counter
Архів Повернутись назад 24 Грудня 2021
24 Грудня
Суспільство 24 грудня: Ніконов день. Не видивлятися у вікна і не робити прибирання. Заборона на день. У четвер, 24 грудня, православні віруючі шанують одразу двох преподобних - Данила Столпника та Нікона Печерського. У народі ця дата більше відома як день Никона. Історія свята: Данило Столпник Жив святий Данило у V столітті. Народився 410 року в селі Віфара, яке знаходилося на території Месопотамії. З дитинства був присвячений вірі. У 12 років за своєю волею вирушив до монастиря. У Фракійській пустелі протягом 33 років ніс подвиг стовпництва (читав безперервну молитву на «стовпі»). Прославився тим, що передбачив велику пожежу в Константинополі. Нікон Печерський Цього дня вшановують давньоруського церковного діяча XI століття. До появи Никона в Києво-Печерському монастирі про його долю нічого не відомо. Є відомості, що у 1096 році він потрапив у полон до хана Боняка. Однак чудовим чином йому вдалося звідти втекти, так Нікон опинився у Печерському монастирі. До кінця своїх років він служив там ігуменом. Прізвисько «Сухий» отримав через свій зовнішній вигляд. Під час перебування в полоні він зазнавав постійних тортур і голодував. Повернувшись на волю, йому так і не вдалося набрати кілограми. Відомий він ще й тим, що заснував монастиря в ім'я Пресвятої Богородиці на острові Тмутаракань неподалік Керченської протоки. Традиції та звичаї: Віруючі просять святого Никона, щоб той захистив від будь-якого зла і дарував порятунок від усього поганого. Цього дня за повір'ями нечисть ходить світом, і треба від неї захиститися, щоб не було бід та проблем. Наші пращури у цей період завжди були обережними, не брали в руки гострі предмети, щоб не викликати неприємностей. Цього дня було заведено загадувати бажання. Робили це так: у саду біля яблуні вимовляли своє прохання, відривали гілочку біля деревця і заносили її в будинок, після чого ставили у воду і чекали. Якщо до Різдва вона розпуститься, то все збудеться, ні – значить, ще не час. Якщо ж на гілочці ще й з'являться квіточки, то в будинку станеться радісна подія. Цього дня може виповнитись заповітне бажання, але для цього потрібно прошепотіти його в темному кутку. А ось лаятись і сваритися не варто — щастя рік не бачити. Не можна нічого виносити з дому, інакше благо теж піде. Наші пращури помітили, якщо в цей день погода буде непогожою, то буде град. Що не можна робити: З настанням сутінків забороняється робити прибирання в будинку, тому краще в цей день підвестися раніше і виконати все необхідне засвітло. Заборонено одягати старі та брудні речі. Інакше чекає неприємна новина від близьких людей. Цього дня краще не виглядати у вікна, а якомога й не виходити з дому. Прикмети: Якщо з обох боків від сонця з'явилися відблиски, то настають морози.Промені сонця вгору простягаються - до морозу, вниз - до хуртовини.Якщо сніг йде великими пластівцями – до потепління.
