counter
Архів Повернутись назад 24 Січня 2019
24 Січня
Здоров`я Магнітна буря з 23 по 24 січня: як захистити здоров'я та енергетику Кінець січня ознаменується подією, яку складно назвати сприятливою. З 23 по 24 січня нас чекає сильна магнітна буря. Щоб уникнути проблем із самопочуттям, необхідно своєчасно вжити заходів щодо зміцнення здоров'я. Магнітна буря почнеться ввечері 23 січня і триватиме до 24 числа. Цілу добу магнітосфера Землі буде неспокійна, що викличе коливання настрою, загострення безсоння, тиск, головні болі. Поради астрологів допоможуть захистити здоров'я від негативного впливу магнітного шторму. Геомагнітна буря почнеться ввечері 23 січня. У четвер, 24 січня, очікується максимальний сплеск активності Сонця. Саме цей день метеорологи назвали найнебезпечнішим. До вечора того ж дня енергетика Сонця стабілізується, але все ще буде перевищувати показники. Проблемою цих двох днів може стати підвищена втома, пригнічений настрій, ослаблений імунітет, високий тиск і головні болі. Більш того, магнітна буря першого рівня відбудеться в середині тижня, коли ми найбільше потребуємо в організованості і активності. У ці два дні багато людей можуть відчути симптоми нездужання. Очікується загострення хронічних захворювань, занепад сил, тривожність, напади мігрені, проблеми зі сном, апетитом, тиском, ослаблення імунної системи і енергетики. Як уберегти здоров'я і енергетикуШвидко відновити сили і підняти настрій допоможе своєчасний відпочинок. Астрологи рекомендують почекати з радикальними змінами і ініціативою в сфері спілкування, з поїздками, оформленням документів і діловою активністю. Щоб магнітна буря не пробила пролом у біополі і не завадила вести поточні справи, варто по можливості максимально розвантажити свої будні. Необхідно вчасно лягати спати, дотримуватися правильного раціону харчування, відмовитися від вживання кави та інших продуктів, які можуть завдати шкоди організму. Людям, найбільш сприйнятливим до збурення магнітосфери, бажано тримати під рукою всі необхідні ліки, а в разі погіршення самопочуття звернутися до лікаря. Підтримати настрій допоможе відмова від перегляду роликів або новин, що підвищують рівень тривожності і неспокою. Інформаційний шум у такий день може завдати шкоди психіці, тому найрозумніше замінити потоки негативу чимось більш позитивним, наприклад прослуховуванням приємної музики, медитативними практиками або спілкуванням із близькими. Пам'ятайте, що в такі періоди наш організм особливо потребує підтримки. Уважно стежте за своїм самопочуттям. Буде чудово, якщо ви візьмете на 24 січня вихідний. Якщо ж ви будете змушені працювати, поєднуйте роботу з частими дрібними перервами.
Дозвілля Чому дружині не можна стригти чоловіка: перевірені прикмети Вважається, що дружині не можна підстригати чоловіка самостійно, щоб не порушити гармонію у відносинах. Так це чи ні, підкажуть народні прикмети. Згідно з повір'ям, стрижка волосся є таємним таїнством, адже волосся людей володіє силою, здатною захистити від негараздів і допомогти впоратися з труднощами. Існує безліч прикмет про волосся, і експерти  пропонують розібратися з головною: чи можна жінці стригти волосся коханого чоловіка. Чоловічі стрижки в більшості своїй набагато простіші, ніж жіночі, тому багато дружин самостійно підстригають своїх обранців машинками або ножицями буквально за кілька хвилин. Незважаючи на гадану простоту, багато жінок відзначають, що після таких маніпуляцій у відносинах настає період скандалів і образ, коли чоловіки перестають приділяти належну увагу обраницям. Про те, що дружині не можна стригти чоловіка, говорять і народні повір'я. У народі вважалося поганим знаком стригти чоловіка: прикмета свідчить, що він почне забувати потрібну інформацію і втратить заробіток. За прикметою, дружина, що стриже чоловіка, змушує його забути дорогу до будинку і позбавляє себе подружньої вірності.Ще одне повір'я говорить, що жінка, підстригають чоловіка, позбавляє його життєвих сил. Після такої стрижки він стає безпорадним перед навколишнім світом, легко піддається маніпуляціям і більше не здатний захищати свою сім'ю, та й себе самого, від заздрісників і недоброзичливців. Чоловіча стрижка - не справа рук для дружини, якщо вона не хоче, щоб між подружжям утворилося провалля нерозуміння. Вважається, що стрижка руками жінки може викликати у чоловіка напади ревнощів. Одна з прикмет говорить, що дружина, яка постійно стриже свого чоловіка, ризикує через кілька років залишитися вдовою.За переказами, жінка, що стриже свого чоловіка, здатна накликати на нього хвороби і послабити біополе. Тим, хто помічає такі неприємні симптоми, найкраще відмовитися від самостійної стрижки і відправити чоловіка в руки грамотного перукаря. Є і позитивні прикмети, в які вірять природжені оптимісти. Вважається, що стрижка чоловіки принесе дохід і процвітання сім'ї, якщо обоє з подружжя під час процедури знаходяться в піднесеному настрої. Жінка в цей час може вимовити замовляння, спрямоване на зміцнення почуттів, а волосся залишити собі для того, щоб щастя збереглося в сім'ї.
