counter
Архів Повернутись назад 24 Березня 2018
24 Березня
Здоров`я В Україні від деяких форм туберкульозу не виліковується і половина хворих - МОЗ Показник лікування від деяких форм туберкульозу в цілому по Україні не доходить і до 50%. Таку думку висловив генеральний директор Центру громадського здоров'я Міністерства охорони здоров'я України Володимир Курпіта на прес-конференції, передав кореспондент АСН. "В середньому, по Україні ефективність лікування, тобто, коли пацієнти виліковуються, нижче, ніж в європейському регіоні. Для чутливого туберкульозу ці цифри становлять 76%, для резистентного туберкульозу 46%", - зазначив експерт. За його словами, в разі, коли хворі отримують підтримку ще й від неурядових організацій по боротьбі з туберкульозом, ці показники зростають до 96% і 70% відповідно. При цьому він додав, що МОЗ, в свою чергу, істотно поліпшив оснащення клінік медапаратурою для більш якісної діагностики та лікування туберкульозу. Так, в клініках по країні вже існує близько 60 висококласних апаратів для виявлення туберкульозу вже протягом 2 годин. Крім того, до кінця року планується встановити три сучасних лабораторії для діагностики, що дозволить збільшити їх загальну кількість до 7 по країні. Нагадаємо, в суботу, 24 березня весь світ відзначає День боротьби з туберкульозом. Україна є лідером з поширення захворювання в Європі.
Політика США і 20 країн ЄС планують вислати російських дипломатів Сполучені штати Америки і 20 країн ЄС можуть вислати російських дипломатів через отруєння колишнього подвійного шпигуна Сергія Скрипаля. Депортація дипломатів почнеться з понеділка. Попередньо відомо, що почати висилати російських дипломатів можуть Франція, Німеччина, Польща, Ірландія, Нідерланди, Естонія, Латвія, Литва, Болгарія, Чехія, Данія. Раніше телеканал CNN повідомив, що СНБ США рекомендував президенту Трампу також негайно вислати з країни російських дипломатів. "Якщо президент вирішить вислати дипломатів, то це відбудеться на початку наступного тижня", - повідомляють джерела телеканалу. Нагадаємо, в середині березня Британія поклала відповідальність на Росію за отруєння нервово-паралітичною речовиною "Новачок" колишнього шпигуна. Лондон вислав 80 дипломатів і членів їх сімей. Москва у відповідь вислала додому британських дипломатів.
Події оформление ленты  Острів Крит став криваво-помаранчевим. Неймовірні кадри Грецький острів Крит накрила африканська пилова буря, так що весь ландшафт убрався в загрозливий оранжево-червоний колір. Острів став схожий більше на Марс, яким нам його часто піднімає на фотознімках американське аерокосмічне агентство NASA. Жителі острова в більшості своїй залишаються вдома, закрито державні установи та школи, видимість на вулицях нульова. Ті, кому все ж доводиться в цей час виходити з дому, змушені надягати маски, оскільки дихати на вулиці без цього неможливо і навіть дуже небезпечно для здоров'я. Нагадаємо, раніше АСН розповідала, що в Одеській області випав сніг жовтого кольору. "За минулу добу на півдні Одеської області випав сніг жовтого кольору. Це було викликано переміщенням пилової хмари на висоті 3-5 км з районів північної Африки", - поспішив заспокоїти Український гідрометцентр.
Дозвілля оформление ленты  Собчак показала величезний вагітний живіт Російський політик і телеведуча Ксенія Собчак досить швидко забула про політичні чвари і відразу після виборів переключилася на справи сімейні. Вона майстерно підігріває інтригу навколо чуток про її другу вагітність. І не підтверджує цей факт, і не спростовує його. На своїй сторінці в Instagram Собчак виклала світлину в купальнику з величезним животом. "Зовсім недавно було так! А вчора був День води!Вперше з 1993 року - з тих пір як ООН оголосила 22 березня Всесвітнім днем ​​води - це "свято" широкомасштабно відзначають в Росії. Ініціативу президента компанії ENHEL Group, яка знає, мабуть, усе про якість води, підтримали дуже багато зірок і компанії світового рівня різними активностями - щоб залучити якомога більше людей, нагадати їм про те, наскільки важлива якісна вода", - написала Собчак, закликавши взяти участь у благодійному аукціоні.
Політика У Києві СБУ ліквідувала офіс прокремлівських хакерів Служба безпеки України викрила в Києві групу прокремлівських хакерів, яка за вказівкою спецслужб Росії задіяла так звані «бот-ферми» для проведення спеціальних інформаційних операцій проти України. Про це повідомляє прес-служба СБУ. Встановлено, що учасники злочинної групи організовувала кібератаки, зокрема на об'єкти критичної інфраструктури, банківські та державні установи. Співробітники СБУ задокументували, що злочинці за вказівкою спецслужб Росії задіяли «бот-ферми» для проведення спецоперацій проти України. У ході обшуків в офісі та за місцем проживання зловмисників правоохоронці виявили серверне обладнання, програмно-апаратні комплекси та понад 50 тисяч карток мобільних операторів різних країн, які були задіяні в хакерських атаках.
Спорт Збірна України грає внічию з Саудівською Аравією Національна збірна України з футболу в іспанській Марбельї зіграла внічию в товариському матчі проти учасника майбутнього Чемпіонату світу-2018 збірної Саудівської Аравії. Матч завершився з рахунком 1: 1. Українці відкрили рахунок на 32-й хвилині - Коноплянка виконав подачу зі свого флангу, а Кравець точно замкнув передачу головою. Але гравцям Саудівської Аравії треба було всього шість хвилин, щоб відігратися - після подачі кутового Аль-Муваллад потужно пробив з меж воротарського майданчика точно під поперечину. Відразу після перерви наші футболісти «додали обертів», проте в середині тайму знову сповільнилися і віддали м'яч аравійцям. Тільки в останні 15 хвилин матчу команда Шевченка притиснула суперника до свого штрафного майданчика, але ні Марлос, ні Бесєдін з Кравецом так і не змогли переграти голкіпера Саудівської Аравії.
Події У Франції помер офіцер поліції, який обміняв себе на заручників У ніч на суботу, 24 березня, у Франції помер співробітник поліції, 45-річний лейтенант Арно Бельтрам, який отримав важкі поранення під час звільнення заручників у місті Треб, повідомляє BBC. Поліцейський добровільно здався терористові в обмін на заручників. Бойовик вистрілив у співробітника поліції, після чого правоохоронці почали штурм. Президент Франції Еммануель Макрон назвав лейтенанта Арно Бельтрама героєм. Нагадаємо, 23 березня в результаті захоплення заручників у супермаркеті міста Треб на півдні Франції загинуло троє людей і 15 було поранено. Бойовик назвав себе прихильником терористичного угрупування ІДІЛ і вимагав звільнити з в'язниці Салаха Абдеслама - підозрюваного в організації терактів у Парижі 13 листопада 2015 року. В ході штурму співробітники поліції застрелили терориста.
