counter
Архів Повернутись назад 24 Вересня 2017
24 Вересня
Спорт 23 футболісти. Шевченко назвав склад збірної на матчі з Косово і Хорватією Головний тренер національної збірної України з футболу Андрій Шевченко повідомив прізвища гравців, які викликані в збірну для підготовки до вирішальних матчів відбору на Чемпіонат світу-2018 проти збірних Косово на виїзді 6 жовтня і Хорватії 9 жовтня в Києві. До списку увійшли 23 футболісти. Це воротарі - Андрій П'ятов, Максим Коваль та Андрій Лунін. Захисники - Євген Хачеріді, Олександр Кучер, Ярослав Ракицький, Богдан Бутко, Іван Ордець, Едуард Соболь і Микола Матвієнко. Півзахисники - Андрій Ярмоленко, Євген Коноплянка, Віталій Буяльський, Руслан Ротань, Сергій Сидорчук, Денис Гармаш, Віктор Циганков, Володимир Шепелєв, Тарас Степаненко, Віктор Коваленко, Руслан Малиновський і Олександр Зінченко. І один нападник - Артем Кравець. Ще три футболісти перебувають у найближчому резерві збірної, - це Артем Бесєдін, Микола Морозюк та Ігор Пердута.
Події Вибухи в Донецьку. У «ДНР» заявили про затримання 6 диверсантів У терористичному угрупуванні «ДНР» вже відзвітували про затримання шести організаторів вибуху в окупованому Донецьку, в результаті якого був незначно поранений так званий «міністр доходів і зборів ДНР» і заступник голови «ДНР» Олександр Тимофєєв, більш відомий під кличкою «Ташкент», повідомляють сепаратистські ЗМІ. Як повідомляється, так звана «МДБ ДНР» за гарячими слідами затримала групу диверсантів з шести осіб, які в Донецьку вранці 23 вересня зробили невдалий замах на Олександра Тимофєєва. У «ДНР» заявили, що затримані диверсанти діяли за вказівкою Головного управління розвідки Міноборони України з метою дестабілізації ситуації в «республіці». Нагадаємо, в суботу, 23 вересня, близько 08:30 у центрі окупованого Донецька прогриміли два сильні вибухи. За попередніми даними, на Олександра Тимофєєва було скоєно замах за допомогою направленого вибуху протипіхотної міни МОН-90. В результаті вибухів поранення отримали вісім осіб. Сам Тимофєєв не постраждав. За даними групи «Інформаційний спротив», замах на «міністра доходів ДНР» Олександра Тимофєєва був ініційований ним самим.
Політика У КНДР заявили про неминучий ракетний удар по США Голова МЗС КНДР Лі Ен Хо на загальнополітичній дискусії Генасамблеї ООН заявив, що ракетний удар Північної Кореї по США вже неминучий, передає агентство Reuters. Слова голови зовнішньополітичного відомства КНДР прозвучали у відповідь на зауваження лідера США Дональда Трампа про очільника Північної Кореї Кім Чен Ина, коли в Twitter назвав його «людиною-ракетою». Виступаючи в ООН президент США Дональд Трамп також сказав, що «людина-ракета перебуває на самогубній місії для нього і його народу». Міністр закордонних справ КНДР назвав слова лідера США образою гідності його країни. «Дональд Трамп своїми образливими словами зробив неминучим візит наших ракет у США. Якщо в ході цієї атаки загинуть невинні люди в США, Дональд Трамп буде нести за це всю відповідальність. Ядерні сили КНДР майже повністю сформовані. Мета Пхненьяна - баланс сил з США», - заявив Лі Ен Хо.