Кримінал оформление ленты  Російська мафія взялася вибивати гроші з українських заробітчан На кордоні Словаччини і України затримали жителя міста Мукачева, який перебував у розшуку Інтерполом. Як відзначили в прес-службі митниці Словаччини, "особа фігурувалв в базі даних Шенгенської інформаційної системи з 4 жовтня 2018 року, ордер на арешт був виданий Італією". Як стало відомо, 39-річного Тараса С. у вівторок 22 січня взяли під варту, згідно з клопотанням прокурора і рішенням обласного суду в Кошице. "Згідно з ордером про арешт, він був засуджений за причетність до злочинної групи, в тому числі російської мафії, яка діє в Італії", - повідомив прес-секретар прокуратури Мілан Філічко. Згідно з попередніми висновками, мукачівець був довіреною особою керівника злочинного угруповання. Угруповання очолювали люди на імена Любомир і Гутник.
Політика оформление ленты  Януковича визнали винним у державній зраді Оболонський районний суд Києва визнав винним у державній зраді і пособництві у веденні агресивної війни президента-втікача Віктора Януковича. Один із суддів у справі Максим Титов, зачитуючи вирок, відзначив, що суд вважає надані прокуратурою докази достатніми. "Янукович 1 березня 2014 року сприяв у веденні агресивної війни проти України", - сказав суддя Владислав Дев'ятко. На даний момент оголошення вироку триває. Прокуратура просить для Януковича 15 років в'язниці. Йому вручено підозру за двома статтями Кримінального кодексу - ст. 110, 111 Кримінального кодексу України (держзрада і посягання на територіальну цілісність держави). На жодному засіданні Янукович не був присутній особисто. Янукович був обраний президентом України в 2010 році. В кінці лютого 2014 року він залишив Україну і зараз проживає в Росії.
Політика оформление ленты  Порошенко дав відмашку "гасити" Супрун - ЗМІ Президент України Петро Порошенко вирішив відправити у відставку в.о. голови МОЗ Уляну Супрун. Про це повідомив президент Асоціації психіатрів України Семен Глузман в листі від 20 січня, який він розіслав керівникам психіатричних установ. Як пише BIHUS.Info, Глузман наявність такого листа підтвердив. В електронному зверненні Глузмана йдеться про те, що після рішення Порошенка про усунення Супрун в хід пішли позовні заяви депутатів до суду. "І суд викликає Супрун. Але вона ігнорує ці запрошення. Її зміщення погоджено з Гройсманом. Якщо вона не погодиться піти в такій ситуації, буде відкрито (або вже відкрито) кримінальну справу в зв'язку зі зникненням грошей, призначених для закупівлі медикаментів. Це розкрила Рахункова палата", - йдеться в документі. При цьому Глузман каже про американський тиск і про те, що якщо Порошенко залишиться на другий термін, то крісло міністра охорони здоров'я займе якийсь депутат - "нормальна людина". Раніше повідомлялося, що Міністерство охорони здоров'я готує скликання спецкомісії стосовно епідемії кору в країні.
Дозвілля Режисера гучного фільму про Фредді Меркьюрі звинуватили в педофілії Після виходу гучного фільму "Богемська рапсодія" про фільм легендарного співака Фредді Меркьюрі режисер кінострічки Брайан Сінгер виявився в епіцентрі скандалу, бо його звинувачують у сексуальних домаганнях до неповнолітніх, а також у зґвалтуванні. Як пише The Atlantic, четверо чоловіків розповіли, як Сінгер домагався до них і застосував насильство в той час, коли вони були неповнолітніми. Один з інцидентів стався в 1997 році, коли один з обвинувачів, якому на той момент було 13 років, зіткнувся з режисером в громадському туалеті. Сінгер нібито запропонував йому роль у фільмі "Здібний учень", а під час зйомок чіплявся до нього. Інший обвинувач повідомив, що мав інтимний зв'язок із режисером у віці 17 років. Раніше повідомлялося, що правоохоронці затримали по гарячих слідах за статеві злочини проти дітей 19-річного педофіла в Запоріжжі.