Гороскоп Любовний гороскоп на 24 грудня. Погоджуйтесь на будь-які пропозиції вашої половинки ♈️ Овен Ви ризикуєте зіпсувати вихідні – і собі, і другій половинці. Зірки закликають: тримайте себе в руках цієї п'ятниці. Виявіть своє знамените терпіння. ♉️ Телець Якщо кохана людина запропонує вам щось нове, не погоджуйтесь, доки не розквитаєтесь зі старим. Інакше так закопаєтесь, що себе не знайдете. ♊️ Близнюки Якщо хочете романтики, то влаштуйте її самі, радять зірки. Досить натякати на неї партнеру - настав час брати все в свої руки. Це дасть вам невелику перевагу у стосунках. ♋️ Рак Якщо розмова назріла - не відкладайте її, як би не було важко її починати, кажуть зірки. Потрібно наважитися на щось. 24 грудня стане чудовим днем ​​для змін. ♌️ Лев Якщо ви опинитеся в цей день серед представників протилежної статі, не довіряйте тим, кого бачите вперше, закликають зірки. ♍️ Діва Якщо друга половинка запропонує вам щось нове, не бійтеся – погоджуйтесь. 24 грудня ви можете як проґавити свою можливість, так і відкрити для себе нові відчуття. ♎️ Терези Якщо вам знадобиться жилет, попросіть обранця побути в цей день. Тільки попередьте відразу про те, яка саме матерія вам потрібна: мовчазна чи співпереживаюча. ♏️ Скорпіон Цього дня ви можете бути надто ревниві, кажуть зірки. Але вони не закликають вас залишити підозри. Дійте з допомогою інтуїції. ♐️ Стрілець Якщо ви будете оточені незнайомцями, то вечір потрібно буде провести з коханою людиною. Так вдасться призвести до балансу кількість та якість спілкування. ♑️ Козеріг Вам потрібно буде виявити чуйність щодо обранця, кажуть зірки. Можливо, ви давно не робили йому компліментів чи дарували подарунків. Час виправляти ситуацію. ♒️ Водолій Не втручайтеся у справи другої половинки, радять зірки. Це буде той день, коли ви їй нічим допомогти не зможете. Краще підчистіть власні хвости. ♓️ Риби Погоджуйтесь на будь-які пропозиції обранця, навіть найсміливіші та божевільні. Зірки кажуть, 24 грудня ви зможете розкритися – і як особистість, і як партнер.
Дозвілля Сон у ніч з 23 на 24 грудня: тлумачення за місячним календарем 20-а місячна доба. Почнуться вони 23 грудня о 20.04, а завершаться 24 грудня о 21.23. У ніч із 23 на 24 грудня можна спробувати увійти в чужий сон. Правда, зробити це вдасться тільки в тому випадку, якщо ваші помисли чисті і невинні. Крім того, у ніч із четверга на п'ятницю можна вирушити туди, де давно хотілося побувати, та зустрітися з тими, з ким давно не бачилися. Для цього перед сном потрібно уявити бажаний образ у деталях. Якщо в ніч 20-ї місячної доби побачити свою смерть, то лякатися не варто - швидше за все, ви стоїте на порозі завершення якогось великого та важкого етапу у вашому житті. Якщо цієї ночі вам насниться той, кого давно немає з вами (померлий родич або забутий друг), зверніть увагу на слова, сказані ним у сні, а також на погоду за вікном. Якщо ранок буде похмурим, то сказане у сновидінні може справдитися.
Суспільство Погода на 24 грудня 2021 року: народні прикмети та прогноз синоптиків У минулі часи за відсутності прогнозів синоптиком наші предки покладалися на знаки природи в прогнозі погоди на майбутнє. Так, якщо 24 грудня білки набилися в одне дупло, варто чекати на страшні морози. Також за старих часів помічали: якщо ворони зграями хаотично кружляють у небі, значить, попереду кілька студених днів. Існувала в народі і така погодна прикмета: якщо навколо місяця утворився червоний обідок, а зірки світять яскраво і мерехтять при цьому – треба готуватися до небувалих холодів. У п'ятницю, 24 грудня, майже на всій території України прогнозується мокрий сніг. При цьому вночі очікується значне похолодання – до 18 градусів морозу. І це вже не прогнози предків, а інформація від Укргідрометцентру, повідомляє АСН-Україна. У західних областях очікується мокрий сніг із дощем, при цьому на решті території України буде без опадів. Проте вдень у всіх областях прогнозується мокрий сніг, а на сході – сніг. Синоптики також прогнозують сильний вітер до 7-12 м/с. На заході температура повітря вночі опуститься до -5 -9 градусів, а вдень очікується невелике потепління до +1+4 градусів. На півночі температура повітря вночі коливатиметься від -11 до -14 градусів, а вдень від -1 до -4. У східних областях уночі стовпчик термометра опуститься до -15 -18 градусів, а вдень температура повітря становитиме від -2 до -5 градусів. На півдні температура вночі коливатиметься від -9 до -12, а вдень 0+4. У центрі країни температура повітря опуститься до -10 -13 градусів, а вдень коливатиметься від -2 до +1. У п'ятницю вночі у столиці прогнозується мокрий сніг, а вдень буде без опадів. Також очікується сильний вітер від 7 до 12 м/с. Температура повітря у Києві вночі опуститься до -10 -12 градусів, а вдень становитиме від -2 до 0. Сонце зійде о 7:57, а зайде - о 15:58. Світловий день триватиме 8 годин та 1 хвилину.