Політика У Кремлі розповіли про «вербування» Савченко спецслужбами РФ Прес-секретар російського президента Володимира Путіна Дмитро Пєсков назвав «повною нісенітницею» версію про вербування спецслужбами РФ Надії Савченко під час її перебування в російській в'язниці. Про це Пєсков заявив в інтерв'ю телеканалу «Мир 24». «Напевно, це версія британців. Саме вони люблять озвучувати такі версії. Природно, це повна нісенітниця. Надія Савченко - це виключно внутрішня справа України. Дуже цікаво за цим спостерігати. Європейські лідери продовжують спілкування, цікаво, чи буде прийнято якусь заяву до влади Києва з вимогою дати свободу Савченко», - заявив прес-секретар Путіна. Нагадаємо, 22 березня Генпрокурор України Юрій Луценко підписав і оголосив підозру Надії Савченко, з якої потім парламент зняв депутатську недоторканність. Слідство інкримінує Савченко вчинення дій з метою насильницького повалення конституційного ладу і захоплення влади. А також посягання на життя державного діяча, приготування до теракту, незаконне поводження зі зброєю та вибуховими речовинами.
Суспільство Чоловіки-зрадники. Як їх звати Чи можна вгадати заздалегідь, чи схильний чоловік до зрад? Якщо він нещасний з дружиною, то це так? Зовсім не обов'язково. Згідно зі статистикою, 56% чоловіків-зрадників стверджують, що щасливі в шлюбі. Вони цілком задоволені своїм життям і не хочуть нічого змінювати, що не заважає їм лягати в ліжко з іншою жінкою. Виявляється, є статистика зрадників за їхніми іменами. Іван Звичайно, варто зробити знижку на те, що це ім'я - одне з найпоширеніших на пострадянському просторі, отже, їх у принципі більше, ніж носіїв інших імен. Але факт залишається фактом - чоловіки з ім'ям Іван частіше за інших виявляються помічені в подружній невірності. Ці чоловіки, як правило, хитромудрі і швидкі на вигадку, дотепні і чарівні - і часто схильні до прояву чисто спортивного інтересу - до речей, людей взагалі і жінок зокрема. Ну а далі вже як піде - якщо об'єкт симпатій відгукнеться на знаки уваги, «гальма» можуть і відмовити. Василь Ці чоловіки галантні - йому важливо проявляти свою мужню натуру з тими жінками, які виявляються в поле його зору. А оскільки Василь - людина, як правило, товариська, то таких жінок може бути багато. І одиницям з них, по правді кажучи, вдається встояти перед вродженою чарівністю такої людини, помноженою на істинно лицарські вчинки і слова. Андрій Чоловіки - власники цього імені є незалежними і пихатими. Вони сповнені чарівності, сміливості і рішучості їм теж зазвичай не позичати - особливо це стосується тих із них, хто народилися восени або взимку. Мудра жінка, яка хоче залишитися єдиною в житті Андрія, повинна бути готова постійно висловлювати захоплення своїм супутником, ні в якому разі не тиснути на нього і критикувати, навіть якщо дуже хочеться зірватися на улюбленому. Ні, він не стане сперечатися - але поправляти зневажені почуття власної гідності він буде вже не з коханою жінкою, а з тією, що готова повторювати йому годинами про те, наскільки він унікальний і неповторний. Дмитро Спочатку в Стародавній Греції Дмитрами називали чоловіків, які були обласкані увагою богині родючості - Деметри. Власне, з тих пір нічого особливо не змінилося, хіба що деякі не пам'ятають імені цієї влюбливої особи. Такі вже Дмитри: щедрі, швидкі на закоханість, які обожнюють товариство привабливих жінок, нескінченно комунікабельні і легкі на авантюри. Всі разом це дає безліч переваг перед іншими чоловіками - і Дмитри частенько користуються, не відчуваючи особливих докорів сумління з приводу мінливих симпатій. Петро Ці чоловіки, з одного боку, мають підвищені сексуальні можливості, що призводить до підвищеної активності в ліжку, а з іншого - вони постійно знаходяться в вічних пошуках ідеальної жінки і любові. Скажіть, чи багато на світі ідеальних жінок? В тому-то й справа, що вони зустрічаються рідше, ніж рожеві фламінго, на кожного Петра не вистачить. Все, що їм насправді потрібно, не так уже й багато - щира ласка і непідробна турбота, отримавши які, вони заспокоюються і перестають ганятися за мріями. Ну і сексуальність партнерки значить для них дуже багато - якщо вона виявиться на висоті, сенс дивитися на сторону? Степан Тут все просто: Стьопи з дитинства вважають за краще товариство жінок, а значить, знають про них навіть більше, ніж хотілося б. З одного боку, це дозволяє їм дуже точно знаходити «точки дотику» практично з будь-якою жінкою, яка їм раптом сподобається, а з іншого - доводиться шукати: раптом зустрінеться унікальний екземпляр, який не схожий на своїх попередниць і з нею з цієї причини буде нескінченно цікаво? Данило Вони виглядають інтелектуалами - і є ними часто насправді. Цікаво, що жіночий інтелект на них теж діє абсолютно магнетично і часом штовхає на зраду. Крім того, Данили - власники і ревнивці, і якщо його супутниця не може зробити так, щоб її чоловік не страждав від мук ревнощів, її привабливий образ дуже швидко стає тьмяним і нецікавим для нього. Ну, а там нова фатальна розумниця-інтелектуалка з'явилася на горизонті - і вуаля, у Данила є всі шанси піти до неї. Марк Носії красивого імені Марк настільки ж привабливі, як егоїстичні. Часом вони і самі не можуть пояснити свої зради нічим, крім власного «хочу». Схильності до вмілого і витонченого флірту сприяють і природна артистичність, і приголомшливе почуття гумору - жінка навіть не встигає помітити, як голова у неї паморочиться від любові до Марка. Немає нічого дивного, що супутницям Марка часто доводиться захищати їхні стосунки від посягань з боку. Денис Ще одне ім'я - посвята богу, на цей раз - веселому і хмільного Діонису, який не дуже мучився моральними муками при зміні чергової партнерки на буйній гулянці. Дениси, як правило, дуже емоційні і часто скидають зайве психологічне напруження за допомогою сексу. Совість їх при цьому не мучить ні краплі - адже вони всього лише піднімали собі настрій, чого тут даремно кричати і нервувати? Микола Навіть якщо вам здається, що Микола у вашому оточенні - зразковий сім'янин, поспішаємо засмутити: він просто добре вміє ховатися і маскуватися. Викрити їх у зраді з цієї причини часто буває дуже складно, а через деякий час Микола і сам починає щиро вірити, що «нічого такого і не було». зраджують вони з цікавості, тому і не вважають зраду чимось надприродним або страшним: зацікавився - дізнався - пішов далі. До коханої, як це не дивно.
