counter
Архів Повернутись назад 24 Червня 2017
24 Червня
Кримінал У Росії покарають працівників моргу за здачу трупів в оренду магам Прокуратура Санкт-Петербурга (Росії) збирається покарати працівників Бюро судово-медичної експертизи за те, що працівники моргу допускали сторонніх до службових приміщень. Про це йдеться на сайті відомства. Раніше в ЗМІ повідомляли, що учасниця шоу на ТНТ "Битва екстрасенсів" Наталія Бантєєва проводила уроки магії в місцевому морзі. Прокуратура Червоногвардійського району провела перевірку і підтвердила, що в 2016 році працівники двічі пускали в навчальну секцію моргу переможницю телешоу, яка перевіряла свої екстрасенсорні здібності, і її групу з десяти осіб. "У навчальній секції моргу відвідувачам надавалися трупи з метою проведення занять з так званої "магії", - повідомила прокуратура. Прокуратура вже внесла подання для усунення порушення закону та притягнення винних до відповідальності. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в столиці Гани Аккрі просто на кладовищі під час церемонії похорону одного з місцевих жителів двоє працівників моргу стягнули тіло померлого з труни і забрали з собою.
Наука і технології Бундестаг прийняв суперечливий закон про спостереження за месенджерами Бундестаг (Німеччина) в четвер, 22 червня, ввечері прийняв закон, що дозволяє розширити спостереження за листуванням у Мережі або через месенджери, наприклад WhatsApp. Йдеться про використання т.зв. «бундестроянця» - програми-шпигуна, перша версія якої була розроблена для спецслужб Німеччини в 2008 році, передає DW. Принцип дії програми заснований на спостереженні за джерелом комунікації. Спостерігач перехоплює інформацію ще на комп'ютері і мобільному телефоні передбачуваного зловмисника до того, як вони будуть зашифровані перед відправкою або будуть розшифровані при отриманні. Крім цього, програма встановлює на заражений об'єкт модулі, що відкривають доступ до особистих файлів. Федеральний конституційний суд ФРН ще в 2008 році дозволив поліції застосовувати «бундестроянця», його використання зазнало критики правозахисниками і комп'ютерними експертами, оскільки програма могла не тільки переглядати листування, а й давала змогу для таємних онлайн-обшуків комп'ютера.
Економіка Екологічний податок з автотранспорту потрібно відновити, - Мінекології Сплату екологічного податку з транспортних засобів, який було скасовано в 2015 році, потрібно відновити, оскільки 80% забруднення атмосферного повітря відбувається саме від автомобілів. Про це 23 червня під час години запитань до уряду в парламенті заявив міністр екології та природних ресурсів України Остап Семерак, повідомляє Інтерфакс-Україна. "Так званий "паливний податок" успішно зарекомендував себе в країнах Європейського Союзу, де надходження від нього досить високі. Вважаю, що потрібно повернутися до розгляду питання про розширення бази екологічного оподаткування за рахунок сплати такого податку з транспорту", - сказав він. Міністр вважає, що ставку екологічного податку потрібно підвищувати, а базу оподаткування розширювати. Він уточнив, що в 2016 році в порівнянні з двома попередніми роками надходжень від сплати екологічного податку стало значно більше, а ¾ від суми становить саме податок за викиди шкідливих речовин в атмосферне повітря. "Сума надходжень збільшується, тому що зростає кількість викидів. Такий шлях - це шлях в нікуди", - вважає Семерак. Він додав, що від сплати екологічного податку у 2016 році до держбюджету надійшло понад 4 млрд. Грн коштів.
Суспільство Павло Дуров відповів на погрози Роскомнагляду заблокувати Telegram Засновник Telegram Павло Дуров прокоментував заяву Роскомнагляду щодо можливого блокування месенджера. Дуров на своїй сторінці у «ВКонтакте» написав, що вважає парадоксом те, що на порядку денному в РФ немає блокування контрольованих США Whatsapp або Facebook Messenger. «Парадоксально те, що зараз на порядку денному в РФ немає блокування контрольованих США Facebook Messenger або Whatsapp, проте активно обговорюється блокування нейтрального щодо РФ Telegram. Блокування цього сервісу, перш за все, не вигідне російським чиновникам. Як тільки Telegram блокується, їх листування з друзями і родичами та інші дані через WhatsApp/Viber перейдуть у підконтрольні владі США хмари Apple i Cloud/Google Drive. Який у цьому сенс з точки зору національної безпеки? Збоку це виглядає як саботаж держінтересів», - написав Павло Дуров.