Суспільство У Верховній Раді поспішили заспокоїти через постановку українок на військовий облік Після вчорашньої новини про те, що жінки певних професій мають стати на військовий облік у військкоматах у мережі, піднявся ажіотаж пов'язаний із цим питанням. Голова комітету Верховної Ради з питань нацбезпеки, оборони та розвідки Олександр Завітневич поспішив заспокоїти українців. Він зокрема анонсував скорочення списку професій жінок, представники яких мають стати на військовий облік в Україні. Зараз там є професії, які справді не знадобляться ЗСУ. Про це повідомляє ФСП-Україна, посилаючись на Facebook-сторінку політика. Він написав, що сам закон, згідно з яким МО України беруться на військовий облік жінки-військовослужбовці, був прийнятий ще навесні і він передбачає, що жінки, які мають спеціальність та (або) професію, споріднену з відповідною військово-обліковою спеціальністю, визначеною у переліку, затвердженому Міністерством оборони України та придатними до проходження військової служби за станом здоров'я та віком беруться на військовий облік військовозобов'язаних. За його словами, ще навесні було прийнято закон, який передбачає, що жінки, які мають спеціальність та (або) професію, споріднену з відповідною військово-обліковою спеціальністю, визначеною у переліку, затвердженому Міністерством оборони України, та придатні до проходження військової служби за станом здоров'я та віком, беруться на військовий облік військовозобов'язаних. "Така норма була й раніше, але перелік визначав Кабінет міністрів України, проте КМУ є великим колегіальним органом, а іноді рішення треба ухвалювати вже сьогодні. У законі ж ми зробили рамку, що цей перелік визначає Міністерство оборони. Але так сталося, що цей перелік юстувався і коли він вийшов, ми побачили, що список дуже великий, - пояснив голова комітету. Вони з міністром оборони Олексієм Резніковим дійшли згоди, що перелік буде переглянуто у бік зменшення. "Бо там є професії, які справді не знадобляться Збройним Силам та іншим військовим формуванням", - написав голова комітету. Нагадаємо, Міністерство оборони України затвердило перелік професій, представниці яких мають стати на обов’язковий облік військовозобов'язаних.
Суспільство оформление ленты  Пока Верховная Рада успокаивает, Министерство Обороны выпустило инструкцию как встать на воинский учет Заместитель Министра Обороны Анна Маляр, возглавляющая направление стратегических коммуникаций и информационной политики Министерства обороны Украины, в своем сообщении на Facebook дала разъяснение для украинок, которые должны встать на воинский учет. Известно, что согласно Закона Украины от 30.03.2021 г. N 1357-IX женщины определенных профессий и специальностей должны встать на воинский учет. Приказ Минобороны №313 от 11 октября, который вступил в силу 17 декабря дал четкое определение - женщины каких профессий должны становиться на воинский учет. Как действовать:Женщина сначала должна уведомить своего руководителя предприятия.Явиться в центр комплектования в течение 2022 года и выяснить подлежит ли она военному учету, потому что есть возрастные ограничения и ограничения по здоровью.Нужно написать соответствующее заявление и предоставить документы: паспорт, идентификационный код, свидетельство о браке, рождении детей, окончании учебного заведения, справку из заведения, где работает.После этого будет принято решение, подлежит ли женщина учету.