Кримінал оформление ленты  На Житомирщині студентка смерть замерзла при дивних обставинах У Житомирській області розгорівся скандал після загибелі молодої дівчини Ірини Дворецької. 21-річна студентка медколеджу замерзла на смерть в лісі. Її тіло знайшли 10 січня між селами Перга і Рудня-Хочинська Олевського району. ЗМІ обговорюють кілька версій загибелі дівчини. За однією з них, дівчина сіла о 4 годині ранку 8 січня в селі Рудня-Хочинська на автобус, прямуючи до матері в лікарню до Олевська. До пункту призначення вона не доїхала, бо її висадили з автобуса. Сестра дівчини повідомила, що Дворецька забула вдома гроші, а журналісти пишуть про те, що водій автобуса висадив її з транспортрного засоба, тому що у дівчини не виявилося 25 гривень, щоб заплатити за проїзд. Також у регіональних ЗМІ з'явилася інформація про те, що нібито Дворецька була в стані алкогольного сп'яніння, їй стало погано і вона сама вийшла з автобуса. При цьому на автобус в Рудні-Хочинська її садив якийсь хлопець. У той же час ці версії спростовує сестра дівчини. "Я розмовляла з нею о пів на п'яту ранку. Це було в той момент, коли її вже висадили з автобуса. Іра сказала, що йде додому вздовж траси. Сестра ні словом не обмовилася про те, що її висадили, ні про які конфлікти з водієм не говорила", - цитує дівчину газета" Факти ". У поліції також уточнили, що, за словами водія, дівчина сама вийшла з автобуса, а пасажири транспортного засобу не підтверджують конфлікт. Раніше повідомлялося про смерть іноземної студентки в Тернополі.
Дозвілля Буде успіх, якщо не буде революцій. Гороскоп на 25 січня Кажуть, що все нове - це добре забуте старе, і 25 січня дає всі можливості, щоб в цьому переконатися. Зірки категорично проти будь-яких революцій і ризикованих експериментів. Зате дотримуючись перевірених часом, консервативних шляхів і дотримуючись усталених правил, ви прийдете до успіху найкоротшим шляхом. Це справедливо у всіх сферах життя - і на роботі, і в побуті, і в стосунках з людьми. Овен 25 січня ви будете викликати в оточуючих заздрість, і лише кращі представники зможуть протистояти цьому почуттю. Ви ж нічого вдіяти не зможете, більш того, причини подібної напасті можуть і не бути очевидними. Просто майте це на увазі. Телець Направте свої думки в русло обмірковування своїх можливостей, а не обов'язків. Мало того, що це приємніше, це заняття ще й додасть вам впевненості в собі. Близнюки Надмірна симпатія до когось може привести до того, що ви дасте цій людині дуже багато. Будьте розумні. Рак Головне - зрозуміти, що, власне, вам потрібно. Потім вже буде значно простіше. У п'ятницю вам випаде деякий шанс, який втрачати не слід. Лев 25 січня ви будете переповнені якимсь бажанням, яке, будучи невиконаним, спалило б вас, але, на ваше щастя, має виповнитися. Однак, все ж не слід сидіти склавши руки, сподіваючись на його виконання. Діва П'ятницю ви, можливо, проведете не в компанії, проте одиноким себе почувати не будете. Цей день гарний для неквапливих роздумів про природу всього сущого і інших приємних занять. Терези 25 січня ви знову отримаєте можливість взятися за колись відкладену справу. І, що найцікавіше, вона піде. Скорпіон Будучи в сумніві не будуйте припущень, сьогодні не той день, коли це буде добре виходити. Краще запитати кого-то, хто знає точно, або взагалі нічого не робити, поки питання не з'ясується сам собою. Стрілець Спробуйте вселити вашим друзям і колегам, що навіть абсолютно очевидні здавалося б речі можуть таїти в собі глибинний сенс, виявити який - завдання гідна і вельми повчальна. Козеріг У вас сьогодні не буде ні найменшої причини для нудьги або будь-якого іншого виду поганого настрою. Не те, щоб все було так чудово, просто не буде часу. Водолій Не поспішайте з прийняттям важливого рішення. Цей день краще присвятити роздумам. Риби 25 січня ви схильні будете битися головою в незачинені двері. Перш ніж впадати в паніку, перевірте, в який бік вони відкриваються.