Суспільство Знаки Зодіаку, які ідеально підходять один одному У цій статті ми опишемо пари знаків Зодіаку, які ідеально підходять один для одного. Певні типи особистості більше підходять один одному, ніж інші. Ось чому справжній Водолій, ймовірно, буде жити із Овном, але Терезам і Діві буде дуже складно побудувати міцні відносини. У цій статті ми опишемо 10 пар знаків Зодіаку, які ідеально підходять один для одного, передає Ukr.Media. 1) Овен і Рак: Справжній Овен відомий тим, що він зухвалий і володіє невичерпною жагою до життя, що відбивається в його характері. Виходячи з цього, він ідеально підходять для Рака, який спробує привести до ладу цю енергію. 2) Овни і Риби: Овни і Риби добре поєднуються один з одним завдяки гармонії неповторних індивідуальностей, яка не віддаляє, а навпаки-зближує і врівноважує. Це пов'язано з тим, що Риби, як правило, є більш м'якими і уважними до дрібниць. Оскільки Риби не люблять розгойдувати гойдалки взаєморозуміння, більш нахабний Овен буде лідером у відносинах, що створить менше конфронтації і викличе набагато сильніші почуття між ними. 3) Телець і Рак: Хтось упевнений у тому, що протилежності притягуються. Це вірно, але в даному випадку два раціональні знаки Зодіаку доповнюють сильні сторони один одного, тому їм так добре разом. Вони обидва відомі як справжні, надійні, а також як віддані сім'янини, не ставлять на останнє місце добробут рідні. Це робить їх ідеальною парою для відносин. 4) Козеріг і Телець: Це той випадок, коли два знаки відмінно уживаються разом, створюючи видимий баланс між різними особистостями. Козероги - кумедні і працьовиті, а Телець - добрий і розумний. Хіба це не ідеал? 5) Стрілець і Овен: Обидва ці знаки знають, як добре провести час. Безумовно, вони обидва вміють веселитися і трохи легковажні. Але завдяки цим якостям їм дуже подобається бути разом. Стрілець завжди слідує за покликом свого серця, але прагне уникнути драми. Це відмінно підходить соціальному Барана, якому важлива підтримка. 6) Рак і Риби: Два представники водної стихії є сентиментальними за своєю природою, що означає, що їм легко буде знайти спільну мову. 7) Лев і Стрілець: Знаки вогню, як відомо, є палкими і не завжди раціональними. Тому, в певному плані, в їх відносинах завжди буде присутній елемент «вибухонебезпечності». Проте, не дивлячись на деякі труднощі, вони відмінно зможуть ужитися разом, оскільки Лев відомий тим, що впевнений у собі, а це є стримуючим фактором для Стрільця, навіть якщо вони часом виявляють упертість. 8) Діва і Козеріг: Діви, як правило, досить замкнуті і сором'язливі, але як тільки вони довіряться своєму партнеру, вони відразу розкриваються в повній мірі. Саме це і приваблює Козерогів. 9) Лев і Близнюки: Лев - вогненний знак, а Близнюки - повітряний. Ця комбінація значною мірою забезпечує щасливі відносини. Лев може бути досить жорстким партнером, але Близнюки полегшать цей фактор, змушуючи партнера відчувати себе коханим. 10) Лев і Скорпіон: Скорпіони можуть бути надмірно ревниві і, звичайно, вони не з тих, хто стежить за своїми словами, але ці риси ніяк не заважають їм будувати міцні відносини з Левами.
Суспільство Сьогодні настане Година Землі. Люди на годину вимкнуть світло У суботу, 24 березня, відбудеться міжнародна подія, яка називається «Година Землі». Всіх людей на Землі закликають вимкнути світло і електроприлади на одну годину. Цього року екологічна акція почнеться о 20:30 за київським часом і триватиме до 21:30. Вперше Україна приєдналася до акції в 2009 році, того року кількість українських міст і селищ-учасників складала всього 16. У минулому році ця кількість збільшилася до 60 населених пунктів, які закликали всіх жителів до активних дій у боротьбі за майбутнє нашої планети. Екологічну акцію ініціює Всесвітній фонд природи, який закликає людей по всій Землі на годину вимкнути світло. Це необхідно для того, щоб привернути увагу до екологічних проблем планети. Вперше акцію було проведено в Австралії в 2007 році, в наступному році вона отримала величезний резонанс і підтримку. А вже в 2008 році до цієї акції приєдналося 35 країн. У 2009 році захід Година Землі стало наймасовішим, набравши величезну кількість учасників - 88 країн.
Політика Скрипаль просив у Путіна дозволу повернутися в Росію Колишній шкільний друг колишнього російського розвідника Сергія Скрипаля, якого 4 березня отруїли в британському Солсбері, в інтерв'ю BBC розповів, що в минулому колишній полковник ГРУ просив у Володимира Путіна дозволу повернутися в Росію. «Я спілкувався з Сергієм Скрипаль по телефону в 2012 році, коли він уже знаходився в Британії. Він подзвонив з Лондона і розповів, що написав президенту Росії Володимиру Путіну лист з проханням до кінця його помилувати і дозволити йому повернутися в Росію, адже там мати, брат і інші родичі. Скрипаль шкодував про свою роль подвійного агента, тому що його життя пішло шкереберть», - розповів Володимир Тимошков. Нагадаємо, 4 березня в британському Солсбері отруїли колишнього полковника запасу ГРУ Росії Сергія Скрипаля, який раніше працював на британські спецслужби. Після цього Великобританія вислала 23 російських дипломата і призупинила з Росією дипломатичні контакти на високому рівні.
Події оформление ленты  Сумне фото готелю в Донецьку викликало прозріння у любителів «ДНР» В окупованому Донецьку бойовики повністю розікрали готель «Європа», відкритий за кілька років до початку конфлікту. Про це у своєму блозі написав український журналіст Денис Казанський. «Чотири роки тому вороги Донбасу провели референдум і оголосили «республіку», після цього місто у пітьмі, а готель «Європа» було захоплено «захисниками Донбасу» і закрито. Нещодавно любитель «русского мира» Олександр Болотін виклав у мережу нове фото готелю «Європа», яке дозволяє зробити висновки про його стан. Готель повністю розграбували, викрутивши навіть софіти з козирка. При цьому, сам Болотін у коментарях до фото пише, що «Європу» нібито розграбували не бойовики «ДНР», а жителі Смолянки», - написав блогер. Пост Олександра Болотіна прокоментували розчаровані прихильники «русского мира». «До людей у Донецьку нарешті прийшло розуміння, що в 2014 році пішло щось не так, ще коли розграбували офіс Тарути. А ось майданівців у Києві вони даремно згадують, у дні Революції Гідності не розграбовано жодного магазина в столиці. Нічого схожого на епічне розграбування в Донецьку гіпермаркету "Метро" в Києві не було», - нагадує Денис Казанський.
