counter
Архів Повернутись назад 25 Червня 2021
25 Червня
Дозвілля оформление ленты  Шматок пластику: Бластер із "Зоряних воєн" 1983 року продали за неймовірну суму Бластер Хана Соло з фільму 1983 року року "Повернення джедая" був проданий на аукціоні за 550 тисяч доларів. Про це повідомляє АВС. За інформацією видання, предмет реквізиту з культового фільму придбав на аукціоні Julien's Auctions в Лас-Вегасі музей Ripley's Believe it or Not!   Спочатку бутафорську зброю оцінювалося в суму від 300 до 500 тисяч доларів. До цього 35 років бластер знаходився в колекції арт-директора фільму Джеймса Шоппе. Також ресурс повідомляє, що в минулому році з молотка пішов світловий меч Люка Скайвокера з перших двох частин культової кіносаги .Його купили за 450 тисяч доларів. Найбільш же дорогим предметом реквізиту "Зоряних воєн" став дроїд R2-D2. За нього покупці віддали 2,76 мільйона доларів. Нагадаємо, восьма частина кіносаги «Зоряні війни» під назвою «Зоряні війни: Останні джедаї» в перший вікенд зібрала в прокаті США $220 млн. Це другий результат касових зборів в історії країни.  
Кримінал Приватбанк попередив клієнтів про небезпечні SMS Приватбанк закликав своїх клієнтів бути обережними з SMS-повідомленнями, які вони отримують нібито від банку, говориться в заяві на сайті банку. "ПриватБанк не надсилає своїм клієнтам сервісних або інших повідомлень зі звичайних мобільних номерів... Також ПриватБанк не розсилає клієнтам повідомлень про блокування карток", - відзначають у фінустанові. Там зазначають, що за останні дні служба безпеки банку зафіксувала випадки шахрайських розсилок абонентам одного з українських операторів SMS з приватних мобільних номерів про нібито блокування карток клієнтів. У тексті таких повідомлень шахраї пропонували зв'язатися з невідомих номерами з метою отримання персональних даних клієнтів. Повідомляється, що банк разом із операторами зв'язку вже заблокували номера шахраїв і передали інформацію в кіберполіцію. За попередніми даними, шахрайські розсилки велися зловмисниками із Запоріжжя. У банку нагадали, що всі комунікації банку з клієнтами, зокрема через SMS, банк веде з номера 3700.
Події оформление ленты  Кліматичні катаклізми: по Чехії прошелд не стандартний для етх широт торнадо. Більшість руйнувань, є загиблі Як повідомляють чеські ЗМІ, не часте і не звичне явище для наших широт зафіксували в Південному регіоні Чехії. Там над кількома містами пронісся справжній торнадо з усіма "покладеними" йому атрибутами: руйнуваннями і хаосом. Найбільше руйнувань застали міста Бржецлав і Годонін. За попередніми підрахунками постраждало від 150 до 200 чоловік. Зараз кількість загиблих ще уточнюється, їх дістають з-під завалів будівель. На поточний момент повідомляється про чотирьох загиблих. Свідки кажуть, торнадо валив дерева, руйнував будинки, а в одному з міст вітер перекинув автобус. Також, торнадо пройшовся по селу Грушки, зруйнувавши половину села. Руйнувань зазнали ще 7 сіл. Знеструмленими залишилося 30000 будинків. Метеоролог Міхал Чак зазначив, що це може бути торнадо F-4. При такій негоді швидкість вітру розвивається від 332 до 418 км на годину. Майже по всій країні людей закликають залишатися вдома, так як негода з сильним вітром і градом може тривати і надалі.