Політика Вибори в Україні: озвучені сценарії втручання Кремля Росія намагатиметься дестабілізувати ситуацію в Україні, якщо на президентських виборах не переможе проросійський кандидат, повідомив глава Служби зовнішньої розвідки Єгор Божок. "Перед усіма російськими спецслужбами стоїть конкретне завдання" закрити українське питання "в 2019 році." Закрити "- значить повернути Україну в орбіту впливу Російської Федерації. І зробити це настільки надійно, щоб" ніяких кольорових революцій "в Україні більше ніколи не сталося. Для цього в Кремлі базуються на трьох сценаріях розвитку подій в Україні. Перший - це реванш проросійських сил за підсумками президентських або парламентських виборів. у випадку провалу проросійських або тих, які влаштовують Росію, сил на президентських виборах буде застосовуватися другий сценарій, а саме - внутрішня дестабілізація або т.зв. "контрольований хаос", щоб змусили Україну силою прийняти умови, які висуває Кремль", - сказав Божок в інтерв'ю" Укрінформу " За його словами, третій сценарій - це військова операція. При цьому він зазначив, що в разі неможливості застосування перших двох сценаріїв, в Кремлі не виключають відкритої військової агресії проти України. "Імовірність реалізації 2 або 3 сценаріїв дуже висока. Які плани у Путіна, не знає ніхто, крім самого Путіна", - резюмував Божок. Нагадаємо, екс-глава Національного інституту стратегічних досліджень та член політичної підгрупи в Тристоронній контактній групі в Мінську Володимир Горбулін вважає, що втручання Росії в хід президентських і парламентських виборів в Україні в 2019 році буде безпрецедентним.
Дозвілля Проявіть теплі почуття: любовний гороскоп на 25 січня Завтрашній день ідеально підходить для тих, хто впевнений у своїх почуттях і не боїться говорити один одному «люблю». Проведіть вечір наодинці зі своїм обранцем. Вечеря при свічках, букет квітів, а також будь-які інші прояви теплих і міцних почуттів завтра будуть особливо до речі. Овен Завтра ситуація в справах серцевих може поставити Овна перед вибором, і зробити цей вибір йому буде ой як нелегко! Можливо, Овна доведеться вибирати серед кандидатів на свою руку і серце або ж вирішити, з ким піти на побачення. А може бути, Овен не знає, як вчинити в стосунках з коханою людиною, і перебирає можливі варіанти дій. Так чи інакше, йому не варто поспішати: остаточно вирішити що-небудь завтра у Овна навряд чи вийде. Телець Завтра Телець в обговоренні будь-яких питань буде демонструвати логічний підхід, тоді як його кохана людина, навпаки, здатний будь-яку тему перетворити в веселий жарт. Таке несерйозне поведінка партнера може дратувати Тельця, але даремно. Завтра два таких різних погляди на життя будуть прекрасно доповнювати один одного. Обранець Тельця допоможе йому на багато речей подивитися під новим кутом. Близнюки Завтра Близнюкам необхідно проявити увагу і чуйність по відношенню до своєї коханої людини. Можливо, він потребує допомоги Близнюків, їх раді або моральну підтримку! Найкраще, якщо Близнюки завтра не будуть чекати від обранця прямих прохань (тим більше що їх може і не бути), а самі відчують його настрій і запропонують допомогу. Такий прояв щирої турботи - найкращий доказ справжнього кохання. Рак Завтра Раку буде дуже корисно отримати пораду з боку щодо свого особистого життя. При цьому йому зовсім не обов'язково бути відвертими і питати чужу думку навпростець. Зірки радять йому звернути увагу на людей, які щасливі у своїх романтичних стосунках. Завтра навіть простий, ні до чого не зобов'язує розмова з таким щасливцем допоможе Раку зрозуміти щось нове і важливе для себе. Лев Завтра Леву може здатися, що людина, яка йому подобається, не помічає його або навіть навмисно ігнорує! З цього приводу Лев здатний нафантазувати все що завгодно і в підсумку зіпсувати собі настрій. Однак зірки радять йому не робити поспішних висновків: завтрашній день зовсім не показник. Може бути, обранець Льва просто втомився? Зрештою, навіть у справжнє кохання не завжди є сили махати крилами. Діва Завтра, якщо Діва хоче сказати своїй коханій людині щось важливе, зірки радять їй зробити це в незвичайній - письмовій - формі. Не важливо, чи пошле Діва свого обранця СМС, лист по електронній пошті або просто викладе на папері свої думки і віддасть йому листок. Завтра таку додаткову форму спілкування допоможе Діві і її партнеру краще зрозуміти один одного. А заодно привести в