Суспільство У нього є "ничка". 10 речей, про які мовчать чоловіки Якщо ти думаєш, що бачиш свого милого наскрізь, ти дуже  помиляєшся. Є речі, про які він тобі ніколи не розповість. Іноді це, взагалі-то, на краще. Але дещо тобі не завадило б знати. І так, звичайно, у жінок теж є свої таємниці. Йому не подобаються твої жарти І швидше за все, він вважає, що у тебе взагалі немає почуття гумору. Ти і подумати про таке не могла, правда? Він завжди сміється, якщо ти жартуєш. Насправді йому або смішно просто тому, що чоловічі жарти набагато жорсткіші за жіночі - в більшості випадків. Грубість, неполіткоректність, висміювання чужих недоліків і матюки - ось чотири кити чоловічого гумору. Тому йому смішно тільки в тому випадку, якщо ти відпускаєш жарт, який ні за що не повторила б при мамі. А якщо ти описуєш цікаву життєву сценку або переповідаєш анекдот, який можна розповісти навіть дитині - йому не смішно. І до речі, саме тому він не бажає ходити з тобою на романтичні комедії: він просто не розуміє, де треба сміятися, передає Ukr.Media. Він вважає, що його колишня була прекрасною жінкою Просто так буває: не склалося. Але ти ніколи про це не дізнаєшся. Швидше за все, ти взагалі про неї нічого не дізнаєшся від нього самого, а якщо раптом зустрінеш якусь згадку про неї і задаси питання, то змусиш його брехати. Він швидко припише їй який-небудь жахливий недолік, з яким нібито не міг миритися. Якщо хтось інший тобі розкаже, що їхні стосунки були безхмарні і твій милий буквально обожнював дружину - не думай, що тебе обманюють і хочуть тобі насолити. Обманює якраз твій чоловік. По-перше, він проектує на тебе своє ставлення до цього питання - він би не хотів програвати в порівнянні з твоїм колишнім. По-друге, він не хоче тебе провокувати і змушувати ревнувати. Він чекає від вас компліментів Пройшли ті часи, коли людина була хороша, просто тому, що він чоловік. Тепер йому недостатньо бути «трохи красивішим за мавпу», тому що тепер не чоловіки вибирають жінок, а жінки чоловіків. Крім того, жінки не залежать від чоловіків взагалі ніяк: ми можемо самі заробити на життя і цілком можемо бути самотніми, засуджувати за це нас не будуть. Загалом, чоловік більше не вважається прекрасним принцом за замовчуванням. Проблема в тому, що говорити компліменти чоловікові все ще не прийнято, максимум - можна його похвалити за що-небудь або подякувати. Так ось, він чекає, що ти йому скажеш, який він прекрасний. Йому правда треба це почути. У нього є інтимні проблеми І навіть якщо він молодий і здоровий, його «орган доблесті» пару раз відмовлявся працювати просто тому, що організм системи «людина» - штука жива, а значить, непередбачувана. Але він, звичайно, ніколи тобі про це не розповість. Нізащо. Він хоче побути один Самотність - неодмінна умова нашого нормального існування, невербальна комунікація - це теж комунікація, і ми від неї втомлюємося. І якщо ми ніколи не залишаємося на самоті, наш мозок вирішує, що навколо щось не так, і запускає механізм захисту від стресу. Проблема в тому, що постійно тримати оборону дуже важко, від цього теж потрібно відпочивати. Незрозуміло, чому чоловіки ніколи не говорять про це прямо, але якщо у твого милого форумі хобі типу риболовлі, полювання або довгих велопрогулянок, пам'ятай про те, що він майже не буває один. І сміливо залишай його, якщо він говорить тобі: «Давай краще будемо вдома». Це не означає, що він не хоче відправитися з тобою в гості. Це означає, що він хоче залишитися один. Він далеко не завжди хоче сексу Що, знову ж таки, нормально. Ненормально завжди його хотіти, якщо чоловікові не 17 років, звичайно. Але в цьому випадку все зрозуміло: хлопчик виріс, і гормональна система обрушила на нього весь цей жах, з яким він не в силах справлятися. А доросла людина - це зовсім інша історія. Але чомусь вважається, що відмовляти дамі в інтимній близькості не по-чоловічому. Тому він тобі ні за що не скаже, що не хоче. Він швидше зробить вигляд, що заснув, поки ти була в душі. Жахливо, правда? Чому не можна сказати, що голова болить, га? Він дуже боїться чогось Павуків, глибини, мертвих птахів або Буки, яка відкусить йому ногу, а то й заховати п'яти під ковдру. Фобії є у ​​всіх, але тільки жінка може в цьому зізнатися. Тому що, знову ж таки, страх - це не по-чоловічому. Це по-перше. А по-друге, йому просто страшно говорити про те, чого він боїться. Краще зайвий раз не згадувати, ага. У нього є "ничка" Матеріальні цінності. Соціологи стверджують, що середньостатистичний чоловік приховує від партнерки від 10 до 20% свого доходу. Тобто якщо у нього є зарплата, у нього точно є заначка. Просто йому так спокійніше. У тебе, власне, теж немає причин нервувати: 20% - це навіть не чверть доходу. Дрібниці, про що і говорити. Він дивиться порно і мастурбує Регулярно. І вважає, що це страшні таємниці, про які ти нічого не знаєш. Ну ну. Ти у нього не перша жінка У тебе, в принципі, є шанс вивідати будь-яку таємницю твого чоловіка. Тільки навіщо?
Події У Києві п'яний на BMW не зміг дати хабар поліції На вулиці Протасів Яр у Києві при спробі дати хабар співробітникам патрульної поліції був затриманий водій автомобіля BMW, який перебував за кермом у стані алкогольного сп'яніння, повідомляє Патрульна поліція України у Facebook. «Під час спілкування з водієм автомобіля BMW співробітники патрульної поліції помітили у нього явні ознаки сп'яніння: запах алкоголю, нечітка мова. Чоловік пройшов тест на стан алкогольного сп'яніння. Перевірка показала 0,82 проміле алкоголю в його крові. Щоб уникнути відповідальності, водій BMW запропонував поліцейським вирішити це питання на місці за допомогою грошей», - йдеться в повідомленні. Поліцейські попередили водія про кримінальну відповідальність за спробу дачі хабара, але п'яного чоловіка це не зупинило. Він підійшов до патрульного авто і кинув на пасажирське сидіння 800 гривень. Після цього поліцейські затримали водія і викликали на місце слідчо-оперативну групу.
