counter
Архів Повернутись назад 25 Квітня 2022
25 Квітня
оформление ленты  Оперативне зведення Генштабу ЗСУ на ранок 61-го дня війни (понеділок, 25 квітня 2022 року) Незважаючи на велике православне свято, російські окупанти вкотре показали свою лицемірну сутність: молячись у Москві за мир російські вбивці продовжували обстрілювати Україну. Генеральний штаб ЗСУ опублікував зведення з фронту станом на 06.00 ранку шістдесят першої доби 25.04.2022. Відео (глава Генерального Штабу Збройних Сил України Олександр Штупун) https://www.youtube.com/watch?v=IADGgCZ4Sy0 Ворог продовжує ведення повномасштабної збройної агресії проти України. Противник проводить наступальні дії у Східній операційній зоні з метою розгрому угруповання Об'єднаних сил, встановлення повного контролю над територією Донецької та Луганської областей та забезпечення сухопутного шляху між зазначеними територіями та окупованим Кримом. Волинське, Поліське та Сіверське напрямки ворог активних дій не проводив, істотних змін у становищі та діяльності підрозділів противника, що забезпечує охорону українсько-білоруської та українсько-російської дільниць державного кордону України не виявлено. Слобожанський напрямок російські вбивці продовжують обстріл зі ствольної артилерії та реактивних систем залпового вогню по населених пунктах Харків, Карасівка, Прудянка та Корорбочкине. На напрямках Ізюм – Барвінкове та Ізюм – Слов'янськ ворог намагався провести штурмові дії, успіху не мав, робив обстріл у районах населених пунктів Велика Камишеваха, Вернопілля та Нова Дмитрівка. Донецьке та Таврійське напрями противник робив артилерійські обстріли позицій Збройних Сил України. У місті Маріуполь ворог завдавав ракетно-бомбових ударів по позиціях наших військ на території заводу "Азовсталь". Веде штурмові дії населеного пункту Попасна. Південнобузький напрямок ворог обстрілював позиції наших військ у районах населених пунктів Княжівка та Миколаївка. ЗСУ в обороні завдають противнику значних втрат. Тільки на території Донецької та Луганської областей за минулу добу відбито сім атак ворога, знищено тринадцять танків, три артилерійські системи, сімнадцять одиниць броньованої техніки, чотири бойові броньовані машини вісімнадцять одиниць автомобільної техніки чотири паливозаправники. Підрозділами протиповітряної оборони, в зазначеному районі, були збиті три безпілотні літальні апарати типу "Орлан-10". Віримо у Збройні Сили України! Разом переможемо! Слава Україні!
Події Брянські вибухи. Що відомо У ніч з 24 на 25 квітня на значній відстані від кордону з Україною в російському місті Брянськ сталося НП на території нафтобази, палають два резервуари з паливом. За повідомленням МНС на росії сталася пожежа без потерпілих. Причини займання міністерство не наводить. Нафтабаза горіла на Московському проспекті Фокінського району. До місця прибули пожежники. При цьому сильна пожежа підвищеної складності станом на ранок 25 квітня все ще триває - пожежу не могли загасити з 2 години ночі. Його гасять не тільки місцеві пожежники, а й співробітники МНС з Воронезької, Калузької, Курської, Орловської, Смоленської, Тульської областей та Москви. Схоже, що масштаб події виглядає досить великим. Залучати додатково сім регіональних управлінь - це саме по собі говорить про серйозність ПП, що виник. Так само в мережі повідомляють, що випадковим чином поруч із нафтобазою, що загорілася, ще один об'єкт, як соромливо повідомляють у російських ЗМІ. За деякими даними, цей неназваний об'єкт - 120-й арсенал Головного ракетно-арти . Так само крім згорілої нафтобази та складу боєприпасів, була пошкоджена залізниця у напрямку військової частини, якою везли військову техніку та боєприпаси в Україну, повідомляють ЗМІ. Жителів будинків біля нафтобази в Брянську почали евакуювати. І хоча причина пожежі не названа, але в соцмережах жителі міста повідомляли, що було чути кілька вибухів, після чого почалася пожежа. Українська сторона ніяк не коментує цього побутового наступу на території країни окупанта. Об'єкт розташований далеко від кордону. Курити на Росії не перестали. Про те, що причина НП саме у шкідливій звичці впевнений зокрема Антон Геращенко "Потужні у них сигарети, однак. Без фільтра, напевно. росіяни, ви краще кидайте курити - так можна взагалі без армії залишитися!" - пише він    