Суспільство Міс Туреччина-2017 позбулася титулу через скандальний твіт Переможниця конкурсу краси «Міс Туреччина-2017» Ітіро Есен була позбавлена ​​титулу і корони буквально через кілька годин після перемоги. Причиною такого різкого рішення організаторів конкурсу краси в Туреччині став твіт Ітіро Есен про спробу військового перевороту в країні в липні 2016 року. Про це повідомляє ВВС. Як повідомляється, 15 липня цього року Ітіро Есен написала в Twitter пост, який був присвячений спробі перевороту в Туреччині рік тому, порівнявши свою менструацію з кров'ю, яка була пролита під час тих трагічних подій. «Я відзначаю цей день кровотечею, що представляє кров наших жертв», - написала Ітіро Есен. Організатори конкурсу краси назвали такий вчинок дівчини неприйнятним і дискваліфікували її через кілька годин після перемоги. Тепер на конкурсі краси «Міс світу-2017» Туреччину представлятиме Аслі Сюмен, яка посіла на конкурсі в Туреччині друге місце.
Політика КНДР більше не буде. Трамп відповів на загрозу Лідер США Дональд Трамп заявив, що якщо глава зовнішньополітичного відомства Північної Кореї Лі Ен Хо, виступаючи з погрозами стосовно США на Генеральній Асамблеї ООН, висловлював позицію керівництва своєї країни, то КНДР більше не буде. Про це президент США написав у своєму Тwitter. «Тільки що почув на Генеральній Асамблеї ООН виступ глави зовнішньополітичного відомства Північної Кореї. Якщо ця людина озвучує думки маленької людини-ракети (лідер КНДР Кім Чен Ин), то їх більше не буде», - написав Дональд Трамп. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що голова МЗС Північної Кореї Лі Ен Хо, виступаючи на сесії Генеральної Асамблеї ООН, заявив, що тепер ракетний удар по материковій частині США, після погроз президента США Дональда Трампа на адресу КНДР, став неминучим.
Політика В армії США розповіли, як вести війну з РФ Командування армії США випустило посібник під назвою «Вітчизняна війна нового покоління» про нові російські техніки ведення бою і про те, як їй потрібно протистояти в гібридної війні. Цей посібник було випущено в кінці 2016 року, а нещодавно з'явився в загальному доступі в інтернеті, повідомляє The National Interest. Посібник опубліковано у вільному доступі на сайті PublicIntelligence. У ньому зібрані фото і дані про військові підрозділи і техніку ЗС Росії, які брали участь у захопленні Криму та окупації Донбасу. «Зараз стратегія Росії заснована на досягненні зміни режиму в інших країнах шляхом об'єднання з місцевими повноважними силами, а не звичайній військовій перемозі. Крім того, Кремль співпрацює з хакерськими групами, а російський уряд використовує тисячі професійних хакерів як частину стратегії інформаційних операцій. Так як основна мета Росії - зміна всієї системи правління», - пояснюється в армійському виданні. Також автори вказують, що армія Росії відчуває брак коштів електронної боротьби і авіапідтримки і втрата навіть однієї з таких систем - це серйозний удар для військових. Крім того, відзначається брак мотивації призовників російської армії і потужність, однак дуже низька точність військової техніки.
Події «Міністр» Тимофєєв повідомив, хто винен у замаху на нього Увечері в суботу, 23 вересня, підконтрольні бойовикам терористичного угрупування «ДНР» телеканали показали сюжети з неушкодженим так званим «міністром доходів і зборів ДНР» Олександром Тимофєєвим, на якого вранці 23 вересня у центрі окупованого Донецька нібито було скоєно замах, повідомляє видання «Новости Донбасса». У цих сюжетах замах на Тимофєєва зв'язали з вирощуванням в «республіці» овочів. Олександр Тимофєєв стоїть на тлі капусти і розповідає про тепличне господарство в Донецьку. За його словами, зараз «республіка» повністю забезпечують себе продуктами сільського господарства, а це дуже сильно не подобається Києву, який всіма засобами намагається шкодити створенню незалежної держави. В кінці сюжету про теплиці з капустою «міністр доходів і зборів ДНР» прокоментував інформацію про замах на нього і звинуватив у цьому українську сторону.
