем проживання. Ним виявився 32-річний житель с. Вища Дубечня, який зізнався у скоєному. Він влаштував стрілянину, оскільки випив зайвого, а зброю придбав у невідомого чоловіка. Слідчими Вишгородського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.
Суспільство Турчинов: РФ продовжує випробовувати нове озброєння на Донбасі під час кривавих провокацій Російський Генеральний штаб продовжує використовувати окуповану територію Донбасу для випробування нової зброї під час кривавих провокацій. Про це заявив секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов, повідомляє прес-служба РНБО. За його словами, російські окупаційні війська на сході України не лише збільшили кількість та інтенсивність обстрілів із застосуванням важкого озброєння, забороненого Мінськими угодами, а й здійснюють системні випробування нових зразків зброї та військової техніки. «Так, у липні зафіксовано застосування проти наших військових нових російських мінометних комплексів КМ-8 «Грань» з керованими 120-міліметровими мінами і переносними засобами автоматизованого управління вогнем «Малахіт», - сказав Турчинов, додавши, що комплексами керують винятково кадрові військові збройних сил РФ. Секретар РНБО зауважив, що мінометний комплекс КМ-8 «Грань» призначений для знищення й ураження поодиноких і групових цілей, броньованих об'єктів і фортифікаційних споруд з перших пострілів без додаткового пристрілювання. «Комплекс використовує 120-міліметрову керовану міну, обладнану лазерною головкою самонаведення», - сказав він. Крім того, як зазначив Турчинов, відбувається бойове застосування нового БПЛА «Інспектор-601», призначеного для виконання ударних, розвідувальних і спеціальних завдань, комплексу РЕБ «Шипшина-Аеро» і багатофункціонального комплексу РЕБ «Ртуть-БМ», а також приладів лазерної локації та лазерних приладів оптико-електронної протидії останнього покоління. «Також було встановлено використання російськими окупаційними військами боєприпасів з посиленими бойовими характеристиками, заборонених міжнародними конвенціями», - сказав він. «Все це відбувається в умовах значного збільшення інтенсивності обстрілу на тлі демонстративного порушення Мінських угод з боку російських військових», - наголосив секретар РНБО.
За кордоном оформление ленты  У морській економічній зоні України виявили бурові платформи під прапором РФ У морській економічній зоні України було зафіксовано перебування бурових платформ і суден забезпечення під прапором Росії. Про це повідомили в прес-службі ДПСУ. «Під час здійснення повітряного моніторингу надводної обстановки прикордонним літаком зафіксовано і підтверджено перебування в Одеському та Голіцинському газових родовищах самопідйомних бурових платформ, стаціонарних платформ і суден забезпечення під прапором РФ. Присутність суден забезпечення під прапором РФ у межах родовищ може свідчити про продовження незаконної розвідки і розробки природних ресурсів, а також експлуатацію установок і споруд з промисловою метою, без дозволу компетентних органів України», - сказано в повідомленні. За виявленими фактами ДПСУ поінформувала зацікавлені міністерства й відомства.
Суспільство оформление ленты  Порошенко доручив Гройсману і Кличку посилити заходи безпеки Президент Петро Порошенко доручив прем'єр-міністру Володимиру Гройсману та голові Київської міської державної адміністрації Віталію Кличку вжити заходів з метою забезпечення належного громадського порядку та громадської безпеки. Про це повідомляє прес-служба глави держави. «Забезпечення спокою та впевненості у своїй захищеності всіх громадян, які проживають і перебувають в Україні, має стати пріоритетним у діяльності Кабінету Міністрів України», - зазначив Порошенко. Президент наголосив на необхідності підвищення оперативності реагування на правопорушення шляхом використання технічних засобів контролю за ситуацією у громадських місцях і звернувся з проханням встановити в усіх обласних центрах, а у разі необхідності - в містах і районних центрах, у місцях найбільш масового скупчення людей і на територіях, наближених до них, приладів і засобів зовнішнього контролю (відеоспостереження) з тривалим збереженням записів. У листі також вказано на необхідність посилення протидії неконтрольованому обігу зброї, вибухівки та боєприпасів. «Події, які останнім часом відбуваються в Україні, свідчать про зростання терористичних загроз і різке погіршення криміногенної ситуації, пов'язані як з неконтрольованим обігом зброї, вибухівки та боєприпасів усередині країни, так і з російською агресією, спрямованою на дестабілізацію суспільно-політичної ситуації в державі», - наголосив Порошенко.
Суспільство оформление ленты  На Кіровоградщині через отруєння в кафе госпіталізували понад 40 осіб У Благовіщенському Кіровоградської області вже госпіталізували понад 40 осіб із гастроентероколітом. Про це повідомляє прес-служба Державної служби з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів. Люди отруїлися в одному з місцевих кафе. «Кількість госпіталізованих із попереднім діагнозом «гострий гастроентероколіт» збільшилася до 41 людини, з них троє дітей віком до 18 років. Під час проведення епідеміологічного обстеження було встановлено, що всі хворі вживали готові страви, приготовані в кафе «Серж». Головним упpaвлінням Держспоживслужби в Кіpoвoгpaдській oблaсті готуються матеріали з розслідування спалаху гострої кишкової інфекції», - сказано в повідомленні. Наразі фахівці служби із залученням поліції розшукують осіб, котрі готували їжу, для організації бактеріологічного обстеження на кишкову групу інфекцій.