Події У салоні літака, що вилетів з Борисполя сталася розгерметизація Як повідомили на Telegram-каналі PavlovskyNews, якому скинули відео інциденту пасажири рейсу UR-SQI Київ-Батумі, вчора через розгерметизацію салону пасажирам довелося використовувати кисневі маски. Повідомляється, що 24 червня літак, який слідував за маршрутом Київ-Батумі, був змушений здійснити екстрену посадку через розгерметизацію салону. Пасажирам рейса довелося використовувати кисневі маски, щоб дихати.Літак авіакомпанії SkyUp PQ0421, який прямував за маршрутом Київ-Батумі, повернувся в міжнародний аеропорт "Бориспіль" відразу після зльоту у зв'язку з позаштатної ситуацією на борту. Boeing 737 з реєстраційним номером UR-SQI вилетів з аеропорту об 11:41. Але вже в районі міста Кагарлик Київської області, згідно з даними сервісу Flightradar24, зробив поворот і кілька кіл, після чого знову взяв курс на Бориспіль.
Політика Білорусь. BBC: Протасевича і Сапегу перевели під домашній арешт Як повідомили журналісти BBC, в Республіці Білорусь опозиційного журналіста Романа Протасевича і його дівчину Софію Сапегу перевели під домашній арешт. Про це журналістам видання розповіли батьки затриманих, а згодом підтвердив і адвокат дівчини. Стало відомо, що росіянка Софія Сапега зараз живе одна в орендованій квартирі в Мінську. Ця новина стала несподіванкою для її батьків. Чи зняті з Софії звинувачення, рідні дівчини сказати не можуть, "щоб не нашкодити дочки", видання відзначає, що сім'я сподівається на це. Так само стало відомо, що Роман Протасевич також був переведений під домашній арешт. "Мені складно коментувати дії влади, у них цілі, може, він втягнутий в якусь політичну гру", - сказав батько затриманого. За його словами, звинувачення з Сапеги і Протасевича були зняті. "Адвокат нічого не говорить, влада нічого не каже. Якщо змінили запобіжний захід, це поліпшення їх побутових умов. В іншому, що буде далі, невідомо", - додав батько Романа Дмитро Протасевич. Адвокат сім'ї Сапеги підтвердив, що її перевели під домашній арешт, очікує, що найближчим часом її доля буде вирішена позитивно. Він зазначив, що з дівчиною продовжують слідчі дії. Адвокат планує найближчим часом з Сапегой зустрітися. Нагадаємо, що білоруський режим примусово посадив літак Ryanair саме для того, щоб затримати Протасевича і його дівчину Софію Сапегу. Протасевич і Сапега були редакторами опозиційних білоруських Telegram-каналів.
Коронавірус Перед вихідними в Україні заразилося за добу менше дев'ятисот людина Як повідомляється на сайті Міністерства здоров'я України, число випадків коронавирусной інфекції на Україні станом на ранок 25 червня, за минулу добу зросла на 876 - до 2 232 790.За добу в країні померли 53 пацієнти з коронавірусів, ще 2405 осіб вилікувалися від інфекції. Загальна кількість летальних випадків, пов'язаних з COVID-19, зросла до 52 234. За час пандемії в Україні від коронавирусной інфекції вилікувалися 2 160 137 пацієнтів. Раніше кабінет міністрів України постановив, що на території країни встановлюється «зелений» рівень епідемічної небезпеки, проте зберігається необхідність носити маски в громадському транспорті та під час масових заходів. Відзначається, що дозволяється робота громадського харчування, розважальних закладів, кінотеатрів та залів інших сфер культури.