Політика Порошенко: Росія намагається перемістити епіцентр гібридної війни до Києва Глава України Петро Порошенко переконаний, що Росія зараз намагається перемістити епіцентр гібридної війни з Донбасу в серце України - Київ. Про це президент України заявив 24 березня під час виступу на полігоні в П'ятихатках з нагоди урочистостей до Дня СБУ. «Чим менше бойових дій на Донбасі, тим більшою є активність ворога у нас у тилу. Агресор наполегливо намагається змістити епіцентр гібридної війни до серця України, а серце - це наша давня столиця, красень Київ», - сказав Петро Порошенко. Як приклад, Петро Порошенко повідомив, що за минулий місяць співробітники Служби безпеки України провели дві масштабні спецоперації, в числі яких майстерно викрите вороже кубло, яке готувало в інтересах Росії масштабні терористичні акти в столиці з численними жертвами і державний переворот. Президент України вважає, що професіоналізм і ефективність СБУ ростуть, і вона може поділитися своїм безцінним досвідом з іноземними партнерами з протидії гібридним загрозам і діяльності спецслужб РФ, у тому числі у сферах кібербезпеки, інформаційних воєн і дезінформації.
Події Виставка мавп у Маріуполі. Вкушений відвідувач влаштував бійку зі стріляниною Увечері в четвер на виставці диких тварин у Маріуполі сталася бійка зі стріляниною зброї. Про це повідомили організатори виставки, передає «УНН». «У четвер близько 19:15 на виставці диких тварин у Маріуполі чоловік, який був з компанією товаришів, почав провокувати тваринам, засовуючи пальці в клітку з лемурами. Швидше за все, він був у стані алкогольного сп'яніння. У залі було розвішано інформаційні стенди: «Пальці до клітки не засовувати», однак відвідувач проігнорував заходи безпеки, один з лемурів вкусив чоловіка за палець. На місце приїхала "швидка", постраждалому надали допомогу, проте і після цього він не заспокоївся. Нам довелося викликати охорону, їх приїзд ще більше обурив компанію. Почався конфлікт, який закінчився бійкою і стріляниною», - розповів один з організаторів виставки тварин. У свою чергу в поліції повідомили, що під час цього конфлікту було застосовано пневматичну зброю. Одного з охоронців обстріляли з пневматичного пістолета, другому розбили голову. Буйного чоловіка затримали, попередньо його дії кваліфіковані за статтею 296 (хуліганство) КК України.
Політика Порошенко: За держзраду в 2017 році засудили 13 осіб Минулого року Служба безпеки України запобігла на території нашої країни 17 терористичним актам. Про це, виступаючи на урочистостях у Київській області з нагоди 26-ї річниці СБУ, заявив глава України Петро Порошенко. «Останні чотири роки - переломні в роботі Служби безпеки України, яка тепер стала дієвим механізмом для захисту безпеки держави та її громадян. Тільки в 2017 році в рамках протидії тероризму СБУ запобігла 17 терористичним актам і восьми диверсіям. У минулому році за статтею "держзрада" винесено вироки 13 зрадникам. Вступили в законну силу обвинувальний вирок у відношенні 11 осіб, причетних до фінансування тероризму», - заявив президент України. За словами Петра Порошенка, також у 2017 році було затримано 591 особу, причетну до терористичної діяльності.
Події Над військовою частиною під Харковом засікли безпілотник У Харківській області військовим патрулем було затримано двох громадян, які запустили безпілотний літальний апарат над територією однієї з військових частин Повітряних сил Збройних Сил України. Про це повідомляє прес-служба ПС ЗСУ. «У п'ятницю, 23 березня, близько 22:45 внутрішнім патрулем військової частини ЗС Збройних Сил України, яка дислокується в Харківській області, було виявлено безпілотний літальний апарат, який здійснював некерований політ над адміністративно-господарською територією військового об'єкту. Силами патруля і чергового підрозділу екстрено був організовано пошук літального апарату. БПЛА і його власники були знайдені і затримані, після чого їх передали правоохоронним органам», - сказано в повідомленні. Також командування Повітряних Сил Збройних сил України звернулося до громадян із застереженням утриматися від спроб проникнення на території, що охороняються військовими частинами.
Суспільство Український наречений Періс Хілтон привезе її до Львова Американська модель і найбагатша наречена світу Періс Хілтон разом зі своїм нареченим, актором Крісом Зілка, який має українське коріння, відвідає Львів наприкінці березня. Вони прилетять на офіційне відкриття реконструйованого «Гранд Готелю» та, заодне, хочуть відвідати місця, де проживав дідусь актора. "В кінці березня Періс зі своїм нареченим запланували відвідати Україну. Вони приїжджають за два дні до відкриття, тому що хочуть відвідати місця, пов'язані з дитинством дідуся її майбутнього чоловіка. Готель готовий вже практично місяць, але офіційне відкриття ми вирішили зробити саме під час їх поїздки в Україну», - розповів власник готелю Григорій Козловський. Офіційне відкриття після реконструкції львівського «Гранд Готелю» відбудеться 31 березня.
Політика Bloomberg: Трамп погодився вислати десятки дипломатів Путіна Президент США Дональд Трамп погодився з рекомендаціями Ради держбезпеки і готується видворити з країни десятки російських дипломатів у відповідь на отруєння колишнього російського розвідника Сергія Скрипаля у Великобританії. Про це з посиланням на джерела, знайомі з ситуацією, повідомило агентство Bloomberg. Як повідомляється, Дональд Трамп погодився з рекомендаціями радників і про видворення російських дипломатів, швидше за все, буде оголошено в понеділок, 26 березня. Також джерела повідомили, що рішення Дональда Трампа може бути не остаточним,  оскільки президент США готовий діяти жорстко, але хоче бути впевненим, що союзники в Європі зроблять аналогічні кроки проти Росії. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Рада нацбезпеки США рекомендував Дональду Трампу вислати з країни кілька російських дипломатів у відповідь на отруєння в Британії Сергія Скрипаля.