Суспільство оформление ленты  Правоохоронці наполягають, аби учасники хресної ходи не пересувалися пішки вулицями Києва За інформацією правоохоронців, учасникам ходи запропоновано діставатися центру столиці автобусами, які київська влада забезпечить на в'їздах до міста. Правоохоронці закликають віруючих із розумінням поставитися до необхідних заходів безпеки. Всі учасники заходу пройдуть через турнікети і металодетектори. В окремих випадках не виключений і особистий огляд. «Не існує жодних претензій до віруючих. Правоохоронці не заважали і не заважатимуть проведенню цього заходу. Але, за даними спецслужби, ходу може бути використано антиукраїнськими силами для дестабілізації ситуації в країні. До СБУ надходить інформація з різних джерел про присутність серед віруючих провокаторів», - ідеться в повідомленні. Начальник управління СБУ в Києві та області Степан Грещук повідомив, що правоохоронці провели зустрічі з представниками двох православних конфесій, які запевнили, що між ними немає міжконфесійних конфліктів. За його словами, відбулися конструктивні переговори і з представниками правих сил, котрі сьогодні виставили блокпости проти хресної ходи. Це дає підстави сподіватися, що акція пройде мирно. «Немає потреби нагнітати ситуацію і доводити її до конфлікту. Головне - спільна відповідальність всіх, у тому числі організаторів хресної ходи», - наголосив начальник управління СБУ. СБ України закликає всі громадські організації та політичні рухи утриматися від провокацій і дати можливість правоохоронцям убезпечити громадян від реальних терористичних та диверсійних загроз. Під час проведення заходу в столиці буде посилено заходи для забезпечення громадського порядку. У місті працюватимуть наряди зі співробітників поліції, Служби безпеки, Нацгвардії і представників добровольчих батальйонів. У центрі столиці буде перекрито кілька вулиць, точний перелік яких оприлюднить Київська міська державна адміністрація.
Суспільство оформление ленты  У Дніпрі СБУ виявила розтрату півтора мільйонів гривень Співробітники Служби безпеки України виявили в Дніпрі розтрату майже півтора мільйонів державних коштів, виділених на ремонт залізничних мостів в області. Про це повідомляє прес-служба СБУ. За інформацією правоохоронців, протягом 2015 року керівництво регіональної філії Придніпровської залізниці переказало півтора мільйона гривень організації-підряднику для ремонту опор залізничних мостів. «Правоохоронці встановили, що комерсанти виконали робіт лише на 100 тисяч гривень, решту грошей учасники угоди за попередньою змовою конвертували в готівку і привласнили», - йдеться у повідомленні. Під час обшуків за місцями проживання та роботи двох чиновників і бізнесмена співробітники спецслужби та поліція вилучили понад 120 тисяч гривень та фінансово-господарську документацію, які підтверджують здійснення операції. Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 191 Кримінального кодексу України.
Події оформление ленты  Вісім авто потрапили в ДТП на трасі Одеса - Київ, троє загиблих У Кіровоградській області, в Благовіщенському районі, на трасі Одеса - Київ, зіткнулися вісім авто. Про це повідомляє прес-служба місцевої поліції. Троє людей загинули внаслідок ДТП. «Внаслідок ДТП загорілося п'ять автомобілів, які рухалися в попутному напрямку, решта дістали механічні ушкодження. До лікарні по медичну допомогу наразі звернулося четверо людей. Точна кількість потерпілих з'ясовується. За попередніми даними, трагедія сталася через задимлення ділянки дороги внаслідок спалювання стерні на полях. На місці працюють поліцейські та співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій», - сказано в повідомленні. Вирішується питання про відкриття за цими фактами кримінальних проваджень за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) і ч. 2 ст. 245 (знищення або пошкодження об'єктів рослинного світу) Кримінального кодексу України.
Суспільство оформление ленты  До суду передали справу колишніх прокурорів через хабар у 150 тисяч доларів Прокуратура передала до суду справу колишніх керівників прокуратури Подільського району Києва. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГПУ. Екс-прокурорів підозрюють у хабарництві. «Досудове розслідування у кримінальній справі за підозрою екс-заступника прокурора Подільського району міста Києва, який при пособництві колишнього керівника цієї ж прокуратури вимагав та отримав від громадянина неправомірну вигоду в сумі 150 тис. доларів, завершено. Саме в таку суму зазначені особи оцінили свої послуги за непритягнення до кримінальної відповідальності рідного брата заявника та закриття кримінального провадження. Всупереч спробам сторони захисту затягнути досудове розслідування, прокурором у кримінальному провадженні обвинувальний акт передано до суду для розгляду по суті», - сказано в повідомленні.