Суспільство Воинский учет для женщин в Украине. Сборная информация на текущий момент (обновляется) В тренде последних дней в Украине стоит новость о том, что женщинам необходимо явиться в военкоматы для постановки на воинский учет. Это вызвало множество споров и толкований к требованиям данного закона. АСН-Украина постаралась собрать необходимую информацию о данном вопросе. ПредпосылкаОсенью 2021 года Министерство Обороны Украины издало приказ № 313 за подписью Начальника Генерального штаба Украины в котором перечислены те профессии, обладательницы которых должны встать на воинский учет в военкоматах. Женщины, имеющие специальность и/или профессию, родственную соответствующей военно-учетной специальности, определенной в перечне, утвержденном Министерством обороны Украины, и пригодные к прохождению военной службы по состоянию здоровья и возрасту, берутся на военный учет военнообязанных согласно части одиннадцатой статьи 1 в редакции Закона Украины от 30.03.2021 г. N 1357-IX. Приказ Министерства Обороны вступил в силу 17 декабря 2021 года. Список профессийЗарегистрированный в Министерстве юстиции Украины 03 декабря 2021 г. за N 1566/37188 приказ Министерства Обороны №313 от 11 октября, который перечисляет чуть более 100 профессий, родственных соответствующим военно-учетным специальностям, и обязывает женщин этих профессий встать на учет военнообязанных. Весь список профессий по этой ссылке. Алгоритм действийЖенщина сначала должна уведомить своего руководителя предприятия.Явиться в центр комплектования в течение 2022 года и выяснить подлежит ли она военному учету, потому что есть возрастные ограничения и по здоровью.Нужно написать соответствующее заявление и предоставить документы: паспорт, идентификационный код, свидетельство о браке, рождении детей, окончании учебного заведения, справку из заведения, где работает.После этого будет принято решение, подлежит ли женщина учету.Штрафы за уклонениеВ Украине штрафовать женщин за отказ от постановки на воинский учет в этом году не собираются. Однако штрафные санкции начнут вводить после 2022 года. Размер штрафа для украинок будет составлять от 850 гривен, для предприятий - от 5500 гривен. С 2023 года в Украине будут штрафовать работающих украинок и предприятия, на которых они работают, если те не стали на воинский учет. Размер штрафа для украинок будет составлять от 850 гривен, для предприятий - от 5500 гривен. Вагітних та жінок із малолітніми дітьми також візьмуть на військовий облік, - сказано у роз'яснення Міністерства оборони України у Facebook. При каком условии женщин начнут призывать в армиюВ Минобороны отметили, что это будут делать только в крайнем случае. То есть при введении военного положения или в особый период во время мобилизации.
Суспільство Опитування українців показало, що кожен другий вважає загрозу вторгнення Росії реальною Київським міжнародним інститутом соціології було проведено опитування українців щодо питання, чи вважають вони реальною загрозу повномасштабного вторгнення Росії в Україну.49,2% респондентів відповіли ствердно. 41,4% респондентів упевнені, що вторгнення на українські території не буде. При цьому 57,8% опитаних вважають недостатніми дипломатичні та оборонні зусилля української влади щодо запобігання вторгненню Росії. І лише 27,1% українців вважають достатні зусилля. Опитування проводилось з 13 по 16 грудня. Було опитано 1203 особи методом телефонного інтерв'ю у всіх регіонах України, за винятком окупованих територій Донбасу та Криму. Статистична похибка вбирається у 3,2%. Раніше повідомлялося, що третина українців готова чинити збройний опір у разі вторгнення Росії до їхніх міст чи сіл, згідно з результатами всеукраїнського опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології з 3 по 11 грудня.