Суспільство Ні більше, ні менше. Вчені визначили ідеальну частоту побачень Закоханим, які недавно вступили в близькі стосунки, потрібно проводити один з одним менше часу. Оптимальною частотою зустрічей психологи вважають два побачення на тиждень. Дивовижний факт, але бажання якомога частіше і довше бачити кохану людину може перешкодити стосункам розвиватися і в підсумку погубить союз, вважають психологи. На їхню думку, на початку відносин особливо важливо робити паузи в побаченнях, щоб мати можливість більш тверезо оцінити свого партнера. Коли наш роман тільки починається, кожне побачення викликає багато емоцій. А значить може з'явитися ілюзія близькості і навіть залежності від нового партнера - тоді як на самому початку відносин ми ще дуже мало знаємо про нього. Психолог радить брати паузи і намагатися оцінити нового знайомого по можливості тверезо, щоб не розчаруватися і не страждати в майбутньому.
Політика Почалося. Росія звинувачує Латвію в дискримінації російськомовних Зовнішньополітичне відомство Російської Федерації засудило ухвалення в Латвії змін до закону про освіту, метою яких є перехід на латиську мову як єдину мову навчання середньої освіти. Про це, з посиланням на заяву МЗС РФ, повідомляє «Радіо Свобода». «Одіозні кроки влади Латвії, здійснювані під лицемірними гаслами, нібито робляться на благо і на прохання самих учнів та їх батьків. Однак, насправді вони не мають нічого спільного з інтересами національних меншин, які проживають у Латвії. Навпаки - такі кроки є продовженням існуючої протягом 25 років в Латвії дискримінаційної політики, яка спрямована на примусову асиміляцію російськомовного населення. Офіційна Рига повинна усвідомлювати, що своїми недружніми діями продовжує ускладнювати двосторонні відносини. Вся відповідальність за це повністю лягає на латвійську сторону», - сказано в заяві російського МЗС.
Дозвілля оформление ленты  Як дві краплі води: Кіркоров показав своїх сурогатних дітей Російський співак Філіп Кіркоров показав своїх старших дітей, яких кілька років тому йому народила сурогатна мати. Діти співака Мартін-Крістіан і Алла-Вікторія у всій красі постали на показі нової лінійки Будинку моди Yudashkin Kids у рамках 39-го "Тижня моди в Москві. Зроблено в Росії". Близнюки дуже схожі один на одного і на свого батька. Нагадаємо, як писала раніше російська преса, дітей Кіркорову народила українка Наталія Єфремова. Їй 48 років, вона народилася у Львові. У 1982 році сім'я Наталії перебралася до Новосибірська. Зараз вона займається підприємницькою діяльністю. "Мої улюблені Алла-Вікторія і Мартін, вітаю вас із дебютом на подіумі. Знаю, як ви хвилювалися на репетиціях, але впоралися на всі сто. Тато вас любить. Скоро буду вдома", - написав Кіркоров на своїй сторінці в соціальній мережі, додавши до посту відео з показу. Нагадаємо, на даний момент він гастролює в країнах Балтії.   Публикация от Филипп Киркоров (@fkirkorov) 21 Мар 2018 в 6:28 PDT
Суспільство Мати поляка, який спалив герб України, виправила вчинок сина Мати громадянина Польщі, який в одному із закладів Тернополя спалив український тризуб, приїхала з Польщі та виправила вчинок сина, повернувши герб на місце. Про це повідомляє видання "Овід". Нагадаємо, в середині березня Служба безпеки України видворила з країни громадянина поляка, студента одного з вузів Тернополя, який у каміні спалив український герб. Мати польського студента приїхала в Україну, щоб висловити жаль через такий необдуманий вчинок сина, і повернути український герб України. За власні гроші жінка замовила у тернопільських майстрів новий герб з дерева і особисто повісила його на місце. Жінка сказала, що герб, і для поляків, і для українців, має величезне значення, а між народами України і Польщі повинна бути дружба. Також жінка наголосила, що її син дуже шкодує через свій вчинок, і через те що йому на три роки заборонений в'їзд в Україну, попросив її виправити його помилку.
Політика У Вашингтоні пройшов багатотисячний марш за обмеження продажу зброї У суботу, 24 березня, близько 150 тисяч людей вийшли на вулиці столиці США - Вашингтона, щоб взяти участь у загальнонаціональній акції «Марш за наші життя» (March For Our Lives), присвяченій забороні на вільний продаж зброї. У марші також узяв участь мер Вашингтона Білл де Блазіо. Про це повідомляє «Голос Америки». Як повідомляється, акція «Марш за наші життя» сьогодні пройшла в сотнях міст США: Чикаго, Бостоні, Х'юстоні і Паркленд. А також у країнах Європи, Африки, Азії і в Австралії. Протестуючі вимагали від влади якомога швидше прийняти закони, що посилюють контроль над обертом вогнепальної зброї у США. Організаторами масової протестної акції «Марш за наші життя» виступили учні школи Marjory Stoneman Douglas у Паркленд (штат Флорида), де 14 лютого 19-річний Ніколас Круз влаштував криваву бійню, убивши 17 осіб.
Події Подвійне вбивство на Львівщині. Різника юнаків затримано Співробітники правоохоронних органів у Львівській області затримали зловмисника, ймовірно, причетного до вбивства двох молодих людей. Ним виявився батько старшого із загиблих, повідомляє прес-служба Нацполіціі Львівської області. «Правоохоронці встановили особу злочинця, причетного до вбивства двох молодих людей 18 і 22 років. Ним виявився 44-річний місцевий житель, батько старшого з убитих. Зловмисника затримали, суд обере йому запобіжний захід», - сказано в повідомленні. Як раніше повідомляла поліція, в Стрийському районі Львівської області в приватному будинку було знайдено мертвими двоє молодих людей з ножовими пораненнями. Як встановило слідство, 22-річний житель району напередодні приїхав у гості до дідуся з бабусею разом зі своїм 18-річним другом, а на наступний ранок їх знайшли без ознак життя.
Політика Савченко скаржиться на відеоспостереження в камері СІЗО Підозрювана в підготовці теракту народний депутат України Надія Савченко, якій вчора Шевченківський районний суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою до 20 травня, поскаржилася на відеоспостереження в її камері СІЗО, повідомляє прес-служба уповноваженого Верховної Ради з прав людини. «Співробітники секретаріату омбудсмена сьогодні ознайомилися з матеріалами з особової справи народного депутата Надії Савченко і зустрілися з нею. Савченко повідомила, що оголосила голодування, останній раз вона поїла ввечері в п'ятницю. 23 березня. Зараз скарг на здоров'я з її боку немає. Було задоволене її прохання про гарячу воду, душі. Також Надія Савченко висловила співробітникам секретаріату омбудсмена зауваження про здійснення відеоспостереження і тоновані вікна в камері. Ці зауваження перевірили, грубих порушень прав і свобод не виявлено», - сказано в повідомленні.