Суспільство Большая подборка видео очевидцев взрыва в Брянске. Соцчети: "Во-первых, это красиво!" Сьогодні вночі у російському місті Брянськ згоріли нафтобаза та склад боєприпасів. Крім того, місцеві ЗМІ повідомляють, що також було пошкоджено залізницю у напрямку військової частини, якою нібито везли військову техніку та боєприпаси в Україну. За попередніми даними, ніхто не постраждав. В даний час немає інформації про те, що сталося насправді. Проте тональність повідомлень деяких російських телеграм-каналів вказує, що у всьому звинуватить Україну, хоча при цьому пряма від Брянська до кордону з Україною понад 100 кілометрів. У соцмережах користувачі розділилися на три групи. Перші із задоволенням спостерігають як метушаться на росії і як гарно горить, другі – знімають пожежу та дивуються "а нас те за що?". Третя група сперечається - що спричинило вибух. З одного боку дуже хочеться звинуватити Україну в знищенні, але тоді доведеться або визнати, що авіація України не знищена, або (якщо прилетіла "Точка-У" наприклад) - ППО на росії зовсім нікуди не придатні, адже там через брянський залізничний вузол йде військова техніка, військові бази, небо має бути закрите. Як би не ті самі безпілотники Ghost Phoenix, понад сотню яких США передали Україні, і які, за їхніми заявами, "спеціально розроблені під Україну", дійдуть висновку учасники суперечок. Цікаво зазначити, що як тільки йдеться про відновлення предметних переговорів, так одразу з'являються повідомлення з прикордонних регіонів Росії про вибухи з явними натяками до місцевих ЗМІ щодо причетності України. Зокрема, вчора перед брянською пожежею глава МЗС Туреччини заявив, що "існує всеосяжний текст, який вони (сторони) узгодили. Більше нейтралітету, безпеки та гарантій. Лідери повинні поставити останню точку".
Суспільство Російські окупанти продовжують знищувати об'єкти цивільної інфраструктури України Поки що на росії в Брянську намагаються впоратися з наслідками шкідливої ​​звички, в Україні доводиться вирішувати проблеми пов'язані з повномасштабною військовою агресією країни-бензоколонки проти нашої країни. Окупанти продовжують грабувати та знищувати об'єкти цивільної інфраструктури. Російська армія вбивць продовжує обстрілювати міста України.Як повідомили в АТ «Українська залізниця» через пошкодження ворогом залізничної інфраструктури, у тому числі тягових підстанцій, у дорозі затримуються не менш як на півтори-дві години близько 14 поїздів. Інформація станом на залізниці оновлюється на офіційному каналі Укрзалізниці. Залізничники роблять все, щоб скоротити відставання поїздів від графіка та відновити інфраструктуру.
Суспільство Вранішнє звернення президента України Володимира Зеленського. 25.04.2022 Звернення Президента України Володимира Зеленського вранці 61 дня війни за результатами зустрічі з представниками США. Ключовим елементом цього процесу є міцність Збройних Сил України, наявність достатньої кількості та якості зброї, достатньої кількості та якості боєприпасів. «Допомога Україні була питанням номер один на переговорах із представниками Сполучених Штатів, які вчора прибули до Києва – Держсекретарем Ентоні Блінкеном та міністром оборони Ллойдом Остіном. Ми все одно зі Сполученими Штатами розуміємо: коли демократія виграє в одній країні, вона виграє у всьому світі. Коли свободу захищають в одній країні, її захищають у всьому світі.». У ході візиту в Україну глав Держдепартаменту та Міноборони США було оголошено, що американські дипломати вже цього тижня повернуться до Києва.  