Коронавірус ВООЗ: штам "дельта" в два рази заразнее початкового коронавируса Варіант коронавируса "дельта" може стати домінантним, заявила головний науковий співробітник Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) Сумія Свамінатан. За її словами, він вже присутній більш ніж в 85 країнах. "Він як мінімум в два рази більше заразний, ніж початковий вірус (SARS-CoV-2. - Прим. Ред.)", - написала Свамінатан в Twitter. Вчений зазначила, що пацієнт з таким штамом може інфікувати "двох, чотирьох, шістьох і навіть вісьмох людей", - з цієї причини стали більш поширені захворювання всією сім'єю. "Гарна новина полягає в тому, що більшість вакцин в світі видаються ефективними, принаймні для запобігання важкого протікання хвороби", - підкреслила представник ВООЗ. Спеціаліст додала, що, незважаючи на важливість вакцинації, людям слід продовжувати носити маски та рукавички і дотримуватися соціальну дистанцію. За даними ВООЗ, індійський варіант (B.1.617) коронавируса виявили в жовтні. Згодом виділили три підвиди: B.1.617.1, B.1.617.2 ( "дельта") і B.1.617.3. Вони відрізняються кількома мутаціями в спайковую білку. Найбільше занепокоєння у вчених викликає "дельта" -штамм. Він продовжує мутувати, недавно стало відомо про появу штаму "дельта-плюс" (B.1.617.2.1).
Події оформление ленты  Впав під поїзд метро людині стало погано від спеки. подробиці інциденту Як раніше повідомляла АСН в Києві сталася надзвичайна подія і рух поїздів на синій гілці рано вранці 25 червня було зупинено майже на півгодини. Причиною зупинки руху назвали падіння людини на рейки. У коментарях очевидці припустили, що людина скоїла самогубство. Однак з'ясувалося, що людина жива і міг впасти через спеку. Про це повідомляє кореспондент ТСН, який виявився на місці події разом з іншими пасажирами метрополітену. Як вдалося з'ясувати, на рейки впала молода людина, 1993 року народження. Його дістали з-під вагона, живого. Однак потерпілий знаходиться в украй важкому стані. Імовірно чоловікові стало погано від спеки і закрутилася голова, тому він втратив рівновагу і впав прямо на рейки прямо перед поїздом, який заїжджав на станцію Майдан Незалежності. Рух зупинили і рятувальникам вдалося витягти постраждалого з-під вагонів. Все це відбувалося на очах у кількох сотень людей, які в цей час добиралися на роботу. Чоловіка доставили в лікарню і зараз медики роблять все можливе, щоб врятувати йому життя. Коли рятувальники дістали постраждалого з-під вагонів, він був без свідомості і з важкими пораненнями.
Суспільство Тримайтеся! Ще два дні спеки і відпустить Народний синоптик Наталка Діденко вперше за останні пару тижнів поспішає порадувати нас наближається зниженням температури. Як вона написала в своїх соціальних мережах, вже сьогодні, в п'ятницю 25 червня, можна спостерігати зниження температури до + 23 + 27 градусів у західних областях температура повітря через дощі, які сьогодні накрили практічскі весь захід країни.У суботу ця більш прохолодна повітряна маса охопить Захід України, Житомирську, Вінницьку, очікується + 23 + 29, місцями до +30 градусів. Однак решта території - більшість Півночі, Центру, Схід і Південь - завтра ще залишаться в зоні дії високих температур до + 30 + 37 градусів. До воскресіння, 27-го червня спека піде вже зі значної частини території України, хіба що Луганщина ще ще залишиться під надвисокими градусами. 26-27 червня Україну з заходу на схід буде перетинати холодний атмосферний фронт. В його зоні - неймовірні термічні контрасти, від +37 градусів перед ним до +23 градусів після нього.Тому дощі і грози можуть іноді супроводжуватися сильними зливами, градом і шквалами. При такій синоптичної ситуації з такими контрастами навіть ймовірність смерчів! Як доказ цьому - недавній торнадо з жертвами в Чехії, про що повідомляла АСН.Грозові дощі очікуються 26-го червня в західних областях, північних, в більшості центральної і південної частин України. Схід, Дніпропетровська ще побудуть без дощів. А в неділю, 27-го червня, до вечора, дощі і грози поступово досягнуто і наших східних областей. У Києві завтра ще жарко, до +33 градусів, однак є ймовірність дощу з грозою. Особливо уважно до себе людям з серцево-судинними недугами - буде змінюватися тиск, температура, вологість. У неділю в Києві нарешті стане легше дихати, температура повітря впаде до +27, +28 градусів. І також пройдуть місцями дощі з грозами!Центральна геофізична обсерваторія імені Бориса Срезневського повідомила нам, що 24 червня в Києві (цитую) - "Максимальна температура повітря після полудня в столиці піднялася до + 35,5 ° С, перевищивши попередній рекорд для цього дня в 1924 році на 2,3 ° С , а для червня в цілому на 0,5 ° С. Попередній історичний максимум для першого місяця літа тримався з 1885 року ".