Суспільство Джонні Депп вибачився за жарт про вбивство Трампа Знаменитий голлівудський актор Джонні Депп вибачився за жарт про вбивство президента США Дональда Трампа і зізнався, що він був дуже невдалим, повідомляє агентство Reuters. «Я вибачаюся за поганий жарт про президента Дональда Трампа, Вийшло не так, як було задумано, злого наміру у мене не було, я намагався повеселитися, а не шкодити будь-кому», - розповів Джонні Депп. Нагадаємо, Депп невдало пожартував над президентом Трампом, виступаючи на фестивалі в Гластобері. Актор заявив, що Дональду Трампу не варто було б відвідувати подібні заходи, оскільки це могло б для нього погано скінчитися. «Коли востаннє актор убивав президента? Я ні на що не натякаю - це просто питання. Це опиниться у пресі, і це буде жахливо», - заявив Депп. У Білому домі жарт Деппа не оцінили. «Президент США Дональд Трамп раніше неодноразово засуджував насильство у всіх його проявах, тому викликає сум, що такі актори, як Джонні Депп, не стали брати приклад з президента. Сподіваємося, що колеги Деппа засудять подібну риторику так само, як і в разі, якщо б такі слова були спрямовані в бік політиків-демократів», - сказано в заяві Білого дому.
Кримінал оформление ленты  У Києві затримано шахраїв, які вкрали у банку 7 мільйонів У Києві співробітники кіберполіції затримали двох шахраїв із злочинної групи, що складалася з чотирьох осіб, які обдурили банк на 7 мільйонів гривень, повідомляє департамент кіберполіції Національної поліції України. Зловмисники використовували підроблені банківські картки для придбання ювелірних виробів, дорогих годинників і смартфонів. Оперативники затримали шахраїв під час чергової спроби купити ювелірні вироби за допомогою підробленої карти. На місці правоохоронці вилучили золоті вироби, годинники, чеки та підроблені картки. Зараз поліція встановлює місця перебування інших учасників злочинної групи. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 190 КК України (Шахрайство у великих розмірах, вчинене з використанням електронно-обчислювальної техніки).
Політика Тука про закон про АТО: Повномасштабної війни не буде Прийняття проекту закону про АТО не означає, що Україна почне повномасштабну війну на Донбасі. Про це в програмі «Право на владу» на телеканалі «1+1» заявив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука. «Ухвалення закону про АТО не означає, що Україна почне повномасштабну війну на Донбасі з використанням авіації і ракетної зброї. У преамбулі проекту закону написано - прихильність до мирного вирішення проблем і прихильність до Мінських домовленостей», - заявив Георгій Тука. Нагадаємо, раніше була опублікована концепція законопроекту про деокупацію Донбасу. Документ не є остаточним варіантом. У преамбулі проекту закону зазначається, що зараз антитерористична операція не відповідає завданням щодо деокупації Донбасу. Також у документі підкреслюється важлива складова майбутнього закону, яка надасть президенту право використовувати армію на Донбасі.
Політика Сироїд госпіталізована через наслідки голодування Заступника спікера Верховної Ради України Оксану Сироїд госпіталізували через наслідки голодування біля будівлі Адміністрації Президента. Про це сказано в повідомленні партії «Самопоміч», передає Інтерфакс-Україна. «Оксану Сироїд з-під Адміністрації Президента України госпіталізувала бригада швидкої допомоги в суботу близько 10:30 годин ранку. Оксані Сироід стало погано через низький рівень цукру в крові, брадикардію і гіпотонію, а також оперізуючі болі в животі з підозрою на панкреатит», - сказано в повідомленні. Нагадаємо, 20 червня Оксана Сироїд оголосила голодування, підтримавши депутата Олега Березюка, який оголосив голодування на знак протесту, звинувативши владу в знущанні наді Львовом і його керівництвом, маючи на увазі ситуацію зі скупченням сміття в місті. «Хочу підтримати Олега Березюка і приєднуюся до нього. Я буду голодувати для того, щоб спробувати захистити людей від вашого свавілля. А львів'янам я раджу об'єднати свої зусилля і звернутися до президента Петра Порошенка з вимогою звільнити главу обласної адміністрації Олег Синютка, який виконував і видав злочинні накази», - заявила Сироїд з трибуни ВР.