Політика Демонстрація сили. Військові літаки США пролетіли біля берегів КНДР Бомбардувальники США B-1B Lancer в супроводі винищувачів F-15 Eagle пролетіли поблизу Північної Кореї, повідомила представник Пентагону Дана Вайт, передає агентство Reuters. «Бомбардувальники США B-1B Lancer вилетів з військової бази Гуам, а супроводжували їх винищувачів F-15 Eagle - з Окінави в Японії. Військові літаки пролетіли поблизу вод Північної Кореї, вони перебували в міжнародному повітряному просторі і пролетіли на північ від демілітаризованої зони, що розділяє Північну і Південну Кореї. Таким чином американські ВПС продемонстрували наміри і військові можливості США. Американський президент має багато військових інструментів, щоб подолати будь-яку небезпеку», - заявила Дана Вайт. Також вона зазначила, що військова програма КНДР є серйозною загрозою всьому світу і США готові використовувати всі свої військові можливості, щоб захистити себе і своїх союзників.
Політика У США повідомили, який у Путіна вибір у переговорах стосовно Донбасу Російський президент Володимир Путін повинен або погодиться з США і спробувати вирішити кризу на Донбасі, або ж приготується до того, що йому буде тільки гірше. А Німеччина і Франція повинні залишатися провідними сторонами мінського процесу з врегулювання ситуації на Донбасі, участь США в цьому форматі не є доцільним. Про це в інтерв'ю «Дзеркалу тижня» заявив спеціальний представник держдепартаменту США з питань України Курт Волкер. «Для США немає сенсу входити до складу "нормандського формату", так як Німеччина і Франція успішно ведуть переговори, займаючись конкретними технічними деталями в форматі своїх переговорів з Росією: де повинна проходити лінія розмежування; як, куди відводити озброєння, як протидіяти загострення. США займаються більш загальними речами, в чому наша роль була б значною? У тому, щоб сфокусувати бачення Путіна на стратегічному вимірі проблеми. Треба, щоб Путін зосередився на вирішенні того, чи хоче він вийти з цього глухого кута. США можуть сказати російському президентові: якщо хочете - ми допоможемо, якщо не хочете - ми гарантуємо, що вам стане тільки гірше», - заявив Волкер.
Політика Меркель або Шульц: у Німеччині йдуть вибори в Бундестаг У неділю, 24 вересня, о 08:00 ранку за місцевим часом в Німеччині стартували загальні парламентські вибори. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна. Як повідомляється, у виборах в Бундестаг бере участь 43 партії, прохідний бар'єр становить 5%. У Бундестазі 589 місць і на ці місця претендують майже 5 тисяч кандидатів. Всі дільницф для голосування в Німеччині працюватимуть до шостої години вечора. За підсумками цього голосування в Німеччині буде сформовано новий уряд і обраний новий канцлер. За прогнозами соціологів, федеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель має значні шанси в четвертий раз бути переобраною на посаду канцлера, так як її партію Християнсько-демократичний союз підтримують близько 39% виборців. Головний її конкурент - Соціал-демократична партія на чолі з Мартіном Шульцем, якого підтримують близько 24% виборців.
Політика оформление ленты  КНДР «ліквідувала» авіаносець і літаки США. З'явилося відео У мережі опубліковано відео, на якому ракети Північної Кореї «Пукгуксон-2» збивають літаки ВПС США B-1B і F-35, після чого північнокорейський підводний човен завдає удару ядерною ракетою по американському авіаносцю USS Carl Vinson. Це відео опубліковано на північнокорейському сайті  DPRK Today. У відео також використані кадри виступу президента США Дональда Трампа на Генасамблеї ООН. Відео американського лідера називають божевільним. Це відео Північна Корея опублікувала незабаром після того, як американські бомбардувальники B-1B і винищувачі F-35 пролетіли вздовж кордону КНДР. У Пентагоні пояснили, що літаки ВПС США перебувають у міжнародному повітряному просторі на північ від демілітаризованої зони між КНДР і Південною Кореєю і таким чином показали, які у США є військові можливості.