Закон і Право Студентка з Харкова, яка "Ослави" своїм ставленням до мове, сховалася в лікарні АСН вже писала про те, що в соціальних мережах серед молоді останнім часом стали часто потрапляти не зовсім зрозумілі своїми діями молоді люди. Можливо це якесь сучасне психологічне відхилення? Молоді люди спочатку говорять щось неприємне на адресу України, українців чи української мови, а після того, як піднімається шум обурення з соціальних мереж швидко записують відео з вибаченнями. Але цей випадок поки не вписується в ці рамки - панянка до сих пір не знялася в звичайнісінькими відео-ролику. Нагадаємо, нещодавно в мережі поширилося відео на якому якась студентка Маргарита Мальцева з Харкова в нецензурній формі грубо висловилася про українську мову через те, що вона перебуваючи на навчанні в державному ВНЗ повинна писати курсову роботу на державну мову. Ну ніяк це не хотіло поміщатися у неї між вухами. Дослівно вона сказала наступне "Пишу курсову роботу на еб ** ніж російською мовою. Українська влада мене ущемляє, ущемляє мої права". Після того, як скандал навколо цього відео набрав свою силу на цю особу почали виходити так звані "Хейтер". На їх випадкі Мальцева відповіла: "Спасибі, що зробили мене популярною. Було б перед ким вибачатися". Після цього вона закрила свої сторінки в соціальних мережах. Відомо, що дівчина працює в Центрі екстреної медичної допомоги та катастроф Харківської області. Після скандалу її нібито хотіли звільнити, крім того, Мальцева заявила, що вагітна. Зараз Маргарита Мальцева нібито знаходиться в лікарні. На роботі вона взяла лікарняний відпустку. "Я перенервувала 18 червня і на наступний день потрапила в лікарню. Перебуваю в стаціонарі. Збій аналізів на тлі стресу, капали різні розчини. Зараз вже легше, сьогодні без крапельниць", - пояснила студентка.
Події Різанина на Росії. У дитячому таборі 22-річна вожата зарізала 20-річну колегу Кримінальні зведення іноді вміють поставити читає в глухий кут. Описана подія, яка сталася днями дуже виділялося своєю неординарністю. Вожаті в кримінальні зведення потрапляють рідко і по дрібниці: хуліганство, розбої, а такого дуже давно не було. У ніч на вівторок, 22 червня, в підмосковному оздоровчому санаторії «Доброго» розігралася справжня кривава драма. Все сталося в спальні вожатих, де вже далеко за північ розпивали алкоголь дві вожаті: 22-річна Олександра Осипова і 20-річна Алла Філатова. Обидві дівчини: красуні, розумниці, спортсменки. Але алкоголь штука підступна. - Вожаті посварилися і почався конфлікт під час якого 22-річна дівчина взяла ніж і завдала жертві удар в серце, - повідомив «Комсомольській правді» власне джерело в правоохоронних органах.