Здоров`я 9 незвичайних речей, які збуджують чоловіків Якщо ви в сексуальному житті орієнтуєтеся на канони, які нам нав'язують глянцеві журнали, то дуже помиляєтеся. Чоловіки - це невичерпне джерело для вивчення сексологів, і багатьох збуджує те, що жінкам здається жахливим і негарним. Ось вам 9 яскравих прикладів. 1. Відсутність макіяжу Вчені підрахували, що за все своє життя середньостатистична європейська жінка витрачає приблизно 120 000 євро на одну тільки косметику. Однак багатьох чоловіків присутність косметики на обличчі жінки залишає абсолютно байдужими, а деякі представники сильної статі так і зовсім не люблять, коли жінка нафарбована. Чоловіків у першу чергу привертає в жінці її природна первозданна краса. До того ж чоловікам дуже подобається цілувати своїх дам, а робити це з нафарбованою дівчиною, яка боїться, що її косметика зітреться, не дуже-то і приємно. До всього іншого не всім чоловікам подобається смак помади і тонального крему, а це досить вагомий привід від них відмовитися. Так що, наносячи макіяж, пам'ятайте, що він здатний не тільки привернути чоловічу увагу, але і відштовхнути від вас чоловіка при більш тісному спілкуванні. 2. Невеликий животик Представники сильної половини людства люблять "затишних", м'яких жінок, тому маленький приємний животик, на який можна лягти як на подушечку, виглядає дуже природно, що, безсумнівно, збуджує чоловіків. До всього іншого, коли жіноча фігура не ідеальна, то людина на її тлі спокійніше ставиться і до своїх тілесних недоліків. 3. Маленькі зморшки Всі дівчата дуже переживають, коли помічають у себе перші зморшки, думаючи, що це сіточка на шкірі красномовно говорить всім про те, що її молодість залишилася позаду, і тому нещадно борються з будь-якими зморшками. Однак у чоловіків, як виявилося, інша думка про це явище. Багато чоловіків знаходять невеликі зморшки дуже сексуальними - адже вони говорять про те, що перед ними зріла досвідчена жінка, і в сексуальному плані теж сильно заводить їх. Як відомо, виражені мімічні зморшки навколо очей і в носо-губної області часто з'являються тоді, коли жінка багато сміється. А це говорить в першу чергу про її легку вдачу і життєрадісність, що не може не привертати чоловіків. 4. Розтяжки Маленькі полосочки лілового або білого відтінку, які нерідко з'являються на тілі при різких коливаннях ваги і під час вагітності, часто засмучують жінок. Але не варто відразу бігти в магазин за кремами від розтяжок або до косметолога для їх видалення, якщо ви помітили їх у себе на шкірі. На багатьох чоловіків такі сліди на жіночому тілі діють дуже збудливо. Як уже говорилося, більшості чоловіків подобається в жінках природність і натуральність. А розтяжки - це своєрідне нагадування про те, що жінка виносила і народила своєму чоловікові дитину, вони говорять про вірність і відданість жінки. До всього іншого, розтяжки, як правило, знаходяться на досить інтимних частинах жіночого тіла (животі, стегнах, грудях), і розуміння того, що про ці особливості своєї улюбленої знає тільки він, може дуже заводити чоловіка. 5. Маленькі груди Далеко не всі чоловіки мріють про те, щоб в їх жінки були груди великого розміру, як у порноактрис. Більшість чоловіків вважає головним не розмір грудей, а їх красиву форму і пружність. А ці параметри частіше бувають на висоті у власниць маленького бюста. Адже невеликі груди легкі і частіше мають привабливий і підтягнутий вигляд, менше провисають і довше зберігають свою форму. А високі акуратні груди свідчать про те, що організм їх власниці молодий і здоровий, і про те, що жінка перебуває в дітородному віці, що, безумовно, підсвідомо приваблює чоловіків. 6. Проста білизна Як не дивно, прості бавовняні труси і ліфчик здатні розбурхати розум чоловіки нітрохи не менше, ніж мереживна білизна.Справа в тому, що в звичайному, повсякденному житті жінки частіше вважають за краще носити як раз-таки просту зручну бавовняну білизну, без мережив і атласних вставок. Побачивши таку звичайну білизну на жінці, чоловік буде вважати, що дівчина, швидше за все, не припускала сьогодні секс, але завдяки красномовству і натиску самої людини, здалася і погодилася. А власна винятковість в очах пані та здатність спокусити жінку не може залишити байдужим жодного чоловіка. 7. Відросло коріння фарбованого волосся Звичайно, блискуче і рівно фарбоване волосся - це привабливо. Однак, може, зовсім не обов'язково так старатися, а іноді корисно дозволяти собі деякий відходження від стандартних канонів краси. Так, відросле коріння на пофарбованому волоссі виглядає трохи недбало. А багатьом чоловікам подобається невеличкий відступ від образу "ідеальної жінки". Поруч з дамою, у якої трохи відросло коріння волосся, людина буде відчувати себе по-домашньому спокійно і комфортно. До того ж часто такий недбалий і навіть деякий грубий вид жінки збуджує чоловіків. Може бути, нефарбовані коріння волосся нагадують їм про тих поганих дівчат, які так залучали їх в юності і від яких радила триматися подалі їх мама. 8. Розмазаний макіяж Розмазаний або несвіжий макіяж - це наслідок яскравої ночі, коли після бурхливого побачення ви не змогли вчасно підправити тіні і сліди від туші на віях. Як би дивно це не звучало, але такий вид багато чоловіків визнають дуже сексуальним! Сліди макіяжу можуть нагадувати чоловікам про те, як ви всю ніч займалися сексом, а вранці ви не встигли змити з лиця наслідки пристрасного вечора. Ви виглядаєте одночасно зухвало і беззахисно, що дуже подобається чоловікам. 9. Хороший апетит Уже давно не модно на вечірньому побаченні в ресторані з великого наданого меню вибирати скромний безалкогольний коктейль і листочок капустяного салату. Якщо у жінки гарний, здоровий апетит і вона не соромиться у виборі спиртного, то це говорить про її внутрішню силу і впевненість і про те, що їй не важливо, що будуть думати про нього інші. До всього іншого, пробуючи різні страви і не відмовляючись від різних алкогольних напоїв, жінка подає чоловікові невербальний сигнал, що вона також любить різноманітність в сексі і здатна на розкуті і пристрасні вчинки.