Події Силовики запобігли теракту в найбільшій мечеті світу Спецслужбам Саудівської Аравії вдалося запобігти нападу бойовиків на мечеть у Мецці, де зберігається головна святиня ісламу - Кааба, повідомляє телеканал Al Arabiya. Спецслужби вирахували два угруповання бойовиків, що діяли в Мецці, і ще одне в Джидді. У ході рейдів правоохоронці затримали п'ять осіб, підозрюваних у терористичній діяльності, в тому числі одну жінку. Крім того, один терорист сховався в житловому будинку і відкрив вогонь по силовиках, після чого підірвав себе. В результаті вибуху отримали поранення 11 осіб, серед них п'ять співробітників поліції. Мечеть аль-Харам, на яку бойовики готували атаку, є головною святинею всього мусульманського світу. У центрі комплексу знаходиться головна святиня ісламу Кааба - обтягнута чорною тканиною гранітна споруда у формі куба.
Політика У Держдумі РФ закликали не видавати Києву затриманого в Криму комбата «ДНР» Затриманий в окупованому Криму командир батальйону терористичного угрупування «ДНР» Вадим Погодін не повинен підлягати видачі Україні. Про це заявив депутат російської Держдуми Дмитро Бєлік, повідомляє РІА Новини. «Віддавати нашого земляка за те, що він захищав батьківщину, неприпустимо, тим більше у світлі нинішніх відносин з Україною. Я вже звернувся з відкритим листом до міністра внутрішніх справ РФ Володимира Колокольцева і попросив розібратися його в цій ситуації», - заявив Бєлік. Раніше на своїй сторінці у Facebook користувач Іоанн Семенов повідомив про арешт в окупованому Криму бойовика Вадима Погодіна, який в 2014 році на Донбасі командував батальйоном терористів «Керч» і за запитом України перебував у міжнародному розшуку Інтерполу.
Суспільство оформление ленты  Тітушки перекрили дорогу активістам, що їхали до мера Філатова У суботу, 24 червня, в Дніпрі активістам Автомайдану, що їхав з пікетом до будинку мера міста Бориса Філатова, перекрили дорогу так звані «тітушки». Про це Автомайдан повідомляє на своїй сторінці у Facebook. «Мер міста Дніпро Борис Філатов не знайшов нічого кращого, як за допомогою своїх тітушок з Муніципальної поліції заблокувати виїзд Автомайдану до свого дому. Ми зібралися з пікетом до Бориса Філатова через те, що він не відреагував на вимогу громадськості звільнити колишнього главу дніпровського «Беркута» Андрія Ткаченка з займаної посади голови Державної поліції», - написали активісти. Нагадаємо, 27 травня мер Дніпра Борис Філатов оголосив про намір призначити керівником КП «Муніципальна поліція» Дніпровської міської ради екс-керівника спецпідрозділу МВС «Беркут» Андрія Ткаченка.
Політика Катар відхилив вимоги арабських країн для зняття блокади Катар відхилив вимоги арабських країн для зняття блокади. Про це повідомляє Al Jazeera. «Катар розглянув список вимог, який був пред'явлений чотирма арабськими країнами, і підготував відповідь: Катар відхиляє ці вимоги як нерозумні й недієві», - сказано в повідомленні. Глава Катару шейх Саїф бен Ахмед Аль Тані заявив, що список вимог арабських країн підтверджує, що протиправна блокада не має нічого спільного з боротьбою з тероризмом. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Саудівська Аравія, Об'єднані Арабські Емірати, Єгипет і Бахрейн склали список вимог до Катару з 13 пунктів, після виконання яких вони припинять блокаду країни. На виконання умов Катару дали 10 днів. Катар має офіційно оголосити про те, що припиняє відносини з терористичними угрупованнями, включаючи «Ісламську державу», «Братів-мусульман», «Хезболлу» і «Аль-Каїду». Також серед вимог - закриття телеканалу Al Jazeera, припинення зв'язків з Іраном і закриття турецької військової бази на території Катару.
Події У Лондоні евакуювали 4 тис. осіб із міркувань безпеки У Лондоні з п'яти багатоповерхових житлових будинків евакуювали близько 4 тисяч жителів через можливі проблеми з безпекою в них і загрозою пожежі. Таке рішення прийняла муніципальна рада району Камден, де розташовані будівлі, повідомляє BBC. Повідомляється, що в будинках, мешканців яких евакуйовано, використані ті самі облицювальні матеріали, що і в згорілій 10 днів тому багатоповерхівці Grenfell Tower. Роботи із заміни облицювальних матеріалів на будинках триватимуть близько місяця. Жителів поселять у готелях та інших місцях тимчасового проживання. «Я знаю, що буде дуже складно. Після перевірки пожежники не змогли забезпечити безпеку жителів. Пожежа в Гренфеллі все змінила, ми не можемо ризикувати життям людей», - заявила голова муніципальної ради Джорджія Гоулд.