Дозвілля Нумерологія та енергетика дня: що обіцяє успіх 24 грудня 2021 року Нумерологічний прогноз на цей день допоможе вам пережити будь-які проблеми, оминути негаразди, згладити гострі кути. Дотримуйтесь простих рекомендацій експертів, щоб не втратити успіх. Це дуже сприятливий день для того, щоб подолати шкідливі енергетичні прив'язки. Сьогодні числа спробують змінити наше життя і нас самих на краще. Число-покровитель 24 грудня 2021 рокуНастає 358 день року. Щоб дізнатися, якою вона буде, необхідно з'ясувати число-покровитель цього дня. Для цього потрібно провести найпростіші розрахунки – скласти всі цифри дати та додати до них порядковий номер п'ятниці: 2+4+1+2+2+0+2+1+5=19. 1+9=10. 1+0=1. Одиниця приносить у наше життя удачу та добро. Це світле та мудре число з позитивним початком. Сьогоднішній день буде дуже сприятливим для людей, котрі люблять спілкуватися. Число 1 цінує, коли люди перебувають працюють пліч-о-пліч, рятують один одного. Це число допомагає знаходити вирішення важливих проблем, позбавлятися образ і заздрощів. Будь-який може стати сьогодні кращим, тому головним символом цього дня стає фенікс, який уособлює прозріння, внутрішнє перетворення і зовнішнє оновлення. Події 24 грудня з минулогоПодії минулих років можуть пролити світло на те, що чекає на нас сьогодні. Ось що відбувалося 24 грудня раніше: 24 грудня 1801 року англійський конструктор Річард Тревітік представив світові перший паровий автомобіль. Це день, коли можна шукати джерела натхнення або втілювати те, що було задумано раніше. Одиниця цьому сприятиме. 24 грудня 1924 року в Албанії було скасовано монархію та проголошено республіку. Цього ж дня, але у 1951 році Лівія була проголошена незалежною суверенною державою. Сьогодні цілком можливі різні політичні зміни. Дехто може бути стихійним. Поради нумерологів цієї п'ятниціНе йдіть з головою в думці про минуле. Одиниця не любить, коли люди обертаються назад. Ностальгія може стати причиною негараздів. Вона підвищить ризик помилок. Протягом дня на багатьох з нас чекає приємний візит, вдала зустріч, цікаве знайомство. Не виключено, що ви зустрінете людину, яка надихне вас на щось цікаве в майбутньому. Справи можуть піти навперейми, якщо ви перестаєте слухати людей, які мудріші і досвідченіші за вас. Не ризикуйте і не сподівайтеся лише на себе. Не бійтеся шукати собі приклад для наслідування. Сьогодні багатьом із нас захочеться бути схожими на якихось великих людей. Залишайтеся залученими до всього. Не втрачайте можливості досягти успіху не тільки у справах, а й у коханні. Необережність у поводженні з фінансами може сильно вдарити по гаманцю. Не давайте нікому у позику і не оформлюйте кредитів. Талісмани удачі на 24 грудняГоловний талісман цього дня – руна Манназ. Вона допомагає розкривати таланти та здібності. Це руна удачі, що повністю відповідає енергії Одиниці. Щоб залучити успіх у своє життя та знаходити вихід із найскладніших ситуацій, намалюйте цю руну на правій руці. Ось як вона виглядає: Гранат - найкращий камінь-талісман для охочих залучити успіх у любовній сфері. Усім, хто бажає досягти успіху у сфері фінансів, допоможуть такі камені, як авантюрин, топаз, бурштин та цитрин. Експерти відзначають, що найбільш успішними сьогодні стануть ті люди, які не чекають біля моря погоди, а діють. Намагайтеся позбутися шкідливих звичок, щоб досягти найбільших висот у бізнесі та справах.
Суспільство На Росії суд оштрафував Google майже на 100 млн. доларів Як повідомляють ЗМІ на Росії, Таганський районний суд Москви оштрафував компанію Google на суму майже 100 мільйонів доларів США. Компанію визнали "винною" у порушенні порядку обмеження доступу до інформації, яке примусово було запроваджено на Росії та фактично зобов'язувало Google надавати доступ до персональних даних користувачів для спецслужб. «GOOGLE LLC визнано винним у скоєнні адміністративного правопорушення, передбаченого ч.5 ст. 13.41 КоАП РФ ("Порушення порядку обмеження доступу до інформації"). Йому призначено покарання у вигляді адміністративного штрафу в розмірі 7221916235 рублів », - повідомляє telegram-канал московських судів загальної юрисдикції. Нагадаємо, що компанія Google вже неодноразово зазнає переслідувань з боку російської влади за регулярне ігнорування їх вимог щодо неугодного російської влади контенту. Так, раніше суд оштрафував Google на 5 млн. рублів, передає RT. На початку грудня загальна сума штрафів корпорації становила 54 млн. рублів, повідомляє «Національна служба новин». На сьогоднішній день компанія сплатила лише три стягнення на 6 млн рублів, повідомляє «Інтерфакс». Близько 2,6 тисяч матеріалів IT-гігант так і не видалив.