Наука і технології оформление ленты  Археологи відкопали в Росії інопланетного монстра Російські археологи в горах Адигеї знайшли пару черепів невідомих науці істот і скриню з емблемою «Аненербе», найсекретнішого за гітлерівської СС суспільства. Під час вивчення загадкових знахідок учені розійшлися в думці. Палеозоологи і член Омського відділення географічного товариства Росії Олексій Бондарев впевнений, що це тільки два черепи кавказьких гірських козлів. Але міфологи, глянувши на унікальні знахідки, заявили, що це аннунаки Стародавніх Шумерів, рогаті божества, ім'я яких означає - «прийшли з небес». «Погляньте на ці характерні круглі отвори в нижній частині черепа - це основа хребта. Його розташування вказує на те, що істота пересувалася вертикально на двох ногах. З інших дивацтв - відсутність щелеп, замість рота у цієї істоти по колу кілька отворів. Також ми бачимо дуже великі очниці, від яких йдуть два відгалуження у вигляді рогових наростів», - розповів один з учених.
Дозвілля Якщо хочете вижити: Чого не варто говорити жінкам ніколи Є багато речей, які жінка не хоче чути від свого чоловіка ніколи. Часто вона і сама знає про те, про що ви їй скажете. Чути з ваших вуст перерахування її недоліків для неї - біль і образа. Так чого ж не потрібно говорити жінці ... «Моя мама робить краще» - мама краще смажить котлети, у неї краще виходить салат, вона краще гладить сорочку, а коли вона гладить брюки, то стрілки не розходяться тижнями... Замість мами в приклад іноді призводять сестру, знайому, колишню дружину. Це - заклик до змагання, яке неможливо виграти за визначенням. Адже дитячі уявлення відрізняються некритичністю і надійно закріплені в пам'яті. Син може і не пам'ятати, що його мама не вміла маринувати гриби, а ось дружина - чудово справляється з цим завданням. Він може просто відкинути той факт, що мама працювала секретарем неповний робочий день, а дружина займає керівну посаду у великій компанії. Ні, це не заклик до критики батьків. Ні в якому разі! Але постійно повідомляти дружині про те, що вона завжди і все робить гірше - не найкращий спосіб домогтися щастя в сімейному житті. Змучена подібним програшним змаганням, дружина може в один далеко не прекрасний день відправити вас до мами назавжди. «Нарешті ти одяглася в щось пристойне!» - подібні фрази взагалі не є рідкістю. Якщо ви, вимовляючи подібну фразу, хочете зробити жінці комплімент, то врахуйте - це не похвала. Це має на увазі, що раніше вона одягалася огидно, і раптом, з якоїсь випадковості, їй нарешті вдалося знайти більш-менш пристойний одяг. «Коли ми зустрічалися, ти була така красуня!» - така фраза виразно вказує на те, що колишня краса давно пішла. А то, що прийшло натомість ... очі б не дивилися. Це - жаль про минуле і оплакування майбутнього. Так і згадується старий анекдот: жінка років 45 рано-вранці розглядає своє обличчя в дзеркалі. Побачивши зморшки, мішки під очима, озирається на сплячого чоловіка і злісно говорить: «Так тобі, дурневі, й треба!». «Де вечеря?» - як варіант: "Чому досі не випрати білизну?», «Скільки я буду чекати поглаженное сорочку?». Найнеприємніше подібні фрази звучать, коли у жінки на руках діти, її власна робота, і вона ще веде будинок, тобто на ній і прання, і готування, і прибирання. Чоловік же зайнятий виключно власною роботою. Замість того, щоб пред'являти претензії, можна просто розібратися - чому дружина не встигла щось зробити. Якщо справа в тому, що вона погано вміє це робити (а подібне теж трапляється, особливо в молодих сім'ях), то варто відправити її на курси, хоча б до мами. Криком і вимогами питання не вирішується. Якщо ж проблема в тому, що вона просто завантажена понад міру, то варто їй допомогти, а не заявляти: «Все то встигають, одна ти ніколи нічого не можеш зробити вчасно». «Куди ти сунула моя краватка?" - як варіант: пачку сигарет, ручку, молоток, окуляри, улюблену сорочку ... Таке питання відразу показує, що чоловік вдома практично нічого не робить, раз не знає, де і що лежить. Він лише вимагає, щоб за ним доглядали. у будинку він - як в готелі, де є покоївка, офіціант, що приносить замовлений сніданок, послуги пральні, куди віддається в прання одяг ... Правда, весь обслуговуючий персонал в одній особі, але це навіть зручно - не треба далеко ходити, щоб пред'явити претензії. «Ти що, дурна?» - замість відповіді на будь-яке питання. Як різновид: «Що ти в цьому розумієш», «Не твого розуму справа», «Помовч, коли не питають», «Не ганьби мене перед людьми». Взагалі-то, ніхто не зобов'язаний знати все. І навіть якщо задано питання, відповідь на яке здається очевидною для вас, не факт, що вона є такою ж очевидною для інших. Тому подібний вислів є «хамством вульгаріс», тобто, хамством звичайним, незамутненим і - що найважливіше - невиправданим. «Ти нічого не вмієш робити!» - як варіант: «Ти погано готуєш», «Ти не вмієш шити», «Ти не вмієш виховувати дітей» ... і так далі. Зазвичай подібне вимовляється з звинувачує надривом. Але, дорогі чоловіки, якщо жінка не вміє готувати - а таке теж буває - то чи не простіше купити їй поварену книгу? Чесне слово, це набагато дешевше, ніж витрачати сили, нерви на скандал і фактично руйнувати сім'ю. «Твій син - двієчник!» - як ніби це тільки її син, а він не має до нього ніякого відношення. Питається - а чому ж він не виховував власну дитину, не займався з ним? Дружину звинуватити легко. Але в даному випадку потрібно звинувачувати тільки себе - за неувагу до власної дитини.

Як зрозуміти, що вам брешуть: ворожіння на брехню
Як зрозуміти, що вам брешуть: ворожіння на брехню
Усім нам не подобається бути ошуканими Якщо у вас є підозри про те, що вам брешуть, ви можете перевірити це за....
Віщий сон: як його побачити?
Віщий сон: як його побачити?
Считается, что вещие сны – прерогатива избранных С этим утверждением можно поспорить
Що означає побачити себе уві сні
Що означає побачити себе уві сні
Кожен хоча б раз у житті бачив у своїх снах незрозумілі та загадкові події Ми вже не раз писали про те, до чог....
Як запам'ятовувати сни для тлумачень: 5 простих дій
Як запам'ятовувати сни для тлумачень: 5 простих дій
Запам'ятовувати сновидіння може кожен із нас, навіть якщо здається, що це неможливо Проста методика допоможе з....
Улюблені іграшки з дитинства розкажуть про ваш характер
Улюблені іграшки з дитинства розкажуть про ваш характер
Згадайте, яка у дитинстві у вас була найулюбленіша іграшка? Це важливо! Психологи стверджують, що ті чи інші з....
більше матеріалів




/-0,9427649974823-/ /-pc-/
Top