Пізніше Олександра Осипова скаже слідчим, що й не думала вбивати, мовляв ножем до цього хіба що огірки в окрошку кришила. А тут потрапила бідної Аллі прямо в серце. Від втрати крові дівчина померла за лічені хвилини. Олександра, зрозумівши що накоїла, сама викликала швидку, а поки медики в тандемі з поліцією їхали до місця НП, зателефонувала своїй мамі. - Дівчина розповіла матері, що вбила свою знайому. Сказала, що причини сварки навіть не пам'ятає, оскільки була п'яна, - додало джерело «КП». Зараз в санаторії працюють слідчі. - Кримінальну справу порушено за статтею 105 КК РФ «Вбивство». Підозрювана затримана, - повідомила «КП» Ольга Врадій, старший помічник керівника ГСУ СК РФ по Московській області. Аллі загрожує до 15 років позбавлення волі. Зараз дівчина перебуває в ізоляторі. Поки опитати її слідчі не можуть - п'яна. На роботу вожатою в санаторій вона влаштувалася на початку літа. - Вона вчиться в МГОУ, на п'ятий курс перейшла. Геніальна дівчинка сама вступила на фізико-математичний факультет, трудівниця справжня. Жила вона разом з мамою в Москві. Вони з Воронежа переїхали відразу після того, як вона школу закінчила. А з алкоголем у неї не було ніяких проблем. Я просто в шоці від того, що сталося, - розповіла «КП» Наталія, подруга підозрюваної у вбивстві. У самому санаторії трапилося шоковані не менше. - Звичайні дівчата, не сварилися вони до цього мирно жили. Про Аллу нічого поганого сказати не можу: спокійна, добра, любила з дітьми займатися. У резюме писала, що життя пов'яже з педагогікою. Вона до нас працювала вже вожатою в дитячих таборах. Природно, ніяких судимостей у неї не було. Так би ми її не взяли на роботу, - розповіла «КП» співробітниця санаторію «Доброго», яка не побажала назвати своє ім'я.
Дозвілля оформление ленты  Меган Маркл розповіла, чому носить взуття на кілька розмірів більше Після того, як принц Гаррі вибрав собі майбутню дружину, Меган Маркл отримала увагу всього світу. Її бездоганні вбрання з кожним разом викликали захват у публіки, але ніхто довгий час не міг зрозуміти, чому вона носить взуття на кілька розмірів більше. Настав час розкрити цей секрет. Помічено, що Меган Маркл любить гостроносе взуття, але завжди її туфлі виступають на кілька сантиметрів більше необхідного від п'яти. Виявляється, це зовсім не промах, а спеціальний "лайфхак". Це стверджують стилісти. Суть в тому, що коли взуття сидить точно за розміром, то після багатогодинної ходьби на каблуках може сильно натирати ноги, викликаючи пухирі і набряки. Меган Маркл, як і багато інших знаменитостей, включаючи Вікторію Бекхем, вирішила уникнути такої долі - великі туфлі ніколи не натруть, а якщо ходити повільно, то незручностей через п'яту, що бовтається, теж можна уникнути.