Суспільство оформление ленты  Фашистська росія намагається паралізувати постачання ЗСУ на південному напрямку Ранкове зведення ударів російських убивць по об'єктах цивільної інфраструктури України говорить про те, що противник має намір паралізувати постачання наших сил на південному напрямку. Це можна бачити на карті основних залізниць. Укрзалізниця виправляє пошкодження та на момент відновлення продовжує роботу використовуючи тепловози. Вранці під обстріл потрапили п'ять залізничних станцій у центрі та на заході України, є постраждалі, повідомив голова Укрзалізниці. Під ракетний обстріл потрапили у Вінницькій області Жмеринка та Козятин.Голова Львівської ОВ повідомив про пожежу у Золочівському районі.Внаслідок ракетного удару російських військ по Полтавщині 24 квітня одна людина загинула, ще семеро поранені    
Суспільство Ще один за день вибух від непогашеної сигарети? Шкідливо курити у країні партизанських традицій У захопленій російськими окупантами Кремінній Луганській області під час наради так званого "народного заходу" із зрадниками з силових структур прогримів потужний вибух. За попередніми даними, стався вибух побутового газу внаслідок порушення правил пожежної безпеки. Про це повідомив радник Міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко. За його словами, вибух стався у міськвиконкомі внаслідок порушення правил пожежної безпеки."В результаті багато загиблих та поранених. За дивним збігом обставин вибух газу відбувся під час наради так званого "народного мера" Кремінної зі зрадниками силових структур. Кажуть, що всі, хто присягнув на вірність народу України, загинули. Не співчуваємо і не сумуємо" , – повідомив Геращенко. Нагадаємо, 18 квітня російські окупанти зайшли до міста Кремінна, були вуличні бої. Згодом повідомлялося, що окупанти взяли під контроль місто.
Суспільство Пропогандон солов'їв, що осоромився, підставив свого бункерного господаря Днями соцмережі висміяли "улюбленця" публіки - клоуна широкого профілю володимира соловйова ака "солов'ячий послід". У своєму шоу пропагандист показував майстер-клас як необхідно відпрацьовувати гроші підлабузнюючись перед зазначеними господарем людьми. Пропагандист солов'їв, що зажерся на бюджетних грошах, зробив це настільки невміло, що був висміяний і обпльований у соцмережах. Судячи з усього за порятунок "репутації" (якщо таке слово застосовно до пропагандонів) солов'їного посліду взялися на самому верху країни-бензоколонки: все в кращих традиціях картинки з "ростівським цукром" - ФСБ на коліні придумало і запобіг схемі "замаху" на соловйова. Якщо чесно, краще б вони цього не робили. Адже вийшло все через те місце, як це зазвичай і буває на росії. Офіційно інформація про затримання групи, яка планувала ліквідацію соловйова, звучить так: «...У ході обшуків вилучено саморобний вибуховий пристрій, 8 саморобних «коктейлів Молотова», 6 пістолетів ПМ, обріз мисливської рушниці, 5 понад 1 тис патронів, наркотичні засоби, підроблені українські паспорти, націоналістична література та атрибутика...»  Відверто кажучи, набір бойових пристроїв виглядає якось убого: якщо особисто Зеленський наказує знищити, то такий набір дворової гопоти виглядає несолідно. А вже «націоналістична література та атрибутика» - Повний аут. Вони себе віршами з «Кобзаря», чи що, надихали? І у червоний кут портрет Бандери вивішували?   А картина маслом - "робота" спецназу ФСБ із захоплення порожньої кімнати?! Хлопці цілком конкурентоспроможні з кадировськими тиктокерами. Абсолютно комедійне відео затримання так званих «неонацистів» які за версією слідства готували замах на соловйова. Однак до  режисера є кілька зауважень: в блокноті запису чомусь російською. до того ж тут диски з «Sims»? зелена перука прекрасна, але не доречна. татуювання «затриманому» явно малювали маркером.Сідайте, товаришу режисер. Двійка з мінусом. Ну і вершиною всього цього цирку став виступ бункерного карла із заявою з цієї нагоди. Схоже, що він цю ахінею сприймає на віру (хто знає, що у нього там у метавсесвіті його свідомості твориться), залишається незрозумілим - невже у нього в штаті все; аватарами працюють? Служба безпеки України назвала вигадкою заяви Росії про те, що якась "група неонацистів" нібито готувала замах на пропагандиста Володимира Соловйова на замовлення СБУ."СБУ не має жодних планів щодо вбивств В.Соловйова У той же час, враховуючи кількість фейків та антиукраїнської ненависті, яку транслює ця особа, вона може самостійно захлинутися у продуктах власної низькопробної пропагандистської діяльності", - заявила СБУ. . .