Суспільство оформление ленты  У Рівненській області затримано псевдополіцейських, які грабували нелегальних копачів бурштину Співробітники Служби безпеки України затримали трьох учасників організованого угруповання, які майже місяць скоювали розбійні напади на жителів північних районів Рівненської області, котрі нелегально видобували бурштин. Про це повідомляє прес-служба СБУ. За інформацією правоохоронців, до складу групи входили три рецидивісти з Волинської області. Вони представлялися співробітниками правоохоронних органів, демонстрували фальшиві посвідчення і вилучали нелегально видобутий сонячний камінь. «Співробітники спецслужби спільно з поліцією затримали зловмисників у лісопосадці поблизу міста Дубровиця під час чергового нападу на місцевих жителів, які видобули кілограм бурштину», - йдеться в повідомленні. У рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 2 ст. 187 Кримінального кодексу України, учасникам угруповання повідомлено про підозру у скоєнні злочину. Суд обрав їм запобіжний захід - утримання під вартою.
Суспільство оформление ленты  НАБУ затримало начальника департаменту «Укрзалізниці» за підозрою в корупції Детективи Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) під процесуальним керівництвом прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури затримали начальника департаменту планування і контролю за закупівлями ПАТ «Укрзалізниця». Про це повідомили в прес-службі бюро. «Чиновник підозрюється в участі в корупційній схемі заволодіння державними коштами під час проведення держзакупівель ДП «Укрзалізничпостач». Цей злочин кваліфікується за ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та ч. 3 ст. 209 Кримінального кодексу України (легалізація (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом)», - сказано в повідомленні. Затриманому планують обрати запобіжний захід. Прокурори наполягатимуть на утриманні його під вартою, аби виключити втручання сторони захисту під час досудового розслідування та виїзд підозрюваного за межі України.
За кордоном Сімох російських плавців не пустили на Олімпіаду Міжнародна федерація плавання (FINA) повідомила, що семеро російських плавців не відповідають вимогам, встановленим Міжнародним олімпійським комітетом (МОК) для допуску росіян до Олімпіади-2016 у Ріо-де-Жанейро. Як пише Медуза, це Михайло Довгалюк, Юлія Єфімова, Наталя Ловцова, Анастасія Крапівіна, Микита Лобінцев, Володимир Морозов і Дар’я Устинова. Лобінцев, Морозов і Устинова виявилися причетними до порушень, описаних у нещодавній доповіді незалежної комісії Всесвітнього антидопінгового агентства (ВАДА) про допінг у російському спорті, пояснили в FINA. Претензій до спортсменів, які представляють Росію в інших водних видах спорту (синхронному плаванні, пірнанні і водному поло), у FINA немає. Російські спортсмени можуть поїхати на Олімпіаду 2016 року в Ріо-де-Жанейро лише в тому разі, якщо міжнародні федерації за їхніми видами спорту підтвердять, що вони пройшли необхідну перевірку на допінг і раніше не були покарані за вживання заборонених препаратів. Ще однією умовою допуску є непричетність до порушень, описаних у доповіді незалежної комісії ВАДА про допінг у російському спорті. Ці вимоги 24 липня встановив МОК.
Суспільство оформление ленты  Перекрито нелегальний канал перевезення людей з Луганська до Одеси Співробітники Служби безпеки України викрили протиправну діяльність організованого угруповання, яке налагодило нелегальні пасажирські перевезення з тимчасово окупованих терористами територій через державний кордон України. Про це повідомляє прес-служба СБУ. За інформацією правоохоронців, зловмисники здійснювали перевезення пасажирів автобусами з тимчасово окупованого Луганська до Одеси й у зворотному напрямку. «Щоб уникнути перетину лінії розмежування, маршрут пролягав через українсько-російський кордон, зокрема через тимчасово не підконтрольні державним органам України пункти пропуску на кордоні з Російською Федерацією. При цьому перевізники ще й платили «податки» до бюджету «ЛНР», - ідеться в повідомленні. Співробітники спецслужби спільно з Національною поліцією та органами прокуратури затримали на Харківщині організатора нелегального бізнесу і трьох учасників угруповання, які здійснювали відповідні перевезення. Під час обшуків правоохоронці вилучили схему маршруту автобуса, узгоджену з так званим міністерством транспорту «ЛНР», посадкові талони, печатки зареєстрованих у «ЛНР» підприємств, свідоцтва платників податків «ЛНР» тощо. Зловмисникам оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу України.

Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Польові трави мають унікальні цілющі та магічні властивості Як правило, трави сьогодні часто використовують із....
Найкращі мантри для релаксації
Найкращі мантри для релаксації
Робота і справи займають багато часу і забирають масу сил і енергії Спеціальні мантри для релаксації допоможут....
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Кожна людина може проявляти хитрість час від часу Іноді без цього не домогтися успіху в справах або на роботі
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Існують певні ознаки, якими можна визначити, бреше людина чи говорить правду Жести, міміка, тон голосу та інші....
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Будинок — наша фортеця, адже саме у стінах рідного житла ми почуваємось у повній безпеці Якщо правильно заряди....
більше матеріалів




/-0,88515090942383-/ /-pc-/
Top