Суспільство Американський співак знайшов жабеня в салаті з магазину і залишив його як домашнього вихованця Американський співак і музичний продюсер Саймон Кертіс знайшов жабеня в салаті і вирішив залишити його як домашнього вихованця. Про це він розповів у своєму акаунті у Twitter. Кертіс виклав фотографію маленької зеленої жаби 21 грудня. У пості він написав, що виявив його у готовому салаті з крамниці. Виставити живу істоту на вулицю в холод Саймон не міг і запитав користувачів, що йому зробити з жабом. У наступному пості співак написав, що назвав жабеня Тоні, купив йому опаришів і збирається нагодувати. Кертіс влаштував вихованцю тимчасове житло із пластикової коробки. У «апартаменти» Тоні він поклав лист салату та поставив миску з водою. I found the cutest little frog in the bottom of my romaine lettuce tonight- it’s too cold to set him outside (27 degrees), but he’s been living in the lettuce in the fridge for several days now- does anyone know what I should do so that he doesn’t die? pic.twitter.com/usaCIEWaLv — Simon Curtis (@simoncurtis) December 21, 2021
Політика Украина предъявила обвинение высокопоставленным российским чиновникам Як повідомили у Генпрокуратурі України, голові Мінтрансу Росії Віталію Савельєву висунуто звинувачення за незаконне переправлення осіб через український кордон. Про це у п'ятницю, 24 грудня, повідомляється на офіційному сайті відомства. За версією слідства, Савельєв, обіймаючи також керівну посаду в російській авіакомпанії «Аерофлот», сприяв перевезенню пасажирів до окупованого Російською Федерацією Криму та з нього з квітня 2014 року по листопад 2020-го. Усього за цей період було переправлено близько 329 тисяч людей. При цьому в Генпрокуратурі нагадують, що подібні перевезення є незаконними, оскільки на них порушується державний кордон України. «Рейси проходили всупереч нормам міжнародного права та повітряного права України. Незважаючи на наявність прямих заборон органів авіаційної влади України та рекомендацій щодо цього світових організацій у сфері цивільної авіації, російська авіакомпанія виконувала незаконні регулярні пасажирські авіаперевезення у закритий міжнародний аеропорт Сімферополь та у зворотному напрямку», — пояснили у відомстві. Там додали, що аналогічні звинувачення висунуто і на адресу одного із заступників Савельєва у Мінтрансі. Наразі у справі проводиться досудове розслідування.
Суспільство У МОЗ думають про посилення карантину через Омікрона Посилення протиепідемічних заходів безпеки в Україні можливе за умови активного поширення нового штаму коронавірусу «Омікрон». Є ймовірність, що посилення можуть запровадити наприкінці січня. Про це повідомив заступник міністра охорони здоров'я, головний санітарний лікар України Ігор Кузін в інтерв'ю "Укрінформу" за п'ятницю, 24 грудня. «Дивитимемося, які норми виявляться більш ефективними, і, швидше за все, відповідні коригування можуть бути внесені і до нашого адаптивного карантину про посилення маскового режиму, про обробку рук», — розповів головний санлікар. Він зазначив, що перегляд питання про можливе посилення карантинних обмежень можливий наприкінці січня, коли в міністерстві вже «точно матимуть обґрунтовані прогнози щодо поширення нового штаму». «З огляду на те, що зараз важко робити прогноз щодо поширення (нового штаму — ред.), то поки що наш основний фокус зводитиметься до виявлення нових випадків Омікрону і до максимального їх обстеження», — підсумував Кузін. Як ми вже повідомляли, головний санлікар України розповів, що найближчими зимовими святами в Україні не планується вводити додаткові обмеження через Омікрон-коронавірус. 18 грудня, МОЗ повідомило, що в Україні зафіксували перший випадок зараження штамом коронавірусу Омікрон. У МОЗ тоді повідомили, що пацієнт перебуває на лікуванні, а його контактні особи проходять додаткове обстеження.