порядок свої власні думки, сформулювавши їх. Терези  Завтра в справах любовних зірки не радять Терезам чекати біля моря погоди: їхнє щастя - в їх власних руках! Якщо у Терезів є план, як звернути на себе увагу свого обранця, зміцнити відносини з коханою людиною або вивести їх на новий рівень - саме час для того, щоб почати діяти прямо завтра, тут і зараз. Якщо ж такого плану у Терезів немає, їм варто витратити день на те, щоб його придумати: в майбутньому це їм обов'язково стане в нагоді. Скорпіон Завтра - не найкращий день для Скорпіона в романтичному плані. Вірніше, день для цього просто ніякий. Зірки пропонують йому відпочити від любовних переживань і переключити свою увагу на ті сфери життя, де їх немає. Наприклад, сходити куди-небудь разом з друзями, приділити час роботі, близьким і собі самому. Іноді почуттям просто необхідно давати перепочинок, якщо Скорпіон не хоче завчасно перегоріти. Стрілець Завтра у Стрільця бунтарський настрій: все звичне буде здаватися йому страшенно прісним і нудним! Якщо Стрілець поки самотній, не виключено, що він заведе вельми незвичайне знайомство з людиною, яка не зовсім в його смаку. Якщо ж у Стрільця є партнер, зірки завтра радять йому не задивлятися на осіб протилежної статі, а втілити свої фантазії в життя разом з ним. Це забезпечить Стрільцеві необхідний загострення пристрастей і гостроту відчуттів! Козеріг Якщо останнім часом Козеріг пустив свої стосунки з коханою людиною на самоплив, то завтра йому пора почати повертати втрачений контроль, а для початку - оцінити ситуацію. Зовсім непогано, якщо Козеріг завтра виміряє свої відносини лінійкою: зважить всі «проти» і «за», дасть оцінку своїм почуттям і діям. Такий логічний підхід допоможе йому проникнути в саму суть і дасть відповідь на багато питань. Водолій Завтра зірки ні в якому разі не радять Водолія з'ясовувати стосунки зі своєю коханою людиною або навіть просто вступати в дискусію з ним! Обранець Водолія буде налаштований рішуче і впертим чином: навіть невинне заперечення Водолія він здатний перетворити в суперечку! Щоб завтрашній день не пройшов в бойових сутичках, Водолія слід проявити максимум гнучкості. А в спірних питаннях і зовсім тримати свою думку при собі. Риби Завтра, навіть якщо у Риб виникнуть розбіжності з коханою людиною, не варто зациклюватися на цьому: Риби і їх обранець різні, і їх прагнення не в усьому мають співпадати. Головне, щоб у Риб і їх партнери були спільні точки дотику і щире бажання зрозуміти один одного. Ну а насильно нав'язувати свою точку зору завтра не потрібно: якщо правота на стороні Риб, з часом кохана людина прийде до цієї думки сам.
Події Запорізькі лікарі підхопили кір просто на робочому місці У поліклінічному відділенні багатопрофільної лікарні "Віта-Центр" у Запоріжжі чотири лікаря заразилися на кір, повідомляє прес-служба обласного лабораторного центру МОЗ. "Всі хворі в віці від 30 до 49 років, з них троє не мають даних про щеплення проти кору, 1 - щеплений за віком", - йдеться в повідомленні. Два лікаря кір переносять легко, у решти - стан середньої тяжкості. Повідомляється, що ймовірно, джерелом інфекції став пацієнт закладу, який відвідував лікарню, перебуваючи в інкубаційному періоді, коли симптомів кору ще не було, але він був небезпечний для оточуючих. Раніше повідомлялося, що в Україні скличуть спецкомісію для розгляду питання необхідності оголошення епідемії кору. На даний момент підготовкою документів для збору комісії займаються фахівці МОЗ.

Гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні вам слід проявити помірність у своїх діях та рішеннях Намагайтеся н....
Любовний гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша енергія та пристрасть будуть на найвищому рівні, що зробить ва....
Гороскоп від Павла Глоби на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба закликає 19 квітня приділити увагу здоров'ю та провести профілактичні процедури, які зміцнюють орг....
Гороскоп від Анжели Перл на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл повідомила, що 19 квітня 2024 року надається можливість дізнатися про цінну інформацію, яка може с....
Гороскоп на 19 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 19 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Згідно з гороскопом Тамарою Глобою на 19 квітня 2024 року, важливо проявити серйозність і уникати витрати часу....
більше матеріалів




/-0,70795488357544-/ /-pc-/
Top