counter
Архів Повернутись назад 24 Лютого 2022
24 Лютого
Суспільство Путін використав усі завіти та методички Геббельса Путін закликав українських військових скласти зброю, а тих, хто захищатиме Україну, мовляв, отримає таку відповідь, якої ще не було. "Мушу звернутися до військових України, ви давали присягу народу, а не хунті, закликаю негайно скласти зброю та йти додому", — сказав Путін.   Звернення Путіна щодо початку бойових дій проти України. Головне: Ухвалено рішення про проведення спеціальної військової операції на Донбасі.Росія не дозволить "воєнне освоєння прилеглих територій". У НАТО перейшли "червону межу".До планів РФ не входить окупація України. Події Росії – це самозахист від зовнішніх загроз. Відповідь буде негайною.Росія прагнутиме демілітаризації України і надасть суду тих, хто вчинив злочини проти мирних громадян.Росія поважає і поважатиме суверенітет країн СНД, приклад тому – Казахстан.Спроби Росії домовитися щодо не розширення НАТО виявилися марними, ситуація стає більш небезпечною.
Політика Путін щойно розпочав повномасштабне вторгнення в Україну - Куліба Глава МЗС України Дмитро Кулеба заявив: "Путін щойно розпочав повномасштабне вторгнення в Україну. Наносяться удари по мирних українських містах. Це агресивна війна. Україна захищатиметься і переможе. Світ може і повинен зупинити Путіна. Час діяти зараз".   Росія атакувала Україну, її війська перетнули наші північні кордони. Про це у Facebook повідомив журналіст Юрій Бутусов. "Атаковані військові об'єкти по всій країні, насамперед, частини протиповітряної оборони авіабази, системи управління", - написав він. "Збройні сили України чинять опір", - додав Бутусов.   Журналіст Андрій Цаплієнко повідомляє, що в Києві окупант застосував крилаті та балістичні ракети. Про це він написав у своєму Telegram-каналі. "Крилатими та балістичними ракетами обстрілюються стратегічні об'єкти Києва", - йдеться у його повідомленні. Як повідомляв УНІАН, у четвер, 24 лютого, рано вранці, після 5:00, у низці міст, серед яких і Київ, чути вибухи. Повідомляється мінімум про чотири вибухи в Краматорську, потужний вибух в Одесі, Харкові, Бердянську, початок потужних обстрілів на Донбасі з боку терористів.
Політика Київ, Харків, Одеса повідомляють про серію вибухів. Путін виступив із зверненням про початок бойових дій проти України. війна. Хазяїн Кремля Путін заявив про проведення спеціальної операції проти України. Таке рішення він ухвалив після звернення ватажків так званих "ДНР" та "ЛНР". "Мною прийнято рішення про проведення спеціальної військової операції", - заявив Путін, додавши, що її мета не окупація України, а покарання тих, хто на його думку в чомусь винен. Путін додав, що розраховує на консолідовану позицію російського парламенту щодо початку воєнної операції на Донбасі. Вчора Путін отримав дозвіл російського парламенту на застосування Збройних Сил Росії за межами країни. Термінове звернення Путіна щодо початку бойових дій проти України. Головне: Ухвалено рішення про проведення спеціальної військової операції на Донбасі.Росія не дозволить "воєнне освоєння прилеглих територій". У НАТО перейшли "червону межу".До планів РФ не входить окупація України. Події Росії – це самозахист від зовнішніх загроз. Відповідь буде негайною.Росія прагнутиме демілітаризації України і надасть суду тих, хто вчинив злочини проти мирних громадян.Росія поважає і поважатиме суверенітет країн СНД, приклад тому – Казахстан.Спроби Росії домовитися щодо не розширення НАТО виявилися марними, ситуація стає більш небезпечною.06:24 Радник голови МВС Антон Геращенко: «Щойно були удари ракет по центрах військового Управління, аеродромах, військових складах, у Києві, Харкові, Дніпрі. Йдуть артилерійські обстріли кордону. З сьогодення у світі Нова геополітична реальність. Або Україна та світ зупинить нового Гітлера зараз, чи буде Третя Світова війна».
Суспільство оформление ленты  Під Черніговом розбито колону військ РФ: з'явилося відео Військові ЗСУ відбивають атаки російських військ у Чернігівській області - там знищили колону бронетехніки РФ. Відео опублікували очевидці в мережі в четвер, 24 лютого. У Ріпкінському районі біля населеного пункту Осняки на автотрасі зняли підбиту автоколону російських військ, що горіла, - на дорозі були видні мертві тіла окупантів. Відео на телефон зняв водій, який проїжджав повз, потім його опублікував Михайло Жирохов у Facebook (у ролику є ненормативна лексика). Також на Чернігівщині у місті Сновськ (насамперед - Щорс) місцеві захисники захопили російський танк-тральщик, а екіпаж узяли в полон. Ворожа техніка затихла на окружній. Радник голови МВС Антон Геращенко у Facebook, відео він отримав каналами поліції Чернігівської області. "Прості українські чоловіки витягли танкістів і підпалили танк. Танкісти знаходяться в безпеці. До них ставляться добре. Коли ми викинемо армію агресора - хлопців повернуть їх матерям. Ми ж попереджали, що ми не зустрічатимемо окупантів з квітами та короваями!" - сказано у повідомлення.< /p>          

Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли вам варто виявити більше терпіння та витримки ....
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та енергія будуть на високому рівні, що зробить вас....
Сон у ніч з 24 на 25 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 24 на 25 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
25 квітня о 22:19 розпочнеться 18-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Гороскоп від Павла Глоби на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба 25 квітня 2024 року радить виявляти обережність, контролювати свої емоції та дії, оскільки необдум....
Гороскоп від Анжели Перл на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Четвер, 25 квітня 2024 року, був оголошений відомим астрологом Анжелою Перл днем чудес та вигідних пропозицій ....
більше матеріалів




/-0,29112386703491-/ /-pc-/
Top