Гороскоп Гороскоп на 25 грудня 2021 року. Тільці, сьогодні не можна відступати. Водолії, поєднайте приємне з корисним 25 грудня 2021 року, субота. 21, 22 місячний день. Спадаюча Луна у знаку Діва ♍. Сприятливий день за місячним календарем. День творчої та фізичної активності. Корисна колективна робота, різноманітні поїздки чи подорожі. Корисні водні процедури, повітряні ванни та будь-які фізичні вправи. Читайте наші гороскопи в Telegram @yourrealhoroscopeua ♈️ Овен Зодіакальний прогноз для Овнів на 25 грудня каже, що сьогодні в стосунках з коханою людиною обійтися без зауважень і докорів. Негативні емоції зникнуть з допомогою друзів, так що, не чекайте з моря погоди, а витягайте їх куди-небудь на прогулянку. Відвести душу допоможе давно спланований шопінг. ♉️ Телець Загальний гороскоп для Тельців на 25 грудня каже, що сьогодні не можна відступати від реалізації своїх планів, але дотримуватися необхідні правила безпеки. Перевіряйте інформацію, якої з вами діляться, вона може бути перебільшена. Побалуйте себе смачним десертом, можна спекти пиріг з черешнями. ♊️ Близнюки Астропрогноз для Близнюків на 25 грудня каже, що сьогодні краще не давати людям обіцянок, які залежать не тільки від вас. Обставини можуть скластися таким чином, що складно буде їх виконати. Можуть дратувати побутові речі та електроприлади, але ставитеся до подібних речей простіше. ♋️ Рак місяць для Раків на 25 грудня пророкують, що різні поїздки і подорожі складуться найсприятливішим чином. Увечері займіться побутовим шопінгом або заплануйте покупки для дому. Гарний час для реалізації давніх планів. ♌️ Лев Астрологи для Львів на 25 грудня пророкують, що сьогодні у вас вийде зрозуміти суть багатьох проблем, що виникли, а значить спробувати їх вирішити, так що, не бійтеся труднощів, а активно починайте з ними боротися. До того ж, у вас вистачить сил. ♍️ Діва Зірки для Дев на 25 грудня стверджує, що сьогодні у вас буде неймовірне бажання змусити навколишніх танцювати під свою дудку і грати виключно за вашими правилами, які, до речі, ви можете оперативно змінювати. Будьте обережні, таке мало кому сподобається і може спровокувати конфлікти. ♎️ Терези Місяць для Терезів на 25 грудня вважає, що сьогодні Сьогодні важливо знати міру, особливо це стосується отримання різних задоволень. Знайомство з новими культурами, творчістю цікавих і неоднозначних особистостей доставить неймовірне емоційне задоволення. ♏️ Скорпіон Астрологи для Скорпіонів на 25 грудня радить буде можливість домогтися гарних результатів, але вирішувати поставлені завдання краще поодинці. Можуть також з'явитися додаткові функції в сім'ї, на вас покладуть додаткові обов'язки. Не довіряйте першому думку, воно оманливе. ♐️ Стрілець Зодіакальний прогноз для Стрільців на 25 грудня говорить, що якщо плануєте зробити великі покупки, то краще не затягувати з цим. Зараз вдасться скористатися привілеями хорошою акції. У раціон потрібно внести більше вітамінів у вигляді фруктів. ♑️ Козеріг Астропрогноз для Козерогів на 25 грудня кажуть що ви можете отримати винагороду за ваше терпіння і все те, що робили для інших людей раніше. Відмінний день для удосконалення зовнішності: зробіть стрижку, стильний манікюр, підберіть новий гардероб. Не ризикуйте своїм благополуччям заради інших. ♒️ Водолій Місяць для Водоліїв на 25 грудня каже, що сьогодні спробуйте поєднати приємне з корисним. Пам'ятайте, друга половина дня прекрасно підійде для вирішення важливих ділових питань, але в неформальній обстановці. Користуйтеся моментом. ♓️ Риби Загальний гороскоп для Риб на 25 грудня каже, що сьогодні варто бути нейтральними в усіх відношеннях. Від вас не потрібно ні проявів ініціативи, ні особливої ​​поступливості. Не варто бути занадто зарозумілими у відносинах з близькими людьми.

Страсна п'ятниця. Що робити в цей день. Прикмети і заборони
Страсна п'ятниця. Що робити в цей день. Прикмети і заборони
Перед Великоднем триває Страсний тиждень А ось п'ятниця, суворий день цього тижня, який має безліч обмежень, з....
Гороскоп на 3 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 3 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ваше почуття ініціативи та рішучості допоможе ....
Сон у ніч з 2 на 3 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 2 на 3 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
3 травня о 3:33 розпочнеться 25-й місячний день Фаза Місяця - спадна
Любовний гороскоп на 3 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 3 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе більш енергійним та пристрасним, що допоможе....
Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Польові трави мають унікальні цілющі та магічні властивості Як правило, трави сьогодні часто використовують із....
більше матеріалів




/-0,37633585929871-/ /-pc-/
Top