Події Під Києвом через вибух гранати загинув військовий У смт Ворзель під Києвом увечері 23 вересня в результаті вибуху гранати загинув військовослужбовець, ще три людини отримали поранення. Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Київській області. Як повідомляється, компанія молодих людей у ​​Ворзелі, серед яких були військовослужбовці, пізно ввечері 23 вересня відпочивали недалеко від магазину. Військовослужбовці перебували не при виконанні обов'язків, проте були одягнені у військову форму і мали при собі гранату. Через необережне поводження з боєприпасом стався вибух, в результаті якого один військовий загинув. Ще двох військових і одного цивільного госпіталізували в лікарню з різними пораненнями. На місці події працювала слідчо-оперативна група, всі обставини і причини інциденту встановлюють правоохоронці.
Суспільство оформление ленты  Російське конструкторське бюро зганьбилося з нацистським літаком На головній сторінці офіційного сайту казанського дослідно-конструкторського бюро ім. Симонова, що виробляє безпілотні літальні апарати, зображена схема нацистського пікіруючого бомбардувальника «Хеншель Hs-123». Про це в Facebook повідомив блогер Рустем Адагамов. «А ось ще дуже смішне, компоновочна схема нацистського пікіруючого бомбардувальника «Хеншель Hs-123» на головній сторінці офіційного сайту казанського ОКБ імені Симонова, що робить безпілотники. І цих інтернет підвів, інет виводить всіх дурнів назовні», - написав Рустем Адагамов. Нагадаємо, раніше на пам'ятнику знаменитому російському зброяреві Михайлу Калашникову, нещодавно відкритому в Москві, скульптор зобразив німецький автомат StG 44, що відразу ж помітили експерти-історики.
Спорт Ярмоленко пропустив тренування Боруссії Лідер національної збірної України і вінгер дортмундської «Боруссії» Андрій Ярмоленко не брав участі у недільному тренуванні своєї команди. Про це в Твіттер повідомляє Ruhr Nachrichten BVB. Причини відсутності 27-річного Андрія Ярмоленко на тренуванні поки залишаються невідомими. Разом з тим сьогоднішнє тренування також пропустили футболісти, які 23 вересня брали участь у матчі проти менхенгладбахської «Боруссії» у грі 6-го туру Бундесліги (6: 1). Вчора Андрій Ярмоленко залишився в запасі в матчі з «Боруссією» М, хоча до цього виходив у стартовому складі на ігри проти «Гамбурга», «Кельна» і «Тоттенхема». У цьому сезоні Ярмоленко зіграв у чотирьох матчах у всіх турнірах, забив один гол і віддав дві результативні передачі. Також в активі Ярмоленка - участь у низці гольових атак своєї нової команди.
Політика оформление ленты  На Луганщині танкісти ЗСУ тренуються за стандартами НАТО На одному з полігонів оперативно-тактичного угруповання «Луганськ» танкісти ЗСУ проводять тренування за стандартами НАТО. Про це повідомляє прес-служба Міноборони України. Під час цих навчань танкісти відпрацьовували водіння у складних умовах місцевості з пошкодженням блоків візуального спостереження, коли командир танка за допомогою радіозв'язку керує діями механіка. Також українські танкісти здійснюють шляховий прохід у мінно-вибуховій загороді, долають протитанковий рів і ділянки загороджень. Навчання передбачають флангові стрільби з ходу в умовах рейдових дій, а також танкові «гойдалки» з переходом танкового взводу в наступ без використання снарядів. Багато елементів для тренування українських танкістів на полігоні в Луганській області були запозичені з навчань танкістів «Сильна Європа-2017», що проводяться в Німеччині. Також враховується досвід військовослужбовців, отриманий у зоні АТО на Донбасі в 2014 році.
Події ОБСЄ: Бойовики стягують до Луганська танки й укріплюють позиції За 28 кілометрів від окупованого Луганська за межами виділених місць зберігання 22 вересня безпілотник СММ ОБСЄ зафіксував велику кількість важкої військової техніки терористів. Про це сказано у звіті місії. Так у підконтрольному бойовикам «ЛНР» селищі Мирне розташована важка військова техніка, ймовірно, відремонтована і укомплектована боєзапасом. БПЛА ОБСЄ зафіксував 28 танків Т-64 і два танки Т-72, ​​сім самохідних гаубиць 2С1 «Гвоздика», шість буксируваних гаубиць Д-30 «Жаба», 56 БМП, шість вантажівок з зенітними установками ЗУ-23, 14 бронемашин, три броньовані ремонтно-евакуаційні машини ВТ-55 і три інженерні машини розмінування. Крім того, біля села Довге за 22 кілометри від Луганська спостерігачів ОБСЄ помітили, що бойовики «ЛНР» облаштовують вогневі позиції: траншеї і бліндажі. Безпілотник ОБСЄ зафіксував там траншейний екскаватор і три бойові машини піхоти БМП-1.