Гороскоп Гороскоп на 26 червня 2021 року. Діви змініть обстановку. Терези не затягуйте з прийняттям рішень 26 червня 2021, субота. 16, 17 місячний день. Місяць у знаку Козеріг ♑ Нейтральний за місячним календарем день. Досить гармонійний день. Все знаходиться в рівновазі. Відчутний деякий надлишок сил, які найкраще направити в творче русло або на фізичне навантаження, інакше енергія може знайти вихід у необдуманих, можливо, агресивних вчинках і діях. Читайте наші гороскопи в Telegram @yourrealhoroscopeua ♈️ Овен Зірки для Овнів на 26 червня кажуть що багато вам буде даватися набагато легше, ніж оточуючим. Подбайте про те, що хвилює вашу другу половинку, не ігноруйте її переживання. Незабаром життя налагодиться і придбає нової забарвлення. ♉️ Телець Зодіакальний прогноз для Тельців на 26 червня вважає, що сьогодні постарайтеся бути максимально тактовними, то не будьте зарозумілими. Ви можете поступити несправедливо по відношенню до тих, хто вам доріг. День прояву активності та ініціативи. ♊️ Близнюки Зодіак для Близнюків на 26 червня говорить, що варто зустрітися з людьми, які дороги вам. У сімейному житті все буде краще, ніж можна уявити. Пам'ятайте, щастя любить тишу! Скоро буде можливість відпочити пізніше, але зараз краще потрудіться. ♋️ Рак Загальний гороскоп для Раків на 26 червня говорить, що краще обходити стороною гострі кути. Також намагайтеся не сперечатися з оточуючими і нікому нічого не обіцяйте. Не варто говорити все, що лізе в голову, тому що пошкодуєте про ненавмисно кинутих словах. ♌️ Лев Зірки для Львів на 26 червня кажуть, що сьогодні правильно зроблений вибір принесе зміни, які збільшать шанси на успіх. Можливо, саме в цей день ви зможете проявити несподівані таланти. Не бійтеся проявляти інтерес до чогось нового. ♍️ Діва Астрологи для Дев на 26 червня кажуть що цей день відмінно підходить для дихальних вправ, східних єдиноборств, йоги і піших прогулянок. Будьте обережні з обіцянками, оскільки за них доведеться відповідати. Чи піде на користь зміна обстановки. ♎️ Терези Зодіакальний прогноз для Терезів на 26 червня вважає, що сьогодні доведеться швидко приймати рішення. Готуйтеся швидко реагувати по ходу справи і міняти свої плани відповідно до виникає необхідністю. Додаткова робота поліпшить фінансове становище і навіть настрій. ♏️ Скорпіон Зірки для Скорпіонів на 26 червня пророкують, що для абсолютного щастя вам не вистачає впевненості в собі. Ви виступаєте генератором інновацій, але можете і не бути тією людиною, яка втілює їх у життя. Підтримку легко знайдете в близьких людях, які завжди знають, що і як вам сказати. ♐️ Стрілець Зодіак для Стрільців на 26 червня вважає, що сьогодні день прощення. Знайдіть можливість для примирення з тими, з ким перебуваєте в сварці. Чи не відштовхуйте людей, які тягнуться до вас чистою душею. ♑️ Козеріг Загальний гороскоп для Козерогів на 26 червня говорить, що сьогодні вас будуть оточувати вірні друзі та надійні партнери, які нададуть підтримку в скрутні хвилини і навіть зможуть допомогти фінансово при нестачі коштів. Чи не найкращий час для з'ясування стосунків, все тільки ускладніть. Внесіть в раціон більше овочів і фруктів. ♒️ Водолій Загальний гороскоп для Водоліїв на 26 червня каже, що сьогодні не варто розкриватися перед малознайомими вам людьми. Бережіть своє внутрішню рівновагу і не дозволяйте нікому гратися з вашими емоціями. Зірки рекомендують займатися творчістю або рукоділлям, це допоможе не тільки привести думки в порядок, але і заспокоїти емоції. ♓️ Риби Астропрогноз для Риб на 26 червня стверджує, що сьогодні потрібно бути доброзичливими і спокійними. Не з'ясовуйте відносин з улюбленими людьми, тримайте себе в руках, інакше нашкодите самі собі. Бажано деякий час провести порізно, щоб розібратися з подальшими планами на життя.

Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
У сучасне століття підвищених енерговитрат відновлювати енергетичний баланс важливо кожній людині Нескладний к....
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні у вас може виникнути почуття втоми чи розчарування через несподіван....
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) На сьогоднішній день ваші пристрасність та романтичні настрої будуть на піку....
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Таролог Анжела Перл підготувала гороскоп на 29 березня 2024 року, закликаючи деяких представників знаків зодіа....
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
29 березня астролог Павло Глоба радить приділити увагу особистим питанням Можливі розчарування та непорозумінн....
більше матеріалів




/-0,39590811729431-/ /-pc-/
Top