Суспільство Оренда авто та відповідальність за порушення правил дорожнього руху Послуга оренди автомобіля набирає все більшої популярності в Україні. Сьогодні ви можете орендувати авто не лише у обласних центрах, а й в українських містах районного значення. Це відкриває ряд можливостей та переваг як для роботи, так і для відпочинку. Щоправда, завжди варто пам'ятати не тільки про блага оренди машини, а й про відповідальність, а саме про необхідність дотримання ПДР. Відповідальність за оренду авто Для тих, кого цікавить оренда машини Київ запропонує широкий вибір транспортних засобів (МС). На сайті компанії Narscars ви без проблем зможете забронювати авто представницького чи бізнес-класу, а також вибрати позашляховик чи економ. При цьому важливо розуміти, що, підписуючи договір про оренду, ви берете на себе всю відповідальність за порушення правил дорожнього руху на орендованому автомобілі. Серед найчастіших порушень: перевищення швидкісного режиму; перетин ліній розмітки з порушенням; обгін у неналежному місці; ігнорування подачі світлових та звукових сигналів; відсутність ременя безпеки; паркування та зупинка в неналежних місцях. Хоча автомобіль і не належить вам, у тимчасовому відрізку оренди, зазначеному в угоді, ви стаєте довіреною особою орендаря. Як відбувається оплата штрафів? Існує помилкова думка, що порушення правил дорожнього руху, зафіксовані камерами відеоспостереження, орендареві авто сплачувати не доведеться. Звісно, ​​штрафи надходять на ім'я власника транспортного засобу. Однак пізніше вони перенаправляються фізичній або юридичній особі, яка орендувала ТЗ. Укладаючи договір, ви вказуєте паспортні дані та ідентифікаційний номер, а також вносите початкову та кінцеву дату експлуатації автомобіля. Ці дати і дозволяють довести причетність орендаря до порушення правил дорожнього руху. Оплата штрафів може здійснюватися одним із способів: клієнт надсилає компанії кошти на оплату санкцій; орендодавець надсилає реквізити орендарю для самостійної оплати. Уникнути таких ситуацій дуже просто – не порушуйте правила та будьте уважні за кермом.    
ЗСУ допомогли дістати вагнерівцям квиток на концерт Кобзона Дзвінка назва ЧВК Вагнера встигла запам'ятатися українцям ще у 2014 році, коли на Донбасі були зафіксовані перші свідоцтва про діяльність звичайних росіян, таких самих убивць, які тільки вважалися найманцями приватної військової компанії. У жовтні 2017 року глава СБУ України Василь Грицак заявив про причетність "вагнерівців" до знищення військово-транспортного Іл-76 на сході України в червні 2014 року, штурму Донецького аеропорту та бойових діях під Дебальцевим. Загалом ці окупанти мають величезний "послужний список" на території України. Бійці ЗСУ 25 квітня стягнули з цього підрозділу частину боргу, який вони мають за свої злочини. Як розповіли у 24-й окремій механізованій бригаді імені короля Данила, група найманців РФ Ліга (колишня Вагнера) у кількості понад 20 голів була ліквідована в районі Попасної. Підрозділ ворога було накрито артилеристами ЗСУ та остаточно знищено піхотинцями у стрілецькому бою. .  

Грошова нумерологія: як розрахувати особистий код фінансового достатку
Грошова нумерологія: як розрахувати особистий код фінансового достатку
За допомогою нумерологічних розрахунків можна легко змінити життя на краще Простий розрахунок особистого коду ....
12 монет: грошовий ритуал на Молодий місяць
12 монет: грошовий ритуал на Молодий місяць
Молод вважається дуже сприятливим для залучення грошей часом Щоб все вийшло, ми пропонуємо вам скористатися ри....
Симоронський ритуал на гроші, любов та удачу
Симоронський ритуал на гроші, любов та удачу
Якщо ви хочете змінити своє життя до кращого, так швидше, час братися за техніку симорон Симоронський ритуал д....
Картини з фен-шуй: які з них приваблюють удачу, кохання та гроші
Картини з фен-шуй: які з них приваблюють удачу, кохання та гроші
Не секрет, що всі речі в будинку мають енергетику — негативною чи позитивною Вчення фен-шуй підкаже, які карти....
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Одним із найсильніших талісманів фен-шуй є дзвіночок Цей домашній оберіг не лише привабить успіх у справах, а ....
більше матеріалів




/-0,25709915161133-/ /-pc-/
Top