Події Чотирьом бойовикам «ДНР» з Бахмута повідомили про підозру Прокуратура Донецької області повідомила про підозру чотирьом бойовикам терористичного угрупування «ДНР», які навесні 2014 року брали участь у захопленні будівлі прокуратури в місті Бахмуті, повідомили в прес-службі прокуратури Донецької області. Слідством було встановлено, що в середині квітня 2014 роки 13 чоловіків у тимчасово окупованому Бахмуті (колишній Артемівськ) створили організовану збройну банду, здійснювали напади на місцевих жителів, викрадали майно і автомобілі, а також захоплювали будівлі. 30 травня 2014 року члени банди брали участь у захопленні бойовиками «ДНР» будівлі місцевої прокуратури. У квітні цього року у фігурантів справи під час обшуків за місцем проживання було виявлено та вилучено вісім реактивних піхотних вогнеметів, дев'ять автоматів, протитанкова граната і понад 15 тисяч патронів різних калібрів.
Політика Турчинов анонсував пропуск громадян РФ в Україну за біопаспортами Секретар РНБО Олександр Турчинов заявив, що російських громадян з часом почнуть пропускати на територію України тільки за біометричними закордонними паспортами, одночасно знімаючи контрольну біометрію на держкордоні, повідомляє «Радіо Свобода». «Секретар ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов заявив, що російські громадяни з часом будуть пропускатися через держкордон в Україну тільки за біометричними закордонними паспортами, з одночасним контролем біометричних даних: або відбитки пальців, або скан сітківки ока. Зараз прикордонники уточнюють, яке потрібно технічне обладнання для зняття біометричних даних», - сказано в повідомленні. Також Олександр Турчинов висловив сподівання, що уряд фінансово підтримає цю роботу, яка повинна дати результати вже протягом місяця.
Політика Візит Путіна в «Артек» в окупованому Криму супроводжувала злива Російський президент Володимир Путін прибув 24 червня в міжнародний дитячий центр «Артек» в окупованому Росією Криму. Візит Путіна в дитячий табір супроводжувався сильним дощем, повідомляє агентство ТАСС. Путін уважно оглянув макет комплексу «Артек», на якому показано, що там хочуть побудувати протягом найближчих двох років. Під час огляду президента РФ супроводжували російський віце-прем'єр Ольга Голодець, радник президента Андрій Фурсенко і так званий «глава» окупованого Криму Сергій Аксьонов. Директор дитячого табору Олексій Каспржак запропонував Володимиру Путіну ще оглянути кілька корпусів «Артеку», жартома сказав, що погода цьому посприяє. «Ви думаєте?» - відповів російський президент, прокоментувавши те, що під час його приїзду в «Артек» пішов сильний дощ. Радник Путіна Андрій Фурсенко, коментуючи дощ, що почався, зазначив: «Тенденція, однак».
Політика Суд заарештував головного редактора «Страна.ua» Гужву із заставою в 544 тис. грн Шевченківський райсуд Києва 24 червня задовольнив клопотання прокуратури Києва і обрав головному редактору інтернет-видання «Страна.ua» Ігорю Гужві запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з альтернативою застави в розмірі 544 тисяч гривень. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила речник столичної прокуратури Надія Максимець. «Розмір застави Ігорю Гужві є недостатнім для забезпечення належної процесуальної поведінки підозрюваного, оскільки запитувала заставу в 3 мільйони гривень. У зв'язку з цим прокуратура Києва оскаржить це рішення суду в частині розміру застави», - написала Надія Максимець. У свою чергу адвокат Ігоря Гужви Олена Лукаш повідомила після судового засідання, що заставу буде внесено, і незабаром Ігор Гужва буде на свободі.

Змова на гроші та удачу
Змова на гроші та удачу
Змови на залучення грошей та удачі читаються у тому випадку, коли людина зазнає матеріальних труднощів і хоче ....
Місячний день сьогодні 25 квітня 2024 року
Місячний день сьогодні 25 квітня 2024 року
Вплив Місяця можна і потрібно використовувати собі на благо Залучити удачу цього дня допоможуть точні рекоменд....
Як залучити удачу та гроші: народні прикмети
Як залучити удачу та гроші: народні прикмети
За допомогою перевірених грошових прикмет кожна людина зможе залучити в своє життя удачу та грошовий достаток,....
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли вам варто виявити більше терпіння та витримки ....
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та енергія будуть на високому рівні, що зробить вас....
більше матеріалів




/-0,70890879631042-/ /-pc-/
Top