Політика У Петербурзі протестують проти війни Росії з Україною У Санкт-Петербурзі 24 вересня декілька сотень людей вийшли на площу біля Казанського собору на акцію проти війни з Україною, повідомляє російське видання «Фонтанка». Раніше в місті планувалося провести «Марш миру», однак він не був санкціонований міською владою, після чого жителі Петербурга вийшли на мирну акцію з жовто-блакитними прапорами, шарфами і стрічками кольорів українського прапора. Один з учасників акції прийшов з плакатом «Путін - це війна». За його словами, зараз російська влада замість того, щоб активно займатися розвитком країни, витрачають величезні гроші на війну з Україною. Поліція попереджає, що ця акція не узгоджена з владою, тому участь у заході може призвести до адміністративної відповідальності. Поки мітинг проходить спокійно і поліція не проводить затримань.
Політика Лавров: Росія правок до пропозиції про місію ООН на Донбасі не отримувала Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров в інтерв'ю «НТВ» заявив, що Москва не отримала ні від однієї з держав конкретних пропозицій щодо своєї ініціативи про розміщення миротворців ООН на території Донбасу, повідомляє РИА Новости. «Ми внесли пропозицію про миротворців ООН на Донбасі і обґрунтували його з усіх боків, зокрема й устами російського президента. Однак жодної конкретної пропозиції на папері щодо тексту цієї нашої ініціативи ми ні від кого не одержували. Якщо вони не хочуть обговорювати нашу пропозицію щодо миротворців, що ми можемо? Ми не можемо їх примушувати», - заявив Лавров. Раніше голова МЗС РФ заявляв, що суть російської пропозиції полягає в тому, що миротворці ООН на Донбасі повинні займатися винятково охороною спостерігачів спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.
Політика У МВС спростували черговий фейк бойовиків про українських диверсантів Радник голови міністерства внутрішніх справ України Зорян Шкіряк назвав брехнею інформацію бойовиків «ДНР» про затримання в окупованому Донецьку групи «українських диверсантів», які влаштували замах на так званого «міністра доходів і зборів ДНР» Олександра Тимофєєва. Про це він написав у Facebook. «Це повна маячня і інформаційний фейк. Заради виправдання своїх розборок і участі у спробі вбивства можливого конкурента, ватажок Захарченко, прогнозовано, вдається до відвертої спроби ввести всіх в оману», - написав Зорян Шкіряк. Радник голови МВС України допускає, що люди, яких донецькі бойовики видають за «українських диверсантів», під тортурами можуть визнати свою провину. «Цим самим ватажок «ДНР» Олександр Захарченко та інші організатори замаху на «міністра» Тимофєєва постараються зняти з себе відповідальність», - зазначив Шкіряк.

Сон у ніч з 22 на 23 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 22 на 23 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
23 квітня о 19:32 розпочнеться 16-й місячний день Фаза Місяця – зростаюча
Гороскоп від Анжели Перл на 23 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 23 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 23 квітня 2024 року, представлений Анжелою Перл, обіцяє успішний початок дня, наповненого продукти....
Гороскоп від Павла Глоби на 23 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 23 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба 23 квітня 2024 року наголошує, що важливо прислухатися до інтуїції Вона може вказати напрямок і до....
Гороскоп на 23 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 23 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Тамара Глоба розповіла, що 23 квітня буде сприятливим днем для деяких знаків зодіаку щодо любовних стосунків О....
Гороскоп на 23 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 23 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли ви відчуєте себе особливо енергійно та активно....
більше матеріалів




/-0,60490703582764-/ /-pc-/
Top